32945
Magyar Foci
-
#22201 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#22200 félprofi inkább. sokan dolgoznak a foci mellett a másodosztályban. -
#22199 de akkor az ilyen csapatokat tegyék amatőr vagy félprofi ligákba, ne egy olyanba ahol a legfelsőbb profi ligába való feljutás a cél(profi liga az nb2 eggyáltalán, mert akkor hülyeséget beszélek)
egy másodosztályba szerintem olyanok legyenek akik elbírnak egy feljutást(milyen morbid már ez is, hogy nem is cél feljutni...)
-
#22198 nem ugyanaz a szint, de itt is volt, papám mesélte, hogy megye1et megnyerte többször ugyanaz a csapat, de sosem mentek feljebb, mer nem tudták volna fizetni... -
#22197 nagyon sok olyan kisvárosi csapat van,ahol nem is cél az nb1 ,hanem megelégednek az nb2-vel,és a helyi fiatalaknak ez is nagy kiindulási alap a karrierjük szempontjából... -
#22196 szerintem meg ezt kellett volna az elejétől, én kapásból nem is engednék 2. osztályba olyan csapatot akik egy esetleges feljutásnál nem készek egy nb1-re.
-
#22195 És akkor a sok okos írta, hogy írjunk mi is nekik amikor továbbjutottunk. :D:DD -
#22194 Megemelte a jegyárakat végül :D -
#22193 – Azokat a beruházásokat, amelyeket egyszeri, átmeneti időszakra vonatkozónak tartunk, a forrásokat nem a folyó kiadásokból teljesítjük majd, hanem az állami vagyonból származó plusz bevételekből. Ne aggódjon senki, ezek a beruházások gyakorlati értelemben nem állnak le, folytatódni fognak -
#22192 ne sajnáld. az mlsz-nek eleve nem kellett volna engednie világítás, pénz nélkül. bezzeg a fradit lebaszták nb2-be gondolkodás nélkül. -
#22191 ez annyira kibaszott gyerekes viselkedés amúgy :D -
Grenzjager #22190 Eger: vége és az NB2-es licenszet se kapják meg
sajnálom így hogy elintézték a klubot -
Grenzjager #22189 ultrák nem azzal töltik az idejüket hogy Fbukkon vagy twitteren tele offolják az aktuális ellenfél hivatalos lapját... -
#22188 az az érdekes h am a normális ultrák meg a tenyerükön hordozták kb a mayarokat kint ha jól emlékszek -
#22187 nem egyedi eset a magyar, amikor a trabzont kisorsolták ellenünk a törökök teletrollkodták a vidi fb oldalát, angolul és törökül is egyaránt kifejtették, hogy anyukáinknak mi a foglalkozása illetve, hogy a csapatunkat szájba fogják szeretkeztetni. aztán koppantak egyet :D -
#22186 Szomorú, hogy itt tartunk szurkolói kultúrában. -
#22185 +1
eszméletlen dolgokat olvasok ott is, de lassan trollfocin is.
utóbbinál kb tabutéma a fradi és ujpest cikizése mert elszabadul a maunika show -
Solt #22184 Követem faszbúkon az Ultras Liberi oldalt... nekem kellemetlen, hogy a hozzászólások 90%-a mennyire mély ostobaságról és zsigeri gyűlöletről tesz tanúbizonyságot. Elszomorító... :S -
Solt #22183 -
Grenzjager #22182 Én azt vezetném be, hogy addig nem játszhat a sérülést okozó játékos, ameddig nem épül fel a sértett. Mellesleg Strestik októberben játszhat, mivel 5 hónapra szól az eltiltás, nem 5 hónapnyi bajnokság-időre. -
#22181 Nahát milyen igaz...ja nem. -
karajjj #22180 lényegében minden benne van :D -
#22179 Hemi az Újpest pályát is bezáratja :D -
#22178 no offense a fradistáktól, de ezen beszartamXD
"elég lenne a fradisták között észt osztogatni, bár amilyen IQ hiányosak lehet azt is bedobálnák a pályára..."
...és sajnos eggyet kell vele értenem, amiket olvasok azokból tényleg úgy tűnik bedobálják a pályára -
#22177 Nem is ez a legnagyobb hír :) hanem hogy a honvéd megint kapott 500.000 büntetést rasszista megnyilvánulásokért :D A kis futball szakértő blog író, stb uraság vajon mit fog ehhez szólni, bezár még egy szektort? -
#22176 ennyi járt neki -
#22175 Én úgy tudom bele számít a nyári szünet, igaz nem fogalmaznak egyértelműen.
"Strestik Marek (Győri ETO), mint visszaeső, a labdarúgó-mérkőzésektől - 2013. május 14-től kezdődően - 5 hónapra szóló eltiltást kapott." -
#22174 a hisztinek meg a médiának sikerült elérnie.
fél évre kölcsönbe mehet bhova Mo-n kívül -
Zenszkij #22173 Moniz szava csak ér valamit -
#22172 Strestíket 5 hónapra eltiltotta az MLSZ, nyűri szünet nem számít bele -
Zenszkij #22171 jó korrekt...munkahely nincs, de faxúton stadion épül -
#22170 Egy korrekt cikk a Puskás Akadémiáról -
#22169 ennek eddig is így kellett volna lennie. -
#22168 és mi jogon nyerjen szuperkupát egy olyan csapat akik nem tudták elhódítani a kupát? -
Blum #22167 Edes faszom...
Miert nem lehet akkor lejatszani a 2. helyezettel? Angliaban is igy van...(meg lehet,hogy mashol is,azt nem tudom) -
#22166 Az MLSZ elnökségének ülésén napirendre kerültek a versenykiírásokhoz és a fegyelmi büntetési tételekhez kapcsolódó kérdések. Eldőlt az is, hogy amennyiben a bajnok és a kupagyőztes egyazon csapat lesz, nem rendeznek Szuperkupa-döntő, így ha az ETO a döntőben legyőzi a Debrecent, úgy Győrbe kerül a Szuperkupa is.
-
Solt #22165 Nem állítom, hogy nem bánta meg, vagy, hogy szándékosan komoly sérülést akart okozni. Pusztán annyit mondok, hogy a lábra irányuló belépője volt szándékos... ez lerí a fejéről. -
#22164 jólvan verjed még magad néhány napig... -
#22163 ok. de látom fraditopikban kitárgyaltátok, Grenzjager véleményén vagyok. megállítani akarta, el volt szállva a körülményektől, azon nyomban megbánta.
Mondom Rajczitól v marha Bajzáttól ilyet nem látsz. Ők annyit mondtak volna mint Mátyus itt a vidin, hogy szokványos :D -
Solt #22162 Nézd meg, hogy mire fókuszál! Nem azt mondom, hogy törni akart, csak azt, hogy szabálytalankodni... szerintem elég egyértelmű... sajnos.