Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaemoonHunter
Errõl ki mit gondol?
Egyébként több ilyen elképzelés is napvilágot látott már. Én a magyar mentalitást, meg a focipolitikát ismerve kizártnak tartom.

Narxis
Akkor lehet a Fradihoz megy.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
Gera súlyos térdsérülése miatt fél évre kidõlt

szerintem vége a karrierjének, hazajön esetleg még levezetni...:/

Narxis
Engem amúgy meglepett Sousa, úgy gondoltam még 1 évet biztos lesz. Szinte biztos vagyok benne, hogy a pénz miatt de ilyen döntést tényleg motiválhat a családja is, lehet a pénzbõl taníttatja a gyerekeit(nem tom hány van neki) vagy szeretné megszedni magát most, hogy késõbb olyan ajánlatokat fogadhasson el amit már nem a pénz motivál.

ressy14
mert a családja vette rá, hogy fogadja el 😄 egyébként én sem értem.

Sérgio Conceição most meg lenyilatkozta , hogy nem jön ide, mert pihenni akar, és pár hetet eltölteni egy nagyobb klubnál tanulás céljából.
Most õ is kamuzik vagy mi a franc? 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
a lényeg itt az,hogy minek kamuzik olyat,hogy családi okok miatt?? Megkereste õt az ünnepek elõtt a Red Bulls,gondolom mondtak egy irányt a lehetséges fizetésérõl,a lehetõségekrõl,és õ rögtön eldöntötte hogy mi lesz. Szerintem 1 napot nem gondolkodott rajta,mondjuk én se nagyon filóztam volna rajta..

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
hát azért gondolom new yorkba szívesebben követi õt a család, mint egy magyar vidéki városba 😄

Dum spiro, spero.

Mert Székesfehérvárról messze van Sousa liszaboni családja.

Szerencsére New York-ból nincs olyan messze Liszabon.
Szép kiscsalád.

bakkerman
A Nemzeti Sport Online információi szerint a szaúd-arábiai Ittihad FC (al-Ittihad) labdarúgócsapatában folytathatja pályafutását a Videoton válogatott kerettag középpályása, Sándor György.

A tárgyalások tényét a dzsiddai csapat részérõl Mohammed al-Fajez klubelnök is megerõsítette a szaúdi médiának, elmondva, már csak az aláírás hiányzik a szerzõdésrõl.
HIRDETÉS
„Sándor szerzõdtetése után még egy légiós csatárt szeretnénk igazolni, és jó néhány jelöltünk van – megpróbáljuk a legmegfelelõbbet megtalálni” – mondta.
A nyolcszoros szaúdi bajnok, kétszeres ázsiai BL-gyõztes patinás Ittihad korábban olyan játékosokat is a soraiban tudott, mint az olasz Roberto Donadoni, a holland Rob Witschge vagy a szlovén Milenko Acimovic. Az Ittihad jelenleg a 7. helyen áll a szaúdi élvonalban, keretének legismertebb futballistája a harmincnyolcszoros kameruni válogatott Modeste M'bami.

még az unokáinak is meglenne oldva az anyagi biztonsága ha odaigazolna

LasDen
azt hittem a 3 évet kitölti, de így se csodálkozok...elérte amit akart...felhívta magára a figyelmet, így nagyobb csapathoz megy....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ressy14
ha nem a bognár gyuri jön ide, telesírom a párnámat 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
ja és hivatalos, hogy Sousa távozik, családi okok miatt

passatgt
szerintem nem véletlen, hogy Aczél felmondott 3 nap után....😄

bakkerman
és ha tényleg õ lesz az új edzõ,akkor továbbra is lehet vinni fehérvárra a nevesebb nyugati pléjákat

bakkerman
nem kis játékos volt õ se!

ressy14
állítólag már meg is van az utódja: Sergio Conceicao, aki az elsõ ligás Olhanensénél dolgozik.
most már kíváncsi leszek mi lesz, a vezetõség beleszeretett ebbe az ibériai latin srácokba 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
van benne valami amit mondasz 😄D

egy igazi edzõnek aki fejlõdni akar csak Torghelle Sanyit edzeni a kitûnõ feladat, kész futballistákkal dolgozni könnyû, celeb meló.

bakkerman
kis kontraszt lenne azért,decemberben még a genetikailag sérült ErSanyit edzette,januárban meg Thierry Henryt 😄

bakkerman
amerikai lapok szerint Sousa lehet a NY Red Bulls új edzõje.

Gera lesérült.....

DaemoonHunter
Nem is lenne rossz ez a Juhász --> Sunderland elképzelés, bár azért az Evertonnak jobban örülnék, meg nem csak én...
Mindenesetre Ukrajnát elkerülhetné.

Hogy min akadnak sportvezetõk? 😄:d
Szánalmas Szabó, zavarja hogy nem tudja átb@szni a belgát...
mondjuk szerintem a fia egy utolsó lúzer, magyar átlag alatti.

"mi lenne, ha kifizetné Bencét a 2014 nyaráig élõ szerzõdése szerint, és elköszönnénk egymástól," lolkabolka, biztos mielõtt jött volna a belga Tolnaival kozmetikáztak a szerzõdésen eztazt, most meg a gyaúrnak kéne zsé 😊

Narxis

Láma!
"de ugye még mindig Mezey a number one edzõ itthon???"

nem 😞(((

Effe88
persze😄
filkor,németh k,simon ádám, tb...😊

passatgt
pepszifoci szerint elmegy sousa

bakkerman
neee...így estére nem jött jól ez a hír 😞 vége a Dezsõ-Atika szerelemnek,ezt nem tudom feldolgozni,édes istenem mi jöhet még :SSSSS de ugye még mindig Mezey a number one edzõ itthon??? Még egy csalódást nem bírnék ki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#idiota>

Narxis
Hát ezaz, senki se tudja. Ha eljárás folyik ellene akkor nem szabadna elvileg alkalmazni ha meg nem akkor nincs mirõl beszélni.

PMFC: már megint szakítottak Supka Attilával, aki nem tud róla

LasDen
nagyon tudatosan építgetik szép lassan a srácot....remélem lesz belõle valami és nem jön haza néhány év múlva....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
Bajner Bálint is tagja a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplõ Borussia Dortmund spanyolországi edzõtáborba utazó huszonkét fõs keretének

passatgt
hát vallottak ellene többen is, szóval kitudja

Narxis
Ez Aczél Zoltánt mennyiben érinti? Ellene is?

passatgt
most lesz vádemelés nemsokára

Narxis
Inkább az a no komment, hogy ez az ügy már 1 éve lóg a levegõben. Most akkor ártatlan vagy bûnõs? Bundaügyben azt olvastam legutóbb, hogy lezárták a nyomozást.

Ez a szégyen.
Tehát van Lippai, meg Horváth Nememlékszem a keresztnevére akik még eltiltás alatt vannak, meg Aczél se ülhet a kispadra, csak mellé a rendezõi székre.... ez igen. MLSZ rendet tett... most már tuti 100% tiszta a magyar futball, tuti, és hát az NBII-es meccsekre sem fogadnak már szingapúrban... ááááá ez csak rágalom lehet 😊

bakkerman
acélzoli

ez basszameg no komment kategória

gabber_saviola
:dddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Effe88
ez is jóXD
"Dzsuki! Gyere vissza a Lokiba! Ott most ugyis osszegyujtik a legendakat. Es az nem ferhet hozza ketseg, hogy te is egy LEGENDA vagy. Sot, igy legalabb sokkal tobbet fogsz tudni majd menni az uj haverod (Szijjarto Mindenhezertek Mindentmegmagyarazok Petike)footsal meccseire is! Szoval, gyere!!!!"

Effe88
kinek kéne ez a nímand
jó helyen van õ ott
majd hamarosan mehet egy panathinakoszba aztán vissza a lokihoz

WuFraZselic
:SADDSD

zseniális kommentek lesznek itt fél órán belül szerintem 😄DDD

"Lassan több kocsid van, mint ahány gólt szerzel, vagy asszisztot kiosztol. 😄"

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
az elég korrekt PA

gabber_saviola
átlagnál kicsit jobb edzõ, de egy hisztis b@rom, aki a játékos pályafutásából él.

efem is megmondja ca126 pa135

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bakkerman
legkarakteresebb,legegyedibb edzõ jelenleg itthon,és magyar viszonylatban tényleg nagy taktikus ez nyílvánvaló

bakkerman
a fehérvári Mourinho

😄DDDDDDDDDD amúgy jó cikk,a címen meg annyira már nem lepõdök meg,mit is vártam az nso-tól...

Láma!
:S😄:A:SDA😄

Boldog karácsonyt mindenkinek!

trollfoci