Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Kicsit délebbre a szurkolók lelõnék az edzõt, ha a saját nemzetbeli fiatal tehetséget kihagyná.
Olvastam valahol egy cikket, már nem emlékszem h hol és ki nyilatkozta, de azt mondta hogy ha Kokó nem magyar lenne hanem mondjuk szerb vagy horvát akkor már elvitték volna nyugati klubok nagyon nagy pénzért
Kiegészítõ embernek jók, aztán 1-2 év múlva jön helyettük más.
agyfaszt kapok, hogy semminek nem tudtok örülni
Dum spiro, spero.
A külföldieket Vinicius kivételével ingyen hoztuk, magyarokat csak 500k-ért tudtunk volna hozni. Gondolom inkább a fizetésekre költünk, mint az átigazolási díjakra.
Elek és Goszi kapott elég bizalmat Sousatol, csak basztak élni vele, plusz Gosztonyi még be is durcizott, mert neki egy külföldi akarta megmondani, hogy mit csináljon a pályán.
Dum spiro, spero.
Elek elvileg nem illett bele Souza elképzeléseibe, ezt meg lehet érteni.
Liptákot pedig mindig is egy nagyon túlértékelt védõnek tarottam, bát az lehet hogy Kaka több pénzt kap..sõt biztos.
Viszont azt el kell ismerni, hogy Souza jobban bízok a külföldiekben..talán a hozzáálás,mentalitás miatt?? ezt viszont mi nem fogjuk megtudni soha.
A bajnok csapatból a magyarok azt hitték h nagy sztárok, és majd külföldön milyen jó lesz nekik...azt tudjuk, hogy mennyit értek el...
És itt meg lehet említeni, hogy nem is kellett volna nagyon igazolni, ha nem engedik el Eleket, Gosztonyit, vagy mondjuk Gyursó nem csak epizódista. Esetleg említhetnénk Liptákot, aki azóta is stabil válogatott, pedig megfordult több helyen is.
Sousa elsõsorban külföldire épít, az a fõ baj szerintem.
különben mi értelme?
kellenek a hazai játékosok nem eredmény kárára, de anélkül meg olyan vicc lesz az egész mint néhány nagy európai csapat ahol megsem fordulnak hazai játékosok.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
de ez se megoldás , hogy játszik kettõ
nézd meg a 2004/05-s uefa kupa szezont
Fradiba is volt külföldi
de azért 6-7 magyar mindig játszott
ugyan így a lokiba is a bl fõtáblán
szóval meg lehetne ezt több magyarral csinálni, példa van rá
még jó hogy nem
de kit érdekel az inter, meg a benfica
közép európát nézzétek elvégre itt vagyunk, ne az arsenálról magyarázzatok, hogy "hát de ott nem szóltak amikor angol nélkül álltak fel stb...."
istenemD:😄😄
I met God. She's black
Dum spiro, spero.
Plusz ezzel a gyõzelemmel javult a magyar csapatok koefficiense.
Dum spiro, spero.
hát azért ez nem teljesen igaz, de inkább hagyjuk
mi meg úgy, hogy inkább nyerjünk egyelõre 2 magyarral (ami a csereként pályára lépõkkel és Nikolic kettõs állampolgárságával 5), minthogy kikapjunk 11-gyel, mert így legalább van kitõl tanulnia a magyar fiataloknak, nem Mezeytõl kell.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Dum spiro, spero.
rapid wien igaz kikaptak de ukrajnába nem szégyen
maribor szintén kikaptak de hát egy laziótól😊
szóval nem az a gáz, hogy vannak külföldiek, kellenek õk, minden bajnokágba meg csapatba kellenek, de az, hogy 2 magyar legyen egy meccsen
ez bár hogy csûrjük, csavarjuk szánalmas
Erre jó példa az mtk.
Ellenpélda meg a loki, ahol kb 2004 óta építkeznek, és nem az elsõ pár évre tervezték a csoportkört.
Külföldön leszarják, hogy hány hazai játékos van a pályán, csak mi vagyunk ilyen fikázó nemzet, akiknek semmi sem jó.
És igen, ez a meccs, vagy a vidi el szereplése segít a magyar focin. Mert a külföldi játékosok felfigyelnek, hogy itt kezd épülgetni valami ebbõl a szar magyar "fociból", talán megéri nekik idejönni, és a magyar alibi focistáknak muszáj lesz valamit letenni az asztalra, ha nem akarják végigpadozni a meccseket.
Dum spiro, spero.
nyugi van, ha nem megy akkor inkább ne írjál😊
amúgy tudtad, hogy az interbe sincs olasz szinte😊
és ugye ez szerinted elõrébb visz minket ugye?:😄😄D:
és ettõl jobb lesz a magyar foci, hogy a benficába és a sportingba nem vagy alig játszanak portugálok😄😄D:
ahahahahah
értem
de itt a bónusz😊 link!
2
Számold össze légyszi a portugálokat a Benfica kezdõjében. De legyen neked karácsony, hozzáveheted a spanyolokat is, mert Portugália mégiscsak az Ibériai-félsziget része.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Ettõl függetlenül nyilván jobb lenne, ha döntõen magyar játékosokkal érnének el sikereket, de ez azért nem egészen így mûködik. A magyar foci évek óta padlón van, onnan pedig nehéz építkezni. A jelenlegi magyar játékos állomány alkalmatlan arra, hogy ilyen sikereket lehessen elérni velük! A jók drágák, a megfizethetõek meg átlag játékosok...
Pont azért probàlnak életet lehelni az utánpótlás képzésbe, hogy késõbb majd döntõen magyar játékosokból álljon a keret...
Ez a terv a Vidinél, a Debrecennél és a Fradinál is, de ez innen a padlóról nem lesz egyszerû...
www.smart-bus.hu
Dum spiro, spero.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.