Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSSAHPAUL
Bakker! Sajnálom a fickót, mindig reményteli volt ha hozzá került a labda. Azt hittem csak kamu az egész mentõatósdi.. de hát akkor miért volt olyan sokáig az oldal vonal mellett?? Azt ne mondjátok hogy látni akarta a csapatát hogy veri el a Sportingot..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Rudee
Feczesin 64 percet kapott az Ascoliban.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Gyepes is betalált <#eljen>

DaemoonHunter
Gólt is lõtt!

banok
Gera kezdõ!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rudee
Ott az a Hector Sanchez is.

szabii98
tehát akkor kb Szekeres az egyetlen balhátvéd... jajjdejó 😊)

I met God. She's black

<#wink>

www.smart-bus.hu

banok
Én sem 😊

Na kíváncsi leszek... holnap viszont nem nektek drukkolok! 😄

www.smart-bus.hu

Rudee
Hertha-ban is középen játszott, már amikor bekerült. Bal oldalon kb annyit tud, mint egy Torghelle.

szabii98
de.
transfermarkt.de szerint Kaká középsõ védõ, de eddig nem nagyon játszott
majd meglátjuk holnap a fradi ellen

I met God. She's black

Rudee
Olvass csak vissza, pl Walter Lee mit kapott a belgák ellen, illetve tegnap meg egy jó beadás után.

ressy14
hát õ inkább ne játsszon el meccsen, még a magyar szintet is alig üti meg, olyan bizonytalan néha.

Dum spiro, spero.

ressy14
szánalmas hsz-eden csak röhögni lehet, már bocsi rudikám. <#puszis>

Dum spiro, spero.

Elvileg a Szekeres is képes baloldalon játszani nem?

@banok: Stieber, na vééégre... remélem legalább egy gólpassz összejön neki.

www.smart-bus.hu

szabii98
remélem nem viszik el, óriási játékos. viszont most Kaká játszik, ha minden igaz

I met God. She's black

banok
Stieber (!) és Szalai is kezdõ!

Ez szerintem elég egyértelmû,

"ez a magyar közönség, ha nem a saját csapat nyer, akkor rohadjanak meg"

Én erre reagáltam, mivel ez már átlépte azt a lélektani határt nálam, ami felett el tudnék szó nélkül siklani. De leírtam amit gondolok, nem akarom tovább ragozni...

www.smart-bus.hu

passatgt
mivel továbbjutunk a csoportból ezért nem ment volna el

Rudee
Kár érte. Igaz hogy télen 99%-ra mondhatom hogy elvitték volna, így legalább marad még legalább egy évet. Érdekes lesz a pótlása.

Rudee
Szerintem senki sem támadta õket
.
A keret összetétele vetett fel egy témát, ami néhány mivagyunkaviláglegjobbjaiésmegverünkmindenkit felfogású Vidi-drukkerben keltett ki ilyen-olyan reakciókat.
Engem speciel az tesz értetlenkedõvé, hogy a Genk elleni meccset követõen néhány játékost kb a pokolba kívántak azok, akik csütörtök este meg már az egekig magasztalták õket.

szegény... :/

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Igen... erre próbáltam volna meg felhívni a figyelmet. 😊

www.smart-bus.hu

bakkerman
sípcsonttörés basszameg...a Vidi legjobbja idén

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt

passatgt
Hátvédünk, Stopira a csütörtöki EL-mérkõzés 86-dik percében sajnos sípcsonttörést szenvedett. Pénteken a Fejér Megyei Szent György Kórházban sikeres mûtéten esett át, állapota orvosai tájékoztatása szerint jó. Mindannyian mihamarabbi, teljes gyógyulást kívánunk Neki!

<#eljen>ennyi
lord nihilus vmiért torzabbul látja képet mint az amilyen a valóságban.

No, mivel látom, hogy jól elszórakozol, de a válasz elmarad, így kifejtem a reakciód nélkül a véleményem.

Az ominózus kérdést az alábbi mondatod miatt kaptad,

"ez a magyar közönség, ha nem a saját csapat nyer, akkor rohadjanak meg"

Igen? Ez a magyar közönség? Valóban úgy érzed, hogy általánosságban ez jellemzõ a magyar foci drukkerekre? Itt hány renitens volt? 1-2? A többiek viszont örültek a Vidi sikerének, és nem fanyalogtak. Sõt, általánosságban is pont az a jellemzõ a fórumokon, hogy pár rosszindulatútól eltekintve a többség örül a Vidi eredményeinek! Akkor viszont mire ez az általánosítás? És mire a magyar jelzõ? Esetleg világszintû összehasonlító felmérésed a drukkerekrõl, ahol az jött ki, hogy a magyar drukkerek bármiben is rosszabbak a többiektõl? Vagy ne adj Isten szándékosan terjesztesz rosszat a saját nemzetedrõl? Remélem, hogy nem errõl van szó...

Egyébként kétlem, hogy rendelkezel ilyen felméréssel, így gyanítom te is a pár éve divattá váló, manapság egyre trendibb, "az elenyészõ negatívumot nagyítsuk fel, általánosítsuk, majd rúgjunk csak bele a sajátunkba" hullám áldozata vagy. Nem tudom mire jó ez...

A kijelentéseddel nem csak magadnak rúgsz öngólt ( mert ugye, elvileg te is egy magyar drukker vagy ), hanem sértõen nyilatkozol arról a jelentõs többségrõl is aki pont úgy viselkedett, ahogy ilyenkor kell, vagyis örült egy magyar klub nemzetközi sikerének klub szimpátiától függetlenül!

Ezek után, ha van rá ingerenciád gondold végig amit leírtam... ha arra az eredményre jutsz, amire szerintem kellene, akkor szívesen vennék egy bocsánatkérést a vádaskodásért... ha nem, akkor részemrõl most van lezárva.

www.smart-bus.hu

bakkerman
"este jön a kedvenc sorozatom,de még sehol sincs a meccs vége. INTÉZKEDNEM KELL"

csináltam ilyet, csak a móka kedvéért😄

bakkerman
lényegtelen,akkoris világklasszis a srác! <#nevetes1><#idiota>

annyira nem, hiszen csak 178 centi magas 😄

bakkerman
hatalmas játékos õ,csak nem szabad pályára küldeni

ressy14
<#hehe>

el is küldték Kecskemétre inkább 😄

Dum spiro, spero.

LSSAHPAUL
Hú tényleg a vidi meccsen, 3:0-ás vezetésnél eszembe jutott hogy jaj de jó hogy nincs a vidiben Ramos!, õ még képes lett volna megfordítani igen nagy eséllyel a meccset 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Részemrõl meg nincs lezárva, mivel nem viselem el a vádaskodást, (személyeskedés vádja), illetve a hazudozást, ("ez elõtt is személyeskedett")

Fejtsd ki nekem légy szíves, hogy mi abban a személyeskedés, ha rákérdezek a nemzetiségedre!?

Feltettem a #19071 tükrében egy egyszerû, könnyen értelmezhetõ kérdést! Erre várnám a válaszod! Ha nem reagálsz, akkor is kifejtem hova akarok kilyukadni!

www.smart-bus.hu

De van...és te próbálj meg értelmezni, részemrõl lezárva...

Olvasd el mit írtál, értelmezd, aztán várom a kérdésre a válaszod! Semmi személyeskedés nincs ebben...

www.smart-bus.hu

Semmi baj, már ez elõtt is személyeskedett.

szabii98

I met God. She's black

ressy14
és ebben az a szomorú, hogy benne van a pakliban <#wave>

Dum spiro, spero.

szabii98
http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-a-videoton-megbuktatta-a-sporting-vezetoedzojet-2179901

röviden: kirúgták Pinto-t a Sportingtól <#idiota>
na most lenne durva ha 6-0ra kikapnák Lisszabonban

I met God. She's black

Te mirõl beszélsz? Elolvastad mit írt? Várom a válaszát...

www.smart-bus.hu

ressy14
ez itt miért fontos? inkább ne személyeskedjünk, ha kérni lehet.

Dum spiro, spero.

Te milyen nemzetiségû vagy?

www.smart-bus.hu

A Videotonnak van egy koncepciója, amelynek alap pillére, hogy majd az akadémiákról kikerülõ fiatalok fogják a gerincet alkotni. Emiatt foglalkozik Sousa az utánpótlással is...

DE, idáig el kell jutni! Amíg ez nem realitás, addig is szeretnének eredményt felmutatni, ezért igazolnak kész játékosokat. Pénz, szponzor, bevétel nincs eredmények nélkül...

Na mármost a kész magyar játékosok vagy nagyon drágák, vagy mentálisan nem férnek bele az elképzelésekbe. Meg lehet nézni, hogy azok akiket elküldtek, hol tartanak... Az emlegetettek közül a nagy Gosztonyit is rendre lecseréli Sisa a Diósgyõrben...

A fiatalok ( Gyurcsó, Kovács ) még nem kész játékos, ezért kapnak epizód szerepeket. Elõbb ott kell bizonyítaniuk... amíg viszont ez nem megy, addig az játszik az eredmény kényszer miatt, aki jobb. Ha a Sousa-nak magyar fóbiája lenne, akkor nem a Tóth lenne a csapatkapitány, továbbá nem bízták volna meg az utánpótlás szervezésével is...

Egy szó mint száz, jelenleg az út elején járnak... ezen a szakaszon nem az az elsõdleges szempont, hány magyar játszik a csapatban!

( A Fradinál ugyanez zajlik, csak mi még hátrébb járunk )

www.smart-bus.hu

Casillas
Hát én meg Debrecen-szurkoló vagyok, és NB1-ben pl. utálom is a Vidit, de attól még EL-ben nyilván szurkolok nekik, hogy minél tovább jussanak, mivel magyar csapat.
Inkább szimplán csak van olyan, aki zsigerbõl utálja a magyar focit, és csak trollkodni "tud", és élvezi, ha még sikereknél is beugathat valamit.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

ressy14
ráférne, még az Osasunas korszakában azt hittem lesz egy fasza vkp-ja a válogatottnak hosszútávra 😞

Dum spiro, spero.

Rudee
És még egyet.