32945
Magyar Foci
-
#21801 Hiper-szuper, hogy 3. az mtk, csak aztán ne sírjanak nyáron, amikor azerbajdzsánba kell utazniuk selejtezőre, hogy az nekik mennyire nem hiányzik... -
#21800 bunda az lassan mindenhol van sztem még mindig.
És igaz, hogy manapság a kevés mtk néző nem tűnik ki mert se sión, se pápán, se eger meccsen nincs több néző sőt...
és az mlsz most azon van, hogy ahol többen vannak, oda még kevesebben menjenek.(honvéd-diók-hali stb)
a fél nb1 lassan mtk-akadémista :D ez tény.
-
sempronius18 #21799 Ezaz.
Nézzétek meg a Vidit. Ömlik a pénz kilépnek a nemzetközi porondra, de a magyar bajnokijaikon alig van több néző, mint nálunk az MTK-nál.
A Siófokról, Pápáról, Kaposvárról ne is beszéljünk, csakhogy ők velünk szemben nem az utánpótlás nevelésben, hanem a bundában járnak az élen.
A Győr is (talán?) bajnok lesz és, ha nincs ingyen a jegy vannak kétezren.
Ám mindegy hiába tényeket írok mindenki az MTK szurkolókat szapulja. -
Solt #21798 Ja-ja, én is ezt mondom! :)) -
#21797 Én se mondom, hogy szeretem őket, de nincs velük bajom. A lilákkal igen, de ők se szűnjenek meg. Milyen szánalmas lenne már az NB1 Fradi - Újpest meccs nélkül? :D -
#21796 én tisztelem azokat akik kijárnak meccseikre.
és ők tényleg kb tudásuk alapján vannak ott ahol, mert pénz az nem ömlik. -
Solt #21795 Igazad van, csak eddig nem volt aki emiatt reklamálna. Most, hogy van, részemről befejezve az élcelődés. Nekem sem esne jól, ha Fradin köszörülnék a nyelvüket! ;) -
sempronius18 #21794 Akkor bocs. Csak olvastam 2 oldalt ezen a fórumon és semmi más nem megy csak az MTK gyalázás.
Kicsit eldurrant az agyam emiatt.
-
#21793 Csak 3 szerb van a keretben, tényleg 0 délszláv :D -
Solt #21792 Te elolvastad amit írtam? :) Én pont azt mondom, hogy többet érnek mint a légiósok java része! Keversz valakivel... :) -
sempronius18 #21791 Bizonyítgatod, hogy xart se érnek a magyar fiatalok, erre mi velük egész jól állunk szóval csak érnek valamit. Enyit jegyeztem meg.
Örülök, hogy nem a bantu-délszláv vegyesválogatott hozza ezt a klubbomnak milliárdokért. -
#21790 szerintem is nagy eredmény az, hogy valaki frissen feljut és első körben azonnal a legjobbak között van (jó persze előtte is ott bóklászott mindig)...
én senkit nem utálok, szeretek a bajnokságban. nem figyelem annyira :D -
Solt #21789 Ez egy szép eredmény... mondtam mást? :) De ettől te még tettél egy rasszista kijelentést, ami MTK drukkerként elég meglepő! :)
Csak vigyázz nehogy kapjatok egy zárt kapus meccset... micsoda bevétel kiesés lenne. -
sempronius18 #21788 Miért mit érnek ezek a fiatalok 3.-ok vagyunk.
A fagyi hanyadik?
Ok ma kikaptunk a viditől naés -
#21787 Wolfe is egészen kifehéredett miután leigazolták a Fraditól -
Solt #21786 Nekem például semmi... :) Egyáltalán nem szeretném, hogy megszűnjön... nem szeretem őket, nem szeretem a lilákat sem, de egyiknek sem kívánom, hogy megszűnjön. ;) -
Solt #21785 Én nem mondtam, hogy nincs igazság abban amit mond! :) Azért ahogy látjuk, valamit csak érnek azok a magyar fiatalok... ;) -
#21784 Amúgy tényleg nem tudom mi baja van mindenkinek az MTK-val. Jó persze, jó poén, hogy nincs szurkolójuk és lehet gyártani a mémeket, de ezenkívül mi baj van vele? Harmadik a bajnokságban, viszonylag normális utánpótlással.
A megszűntetést azért egy kicsit túlzásnak találom. A Vasasnak sincs sokkal több szurkolója.. -
#21783 Az a vicc , hogy igaza van, jó az utánpótlás meg minden, csak semmit nem érnek vele, mert a magyar fiatalok kevesebbet érnek a boxosoknál..
#21780 ez azért mááár geci volt :D -
Solt #21782 Nocsak, egy rasszista MTK drukker... zseniális! :D -
sempronius18 #21781 Na jó azért álljunk már le! Olyan legendás klubbot, mint az MTK nem tudom, hogy mertek a szátokra venni!
Nálunk olyan legendák játszottak, mint Hidegkuti, vagy V. Béla királyunk. Ráadásul az utánpótlásunk is elsőrangú és nem mindenféle ics, meg kunta-kinte játszik nálunk, mint a fradiban, hanem magyar fiatalok!!!
Fogadok bárkivel, hogy az MTK előbb lesz 30szoros bajnok, mint a fradi. -
#21780 Azért van kevés szurkolójuk, mert a többségük ~70 éve "elutazott" -
Solt #21779 Megmondom én mindjárt hova olvadjanak be... egy biztos, a Fradiba NE! :D -
#21778 egy siófok, eger vagy vác, az nem jelentéktelen...de a bajnokság 3. helyén álló csapat igen, mert minimálisnál minimálisabb néző van kint a meccseiken. ha a szurkolók száma a meghatározó, akkor az élvonalbeli klubok felét lehetne kukázni..... -
Zenszkij #21777 ennek az MTK-nak is mi értelme, ki szorít nekik? Inkább olvadnának be a Fradiba és jönne a büdzséjük is, több értelme lenne, mint ennek a jelentéktelen klubnak. -
#21776 na végre, gpssport vagy mi az a púp a vidi játkosok hátán:) -
Grenzjager #21775 én nem hiszem, vagy photoshop vagy Torghelle a haverjaival beült a vendégbe.
-
Grenzjager #21774 a tapsoláshoz külön regisztráció kell, amihez minimum egy hónapos erkölcsi bizonyítvány közjegyzővel hitelesített másolata is kell :))) -
#21773 kapuralövést kéne gyakorolni vidinek, mert általában még kapu közelében se megy a labda, minden 5-10 méterrel mellé/fölé, de nem csak ezen a meccsen...:D -
#21772 facebookon szervezni kell az egyik meccsre egy flashmobot...egyszerű :D -
#21771 Olvastam már máshol is, hogy modern foci = öltönyben ülnek a stadionokban, de én ilyet még sehol nem láttam, érdekelne honnan veszik ezt :) -
#21770 ilyen:
-
#21769 ja egyre gyorsuló ütemes :D és ha a játékosok nem mennek oda pacsizni, akkor nem "gyertek ide" rigmust kiabálnának, hanem folyamatos tapsolást vetnének be :D -
#21768 Fasza ötlet, egyik szektorba meglehetne csinálni, úgy, hogy felhívni az emberek figyelmét arra, hogy csak öltönyben menjen oda. Mindenki szépen helyet foglal, akár még tapsolhatnak is a meccs végén, ha győznek.
Nagy lenne, ha sokan lennének a szektorban tuti felhívná a figyelmet a gondokra. -
Zenszkij #21767 és a gólnál tapsolnának, de ilyen színházi tapsolás, lenne :D -
#21766 lol ez jó ötlet :D -
Zenszkij #21765 ez óriási ötlet!!!!!! de sajnos kivitelezhetetlen -
Gabe18 #21764 Lehetne Fradi részről a következői hazai bajnokit megszervezni, hogy minden szurkoló öltöny, nyakkendőbe menjen, és minimum az első 10 percben csendben ülve nézze a meccset. Szerintem még a CNN-en is vezető hír lenne 4-5000 öltönyös egy bajnoki meccsen néz kussban mint a színházban ... -
#21763 egy éve még csak 110 milliárdja volt vagy mi?:D:D
persze, hogy tisztességesen kereste:D
de inkább vissza fizetné az országnak amit kapott tőle...
szépe magán pénzből felépíthette volna a puskást:)
nem tudom mit akar ennyi pénzel 5-10 millirddal is eltudna élni:D -
Grenzjager #21762 Szerencsére az MLSZ első embere a leggazdagabb magyarországi ember 135md Ft-tal, amit nyilván becsületesen és tiszteséggel kapart össze kemény 20 év munkájával. Annyira jó hogy ő vezeti a szövetséget, csak tűnne már el az összes bünöző a stadionokból. Kispest, Haladás, Diósgyőr, Debrecen ultrák nélküli forduló lesz a mostani, csak el kéne dönteni hogy szmoking vagy frakk lesz a kötelező viselet a stadionokban. Hát kérdés melyikből hozatott Magyarországra Kínából 5tonnát Csányi.