32945
Magyar Foci
-
#22001 Engem a kamera meg regisztrációban az zavar, hogy nincs mindenhol :)
Most vagy legyen mindenhol (de ne így, hogy pár évente 1-1 csapatnál bevezetik), vagy sehol, mert ezt így hülyeségnek tartom.
Mondjuk én a rangadó atmoszférás kérdéssel se vagyok teljesen kibékülve, mert nekem az atmoszférát a sok szurkoló jelenti, nem a mindenféle égő, robbanó, füstölő cucc, ezek nélkül én bőven meglennék :D -
#22000 már rég nem szegeden lakom, csak nem írtam át aztat. -
#21999 van mb2-es csapatotok is, szeged 2011 néven 8-ak a másodosztályban -
#21998 ebben a városban csak megye1 van...majd ha lesz nb1-es csapat, akkor talán kimegyek... -
#21997 persze ez olyan szinten elfogult hogy semmi hitele nincs szerintem...
kezdjük a kamera és regisztrációval pl..ezektől csak azok félnek akik rendszeresen balhézni akarnak a meccseken vagy stadionokba.
akkor az, hogy a bunda miatt ne menjen vki ki..hát vicc kategória...
akkor a színvonal,,,megint baromság mert ez max azokat érdekli akik semlegesek és jó focit akarnak nézni..egy szurkoló meg csapatának szorít és drukkol.
ha lenne rá elég pénzem és lenne csapatom az első osztályba akkor szívesen kimennék meccsekre, de nem nagyon érdekelne a színvonal.
akit az érdelek az inkább nézzen angol,német,spanyol,olasz meccseket a tv-be...
-
Grenzjager #21996 Az MLSZ azt állítja nézők többsége azért nem jár mérkőzésekre mert nincs rend a stadionokban és ezért a szurkolói csoportok a felelősek. Mi kíváncsiak vagyunk rá vajon valóban mi miattunk nem jönnek ki az emberek, vagy ennek teljesen más oka, okai vannak? Kérjük szánjon 5 percet erre a kérdőívre és töltse ki.
Miért járnak egyre kevesebben honi labdarúgó mérkőzésekre? -
#21995 Mindeközben a felcsút megnyerte az MB2 nyugatot, örülhet a vezír. -
#21994 Nahát lett is még 2 gól :D -
#21993 Én Honvéd győzelemre számítottam már a meccs előtt is de ez azért komoly...fizikai fájdalom nézni az újpest játékát. -
#21992 Hű itt 20 perc alatt még eshet 1-2 gól... -
Grenzjager #21991 ban -
Grenzjager #21990 én már tegnap óta sírok, hogy nem nyert a Paks... Puskás szúrtuk el -
#21989 Hát azt is nehéz feldolgozni, de inkább a most zajló meccsre gondoltam :D -
Grenzjager #21988 nyert a Kecskemét de kikapott a Siófok? -
#21987 Egyik szemem sír, a másik nevet -
#21986 Én úgy tudom már kivették a megspórolható összegek táblázatából. Sztem csak a Puskás lett kérdéses vagy inkább csak elhalasztják a tervezést. -
Solt #21985 Semmire... Duma az EU felé. Arra megy ki a játék, hogy kikerüljünk a túlzott deficit eljárás alól júliusban. -
Grenzjager #21984 Úgy fest Szivics lelép Paksról. "egyre gyakrabban jut eszembe Máté Péter dala" - nyilatkozta.
Stadion ügyben meg megint hülyének néznek mindenkit, mert ha Varga kijelentése nem vonatkozhat a debreceni meg a népligeti új stadionra.... akkor mégis mire vonatkozik, ráadásul többesszámban... -
Grenzjager #21983 szerencsére az Arab-félszigeten nincs korrupció...
ó a vége az lesz, hogy Kubatovék Kósával kifúrják Csányit, shogy politika-mentessé tegyék az MLSZ-t kinevezik Bánki Eriket górénak.
Volt vmikor chilei vagy paraguayi másodosztályból is bíró itt, nagyot alkottak, főleg utána Döme a nyilatkozataiban. -
#21982 De nem a bundalehetőség miatt... -
Grenzjager #21981 Pécs-Haladás
játékvezető: Hamisz Mohammed al-Marri, katarbú a harmadik homokdűnébű miután megujjazta a kecskéjét....
bravó MLSZ!
-
#21980 se beten se bwin-en nem lehet rá...
pedig dobtam volna fel egy ezrest:D -
#21979 7 milla per hónap?:) -
Grenzjager #21978 :) azért az nem hittem volna hogy Rudolf ennyire elvágja magát...
ez mondjuk Egervárit is jellemzi mert ehhez képest túl sokáig számolt vele a válogatottban. -
#21977 rudolf gólt lő
mekkora szorzó van rá?
-
Grenzjager #21976 móka is kell :)
"Csak semmi biszem-baszom! Mennyei bajnokság, mennyei meccsek! Az MTK ultrái ismét poklot teremthetnek a Hidegkúti stadionban! Rudolf most a Kaposvár ellen kapja meg a lehetőséget! A forduló rangadóján Pápa-Eger! Kecskeméten folytatódhat a Sijófok csodája! Pölő vs. Xanyi, ezen a meccsen a zsenifaktor dönthet! Újpest-Honvéd, véleményem szerint 2-1 gsz.: Lázár Bence jobban, ballal és Lanzafame tizenegyesből! Pécs-Haladás, ahol a baglyokat az öntöző rendszerrel nyugtathatják le! Végül de nem utolsó sorban Győr-Fradi, szekusok a Fradi tábor ellen, csoda!
MB1, én így szeretlek! " -
#21975 ha a 3 stadionból csak felcsúton épül meg, szívesen látnám lángokban azt a fa tetőt... -
#21974 Mi is kapnánk egy nagyobb büntetést, ha egyértelműen rálehetne bizonyítani, hogy mi kezdtük el. De nem lehet, eleve a secusoknak nincsen joga a mérkőzés védett személyeinek (játékosok, edzők, stb.) fojtogatásához, lökdösődéséhez és a balhé generálásához.
Véleményem szerint egy határozottabb spori nyugodtan hozza le a meccset, mint pl. a bajnoki 1:1 alatt. -
#21973 Várható volt. -
Grenzjager #21972 Én akkor is parázom, mert 10 másik stadiont tudtam volna inkább bontani állapota miatt mint az Albertet, főleg ha anyagilag szar van. -
#21971 azt meg kizártnak tartom, hogy felfüggesszék az építést, sztem még csomag sem jön, csak valamit kell mutatni eu-nak, hogy ne legyen gond -
COOLancs #21970 Stadionok:
Ha fel is függesztik, max 1 évre kivéve ha kormányváltás lesz mert akkor akármi lehet. Addig meg ezerrel kell betonozni :D
Balhé:
Ha ezt nem a Vidi csinálja, hanem a Fradi, akkor már 20 milliárdos bírságot adott volna az emelesz... -
#21969 az már majdnem kész van: videó
vagy legalábbis körvonalak már megvannak:D
loki stadionnál is állnak már a pillérek, egyébkétn az építkezést lehet nézni itt élőben: http://nagyerdeistadion.hu -
Grenzjager #21968 mondanám hogy off...
de nem
Varga-csomag és a stadionok építésének felfüggesztése
Én csak ezért féltem az Albert Stadion bontásától, mert bontani mindig egyszerűbb mint építeni... főleg itt a Balkán északi csücskében.
Debreceniek régen már megérdemeltek volna egy új stadiont, csak a MOST az hatalmas szó.
A VidiB(oké nem 2 de valljuk be aki ingyen igazol a nagy csapattól az mégis csak második csapat) meg nyilván megépül mert... -
#21967 gyökér de eredményes -
#21966 Egy nagy kamu az az ember, de jól csinálja, összetartja szerintem a csapatot, kiáll értük, ez mindenképp elismerendő, még ha túlzásba is viszi... -
#21965 pintér mekkora gyökér :)
Tegnap nem láttam a meccset, most nézem, végig alibizik a meccset, aztán egy potyagóllal nyernek, ez meg odateszi tölcsérként a füleihez a két kezét, mintha bármi oka lenne rá :D -
#21964 Szilasi vmi nagyon hulladék formában fúj meccsek óta.
KTE meccsen ő adott nemrég vagy 70 sárgát mindenkinek aki pályára lépett :D
a többi ítéletéről nem is beszélve :D -
commissioner #21963 Nehéz volt eldönteni sztem, h Kovács maradjon-e a pályán vagy ne. A mezőnymunkája a gólja előtt gyenge volt, ez alapján jogos volt a csere, viszont miután lement, látszott, h gyak. nincs senki a helyén, nem volt egy olyan beindulóember, aki pótolta volna, ez alapján már nem kellett volna. -
#21962 jó fejezzük be
lényeg karajj geci okos
és kurva gyakoriak a fából készült foci!! stadionok tetőszerkezetei az a lényeg
na menjél jelentsél be gyorsan a modi topikba:D:D
siess:D