32945
Magyar Foci
-
#22801 Tavaly a Videoton EL Csoportkör bérlet(kedvezményes) is olcsóbb volt, most nem emlékszem mennyi.. és az 3 tét meccset jelent -
#22800 a Loki-Poolra én 7000-ért vettem anno a jegyet, ami kb a tizenhatos vonálához szólt, és az tétmeccs volt, nem pedig egy sörmeccs. -
#22799 Győriként én sem fogok kimenni, mint azt írtam is a Bayern topicba. Eszméletlen drága még a vendég szektor is, pedig onnét aztán nem sok mindent látni...
Amúgy a szerződés kötelezi őket, hogy az aktuális legjobb csapattal kell kiállni. Persze az nincs rögzítve, hogy hány percig...és valóban az lesz a képlet, hogy 15-20 percig átmozgatják magukat a "nagyok", aztán jöhetnek a tartalékok, U19 stb stb...
Ez pedig nem ér meg 15000 Ft-ot (az a valamire való jó ülehely ára), de még a feléért is nagyon gondolkodnék..
Anno 2004-ben kint voltam a 100. évfordulón, amikor itt voltak a bajorok, tisztán emlékszem 3000 Ft volt a jegy, (igaz állószektorban a kanyarban még a régi stadionban), de azért adtak egy egy eredeti Bayern-mezet, ha jól rémlik akkor még sapkát is.
Lényeg a lényeg, ezt én most kihagyom... -
#22798 te jó ég... -
sempronius18 #22797 Sok Pannonbajor kifizeti simán azt a 12K-t, mert ők igényesek és adnak az igazi focira.
Persze nagy alibi lesz az egész ahol láthatjuk majd a Bayern tarcsi sohasem látott spílereit, de pannonbajor barátaink majd megmagyarázzák, hogy még ez is 100* jobban megéri, mint kimenni egy Vidi-Győrre, Loki-Miskolcra, Fradi-UTE-ra stb...... -
#22796 Gondolom egy rakás pénzt kifizettek a Bayernnek hogy idetolják magukat, szóval valamennyit vissza akarnak kapni, s ha már úgy is kevés néző van, legalább fizessenek borsos árat... -
Grenzjager #22795 és ha szemét akarok lenni, akkor most nem tudnak szlovák, román meg szerb zászlót bevinni a győriek.... -
Zenszkij #22794 tudod ki fizet ezért ennyit..pff, ráadásul alibifoci lesz -
Grenzjager #22793 az utolsó sorban elb*tam a link címét, nem is kicsit... Nem Bayernt akartam írni -
Grenzjager #22792 A jegyárak Győri ETO - Bayern München:
Vendégszektor: 8.000 Ft
Keleti és nyugati oldal, emelet: J,O,N,S szektor: 12.000 Ft
Keleti és nyugati oldal, földszint: A,B,H,I szektor: 12.000 Ft
Keleti és nyugati oldal, emelet: K,L,M,P,Q,R szektor: 15.000 Ft
Keleti és nyugati oldal, földszint, C,D,E,F,G szektor: 18.000 Ft
már látom a tömegeket sorban állni... amúgy is a győriek nagy tömegpártiak ...
a Leeds United - Fradira 3.000 Ft-hoz képest is húzós a győri.
speciális beléptető szabályok az ETO - Bayern meccsre -
Zenszkij #22791 lehet alatta félmeztelen :D -
karajjj #22790 -
#22789 ha jól láttam, akkor melegítőfelsőben volt, a kommentátor (talán a Matúz volt) meg is jegyezte, hogy tőle megszokhattuk a melegebb öltözéket :D
Monizra visszatérve, engem az ellenünk bemutatott játékukkal győzött meg, 3 meccsből 3-szor szopattak minket szarrá, abból nagy szerencsével nyertünk egyet. Van fantázia a paliban, én kifejezetten örültem amikor hosszabbítottak vele, csak ellenünk legyenek végre rossz formában :D -
#22788 Én se láttam, de könnyen lehet, hogy abban volt :D -
sempronius18 #22787 Nem tudom lehet. :)
Nem láttam egyébként ma a Gliwice elleni meccset ezért megkérdezem, hogy igaz, hogy megint kabátban volt végig a 30 fokban is? :D -
#22786 Biztos a kabát miatt, meg hogy nem alszik meccs alatt a kispadon :) -
Solt #22785 Én is nagyon várom már! :) Olyan amilyen az MB1, de a miénk, és azért most tényleg van valami előrelépés! :)
Nem lehet mindenkinek szimpatikus... nincs ezzel gond. -
sempronius18 #22784 Korrekt válasz, igazad lehet, majd az idő eldönti.
Lehet mazochista vagyok, de várom már a következő szezont, ott minden kiderül.
Monizt meg nem tudom miért nem kedvelem, de vele szemben mindig lesz egy kis ellenszenvem nem tehetek róla. -
Solt #22783 Miért lenne szomorú? Érthető, ha először a saját ismeretségi körében néz körül. Arról nem beszélve, hogy Vass hónapok óta nem játszik, miért kéne felfigyelni rá?
Milyen igazolás lóg ki a sorból? Nem értelek... Kapus kellet, bal hátvéd kellett, a szélső srác posztjáról többen távoztak, ergo nem fog senki kiszorulni miatta, és a Böde sem fog padra ülni a Tuyp miatt, mivel valószínűleg egyszerre lesznek majd pályán. Végre posztokra igazolunk, és nem össze-vissza vaktában.
Moniz nem néz hülyének minket, van benne alázat, és a meccs végén arról beszél amit mi is láttunk. E mellé letesz egy megalkuvást nem tűrő mentalitást, ami gyakran a pályán is vissza köszön. Ennyi a sikerének a titka.
Ahogy elnézem a többiek igazolásait, a Győr, a Videoton, a Debrecen egyaránt harcban lehet a bajnoki címért, ráadásul ők már előttünk járnak a csapatépítés terén. Hiába a 2. legnagyobb költségvetés, mi még csak most kezdtünk bele az érdemi munkába, ez lesz az első teljes év a Moniz-l. Ha a dobogón végzünk, én már nem leszek csalódott. -
sempronius18 #22782 OK ismerem a nyilatkozatot valószínűleg az életében nem hallott még Moniz Vassról. Ami egyébként mivel a Kolozsvár egy fél éve a Fradi testvércsapata szerintem szomorú rátok nézve, de mind1.
Viszont nem kicsit kilógnak szerintem a nyilatkozat fényében a mostani igazolások. Akkor most ez a két ne szépítsünk másodosztályú holland a "legjobb", akik kedvéért a tavalyiakat félre lehet állítani?
Nem tudom én nem tartom olyan nagyra Monizt szerintem csak nagyon jól kezeli a sajtót és tudja mit akarnak néha hallani a szurkolók, akik egy két nyilatkozat után elolvadnak tőle.
Aztán kb a sok szöveg után marad majd 4-5 a Fradi (a 2. legnagyobb költségvetés mellet) és azt is kidumálja a szurkolóknak vagy nem.
Engem mondjuk igazán nem érdekel, mert nem szívem csücske a Fradi.
Ám no offense, majd az idő eldönti mi alakul, csak sok időm van épp és leírtam a véleményem. -
Solt #22781 "– Vass Ádám éppenséggel fölöslegessé vált Kolozsváron…
– Ő Magyarországon a legjobbja posztjának?
– Az egyik legjobb.
– Az nekem kevés. Megvannak a játékosaim, akikkel végigküzdöttem a szezont, ahhoz, hogy őket félreállítsam, a legjobb kell."
Azt sem tudja ki az és, hogy milyen poszton játszik. Ha az újságíró azt felei, hogy "igen, ő a legjobb", akkor meg rávágta volna, hogy "kell", ergo a válasz nem Vass képességeinek szólt.
Arról nem beszélve, hogy a Kolozsvár valószínűleg Bödét akarná cserébe, őt meg Moniz nem fogja elengedni. -
sempronius18 #22780 Maradjunk annyiban, hogy nézőpont kérdése az, hogy hogyan akarod értelmezni a szavait. -
Solt #22779 Nem ezt mondta. -
#22778 :DDDD -
sempronius18 #22777 Hát ha Vass is az a fajta, aki rendszeres játék helyett inkább padozik valahol több pénzért, akkor egészségére. -
#22776 a football manager alapján túl magas a fizuja Vass-nak, és esély sincs rá hogy a board belemenjen a leigazolásába :D -
sempronius18 #22775 Az ikonotok Moniz azt mondta, hogy nem üti meg Vass a színvonalat.
Mondjuk igaz is, hogy Vass Ádám sohasem pallérozta magát a Holland 2-ben. -
Grenzjager #22774 "A másik próbajátékos Nito Sequeira Zöld-foki szigetekről származik, de már Rotterdamban született. Az elmúlt években a holland másodosztályban játszott. A 31 éves védekező középpályás 189 holland második ligás meccsen 12 gólt rúgott"
Vass Ádámot miért nem lehet védekező középpályásnak leigazolni, bevetni?
31 éves a junior Csukicsot tegezheti... -
sempronius18 #22773 Csak kiszakadt a gólzsák nem volt semmilyen bunda sem kérem szépen.
Amúgy nem semmi lehet az az érzés mikor megtudod, hogy hiába nyertetek 57-0-ra mégsem elég jó a csapat gólaránya. -
#22772 Ezeket a meccseket megnézném (legalább a második félidőket) -
#22771 Meg a nézőszám csökkenés, ami Újpesten eléggé szembetűnő. Kb. megfeleződtek és a hangulat is eltűnt a barbiból.
A névreszóló jegyvásárlás miatt meg azon szurkolók jelentős része otthon fog maradni, akik csak 1-2 meccsre mennek ki szezononként. Ha meg a maradék bérlet nélküli ki is megy - a mi példánk alapján - kb. a második félidőre fognak csak beérni. -
#22770 Parasztvakítás :D -
Takezó #22769 Az egyetlen normális érv, hogy kicsit hosszabb a jegyvásárlás, és ez is csak akkor igaz, ha még nincs kártyád... -
#22768 Újpest nyílt levele a regisztráció ellenzéséről -
Solt #22767 -
#22766 Zé Luís ellopta Sándor kéztartását:
-
Blum #22765 Fel percig csak neztem,hogy "mivan??!!" Aztan leesett...:D -
#22764 Több pénzt kapnak a fiatal magyarokat játszató klubok -
#22763 -