32945
Magyar Foci
  • passatgt
    szerintem szabálytalakodni akart mindenképp, de nem lábtöréssel persze
  • dave9004
    az a két kép eléggé nem festi a valóságot.
    rakj be légyszi olyat ahol labda is van, mert ez tényleg azt mutatja h lábat törni ment, de labda ott volt nem messze, csak ezekről épp lemaradt a lényeg.
    néztem a meccset, fociztm is, bele lehet magyarázni mindent.
    én véleményem nem szándékos.
  • Narxis
    Nyilván hülye vagyok de nem tudom elképzelni, hogy valaki szándékosan akar lábtörést okozni a másiknak. Szerintem a helyes szó a szitura az a felelőtlenség. A meccs hevében bevállalt egy olyan becsúszást amit nem lett volna szabad.
  • Solt
    Aki focizott az tudja, hogy, arra nézek amit el akarok találni... ha a labdát akarom elrúgni, akkor arra fókuszálok... ha a lábat, akkor meg arra. Végig a lábát nézi... nem állítom, hogy el akarta törni, de, hogy fel akarta rúgni abban szinte biztos vagyok...
  • Livius
    Eduardot szemből kapták el, ott még lehetett valamit mondani olyanról hogy labdát akart.

Leonardonál semmi képpen sem, hátulról, több méteres hátrányból történt, és a labda már rég odébb volt mire oda ért a láb. Egyértelműen lábra ment, miután látta, hogy a labda esélyetelen hogy meglegyen a becsúszással.

Egyébként ha 10 cm-rel feljebb kontaktolja a lábát Leonardónak, akkor a fizika törvénye miatt neki is az a sors lett volna mint Eduardonak, még így talány szerencséj van hogy tudja valaha folytatni 30+ évesen is ha siekeres lesz a felépülése.
  • Effe88
    egy klasszikus:D

1:35-tőlXD

• ReszegKoldus
    Nekem ezzel a képekkel kapcsolatban amúgy olyan érzésem van, mintha le lenne vágva a jobb szélük, lehet ott a labda? :D
    Persze nem azt mondom, hogy nem direkt lábra ment, csak érdekesség.
  • dave9004
    én többször visszanézve se mondanám h szándékosan sérülést akart.
    Vezettek, bajnokok voltak épp, én az egészet úgy vettem ki h önkívületben bevetődött és rögtön fel is fogta h milyen butaság volt amint megtörtént.
  • Solt
    Akkor ezzel a mozdulattal mit akart?

Labda a környéken nincs, egyértelműen a támaszkodó lábra csúszik rá boka fölött, ráadásul még oda is néz!! Ha ez nem szándékos, akkor semmi... az lehet, hogy eltörni nem akarta, de, ha annyi esze nincs, hogy egy ilyen belépőnek mi lehet a következménye, akkor inkább menjen utcát söpörni...
  • Grenzjager
    és azért nézzük csak... Rajczi, Bajzát, Csukics ..van még itt lábtörő bőven....
  • Grenzjager
    szándékos szabálytalanság és szándékos sérülés okozás között van különbség

én biztos vagyok benne hogy Strestik nem lábat akart törni....
  • ressy14
    egyébként a fradi szerződést ajánlott Leonardonak
  • Solt
  • passatgt
    ennyire nem volt durva sztem, legalábbis nem fordult alá a bokája annyira mint silva-nak
  • Livius
    Eduardo Da Silva
    Leonardo

Megdöbbentő hasonlóság, és erre aki azt mondja nem szándékos az igen hülye!
  • Solt
    Kubatov magyarázata
  • dave9004
    szintén libalegelő akárcsak a miénk. viszont sztem ha gyepet ujítanának akkor még elmehetne.
    Ez a győr dolog olyan intha fél éve tudnák. most úgy odadobták a szurkolóknak, hogy rossz nézni.
  • ressy14
    vác?
  • Effe88
    aha
  • dave9004
    nincs villany
  • Effe88
    passz

és a dunaferr pályával?
  • Grenzjager
    Az szerintem rosszabb állapotú mint a Fáy utca. Vasas pálya is csak gyepcsere után lett volna jó, és az is csak 3.500 főre van hitelesítve, de a Budai II stadionnak van legalább világítása... hamár du 2kor van meccs...
  • Grenzjager
    például akár...

mindenkinek (ok csak bérleteseknek) kiküldhettek volna egy szavazó levelet egy megbélyegzett válaszborítékkal - ha már van regisztrációs rendszer, legalább lett volna valami szurkolóbarát oldala is....
  • ressy14
    reac pályával mi van? szar a gyep, vagy kicsi? elvileg 7500-as stadion
  • ressy14
    csinálhattak volna egy szavazást, hogy a fradistáknak melyik megoldás lett volna a jó. úgy korrektebb lett volna a kubatov
  • dave9004
    futballvalóság.
    Gáz, hogy még így is kb leszarták a fradi szurkolókat.
    Csepel gondolom csak nb2-re alkalmas :/
  • Grenzjager
    "Budapesten minden lehetséges egyéb helyszínt számba vettünk. Kézenfekvő lett volna az MTK pálya. A versenykiírás szerint a pályaválasztói jogról kellett volna lemondanunk (elcserélni nem lehet, mert az első meccset már lejátszottuk). Így vendégként 2000 szurkolónk jutott volna be. Ezért ezt elvetettük. Tárgyaltunk Kispesten. Ott az volt a feltétel, hogy nem a saját biztonsági szolgálatunk nem felügyelhette volna a meccset. Én másra nem bíztam volna a szurkolóinkat. Újpestre...ugye nem kell magyaráznom. A Vasas pálya rossz minőségű. Ott szívesen felújítottuk volna a gyepet, de a nézőtér 3500 főre van hitelesítve. Más alkalmas stadion nincs Budapesten! " kubatov
  • dave9004
    3500? kevés. abbol kiindulva h multkor ute ellen meg fradi ellen 6-7k volt mindkét meccsen összesen
    3500 gondolom a biztosítható ülő oldal lehet
  • [HUN]FaTaL
    "Vasas pálya nem jó, mert csak 3500 néző fért volna be"

Így még annyi sem lesz.
  • Grenzjager
    Szurkolókon kívül mindenki rég óta tudja, csak a Fradi vezetése nyilvánvalóan szarik a szurkolóira, különben nem az utolsó pillanatban kezdték volna tárgyalásokat hogy hol játsszon a csapat, most meg megy a lázas magyarázkodás, erre való a kommunikációs osztály.

Amikor kibéreltünk a Puskást, benne volt a szerződésben, hogy május 16 után semmi Fradi meccs nem lesz.

Vasas pálya nem jó, mert csak 3500 néző fért volna be
    Kispest csak a kispesti szekuval adta volna ki
    és egyik sem tetszett a vezetőségnek... Mert a futball a vezetőségért van, nem a szurkolókért....

Az már nem is kérdéses, hogy a Puskás bontása kezdete után hol játszunk.
  • LasDen #22131
    a depessel ilyet nem lehet....
  • dave9004
    ja és ha madunnát átzavarták az ügetőre v hova, akkor a depesmódot nem lehet?
  • dave9004
    Ez a depesmód amúgy mióta tudja h mikor jön a puskásba?
    És a fradi mióta tudja?
  • Grenzjager
    nem is tudtam hogy a Puskás Akadémiában ő a segédedző
  • ressy14
    passz. a kispesti viszonyokkal nem vagyok képben. De simán elképzelhető.

akkor meg csak megy a szarkeverés a vezetőségeteknél stadionkérdésben...
  • Grenzjager
    első mondat végén kérdőjel :)
  • Grenzjager
    nem Copfos tolja a szekut aki ugyanúgy TCS embere
    (akik még zokniba tett billiárd golyóval csépleték az osztrákokat)
  • ressy14
    (habár ez így nem pontos, mert valószínűleg kispesten is összefonódnak a secus szálak a tcs brigádjával. Nálunk is elvileg a Pintér féle civil security biztosít, de alvállalkozóként a tcs csicskásait alkalmazza.)
  • ressy14
    Ha minden igaz felkerestétek a Bozsik stadiont is, de Szabó Gyuri nem ment bele abba, hogy a tcs-s brigád biztosítson, saját embereivel akarta megoldani.
  • ressy14

és akkor Moniz lenyilatkozza, hogy elkúrtuk? :D