32945
Magyar Foci
-
Zenszkij #22281 Debrecen -
#22280 az a piros csík körülötte mi lesz?:D
vonat?
ez az új puskás lesz vagy a fradi pályája? -
sempronius18 #22279 A mennyei stadion!
Viktor és három arkangyala, Szíjjártó, Selmeczi és Lézer Jani együttesen mosolyog le reá azért ez a nagy fényesség. -
#22278 nyugodtan hívhatod a keresztnevén, Viktor... -
#22277 isten rámosolyog a stadionra és népére :O -
#22276 szép -
elég fain -
#22274 Nem lehet végtelen számú logot berakni, valószínűleg szimplán a német logo van hozzárendelve ehhez a bajnoksághoz is (ami mivel moddolt fifa így bundesliga logo lesz, gyárilag csak különböző a színük a logoknak). -
#22273 Magyar bajnokin Sky Bundesliga logó?!
Vagy a FIFA akárhányban Bundesligába lehet transportálni az MTK-t meg a Fradit? (nem vagyok gamer - nagyon nem) -
#22272 Az a jobboldali kis szektornyi ember, na az kb reális egy MTK bajnokavatáson.
dzsudzsák a Fradiban meg még viccnek is rossz -
sempronius18 #22271 Nem a FIFA látja a jövőt!
A képen látható jelenet jövőre az MTK bajnokavatásán fog megtörténni.
A teljesen lecsúszott Dzsudzsák pedig ekkor már, mint a képen is jól látható a Fradiban fog kölcsönben játszani, hogy megmentse őket a kieséstől.
Sajnos, mint minden másban a PSV-től való eligazolása óta ebben is kudarcot vall. :D -
#22270 bocsi a nagyonnagy képért :S -
#22269 -
#22268 majd stretsik(vagy hogy kell írni) szépen ráküldik az ellenfél legjobbjára és akkor hátha összejön:) -
#22267 ez még mindig egy fasság... -
#22266 na ezért kellett volna a Videotonnak nyerni nem ennek a szar győrnek.
még az el főtáblára is lehetetlen feljutniuk ilyen játékkal.
a keretük meg bűngyenge.
-
#22265 ilyen középcsapatnak tökéletes, csak ne kerüljön nemzetközi tér közelében.
am azért szép focit játszanak.
nem pápa szint:D -
#22264 Evvel így nem értek egyet. Persze szurkolója nincs, de, hogy egy kalap szar lenne az erős túlzás. -
#22263 az mtk egy kalap szar úgy ahogy van -
#22262 ejnye :) -
#22261 rohadt győr -
#22260 Néha azért van rá példa...amilyen az edző olyan a csapat most negatív dolgokat szedték össze tele van a csapat idegbeteg hentesekkel? -
#22259 maradjunk annyiban, hogy nincs olyan csapat amibe nem lehetne belekötni -
Grenzjager #22258 :)Én hoztam fel h az MLSZ ez alapján akar szanálni majd
De régebben is a Haladás meg a Honvéd szívta meg nem a klasszikus kevés nézőszámúak. -
sempronius18 #22257 Én abbahagyom a nézőszámozást.
Amúgy sem én hoztam fel a témát. Majd ha mindenhol 5K felett lesz az átlagnézőszám az MTK-nál meg csak 500 akkor fikázhattok nyugodtan, addig még nem így van nem hagyom annyiban.
Ennyi volt a végszó. -
#22256 nekem meg a nézőszámot fikázó hozzászólásokat fikázók kezdenek kurva unalmasak lenni -
#22255 nekem a nézőszámozás fikázás kezd unalmas lenni. -
#22254 kezd unalmas lenni ám, hogy folyton mindenből az mtk-t hozod ki.... -
#22253 gúnyolódik a fene
de ez a győr rohadt szánalmas
legalább is a szurkolóik -
sempronius18 #22252 Hát igen, de azért gúnyolódjatok csak tovább az MTK-n. -
#22251 hú mennyi győri van gecc
micsoda bajnoki táborXD -
#22250 illetve kaptak egy leckét, hogy miért nem szabad ráülni 1 gólos előnyre :D -
#22249 kecskemét szépen kinyírta magát :D -
sempronius18 #22248 Jó igazad van mondom ezt MTK-ként.
Viszont nem biztos, hogy lenne ott 4 Fradi-Ute egy évben. Az Újpest ahogy most kinéz igencsak veszélyeztetett lenne egy 12 csapatos bajnokságban, ahol az utolsó kettő kiesik. -
#22247 És volt egy Priskin gól is
-
#22246 zsuzsi jó kis pofont kapott -
#22245 *tudnának -
#22244 mondjuk kövesden tudom h szeretik a focit, talán a 2k-t tudnák garantálni.
Ha nem, akkor hulladékok a matyók.
De ha nb2ben 1-1,5k kiment akkor nb1-re miért ne menne mondjuk a duplája, esetleg a környébkbeli falvaknól( a közlekedés jó kb) -
Zenszkij #22243 Mezőkövesd..tiszta szégyen, meg Felcsút, Csajágaröcsöge nem nevez jövőre? -
Grenzjager #22242 pont azért hogy ilyen ne legyen az MLSZ szerintem csökkenteni fogja a létszámot, bár hogy egy szezonban legyen minimum 4 Fradi Vs Újpest meccs..... értéktelen lenne
nincs szükség olyan alacsony nézőszámmal rendelkező klubokra a legjobbak között, mint például az MTK, a Paks, a Siófok, az Eger, néha a Pápa, korábban a Gázszer, illetve a következő szezonban vélhetően a Puskás FC és a Mezőkövesd.
Csányinak már sürgősen el kéne tűnnie....