Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Szar Bayern, szar Bayern :)
transfermarkt.de szerint Kaká középsõ védõ, de eddig nem nagyon játszott
majd meglátjuk holnap a fradi ellen
I met God. She's black
Dum spiro, spero.
@banok: Stieber, na vééégre... remélem legalább egy gólpassz összejön neki.
www.smart-bus.hu
I met God. She's black
"ez a magyar közönség, ha nem a saját csapat nyer, akkor rohadjanak meg"
Én erre reagáltam, mivel ez már átlépte azt a lélektani határt nálam, ami felett el tudnék szó nélkül siklani. De leírtam amit gondolok, nem akarom tovább ragozni...
www.smart-bus.hu
.
A keret összetétele vetett fel egy témát, ami néhány mivagyunkaviláglegjobbjaiésmegverünkmindenkit felfogású Vidi-drukkerben keltett ki ilyen-olyan reakciókat.
Engem speciel az tesz értetlenkedõvé, hogy a Genk elleni meccset követõen néhány játékost kb a pokolba kívántak azok, akik csütörtök este meg már az egekig magasztalták õket.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
lord nihilus vmiért torzabbul látja képet mint az amilyen a valóságban.
Az ominózus kérdést az alábbi mondatod miatt kaptad,
"ez a magyar közönség, ha nem a saját csapat nyer, akkor rohadjanak meg"
Igen? Ez a magyar közönség? Valóban úgy érzed, hogy általánosságban ez jellemzõ a magyar foci drukkerekre? Itt hány renitens volt? 1-2? A többiek viszont örültek a Vidi sikerének, és nem fanyalogtak. Sõt, általánosságban is pont az a jellemzõ a fórumokon, hogy pár rosszindulatútól eltekintve a többség örül a Vidi eredményeinek! Akkor viszont mire ez az általánosítás? És mire a magyar jelzõ? Esetleg világszintû összehasonlító felmérésed a drukkerekrõl, ahol az jött ki, hogy a magyar drukkerek bármiben is rosszabbak a többiektõl? Vagy ne adj Isten szándékosan terjesztesz rosszat a saját nemzetedrõl? Remélem, hogy nem errõl van szó...
Egyébként kétlem, hogy rendelkezel ilyen felméréssel, így gyanítom te is a pár éve divattá váló, manapság egyre trendibb, "az elenyészõ negatívumot nagyítsuk fel, általánosítsuk, majd rúgjunk csak bele a sajátunkba" hullám áldozata vagy. Nem tudom mire jó ez...
A kijelentéseddel nem csak magadnak rúgsz öngólt ( mert ugye, elvileg te is egy magyar drukker vagy ), hanem sértõen nyilatkozol arról a jelentõs többségrõl is aki pont úgy viselkedett, ahogy ilyenkor kell, vagyis örült egy magyar klub nemzetközi sikerének klub szimpátiától függetlenül!
Ezek után, ha van rá ingerenciád gondold végig amit leírtam... ha arra az eredményre jutsz, amire szerintem kellene, akkor szívesen vennék egy bocsánatkérést a vádaskodásért... ha nem, akkor részemrõl most van lezárva.
www.smart-bus.hu

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Fejtsd ki nekem légy szíves, hogy mi abban a személyeskedés, ha rákérdezek a nemzetiségedre!?
Feltettem a #19071 tükrében egy egyszerû, könnyen értelmezhetõ kérdést! Erre várnám a válaszod! Ha nem reagálsz, akkor is kifejtem hova akarok kilyukadni!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
röviden: kirúgták Pinto-t a Sportingtól <#idiota>#idiota>
na most lenne durva ha 6-0ra kikapnák Lisszabonban
I met God. She's black
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
DE, idáig el kell jutni! Amíg ez nem realitás, addig is szeretnének eredményt felmutatni, ezért igazolnak kész játékosokat. Pénz, szponzor, bevétel nincs eredmények nélkül...
Na mármost a kész magyar játékosok vagy nagyon drágák, vagy mentálisan nem férnek bele az elképzelésekbe. Meg lehet nézni, hogy azok akiket elküldtek, hol tartanak... Az emlegetettek közül a nagy Gosztonyit is rendre lecseréli Sisa a Diósgyõrben...
A fiatalok ( Gyurcsó, Kovács ) még nem kész játékos, ezért kapnak epizód szerepeket. Elõbb ott kell bizonyítaniuk... amíg viszont ez nem megy, addig az játszik az eredmény kényszer miatt, aki jobb. Ha a Sousa-nak magyar fóbiája lenne, akkor nem a Tóth lenne a csapatkapitány, továbbá nem bízták volna meg az utánpótlás szervezésével is...
Egy szó mint száz, jelenleg az út elején járnak... ezen a szakaszon nem az az elsõdleges szempont, hány magyar játszik a csapatban!
( A Fradinál ugyanez zajlik, csak mi még hátrébb járunk )
www.smart-bus.hu
Inkább szimplán csak van olyan, aki zsigerbõl utálja a magyar focit, és csak trollkodni "tud", és élvezi, ha még sikereknél is beugathat valamit.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Dum spiro, spero.