32945
Magyar Foci
  • LasDen #22681
    huntelaar mögött nemtom mennyit fog játszani...de a legjobbakat neki
  • [HUN]FaTaL
  • Solt
  • banok
  • Solt
    Pár éve még 3 millió ajró volt az értéke... nem lehet rossz! :)
  • karajjj
    nekem azért eléggé jól cseng a neve, emlékszek még rá, szerintem MB1-be jó igazolás lenne
  • ressy14
    most már hivatalos, ez a kapus készül velünk együtt

3 meccsen védett ebben a szezonban a Mallorcában, korábban meg a Malagaban, Racingban és a Herculesben. 33 éves, jó lenne idehozni őt, ingyé igazolható.
  • ressy14
    Gulát max. kölcsönbe tudtuk volna idehozni, a kivásárlási összeget meg esélyünk sincs kieperkálni. Az egyik edzőtáboros képen egy tök ismeretlennek tűnő kapus véd épp, lehet, hogy őt akarják idehozni. kép
  • passatgt
    állítólag ez a pajovic vagy ki nagyon tehetséges, de amit láttam tőle steaua ellen, egyszer nekiállt cselezni ötösnél, majdnem gól lett belőle, utána meg elrontott egy kirúgást, abból is majdnem gól lett...

Gulácsinak jobban örültem volna:)
  • ressy14
    Braga-ból, Pacos-ból igazolunk, még egy kapus kéne és jók is leszünk.
  • Solt
    Az az aktuális értéke... ettől a szerződésében rögzített kivásárlási ára még lehet 15 millió! :)

Jó lenne, ha jönne... :) Ez így megy tovább, igencsak érdekes lesz a következő szezon! :)
  • passatgt
    na jó, tipikus pepsifoci hír, transfermakton 1,2 milliót írnak:D

de ettől függetlenül nem rossz, Stopira biztos rábeszélte:)
  • passatgt
    Portugál lapértesülések szerint vélhetően a Videoton csapatában folytatja pályafutását José Luis (más néven Zé Luis), a Sporting Braga támadója. A labdarúgó csatárposzton bevethető, kivásárlási ára 15 millió euró, az A Bola c. lap szerint viszont Magyarországra kölcsönben érkezhet

na ez nem lenne gyenge
  • passatgt
    jó cikk
  • passatgt
    vidi-steaua bukarest 1-0

mindeközben vidi 2. fordulós csapata (Senica) 3-1-re verte a sturm graz-ot
  • bakkerman
    ETO-n kívül mindegyik csapatunk elég jó eséllyel állhat a párharcok elé,a győrieknek meg nagyon nehéz lesz a Maccabi ellen
  • dave9004
    kövezzetek meg, de sztem neki fekhet a stílus, ha bírja azt a temérdek meccset
  • passatgt
    DVSC: Varga József kölcsönben a Middlesbrough-é – hivatalos
  • smith09 #22663
    Kívánom a Győrnek a továbbjutást. a többihez no komment, az előttem szólokkal teljes mértékben egyetértek.
  • Sippie
    és akkor még nem beszéltünk a beépített emberekről, akik zsidóznak, ha a valódi szurkolók nem tennék csak azért, hogy elmondhassák rólunk továbbra is hogy mekkora fasiszta nemzet vagyunk :D
  • CdelG
    igen
    ha csak 1 részeg 1x annyit ordít, hogy mocskos zs...
    akkor már megy az indexre címlapra
    stb...stb...
    ilyen meccsekből csak mi magyarok jöhetünk ki szarul
  • ressy14
    Győrben inkább attól kell félni, hogy túl komolyan veszik a fair play-t és izraeli zászlós koreo-t fognak csinálni. Ebben az esetben újra jön a közutálat és az önfeloszlatás.

De viccet félretéve, nem nézem ki a győriekből, hogy nekiálljanak zsidózni, legalábbis nem olyan feltűnően, mint a válogatott meccsen történt. Esetleg csak akkor lesz ilyen balhé, ha a spori nagyon belenyúl a meccsbe, és a szurkolók gyors összeesküvés-elméleteket gyártanak, verbálisan közölve a vendég szurkolókkal.
  • Sippie
    igen.
  • banok
    Csak rajtunk a szurkolókon múlik, hogy lesz e botrány a Győr-Maccabi meccsen vagy sem. Nem kell zsidózni és kész, akkor lesz mibe belekötni és nem lesz bünti sem. Vagy ez elképzelhetetlen?
  • ressy14
    Valóban. Akkor valószínűsíthető a Vojvodina. Fasza derby lenne.
  • dave9004

Hangulat az jó lenne sztem oda-vissza az újvidék ellen
  • Narxis
    Ha Kuli lelép akkor a Lokinak is izzasztós meccse lesz.
  • dave9004
    azok a skótok máltaiak (s-nélküliek a skótok)
  • ressy14
    Vidinek ütnie kell mindkettőt, Honvédnek továbbjutnia az első körben és meglátjuk mire lesznek elegek a skótok/szerbek(részben magyarok) ellen. A Lokinak is illene továbbjutnia, az Eto meg beszopta, nekik nagyon durván oda kell magukat tenniük, hogy legyen esélyük.
  • ressy14
    hibernians/vojvodina - niksic/honvéd
  • dave9004
    szép lesz az az újvidéki meccs ha összejön
  • passatgt
    hibernians / vojvodia - honvéd
  • dave9004
    Kovács Peti jöhet norvégkodi a buzija :D
    elmondhatja megint h mennyire norvég és nem magyar :D
  • LasDen #22648
    senica-vidi
  • dave9004
    Senica-Vidi ha továbbmegy
  • passatgt
    stromgsdsagdadg(norvég) - debrecen
    senika-videoton
  • ressy14
    Vidi 2. körben a Senica-t kapta (MTK volt ellenfele)
  • dave9004
    Strömsgodset-Debrecen
  • Unreal1942
    Simán...
  • dave9004
    én őket tenném ki az európai szövetségből