32945
Magyar Foci
-
#22601 Mindegyik hozható, még a Celtic is. Kiélezett meccsei lesznek az eto-nak, ha összekapják magukat bármelyik csapaton túl tudnak jutni ezek közül.
De ezért egy maccabi-győr a Sousa miatt érdekesebb lenne :D -
#22600 Az ETO a következő tizenhét ellenfélből „válogathat”: BATE, Celtic, Steaua, Plzen, Dinamo Zagreb, Sheriff, Maribor, Slovan, Elfsborg, Maccabi Tel-Aviv, Molde, HJK, Ekranas, Neftci, Partizan, Legia, Dinamo Tbiliszi.
Pár kivétellel mindegyik párharc hozható szerintem -
#22599 aztamocskos,az a fa szép lesz ha oda bemegy a 3000 vendég fradis :DDDDDDDD csak nehogy a pályán kössön ki :D -
Szalai megegyezett a Schalkéval a Kicker szerint -
#22597 Szinte ugyanaz,mint a DVTK-nak: Győri ETO - MTK - Debrecen ebben a sorrendben.Már csak a Vidit hiányolom -
Grenzjager #22596 Kár hogy nincs Siófok -
#22595 #22592-re -
#22594 Hát a 2. 3. 4. és az 5. fordulóban el is dől majd, hogy mentek-e az aranyért. Ha még lenne EL is, kegyetlen hónapok várnának rátok.
Viszont ha jól veszitek ezeket a meccseket, 3-4-et behúztok az első 6 fordulóban a tél végére komolyan elhúzhattok a mezőnytől. -
Zenszkij #22593 A Fradi nyitómeccsétől eltekintve utána csak rangadókat játszik szinte. -
#22592 NB I: Egymást érik a rangadók az első fordulókban - a teljes sorsolás -
Zenszkij #22591 Esélylatolgatás a nemzetközi porondon. Szegény Győr, kemény lesz! -
#22590 elég -
COOLancs #22589 Hogy fog az a fa kinézni a szezon végére -
#22588 :DDDD -
#22587 Egy szavuk sem lehet, félig fedett lelátó, máshol még erre se telik. -
Grenzjager #22586 legalább a konyhából nem nézhetik a meccset mint Szombathelyen :) -
#22585 mezőkövesdi vendégszektor:
-
Solt #22584 A házi nyúlra nem lövünk tényleg baromság! :D -
#22583 Ez ugyanakkora baromság mint a "házinyúlra nem lövünk" XD
on: Remélem Varga Józsinak összejön egy szerződés a Championshipben. -
#22582 Dehogynem. -
#22581 Akkor majd kibővítik a stadiont. -
Solt #22580 Úri ember nem fogad tutira, de amikor majd ott tartunk ne feledd szavam! :) -
#22579 sosem lehet tudni- és ha egyszer 10.000-es meccsek lesznek a bajnokságban?? akkor még kevés is lesz :D -
#22578 Azon se lesznek annyian. -
Solt #22577 Mezőkövesd - FTC -
#22576 Azt se értem mi a francnak 5000-es stadion minden NB1-es klubnak. Melyik csapat meccsein fog az megtelni? A Mezőkövesdnek melyik meccsen fog megtellni? És a Paksnak meg a Pápának? -
#22575 Nagyon nagy titkolózás veszi körbe, gondolom nem keveset nyúlnak le a TAO-s közpénzekből az építtetők. Le van ez zsugázva előre.
A Loki és Fradi stadionról minden infot nyíltan kezelnek (építőcégek, beszállítók, költségvetés, ütemterv, stb.). Csak érdekes módon itt nem.
Amúgy a Paksnak is csak 4400-as a stadionja, a Pápának is épphogy megvan az 5 ezer, a felújítás előtt (értsd. ideiglenes oldal- és vendéglelátók, amik végleges szerepet töltenek be...) talán volt vagy 3 ezres. -
#22574 Lehet, hogy igazad van, de ránézésre nem egy olyan kis stadion lesz ez, hogy ne férjen el benne 5000 ember bőven, majd meglátjuk
Kár, hogy neten nincs sehol valami hivatalos terv, még a kivitelezőt se találom -
#22573 Biztonsági szempontból kizárt, hogy oda 1500 embert beengedjenek. Mivel egy soros lelátónak minősül az a terasz rész, ezért az állóhelyi szabályok vonatkoznak rá, azaz ha hozzáadnánk még egy sort a lelátókhoz, akkor a plusz székek számát be kell szorozni 1,8-cal. Így 5-600-zal nő a befogadóképesség.
Szerintem most csak kivételt kaptak a tudjuk ki miatt. -
#22572 Igazad van, a Futsal pályát néztem a pdf-ben:D
Ettől függetlenül:
"A nézőteret a kaputól a szektorokig el kell látni tájékoztató jelzésekkel.
A befogadóképessége eléri az 5000 főt;
A létesítménynek legalább 1000 egyedi ülőhellyel kell rendelkeznie, melynek 30 cm magas a háttámlája."
Szóval 1000 ülőhely kell, állóhellyel együtt 5000, annyi meg van felcsúton is, a felső karély körben egy terasz lényegében, oda annyi embert raksz, amennyit akarsz -
Grenzjager #22571 de, mondták, az MLSZ
"Az NB I-es licenc feltétele, hogy a Mezőkövesd-Zsóry labdarúgó csapatának ötezer férőhelyes stadionja épüljön."
Másiknak meg miért lenne elég a 3.500 férőhelyes? röhej -
#22570 szerintem senki nem mondta nekik, hogy 5000 férőhely kell, a hivatalos Infrastruktúra szabályzatban, az első osztályú stadionra ennyi van írva:
b) A létesítménynek legalább 200 ülőhellyel kell rendelkeznie. -
Grenzjager #22569 Amúgy miért előírás az MLSZtől a Mezőkövesdnek a világítás és az 5ezer férőhelyű stadion?
Felcsút FC-nek meg miért elég a 3.500 férőhelyes ?
de buzi az mlsz -
#22568 Knézytől kíméljen meg a világ. És a spanyol imédata elől is.
-
sempronius18 #22567 Most ez semmi.
Az nst fórumán pár kommentelő fel fel akarja jelenteni az ifjú Knézyt, mert az találta mondani a Nigéria focistákra, hogy tipikus afrikai mentalitásuk van.
Szerintük ez maga a rasszizmus és kimeriti az uszitás fogalmát....... -
#22566 Ja igen, meg Isten ajándékai -
Grenzjager #22565 nem értem, nem a kis kínai vagy a kis japán hanem a kis cigány gyerek vágta fel a szegedit a kispad előtt, ennyi, eléggé túl lehet ragozva. -
#22564 Magyarország rejtett erőtartalékai.
De az edzőt jogosan állították ki szvsz, habár én sem csípem a szóban forgó illetőket. -
#22563 roma, elvtárs... -
#22562 kisebbseggi, dolgos magyar honpolgár.