Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Azt meg hogy egy csapatnál csak a hazai játékosok tudják átérezni, hogy mit jelent az adott csapat, arra nem egy cáfolat lenne. Hogy csak pár nevet említsek Csukics, Somalia, Klein, Coulibaly, Sidibé, Stevanovic.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
meglehetne ezt oldani magyarokkal is
a Fradi meg a loki is megtudta oldani érdekes
mert aki ütõképes magyar,az kint játszik külföldön,aki meg itthon van,azért meg rohadt sokat kérnek
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
nézd meg mezey ideje alatt csupa magyar volt a csapatban, és leszoptunk mindenhol európában
Dum spiro, spero.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Szar Bayern, szar Bayern :)
www.smart-bus.hu
😊))
Vivimos por ti, vence por nosotros.
még pár jó eredményt és akkor talán még továbbjutási esélyeink is lehetnekXD
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
I met God. She's black
http://goo.gl/gd6Zi5
http://tvzz.eu/page.php?6 - itt
I met God. She's black
Valahogy akkor videoton szurkoló lennék most, mert ennyi csodát még nem láttam. Megvették a Sportingot mi? 😄 ha kikapnak 3-4-re akkor azt mondom bunda (lásd loki-fio) de addig ez, várható volt, a 2 talán sok, de a 2 már nem.
képzeljük el milyen lenne ha a játékosok védlemek soha nem hibáznának, valószinû feleennyi gólt látnánk a meccseken mitn így a csetlõ-botló védelmekkel😄
akkor az is bunda vagy tavaly nem épp egy picike ciprusi klubb nyerte meg a csoportját és menetelt a negyeddöntõkig?