Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Szerintem egyetlen egy dologgal lett volna csak megelozheto. Ha ezt a merkozest meg sem rendezik. Tudhatta volna az MLSZ hogy ez lesz belole, foleg miutan az azt megelozo napokban eleg tuzet szito felszolalas hallatszott el a rabitol.

Eleve tudta mindenki hogy magyarorszagon a szurkolas nem a megfelelo mederben zajlik es emiatt verbalis inzultus lesz a dolog vege, ami nyilt feluletet fog nyujtani a tamadasra.

Soha, de soha nem szabad lekotni az Izraeli csapattal baratsagos merkozest.
Na de most mar ezt is tudjak.

Narxis
Teljesen egyetértek, DE ha az a néhány tucat vagy száz ember megvárja a meccs végét és kimegy a stadionból és akkor kezd el zsidózni akkor megelõzhetõ lett volna ez az egész hercehurca, nem?

Szerintem elég világos, hogy addig fognak minket szivatni amíg lehetõséget adunk rá.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ki kell menjen az a 40.000 ember a stadionhoz szépen oszt kintrõl bíztatni a csapatot. Tuti behallatszik + kint óriási kivetitõk. Nem annyira bonyolult.

Effe88
XDXD

john smithXD

REAL MADRID

Effe88
bizony bizony
ez így van sajnos
bár ez politika ezt meg itt nem lehet, de attól még igaz

Jakuza001
Az a baj, hogy ez nem foci kerdes.
A gond az, hogy ezek az izraelita csoportok politikai nem sportkerdes miatt emeltek panaszt, aminek mi leszunk a vesztesei szurkolok.

Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy az esemenyek utan hirtelen 6 honappal szol fel barki is az ellen, hogy a rasszista ellenfel lehuhogta meg irani zaszloval integetett egy baratsagos merkozesukon.

Ha valaki felhaborodik az azonnal lepeseket tesz es mar reg megkaptuk volna a buntetest ezert.

Ezek a zsido szervezetek azert emeltek panaszt, hogy megint egy olyan temat szolgaltathassanak, hogy magyarorszagon lasd meg mindig rasszistak az emberek es az EU-ban es minden forumon ujsagcikkekkel es hasonlo mediakon ezt honapokig megint hazudozhassak.

Erdekes modon pont ezek a szervezetek korei csinaltak ezt nem olyan regen a bankado kapcsan az EU es IMF-nel.

A vicc az, hogy ennek semmi koze nincs a labdarugasunkhoz, de ezek a gyokerek minden alkalmat megragadnak, hogy belolunk a nepuk ellenseget kikialtsak es politikai hasznot huzhassanak belole.

Sippie
megoldható. 5%-al emeljük az adókulcsot, és máris lesz mibõl kifizetni 😄
passatgt

esetleg Guardiola a vidi edzõjeként?😄

ReszegKoldus
Ilyen büntetgetéssel úgyse oldanak meg semmit (mondjuk a céljuk nyilván nem is ez).

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

[HUN]FaTaL

http://goo.gl/gd6Zi5

Aki "9 hónaposra" volt lila válasz a Steaua ellen.

szabii98
mondjuk nekünk is volt egy szép 'honnan tudod hogy cigány vagy? románul beszélsz' plakátunk, de na.. 😄😄

I met God. She's black

régen az volt az antiszemita aki gyûlölte a zsidókat,
ma az az antiszemita akit a zsidó gyûlöl?

Ez rendben van, hiszen nem antiszemitizmus.... vicc az egész.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

szabii98
jajj azok a csúnya magyarok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I met God. She's black

dave9004
Fifa most
dave9004
valahova linkeltek egyszer egyik zsidóközösség facebook oldalát is, ahol magyar zsidók folyamatosan szarmagyaroznak, meg ocsmánymagyaroznak. a meccs elõtt is pl. de nem fogom megtalálni...
uefa maffia ezen nincs mit ragozni

ReszegKoldus
Tudom, csak elolvastam a cikket is.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Te jó ég már megint az ártatlan zsidók miatt van szopás... miért nem lep meg?

ressy14
egyébként hasonló esetek miatt akkor minden mtk meccs után lenne egy zártkapus a fordulóban, az aktuális mtk ellenfelénél.

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Én a videóra gondoltam.

#20047: Igazi hülye volt, aki leszervezte, itthon még az NB1-es meccseken is zsidóznak.

ressy14
nem való persze, de 100 ember hülyesége miatt ne tiltsanak ki 30 ezret. Más esetekben meg még csak pénzbüntetést sem kapnak hasonló esetekért.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Huhú de gusztustalan ez a cikk

passatgt
mindenki tudta, hogy zsidózás lesz, de ennek ellenére valamelyik nagyokos csak elrendezte, hogy velük játszunk barátságos meccset

[HUN]FaTaL
link = ez.

[HUN]FaTaL
Szóval szerintetek link futballmeccsre való, egy himnusz alatt.

Legyetek rájuk büszkék.

ressy14
„Derült égbõl villámcsapásként ért minket a hír. A Magyar Labdarúgó-szövetség nagyon sajnálja, hogy a szurkolók egy csoportjának viselkedése miatt ilyen súlyos büntetést róttak ki a magyar válogatottra. Eltúlzottnak érezzük a szankciót, és mindenképpen fellebbezünk" – mondta megkeresésünkre Sztancsik Tamás, a magyar labdarúgó-válogatott sajtófõnöke.

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Azért nem volt semmi, mert a tehetségtelen MLSZ semmit sem lépett az ügyben.

És akkor most ez nem olaj a tûzre? Ez után lesz igazán zsidózás...
"egy bécsi izraelita kör és egy harmadik társaság (Simon Wiesenthal Központ) jelentette fel a magyar szövetséget"
De most tényleg ez ekkora probléma.. húzzanak a kurva anyjukba. Most szereztek maguknak még egy adag, eddig bizonytalan, de mostanra antiszemita embert. Mert ugye aki csak ki meri ejteni ezt a "ronda" szót, hogy zsidó.. az már mindjárt antiszemita is egyben.
Felõlem Magyarozhatnak nem fogok ezért rikácsolni.. meg anyucihoz rohanni.
Gusztustalan ez az egész.

Érdekesen szokott általában menni ez a politikailag korrekt magatartás. Egyiknek szabad másiknak meg nem, ez elég indok lenne abba hagyni az egészet és egyék meg a saját ganéjukat. Az a baj sajna, hogy másokat meg nem lehet meggyõzni, hogy tegyék ugyanazt amit mi. Ezek a szervezetek már elég bürokratikusak és körülbelül az kell történjen, amit õk szeretnek, lásd korábban Michele Platini féle két kedvenc csapat játssza a vb döntõt.
Azt se veszik zokon, ha óriási bundák vannak, csak különleges esetekben járnak csak el. Szerintem meg akárkit felnyomhatnak akármiért bármilyen foci sorozatban, csak a racionalitás hiányzik többnyire és a valós okok.

ressy14
jól kibasztak velünk, ilyen eseteknél max pénzbüntetés szokott lenni.
Amikor a moldávok magyar ellenes drapikat raktak ki, akkor semmi nem volt, most hogy a zsidókat verbálisan bántották, üres kapus meccs.
Vicc.

Dum spiro, spero.

Narxis
<#wow1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

dave9004
csak ha Izraelnek fogják Mo.-t is nevezni
Casillas
Ok hát azért leszarnám, ha Andorra ellen kaptunk volna zártkaput. Málta ugyanaz nekik.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Sippie
amikor a románok helyeztek ki magyarszidó transzparenseket úgy emlékszem csak pénzbüntetést kaptak (vagy talán még azt sem?) nem pedig zárt kapus mérkõzést. Vagy a magyarokkal szemben az nem rasszizmus?
dave9004
meg a bolgárokkal
Effe88
jó és azért mert 20 ember elkezd zsidózni, akkor basszunk ki 30 ezerrel
értem
ráadásul csak velünk lehet ezt megcsinálni

mikor a horvátok horogkeresztet formáltak a vendég szektorban mit kaptak??
nagy büdös semmit
ezt is csak velünk lehet megcsinálni

[HUN]FaTaL
Nem egészen. Az utcán sem kiabálsz azt, amit akarsz, pedig oda jegy sem kell.

dave9004
ennyi erõvel egy meccset se lehetne nézõk elõtt játszani azt ugye érzed.
Megvetted a jegyet, onnantól kezdve azt kiabálsz amit akarsz nem?
[HUN]FaTaL
Inkább az ilyen agyhalott barmoknak nem kéne meccsre járni. Ha egy Izrael elleni barátságos meccsen ilyen van, elképzelésem sincs mit csinálnának egy románok ellenin. Bár gondolom a visszavágó sem lesz különb...

dave9004
Fellebbezni aztán tüntetni
[HUN]FaTaL
Persze nekik, nem az idiótáknak, akik ordibálnak baromságokat...

Effe88
lol
nevetséges
mocskos uefa<#levele>
köszönjük a zs-knek:S:SS:

xRAIDERx
Hopp. Lassú voltam.

xRAIDERx
Zárt kapus lesz a Magyar-Román VB selejtezõ.
LINK

[HUN]FaTaL
A FIFA fegyelmi bizottságának döntése értelmében zárt kapuk mögött kell megrendezni március 22-én a Magyarország-Románia vb-selejtezõt.

A nemzetközi szövetség megítélése szerint a magyar szurkolók 2012. augusztus 15-én, az Izrael elleni barátságos mérkõzésen "rasszista, antiszemita, politikailag provokatív" viselkedést tanúsítottak. Emiatt az MLSZ-nek 40 ezer svájci frankot is fizetnie kell.

Az esetrõl a FARE, az európai labdarúgás rasszistaellenes szervezete, a bécsi zsidó kultúrális egyesület és a Simon Wiesenthal Központ tájékoztatta a FIFA-t, amely alapos vizsgálatot folytatott. A nemzetközi szövetség felhívta az MLSZ figyelmét, hogy hasonló incidensek esetén még súlyosabb szankciót, pontlevonást vagy a vb-selejtezõbõl való kizárást is alkalmazhat.

Szintén zárt kapuk mögött kell megrendeznie a bolgár szövetségnek a Málta elleni világbajnoki selejtezõt.

ReszegKoldus
Legyen is kizárt, hogy ilyen létrejöjjön 😊

xRAIDERx
Többet nem indulna magyar csapat a BL-ben. <#wave>