Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eleve ez az Izraeli meccs is csak ezért lett leszervezve.
de hát persze minket magyarokat meglehet hurcolni Szlovákiába,Romániába,Szerbiába...
ha mi rasszisták vagyunk akkor ezek micsodák?
de lassan már megszokhatjuk, hogy a politika mindenhova be fog férkõzni...
de hát újabb front ahol lehet gyalázni minket meg lehet diktatúrázni,fasisztázni,nácizni.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
A 2012. augusztus 15-i magyar-izraeli barátságos futball meccsrõl az MTVA készített tévés közvetítést a Puskás Ferenc Stadionból, amit átvett az izraeli sporttévé is. Az MTVA a meccs elõtti percekben más-más adást sugárzott a magyar és az izraeli tévénézõk felé. Majd 6 percen át - az izraeli és a magyar himnuszok alatt - az MTVA kizárólag a legradikálisabb magyar szurkolók szektorát mutatta a nemzetközi közvetítésben. Az MTVA jóvoltából az izraeli tévé élõben adta, ahogy a radikális magyar szurkolók egy csoportja kifütyüli az izraeli himnuszt, illetve az is jól látszik a felvételen, hogy egy részük demonstratívan hátat fordít vagy ülve marad.
Az MTVA elõször tagadta, majd közleményben ismerte el a hibát."
Ugye akkor nem volt veletlen amit leirta ? Meg egy adalek, ugye amit az elobbi hozzaszolasban leirtam, hogy egybol panaszkodni fognak az altaluk bitorolt media csatornakon. Nos a CNNen mar reggel az volt a hir, hogy milyen antiszemitak a magyarok es a feljelentok udvozlik a FIFA lepeset.
Ennyit errol a mocskos huzasokrol, ahol nyilvanvalo volt, hogy ok erre jatszanak.
Azon se lepodnek meg, ha nem egy fizetett berencuk lett volna a huhogok es futyulgetok kozott.
Már látom is ahogy a világsajtót majd szépen bejárja, hogy egy fél lelátónyi Izraeli zászlót égetnek el ennek örömére legközelebb.
Amiért mi leszünk a hibásak mert csak... lol
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Tulajdonképpen, ha zsidók lennénk akkor simán el lehetne intézni azt is, hogy a Hollandok, Törökök, Románok ki legyenek zárva. Indokot keresünk, vagy gerjesztünk. Hiszen minket üldöznek mindenhol, pedig soha semmi oka nem volt még rá senkinek sem.
A palesztin zászló, mint érv meg egyenesen nevetséges a FIFA-tól.
"Szerintem meg nem lehet egy nemzeti csapatot meg egy egész nemzetet kollektívan büntetni. "
És attól, hogy kurvaanyázik a facebookon jobb lesz? Én sem értek egyet a döntéssel.
#20110:
"Szabad vélemény nyilvánítás van."
Akkor meg ne háborodj fel a román cuccokon sem, ott is az van.
#20113:
Most már. De amit én írtam az nem mostanában volt, csak a megbélyegzés miatt hoztam fel.
Az összes magyar szent, ne röhögtess már. A cigányok többet lopnak, de lop jópár magyar is.Nézz csak körül a parlamentben. Persze õk nem cipõt meg tárgyakat lopnak, de ugyanez megy kicsiben.
"Illetve érdekes kérdés az is, hogy Izrael amit mûvel.. már rég nem lenne szabad semmilyen nemzetközi sporteseményre engedni õket..."
Ez pedig egy másik téma, ettõl még sporteseményre szurkolni szokás menni, legalábbis egy bizonyos IQ felett.
Én speciel azt sem voltam képes soha megérteni, hogy egy vesztes meccs után, miért kell a metrókat meg a várost szétbaszni. Biztos furcsa vagyok, de belõlem nem vált ki ilyet semmilyen sportesemény.
http://goo.gl/gd6Zi5
azért pár falunyi a kisebbségbõl kiköltött külföldre (Strasburg, Malmö, meg Kanadába is jó néhányan), és ezekrõl a helyekrõl finoman szólva nem azt hallani, hogy tisztességesen adózó, munkából élõ állampolgárok lettek.
Az ügy másik érdekessége, hogy állítólag már novemberben elhatározták a zártkaput, egy augusztusi meccs miatt, aminek a büntetését nem a 6 izraeli meccs után következõ hónapra idõzítették, hanem pont a 7-dikre.
Dum spiro, spero.
A ketszinuseget meg aztan vegkep utalom. Itt senki se mondta, hogy azert mert velunk ugyanezt teszik, akkor mi is megtehetjuk.
Az egyenlo mbanasmod a lenyeg.
Megegyszer belinkelem neked.
"On Tuesday evening, Beitar Jerusalem, the most popular football team in Israel, won the League cup after beating Maccabi Haifa 2:1 in the final. Beitar’s fans celebrated the event with their typical racist songs, but this time, the channel 2 camera caught the players joining them in singing. On this link you can see Beitar’s young star, Amit Ben Shushan (who play on the Israeli national team as well), singing “I hate Salim Tuama (an Israeli Arab football star, who also plays for the national team), I hate all the Arabs”. Other players joined the songs as well.
When Beitar won the cup last year, the team’s players refused to shake the hand of (then) Arab Sports Minister, Raleb Majadele, due to of some comments he made towards the team and its fans."
Illetve érdekes kérdés az is, hogy Izrael amit mûvel.. már rég nem lenne szabad semmilyen nemzetközi sporteseményre engedni õket...
Lehet, hogy nem zsidózni meg románozni, cigányozni kéne járni a meccsekre, hanem szurkolni és akkor nem lenne eltiltás sem. Ha meg olyan kevesen zsidóztak, akkor a biztonságiaknak kellett volna azt a pár embert kibaszni a stadionból. Még az a szerencse, hogy nem tétmeccs volt, mert akkor talán még pontlevonást is kaptunk volna.
Persze én is túlzónak tartom a zártkaput, pénzbüntetés elég lett volna. De nézzetek körül a FIFA fb oldalán miket írnak, a nagytöbbség rendesen alátámasztja, hogy megérdemeltük.
Az meg egy igazi idióta volt, aki a mai politikai/gazdasági környezetben leszervezett ide egy Izrael elleni barátságos meccset.
#20106: Nem mind ilyen. Az hogy a nagyrésze ilyen, annak meg nagyrészt történelmi okai vannak (pl. hogy nem nagyon csinálhattak mást a kereskedésen kívül).
És még mielõtt valaki nekem esne, nem vagyok zsidó 😊
"Ti vagytok a legjobban felháborodva, mikor nyugaton azt olvasni, hogy az összes magyar lop."
azok nem magyarok
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Ez egy hatalmas baromság.
Ti vagytok a legjobban felháborodva, mikor nyugaton azt olvasni, hogy az összes magyar lop.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
a zsidók alapjáraton ilyen emberek,élhet Magyarországon,Romániába,Svájcban,Amerikában.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Az meg külön szép, hogy a meccsen történtek miatt sem az izraeli szövetség, sem a kint lévõ ellenõrök nem tettek panaszt. Jött viszont a FARE, a Simon Wiesenthal Center, meg egy bécsi (!) izraelita közösség és bemószerolták a csúnya, antiszemita, kirekesztõ magyarokat, akik közül néhányan (urambocsá’😉 fütyülni, sõt a pályának hátat fordítani merészeltek az izraeli himnusz alatt, hovatovább néhány palesztin zászlót is felfedeztek a lelátókon."
Persze ilyenkor osztonosen osszemossak altalaban a kulfodi premizalassal keresetekkel a magyar labdarugok helyzetet, hogy a kulfoldi kulbbok euroban merve is tobbszoroset kolthetik a jatekosokra stb, de azert tulzas, hogy idehaza vannak olyan labdarugok, akiknek nem is kell jatszania ahhoz, hogy felvegyen a 7 milliot, ugy hogy csak jatszania se kell egy olyan bajnoksagban ahol a szivonal valljuk meg a beka hatsoja alatt van neha.
Azert ez eleg nagy tulzas sajnos es ilyen ertelemben penzpocsekolas.
En jobban orulnek annak, ha ezeket a penzeket beletolnak az utanpotlasba, mert csak ugy fejlodhetunk igazan. Ha rengeteg penzt odatolunk es elkezdunk jo szakemerekkel, akar kulfoldiekkel ott egy szisztematikus es nem ad hoc modra zajlo, tervszeru es magas szinvonalu munkat.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Ha ennek a mondatnak a helyességét/helytelenségét nézem, ettõl függetlenül magyar foci az magyar foci, Gera Zoltánnal és nélküle, tömött lelátókkal és zárt stadionokkal, csak egy nemzetközi körre képes vagy ennél sokkal többre képes magyarországi csapatokkal, pénz kidobással vagy legálisan és svarcban pénzt a tulajnak termeló társaság ...de attól még MAGYAR FOCI van 😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Dum spiro, spero.
Szalai annyit nyilatkozott,hogy nem mondhat semmit...<#miaz>#miaz>
Behívták edzõtábározni, egyedül õt a 2. csapatból, erre rúg egy ilyen gólt:
(4:48)