Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként több ilyen elképzelés is napvilágot látott már. Én a magyar mentalitást, meg a focipolitikát ismerve kizártnak tartom.
szerintem vége a karrierjének, hazajön esetleg még levezetni...:/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Sérgio Conceição most meg lenyilatkozta , hogy nem jön ide, mert pihenni akar, és pár hetet eltölteni egy nagyobb klubnál tanulás céljából.
Most õ is kamuzik vagy mi a franc? 😄
Dum spiro, spero.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Dum spiro, spero.
Szerencsére New York-ból nincs olyan messze Liszabon.
Szép kiscsalád.
A tárgyalások tényét a dzsiddai csapat részérõl Mohammed al-Fajez klubelnök is megerõsítette a szaúdi médiának, elmondva, már csak az aláírás hiányzik a szerzõdésrõl.
HIRDETÉS
„Sándor szerzõdtetése után még egy légiós csatárt szeretnénk igazolni, és jó néhány jelöltünk van – megpróbáljuk a legmegfelelõbbet megtalálni” – mondta.
A nyolcszoros szaúdi bajnok, kétszeres ázsiai BL-gyõztes patinás Ittihad korábban olyan játékosokat is a soraiban tudott, mint az olasz Roberto Donadoni, a holland Rob Witschge vagy a szlovén Milenko Acimovic. Az Ittihad jelenleg a 7. helyen áll a szaúdi élvonalban, keretének legismertebb futballistája a harmincnyolcszoros kameruni válogatott Modeste M'bami.
még az unokáinak is meglenne oldva az anyagi biztonsága ha odaigazolna
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
most már kíváncsi leszek mi lesz, a vezetõség beleszeretett ebbe az ibériai latin srácokba 😄
Dum spiro, spero.
Aczél Zoltán három nap után felmondott az SZTK-nál
Mindenesetre Ukrajnát elkerülhetné.
Szánalmas Szabó, zavarja hogy nem tudja átb@szni a belgát...
mondjuk szerintem a fia egy utolsó lúzer, magyar átlag alatti.
"mi lenne, ha kifizetné Bencét a 2014 nyaráig élõ szerzõdése szerint, és elköszönnénk egymástól," lolkabolka, biztos mielõtt jött volna a belga Tolnaival kozmetikáztak a szerzõdésen eztazt, most meg a gyaúrnak kéne zsé 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PMFC: már megint szakítottak Supka Attilával, aki nem tud róla
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tehát van Lippai, meg Horváth Nememlékszem a keresztnevére akik még eltiltás alatt vannak, meg Aczél se ülhet a kispadra, csak mellé a rendezõi székre.... ez igen. MLSZ rendet tett... most már tuti 100% tiszta a magyar futball, tuti, és hát az NBII-es meccsekre sem fogadnak már szingapúrban... ááááá ez csak rágalom lehet 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Dzsuki! Gyere vissza a Lokiba! Ott most ugyis osszegyujtik a legendakat. Es az nem ferhet hozza ketseg, hogy te is egy LEGENDA vagy. Sot, igy legalabb sokkal tobbet fogsz tudni majd menni az uj haverod (Szijjarto Mindenhezertek Mindentmegmagyarazok Petike)footsal meccseire is! Szoval, gyere!!!!"
jó helyen van õ ott
majd hamarosan mehet egy panathinakoszba aztán vissza a lokihoz
zseniális kommentek lesznek itt fél órán belül szerintem 😄DDD
"Lassan több kocsid van, mint ahány gólt szerzel, vagy asszisztot kiosztol. 😄"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
efem is megmondja ca126 pa135
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
😄DDDDDDDDDD amúgy jó cikk,a címen meg annyira már nem lepõdök meg,mit is vártam az nso-tól...
trollfoci