32945
Magyar Foci
  • bakkerman
  • ressy14
    félprofi inkább. sokan dolgoznak a foci mellett a másodosztályban.
  • DasIsFuck
    de akkor az ilyen csapatokat tegyék amatőr vagy félprofi ligákba, ne egy olyanba ahol a legfelsőbb profi ligába való feljutás a cél(profi liga az nb2 eggyáltalán, mert akkor hülyeséget beszélek)

egy másodosztályba szerintem olyanok legyenek akik elbírnak egy feljutást(milyen morbid már ez is, hogy nem is cél feljutni...)
  • LasDen #22198
    nem ugyanaz a szint, de itt is volt, papám mesélte, hogy megye1et megnyerte többször ugyanaz a csapat, de sosem mentek feljebb, mer nem tudták volna fizetni...
  • bakkerman
    nagyon sok olyan kisvárosi csapat van,ahol nem is cél az nb1 ,hanem megelégednek az nb2-vel,és a helyi fiatalaknak ez is nagy kiindulási alap a karrierjük szempontjából...
  • DasIsFuck
    szerintem meg ezt kellett volna az elejétől, én kapásból nem is engednék 2. osztályba olyan csapatot akik egy esetleges feljutásnál nem készek egy nb1-re.

• szabii98
    És akkor a sok okos írta, hogy írjunk mi is nekik amikor továbbjutottunk. :D:DD
  • dave9004
    Megemelte a jegyárakat végül :D
  • passatgt
    – Azokat a beruházásokat, amelyeket egyszeri, átmeneti időszakra vonatkozónak tartunk, a forrásokat nem a folyó kiadásokból teljesítjük majd, hanem az állami vagyonból származó plusz bevételekből. Ne aggódjon senki, ezek a beruházások gyakorlati értelemben nem állnak le, folytatódni fognak
  • LSSAHPAUL
    ne sajnáld. az mlsz-nek eleve nem kellett volna engednie világítás, pénz nélkül. bezzeg a fradit lebaszták nb2-be gondolkodás nélkül.
  • bakkerman
    ez annyira kibaszott gyerekes viselkedés amúgy :D
  • Grenzjager
    Eger: vége és az NB2-es licenszet se kapják meg
    sajnálom így hogy elintézték a klubot
  • Grenzjager
    ultrák nem azzal töltik az idejüket hogy Fbukkon vagy twitteren tele offolják az aktuális ellenfél hivatalos lapját...
  • dave9004
    az az érdekes h am a normális ultrák meg a tenyerükön hordozták kb a mayarokat kint ha jól emlékszek
  • ressy14
    nem egyedi eset a magyar, amikor a trabzont kisorsolták ellenünk a törökök teletrollkodták a vidi fb oldalát, angolul és törökül is egyaránt kifejtették, hogy anyukáinknak mi a foglalkozása illetve, hogy a csapatunkat szájba fogják szeretkeztetni. aztán koppantak egyet :D
  • Narxis
    Szomorú, hogy itt tartunk szurkolói kultúrában.
  • dave9004
    +1
    eszméletlen dolgokat olvasok ott is, de lassan trollfocin is.
    utóbbinál kb tabutéma a fradi és ujpest cikizése mert elszabadul a maunika show
  • Solt
    Követem faszbúkon az Ultras Liberi oldalt... nekem kellemetlen, hogy a hozzászólások 90%-a mennyire mély ostobaságról és zsigeri gyűlöletről tesz tanúbizonyságot. Elszomorító... :S
  • Solt
  • Grenzjager
    Én azt vezetném be, hogy addig nem játszhat a sérülést okozó játékos, ameddig nem épül fel a sértett. Mellesleg Strestik októberben játszhat, mivel 5 hónapra szól az eltiltás, nem 5 hónapnyi bajnokság-időre.
  • ReszegKoldus
    Nahát milyen igaz...ja nem.
  • karajjj
    lényegében minden benne van :D
  • dave9004
    Hemi az Újpest pályát is bezáratja :D
  • DasIsFuck
    no offense a fradistáktól, de ezen beszartamXD
    "elég lenne a fradisták között észt osztogatni, bár amilyen IQ hiányosak lehet azt is bedobálnák a pályára..."

...és sajnos eggyet kell vele értenem, amiket olvasok azokból tényleg úgy tűnik bedobálják a pályára
  • LSSAHPAUL
    Nem is ez a legnagyobb hír :) hanem hogy a honvéd megint kapott 500.000 büntetést rasszista megnyilvánulásokért :D A kis futball szakértő blog író, stb uraság vajon mit fog ehhez szólni, bezár még egy szektort?
  • Effe88
    ennyi járt neki
  • Narxis
    Én úgy tudom bele számít a nyári szünet, igaz nem fogalmaznak egyértelműen.

"Strestik Marek (Győri ETO), mint visszaeső, a labdarúgó-mérkőzésektől - 2013. május 14-től kezdődően - 5 hónapra szóló eltiltást kapott."
  • dave9004
    a hisztinek meg a médiának sikerült elérnie.
    fél évre kölcsönbe mehet bhova Mo-n kívül
  • Zenszkij
    Moniz szava csak ér valamit
  • passatgt
    Strestíket 5 hónapra eltiltotta az MLSZ, nyűri szünet nem számít bele
  • Zenszkij
    jó korrekt...munkahely nincs, de faxúton stadion épül
  • ressy14
    Egy korrekt cikk a Puskás Akadémiáról
  • ressy14
    ennek eddig is így kellett volna lennie.
  • DasIsFuck
    és mi jogon nyerjen szuperkupát egy olyan csapat akik nem tudták elhódítani a kupát?
  • Blum
    Edes faszom...

Miert nem lehet akkor lejatszani a 2. helyezettel? Angliaban is igy van...(meg lehet,hogy mashol is,azt nem tudom)
  • Narxis
    Az MLSZ elnökségének ülésén napirendre kerültek a versenykiírásokhoz és a fegyelmi büntetési tételekhez kapcsolódó kérdések. Eldőlt az is, hogy amennyiben a bajnok és a kupagyőztes egyazon csapat lesz, nem rendeznek Szuperkupa-döntő, így ha az ETO a döntőben legyőzi a Debrecent, úgy Győrbe kerül a Szuperkupa is.

• Solt
    Nem állítom, hogy nem bánta meg, vagy, hogy szándékosan komoly sérülést akart okozni. Pusztán annyit mondok, hogy a lábra irányuló belépője volt szándékos... ez lerí a fejéről.
  • Sippie
    jólvan verjed még magad néhány napig...
  • dave9004
    ok. de látom fraditopikban kitárgyaltátok, Grenzjager véleményén vagyok. megállítani akarta, el volt szállva a körülményektől, azon nyomban megbánta.
    Mondom Rajczitól v marha Bajzáttól ilyet nem látsz. Ők annyit mondtak volna mint Mátyus itt a vidin, hogy szokványos :D
  • Solt
    Nézd meg, hogy mire fókuszál! Nem azt mondom, hogy törni akart, csak azt, hogy szabálytalankodni... szerintem elég egyértelmű... sajnos.