32945
Magyar Foci
-
#21881 normális képe valakinek nincs róla?:D -
sempronius18 #21880 Nahát ki hitte volna...........:D -
#21879 Aranyos ez a Gyarmati Eszter, biztos adnék neki de, hogy mennyire botrányosan nyilatkozik ügyvezető igazgató létére az gyászos... -
#21878 persze még a vendégbe is honvédos családok álltak :D
szánalmas csendben zajlott az am is fos meccs :D -
sempronius18 #21877 Amúgy mi volt a Kispest meccsen meglett a nézettségi csúcs most, hogy a felforgató elemek nem zavarták a családok kultúrált szórakozását? -
sempronius18 #21876 Az alapítványain keresztül, de hagyjuk is.
A végén még úgy fog tűnni, hogy valami csodálója, vagy rokona vagyok Csányinak, de nagyon nem. -
#21875 haha vezet újpest:D -
#21874 direkt így akarta -
#21873 És egy gólpassz. -
#21872 mázlija volt, hogy megpattant. -
#21871 dzsudzsák gól, végre
-
#21870 valóban nem nehéz a sokból mégtöbbet csinálni, főleg úgy hogy az OTP az egyik legpatkányabb bank az országban :) -
#21869 Megrendszabályozza a focit, hogy végre családokkal telhessenek meg a lelátók. -
Grenzjager #21868 Csányi mit tett a közjóért? -
#21867 pedig fordítva kellene lennie :D -
#21866 Kovac Zoltan - DVTK
Érdekesség, hogy Rudolf Gergely a cserék között sem szerepelt, míg Tisza Tibor a kispadról szállt be.
„Azt mindig egy mérkőzés körülményei döntik el, hogy az edző milyen összeállításban küldi pályára csapatát. A Real Madrid kispadján ott ült Karim Benzema és Kaká is, arra várva, hogy bizonyíthasson. Egy edzőnek mindig döntenie kell, és természetesen ez nem megy könnyen. Ami Rudolf Gergelyt illeti, ő az utolsó edzésen nyaksérülést szenvedett, ezért nem számolhattunk vele"
annyira szeretem amikor nyugati játékosokhoz,csapatokhoz hasonlítják a magyar játékosokat,klubokat
-
sempronius18 #21865 Amúgy azt jó, ha tudjátok, hogy Széchenyi, csak szóban ajánlotta fel egy éves jövedelmét az MTA megalapítására, tettekben nem teljesen.
Ezt a szép hagyományt, ma is folytatják politikusaink.
(Na meg még a hitel miatt is mennyire kardoskodott a gróf úr, sok Svájci Frankost tett így közvetlenül tönkre :D )
-
sempronius18 #21864 Nem tudom. szerintem mindig az első millió megszerzése necces. Akkor ha már van egy "kis" tőkéd és nem vagy tök hülye, könnyen meg lehet szerezni a többit.
Meg mondom én nem akarom védeni Csányit, mert nem ismerem, lehet ő Sztálin, Hitler, Batu kán, Haynau, egy személyben is akár, de az nem igaz, hogy a vagyonából semmit sem áldoz a sportra, meg a közjóra. -
Grenzjager #21863 aki 20 év alatt szedett össze 135 milliárdot plusz OTP, Pick, Bábolna az azért nem kereknek tűnik a tisztesség útján, és ő sem Széchenyi mintahogy egyik sem attól függetlenül hogy támogathat eztazt pár millióval. -
sempronius18 #21862 Csányi barátunkat én nem akarom felmagasztalni, de ő mentette meg a Pick Szeged kézilabda csapatát és támogat a vagyonából jó pár alapítványt is. Túl sok botrányáról meg nem hallottam, de lehet van neki.
Amúgy az a baj ezzel az országgal, hogy nem teszünk azért, hogy nekünk jobb legyen, csak fröcsögünk a gazdagjainkra és a sikeresekre, mert ők biztos lopnak csalnak, mi pedig azért vagy csórók, mert becsületesek vagyunk és nem adjuk el a lelkünket, meg mit tudom én ez nagyon nagy lol.
(Egyébként szerintem is 100-ból legalább 60-70 milliárdos az első millióit biztos valami simlivel, vagy kapcsolatokkal szerezte, de ez mind1) -
Grenzjager #21861 Henk segédje érkezése reális lehet, Katar és Kína után DVTK -
#21860 szerintem jól csengő neve van, még akár külföldön is
puskas academy -
#21859 az akadémia feljut, ezzel évi 6 pont fixen a vidié.
Keleti nb2-ben nem vagyok biztos h a vasason kivül bárki vállalná az nb1-et.
vhogy ha mi botlunk, akkor ők is botlanak egészen fura meccseken :D
most h kikaptunk szegeden, várom a holnapi honvéd2-kövesd meccset meg a csabáét h mit produkálnak :D -
Grenzjager #21858 és minimum 100.000 forintért lehet szidni alkalmanként 5 másodpercig. -
#21857 majd a kis Gáspárka legalább játszhat az MB1-ben, a házuktól 5 méterre. -
#21856 értem:D
köszi
szóval akkor akadémia az egyik (de ezen a néven nyomják majd, hogy puskás f akdémia fc?:D:D:D )
keleten meg még nagy a harc ahogy látom:D mezőkövesd-vasas-bcsaba-balmazújváros:D:D
beszarok:D
-
Grenzjager #21855 nem a VidiII az NBIIIBakony csoportban van most.
A Puskás Akadémia önálló klub.
bár azt én se értem hogy az U17es csapat meg közös??? -
#21854 a vidi2 az nb3-ban van.
Az akadémia feljut és szépen bent is marad. és kap egy 3500fős stadiont a 15 felcsúti hegyipásztornak :D -
#21853 most ez hogy van
segítsetek már mert nem vágom:D
a puskás akadémia feljuthat?
tudom felcsút, de ez nem a videoton II ??
vagy most hogy van? -
Grenzjager #21852 fúúú hát az elég alja lenne ha Benczést kivágják, főleg azok után ahogy Miskolcon is elbántak vele... bár illene e a lépés a projektbe. -
#21851 ááá, Benczés simán feljuttatta a csapatot és a vezérnek ennyi felesleges pénze nem hiszem hogy van. -
#21850 A Puskás akadémia új edzője lesz :) -
#21849 siófok lesz ebből -
#21848 Biztos nem, annyira nem rosszak az eredményei. Max a selejtezősorozat végén. -
Grenzjager #21847 román meccs előtt???? ááááá
-
Solt #21846 ten Kati biztos nem jön, már cáfolt. -
#21845 ha holnap újpesten is ott lesz, akkor elképzelhető, hogy Egervárit lekapják a kispadról -
Grenzjager #21844 Diósgyőr? Henk meg csak az etetés? mondjuk ekkora dobást nem nézek ki belőlük. -
#21843 vmit akar itt
ha már a new yorkba nem kellett
-
#21842 A meccsen ott volt Sousa is, kíváncsi vagyok miért haknizik országszerte (a Vidi - MTK -n is jelen volt).