32945
Magyar Foci
  • ReszegKoldus
    Igazán adhatnának már valami szótárat, hogy akkor hogyan lehet ezeket hívni...
  • LasDen #22560
    igen, de vannak olyan szavak, mint mondjuk a nigger/cigány/zsidó, amiket főként degradáló, pejoratív értelemben használ az emberek sokasága. Így lehet, hogy te nem negatív értelemben használtad, de a szóra az emberek 90%-a a negatív értelemzésben fog asszociálni...
  • Kaplan
    Tény, hogy ebben van valami de én úgy gondolom, hogy kell ehhez egy kőkemény suttyófaktor. :) Nem kell csípőből cigányozni, még akkor sem ha az az illető. De lehet, hogy csak én vagyok túl illedelmes.
  • bakkerman
    ez hülyeség,most ha egyszer ő cigány/zsidó/fekete akkor miért nem lehet rájuk ezt a jelzőt használni??? ez olyan mintha egy fehér embert úgy szólítasz hogy "kicsi" mert épp olyan a magassága,az se rasszizmus csak olyan jelzővel illetted ami igaz rá...
  • LasDen #22557
    ez olyan, minthogy egy feketének nem mondhatod, hogy nigger, mert csak egy másik nigger niggerezhet le egy másik niggert...
  • Grenzjager
    Ha cigányt cigányozol miért lennél rasszista?
  • Kaplan
    Ezen nagyot néztem! Ő nem rasszista, csak cigányozik. :D
  • Narxis
    Gálhidi György: Érthetetlen néhány játékos hozzáállása

– Hát az ön kiállítása miért történt? Elhangzott valami meredek?

– Na, az még egy komolytalan történet. A játékvezető lefújt egy ártalmatlan esetet, én pedig azt mondtam neki az egyik kisvárdairól, hogy színészkedik a kis cigánygyerek. Erre ő elküldött a kispadtól, mondván, hogy rasszista voltam. Ez nevetséges vád, éppen velem szemben, aki Omántól Vietnámig több helyütt is dolgoztam. Ráadásul Mezei Istvánnal, a cigányválogatott vezetőjével is kiváló kapcsolatot ápolok, ott voltam három meccsükön is, egymás között ők is így hívják magukat.
  • Narxis

• ressy14
    Már 20 éve megy a túlköltekezés, nem lesz itt semmi változás (max 1-2 klub csődeljárás alá kerül, ahogy az volt eddig is évente pár egyesületnél), sem komolyabb következmény. A nyugati klubok nagy része is erősen mínuszos éveket csinál (MU, Pool, stb.), aztán vígan eléldegélnek.
  • Narxis
    Engem nem a személye érdekel hanem amit mond, ha tényleg túlköltekezés van akkor az rövid időn belül meg fog látszani. Majd egyszer talán megtudjuk, hogy mire mennek el a pénzek, addig meg azt hisz az ember amit akar.
  • Narxis
    Óriási botrány Szegeden, kiállították Gálhidit is
  • ressy14
    ez a muszbek egy gyökér, nagyon nem adnék a szavára.
  • Narxis
    Üzleti szempontból a negyedik helyezett a bajnok
  • ressy14
    a Bozsik is alkalmas, persze ez még mindig csak 3.
  • ressy14
    kapnak alácsövezett vízelvezetést és fűtést is, sőt a Fradi gyepszőnyegében lesznek műanyag szálak is, amik megakadályozzák, hogy több cm2-nyi fűcsomó kiforduljon, mint a sima gyeptéglás megoldásnál szokott lenni.
  • dave9004
    alkalmasnak alkalmas akár most a fehérvári vagy a győri
    de forduló attól nem lesz amíg nem lesz 16 ilyen pálya
  • ReszegKoldus
    Nekem valahogy kimaradt, bár lehet nem is írtak róla sehol, de ezek a most épülő stadionok úgy épülnek, hogy adott esetben játékra alkalmasak lennének télen is?
  • bakkerman
  • karajjj
    azannya, azt hittem kisebb lesz
  • passatgt
  • ressy14
    Gomes Pesten lakik, de Sousa gyakran ment bicóval a stadionhoz, ő itt lakott a Fehérváron.

Ez a bicaj meg szerintem valami takarítónőé lehet :)
  • bakkerman
    szerintem valaki trollkodott,de az is elképzelhető hogy tényleg bicajjal ment az edzőbá,bár eléggé hihetetlen hogy egy női vázas bicajjal menne...:DD
  • Narxis
  • bakkerman
  • passatgt
    "A lehető legjobb csapatot akartuk kialakítani, de hatalmas bravúr a harmadik hely annak fényében, hogy a két kiesőhöz, a Siófokhoz és az Egerhez hasonló nagyságrendű költségvetéssel dolgozunk."
    Fabio Cordella, a Honvéd nemzetközi igazgatója egy calcionews24.com-nak adott interjúban.

hát ezt igen nehézkesen hiszem el...
  • [HUN]FaTaL
    :(
  • [HUN]FaTaL
    Azt a 3 darab szurkolót majd elviszik egy 152-es Cessnaval :D
  • ressy14

Csórikám. Fél év kihagyás...
  • passatgt
    Rosszindulatú daganatot találtak Fülöp Márton 24-szeres válogatott labdarúgó kapus karjában :S
  • ressy14
    aztakurva :D

eddig az ingyen buszozás volt a menő, most már a repülő?
  • passatgt
    "Az Ebes történelme során először az NB III-ba juthat, ehhez már csak a Körmend elleni osztályozót kell megnyernie az együttesnek. A klub vezetője kijelentette, az idegenbeli mérkőzésre Debrecenből külön repülőt is indítanak a szurkolóknak."

van itt pénz:D
  • bakkerman
    igen,inkább középcsapat,kiscsapatok a kiesés ellen harcolnak,azért a Liverpoolt az még nem fenyegeti,bár Suarez távozásával (??) inkább a tabella második fele lesz elérhető nekik mintsem az elsőfele
  • ressy14
    *középcsapat, nem kiscsapat
  • bakkerman
    hát igen,csak a Salzburg padjáról nem lesz más út mint az MB1,ami kurva nagy bullshit ahhoz képest hogy a 'Pooltól indult,még ha a Liverpool már csak egy angol kiscsapat
  • LasDen #22526
    még mindig jobb, mint félévente ide-oda ingázni angliában, mert a pool mindenkinekk kölcsönadogatja.
    ha lett volna jobb, akkor gondolom azt választja....nem olyan jó kapus, amúgy se....
  • bakkerman
    ha nem tud élni a lehetőséggel,és augusztustól padon lesz ahogy felépül az eddigi kapusuk,akkor tényleg csak 1 lépés választja el az MB1-től,ami kb a karrierje végét jelenti
  • dave9004
    mondjuk ők az egyik legkorábban kezdő ország az őszi-tavaszi rendszerben, plusz selejtezők. Élnie kell a lehetőséggel :)
  • ressy14
    Az még korántsem biztos. Az elsőszámú kapusuk augusztusra legkésőbb felépül, addig kell bizonyítania. Ezalatt az idő alatt sok tétmeccset nem játszanak majd :)
  • [HUN]FaTaL
    Jól tette, legalább rendszeresen védeni fog.