Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
<#eljen>

http://goo.gl/gd6Zi5

Szard már le...ez a magyar közönség, ha nem a saját csapat nyer, akkor rohadjanak meg. Röviden ennyi. Én örülök ennek is. Anno a Debrecen sikerének is örültem. Trollok, meg szefós megmondó emberek mindig lesznek, azokat meg kell hagyni hadd fröcsögjenek, ha már jobb dolguk nincs.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Rudee
Gólt is lõtt!

Szar Bayern, szar Bayern :)

bakkerman
(sajnos) ez sok magyar tehetségünkre igaz,hogy rossz helyre születtek,Lázska vagy Gera ha nem ebbe a szarba születik,hanem Hollandiába,vagy akár csak Ausztriába,akkor már egy nyugati élklubban kergetnék a labdát(Lázsika biztosan)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rudee
Vadócz a kezdõben a Nordsjaelland ellen. Még a végén itt játszani is fog rendszeresen.

Rudee
Persze, mert lenne lehetõsége bizonyítani. Sousa-nál viszont az NB1-ben is csak a meccsek 60%-án kezdõ.
Kicsit délebbre a szurkolók lelõnék az edzõt, ha a saját nemzetbeli fiatal tehetséget kihagyná.

igen jön helyettük más...mert Kokó és Gyurcsó már külföldön lesznek...ebben szinte biztos vagyok.
Olvastam valahol egy cikket, már nem emlékszem h hol és ki nyilatkozta, de azt mondta hogy ha Kokó nem magyar lenne hanem mondjuk szerb vagy horvát akkor már elvitték volna nyugati klubok nagyon nagy pénzért

Rudee
Én ezeket a fiatalokat inkább csak szükségszerûnek nevezném. Az hogy épít rájuk Sousa elég vicces 😊
Kiegészítõ embernek jók, aztán 1-2 év múlva jön helyettük más.

ressy14
érdekes egyébként, hogy amikor az eto kiverte a montpelliert le se szartátok hány magyar volt a kezdõben.

agyfaszt kapok, hogy semminek nem tudtok örülni

Dum spiro, spero.

Effe88
4

passatgt
Gyurcsó

ressy14
+ Gyurcsó, bár õ mostanság árnyéka önmagának.

Dum spiro, spero.

ressy14
Sousa magyarokra is épít. Ott van Kokó, Haraszti, Szekeres, Szolnoki. Mind fiatal magyarok, akik ha kellõképpen küzdenek és fejlõdnek, pár éven belül stabil kezdõk lehetnek. Rudolfot örülök, hogy nem hoztuk el, csak bomlasztotta volna a már kiépített csapategységet.
A külföldieket Vinicius kivételével ingyen hoztuk, magyarokat csak 500k-ért tudtunk volna hozni. Gondolom inkább a fizetésekre költünk, mint az átigazolási díjakra.
Elek és Goszi kapott elég bizalmat Sousatol, csak basztak élni vele, plusz Gosztonyi még be is durcizott, mert neki egy külföldi akarta megmondani, hogy mit csináljon a pályán.

Dum spiro, spero.

passatgt
3

volt egy idõszak Gosztonyinál amikor folyamatosan megkapta a lehetõséget Souzától.Az hogy nem tudott élni vele, az ne mSouza hibája.
Elek elvileg nem illett bele Souza elképzeléseibe, ezt meg lehet érteni.
Liptákot pedig mindig is egy nagyon túlértékelt védõnek tarottam, bát az lehet hogy Kaka több pénzt kap..sõt biztos.
Viszont azt el kell ismerni, hogy Souza jobban bízok a külföldiekben..talán a hozzáálás,mentalitás miatt?? ezt viszont mi nem fogjuk megtudni soha.

Rudee
Gosztonyi gyenge persze, mert a folyamatos lehetõség után pikk-pakk a padon találta magát. Jó hogy a kapott 8-10-12 percek alatt nem váltja meg a világot. Elek akkor akart csak elmenni, mikor kikerült a csapatból. Lipták meg tény, hogy nem egy Nesta, de jobban megéri a pénzét, mint pl a kispadra igazolt Kaka, aki az övénél biztos hogy több pénzt kap.

Gosztonyi évek óta nagyon gyenge, Liptákról ne is beszéljünk, és Elek is elakart menni külföldre, meg is lett az eredménye..
A bajnok csapatból a magyarok azt hitték h nagy sztárok, és majd külföldön milyen jó lesz nekik...azt tudjuk, hogy mennyit értek el...

Rudee
Sok légiós többet kap, mint a magyar. Sõt. Egy Oliveira pl az NB1 10 legjobban fizetett játékosa között van, az tuti. De Stopira se egy fagyira valóért jött el Portugáliából. Ahogy Renato Neto-nak sem kell kölcsönkérnie huszadika magasságában. És lenne is elérhetõ játékos, ne mondja senki, hogy ha egy Rudolf elmegy Diósgyõrbe akkor majd pont a Vidi ne tudná megfizetni.
És itt meg lehet említeni, hogy nem is kellett volna nagyon igazolni, ha nem engedik el Eleket, Gosztonyit, vagy mondjuk Gyursó nem csak epizódista. Esetleg említhetnénk Liptákot, aki azóta is stabil válogatott, pedig megfordult több helyen is.
Sousa elsõsorban külföldire épít, az a fõ baj szerintem.

DasIsFuck
nem hanem legyenek magyarok a csapatba és legyenek meghatározóak.
különben mi értelme?
kellenek a hazai játékosok nem eredmény kárára, de anélkül meg olyan vicc lesz az egész mint néhány nagy európai csapat ahol megsem fordulnak hazai játékosok.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Effe88
nem kell 11 magyar
de ez se megoldás , hogy játszik kettõ

nézd meg a 2004/05-s uefa kupa szezont
Fradiba is volt külföldi
de azért 6-7 magyar mindig játszott
ugyan így a lokiba is a bl fõtáblán

szóval meg lehetne ezt több magyarral csinálni, példa van rá

Effe88
inter(nazional)a csapat neve😊
még jó hogy nem
de kit érdekel az inter, meg a benfica
közép európát nézzétek elvégre itt vagyunk, ne az arsenálról magyarázzatok, hogy "hát de ott nem szóltak amikor angol nélkül álltak fel stb...."
istenemD:😄😄

Szerintem a 2010-es BL gyõztes Intert se szúrták le amiatt, mert 1 kikúrt olasz alapember se volt a csapatban...most néztem pl. a döntõben Materazzi lépett pályára idõhúzásnak a 92. percben, ennyi.

szabii98
inkább legyünk 11 magyarral, de ne jussunk tovább az elsõ körbõl? lehet a sparta praha megoldhatja, de itthon nincsenek olyan játékosok akikkel ezt igazán meg lehetne oldani

I met God. She's black

ressy14
de még mindig nem neveztél meg magyarokat, akikkel ez a siker elérhetõ lett volna 😄

Dum spiro, spero.

ressy14
amikor anno az arsenal majdnem egy teljes szezont 0 angollal a kezdõben játszott végig, csak érdekességként jegyezték meg, felháborodásnak a nyoma sem volt.

Plusz ezzel a gyõzelemmel javult a magyar csapatok koefficiense.

Dum spiro, spero.

Effe88
"Külföldön leszarják, hogy hány hazai játékos van a pályán, csak mi vagyunk ilyen fikázó nemzet, akiknek semmi sem jó."

hát azért ez nem teljesen igaz, de inkább hagyjuk

Casillas
te így látod.
mi meg úgy, hogy inkább nyerjünk egyelõre 2 magyarral (ami a csereként pályára lépõkkel és Nikolic kettõs állampolgárságával 5), minthogy kikapjunk 11-gyel, mert így legalább van kitõl tanulnia a magyar fiataloknak, nem Mezeytõl kell.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

ressy14
légyszíves sorolj fel pár magyart, akik azonos árkategóriába esnek, mint a külföldiek a vidiben, de a megszerzésük reálisnak mondható, és hasonló játékerõt képviselnek.

Dum spiro, spero.

Effe88
itt van még két példa a sparta praha mellett
rapid wien igaz kikaptak de ukrajnába nem szégyen
maribor szintén kikaptak de hát egy laziótól😊

szóval nem az a gáz, hogy vannak külföldiek, kellenek õk, minden bajnokágba meg csapatba kellenek, de az, hogy 2 magyar legyen egy meccsen
ez bár hogy csûrjük, csavarjuk szánalmas

ressy14
de azt mondjuk nem értem, hogy a magyar focit az miért viszi elõbbre, ha csupa magyar kezdõvel jószerint kiszopunk minden szembejövõ külföldi csapat ellen.
Erre jó példa az mtk.

Ellenpélda meg a loki, ahol kb 2004 óta építkeznek, és nem az elsõ pár évre tervezték a csoportkört.

Külföldön leszarják, hogy hány hazai játékos van a pályán, csak mi vagyunk ilyen fikázó nemzet, akiknek semmi sem jó.

És igen, ez a meccs, vagy a vidi el szereplése segít a magyar focin. Mert a külföldi játékosok felfigyelnek, hogy itt kezd épülgetni valami ebbõl a szar magyar "fociból", talán megéri nekik idejönni, és a magyar alibi focistáknak muszáj lesz valamit letenni az asztalra, ha nem akarják végigpadozni a meccseket.

Dum spiro, spero.

Effe88
viselkedj már😊
nyugi van, ha nem megy akkor inkább ne írjál😊

amúgy tudtad, hogy az interbe sincs olasz szinte😊
és ugye ez szerinted elõrébb visz minket ugye?:😄😄D:

Casillas
ha nem trollkodsz, gecibuta vagy, sajnálom.

Effe88
aha
és ettõl jobb lesz a magyar foci, hogy a benficába és a sportingba nem vagy alig játszanak portugálok😄😄D:
ahahahahah
értem

de itt a bónusz😊 link!

passatgt
nem kell olyan messzire menni, számold össze a tegnapi sporting kezdõcsapatában a portugálok számát:

2

Casillas
Benfica-Barcelona BL csoportmeccs

Számold össze légyszi a portugálokat a Benfica kezdõjében. De legyen neked karácsony, hozzáveheted a spanyolokat is, mert Portugália mégiscsak az Ibériai-félsziget része.

Nem szégyen, ez a jellemzõ a jelenlegi klubfocira Európa szerte.

Ettõl függetlenül nyilván jobb lenne, ha döntõen magyar játékosokkal érnének el sikereket, de ez azért nem egészen így mûködik. A magyar foci évek óta padlón van, onnan pedig nehéz építkezni. A jelenlegi magyar játékos állomány alkalmatlan arra, hogy ilyen sikereket lehessen elérni velük! A jók drágák, a megfizethetõek meg átlag játékosok...

Pont azért probàlnak életet lehelni az utánpótlás képzésbe, hogy késõbb majd döntõen magyar játékosokból álljon a keret...

Ez a terv a Vidinél, a Debrecennél és a Fradinál is, de ez innen a padlóról nem lesz egyszerû...

www.smart-bus.hu

ressy14
meg egyébként is:

Dum spiro, spero.

ressy14
amikor még 1-2 éve nálunk játszott a Lencse, nyomta folyamatosan az alibi fociját. Sanyi legalább megkergeti a védõket, még ha gólt nem is rúg. Niko helyére - miután õ már elfáradt, mint tegnap - tökéletes csereember, csak sokba kerül.

Dum spiro, spero.

na és ezaz, hogy nem teszik oda magukat. Még azok se akik vmiért eljutnak az NBI-ig.

bakkerman
vagy egy 18 éves akademista is odatenné magát,ha csak feleannyi perchez jutna mint a nagy Air Sándor,és nem is kéne neki havi 7 milliót utalni...

valszeg Kaká(bra), vagy vki klub nélkülit még igazolnak(dél-amerikából)

LasDen
tök jó, hogy odateszi magát, de egy csatárnak gólokat is kell rúgnia...ennyi erõvel én is lehetnék ott, én is odatenném magam, és annyi gólt én is rúgnék mint õ....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nekem csak annyi a kérdésem, hogy mi is lett Stopirával és ki tudja helyettesíteni?:/

gabber_saviola
Tudom milyen volt 1-2 éve AirSanyi, szerintem most már az odatesz magát dolog helyett inkább rúg-csíp-harap-könyököl kombó jellemzi. Régebben, mikor tényleg olyan odatevõs volt nagyon utáltam, most már sajnálom az erõlködése miatt.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Õ az a spíler akit a mentalitása miatt fogadnak el edzõk és nem feltétlen a tudása miatt. Egyértelmû hogy agilis, agresszív, de kevés magyar spílerben van ilyen hév. pl: Tököli. A hozzáállásával kitûnõen kompenzál, még ha unszimpatikus, vagy Honvédáruló, s lehet emberileg se fain, de odateszi magát a pályán.

gabber_saviola
Air Sanyinak már tavaly sem volt olyan húdejó szezonja, szerintem egyre sz@rabb az a pali .... persze tudom, hogy szarrá keresi magát és baromira nem érdekli, hogy nem megy neki a játék. Tök jó neki Fehérváron, hülye lenne máshol kevesebbért ténylegesen focizni.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Igen, nem volt kalapjuk. 😄

bakkerman
én úgy látom,hogy a Vidi magyarjai közül a leggyengébb általában Torghelle...meccsrõl-meccsre

ma pl. a csapat két leggyengébbje sztem magyar volt: Gyurcsó és Torghelle
Haggyad Gáborbácsi, ha kikapnak, az a baj, ha nyernek, az a baj... Szerintem meg nem volt rajtuk sapka se...