32945
Magyar Foci
-
#21961 ezért kérdeztem, csak sehol sem láttam most kint rajtunk kívül. köszi -
karajjj #21960 ezek is ugyanúgy sportlétesítmények, sőt az uszodánk azt hiszem pont Makovecz féle(bár ebben nem vagyok biztos) -
#21959 építészeti szempontból nem fontos, hogy milyen létesítménybe építik be.
érted? :D -
karajjj #21958 ez van már egy pár éves kép, már nincs kint, akkoriban érthető, hogy kint volt... -
#21957 de most akkor is fociról volt szó
stadionokról
érted?
a hagymaházat nem akarod belinkelni mert pont ide vágna:/ -
#21956 a páratartalom miatt komolyabb behatást kapnak, mint a felcsúti oroszlánbarlang fog. -
#21955 az a 19-es mez miért van kirakva nálatok? -
#21954 igen ezek nagypályás focistadionok -
#21953 ha tűzálló lakkal le lesz kezelve (márpedig kötelező), akkor tűzálló lesz. Egyetlen hátránya az, hogy 1-2 évente újra kell lakkozni, a betont vagy acélt pedig nem. -
karajjj #21952 értem én, hogy hülye vagy hozzá, de nem kéne hangoztatni:
-
#21951 1. Nem hosszabbított rengeteget, még 2 percet kellett volna minimum rátenni. Niko sérülése miatt 7 percig állt a játék, a spori csak 5 percet mutatott, utána még a győriek színészkedéssel húzták pluszban az időt.
Nagyon nem vezette jól a meccset a spori, egy határozott bíró már 1-2 sárgával lehiggasztja a játékosokat a tekintélyével. Csak pár rossz ítélet: kamu 11-es (ami két 11-es gyanús szitu előzött meg), aztán korrigálta magát a Juhász kamu sárgájával, amiből a piros lett, ha kiakarta szórni Juhászt, már megtehette volna korábban is, mert hőzöngött egész meccsen, de akkor ilyen alapon Stresniket és Kinket is ki lehetett volna állítani. -
#21950 "tetőt általában fából szoktak csinálni"
igen családi házaknálXD
"ettől függetlenül nem lesz annak semmi baja jó ideig:)"
na ja
tűzálló isXD -
#21949 Rengeteget hosszabbított bíró, ha emiatt rohantak be akkor ugylátszik sanyi hatással van a többiekre is, ja és a bíró szerintem nagyon jól vezette a meccset.
Pintért se értem miért utáljátok holott a vidi szvsz amiatt kapott ki mert a 2 legjobb játékosát a noném portugál lecserélte, illetve a félőrült Juhász Rolandot meg a pályán hagyta, amin röhögtem az az volt amikor a pálya szélén felpofozta sanyit hogy nyugodjon le :D -
#21948 Az a durva, hogy miután a técsé-s társai arrébb lökik a secust, az még ment volna vissza bunyózni. De a mocskos fasisztanácihungaristanyilas söpredék huligánok miatt nincsenek családok a meccsen. -
#21947 tetőt általában fából szoktak csinálni, az, hogy stadionnál nem szokványos, na bumm, ettől függetlenül nem lesz annak semmi baja jó ideig:) -
Grenzjager #21946 kurva anyázni nem szabad, ez mehet, bravó MLSZ
-
Grenzjager #21945 A konferanszié meg nyilvánvalóan Ákos lesz :) -
#21944 igen
valószínű így volt
eléggé levágós, hogy az ő munkái
-
#21943 ő tervezte még halála előtt, ahogy az akadémia főépületét is -
karajjj #21942 pont akartam mondani, hogy Makovecz tervnek néz ki, az akadémia épületeit is ő tervezte, attól, hogy meghalt, a terv készen lehetett már évek óta -
#21941 de fából?:D:D
az hamar tönkre fog menni
amúgy olyan mintha makovecz tervezte volna
mondjuk ő már meghalt -
karajjj #21940 nem a tető lesz fából? -
#21939 hát OV fellendíti a faipart is ám -
#21938 nagyon kell:D:D
de most ez a szar fából lesz?XD -
#21937 az szerintem beépített funkciója lesz a stadionnak :D
talán még próbababákat is letesznek az üres helyekre :D -
karajjj #21936 na, ezt még az nb1-es csapatok is megirigyelnék :D -
#21935 Az elején még ott is villognak a vakuk, ahol ember sincs? :D -
#21934 Én meg úgy tudom, hogy "Aki nem ugrál Fradista hej hej" volt. Még a lilák szokták ugyanígy énekelni, a többi tábor beleteszi a szart is.
Egyébként az "Újpesti mindig jövőre" rigmus az még belefér? -
#21933 Látványterv Vezérünk házi stadionjáról. -
#21932 Nem "ki nem ugrál, szar fradista, hej, hej" volt?
Ettől függetlenül az mlsz menjen a büdös picsába. Ez és hasonlók mindig is hozzátartoztak a szurkolótáborok zrikálásaihoz. -
#21931 A Bozsik-stadionban lesz a Magyar Kupa döntője -
#21930 Kár, hogy nem bajnoki meccs volt, mindkét csapattól pontlevonás jól jönne :) -
#21929 1,01 :D -
Grenzjager #21928 Tippmixen hogy fizet mostanság hogy az "utolsó 10 percben szerez gólt az ETO" ? -
#21927 Rendőrségi eljárás is indulhat a kupabalhé ügyében -
#21926 nem csak ma, ez a győr minden meccsen ilyen.
tiszta máker csapat.
sajnos ez csak itthon elég, nemzetközi porondon nem látok esélyt, hogy bl-be jussanak.
ennek a vidinek kellene a bl-be indulnia.
sokkal több sanszuk lenne bejutni.
-
#21925 a suliban biztos doga előtt elolvasta a több oldalas jegyzetét egyszer és szó szerint letudta írni utána :D -
Solt #21924 Beadásra számított, megszívta... Juhász felesleges pofázása nálam nagyobb bűn. Niko sérülése után a bedobásnál ellenne fújtak, erre odaszólt valamit a bírónak... az meg az első véleményes szitunál meg is adta neki a második sárgát. -
#21923 tolmácsnak gratula, nem gondoltam volna, hogy mindent le tud fordítani, én már elfelejtettem a háromnegyedét mire végzett gomes:D -
#21922 Összességében mi basztuk el, kezdve azzal, hogy 2-t kaptunk otthon egy olyan győrtől, akinek több helyzete nem is volt, itt meg sok helyzetet kihagytunk, a végén meg elszállt velünk a ló. Bozso meg elbaszta.