Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
de jó lenne az ELre erõsíteni

I met God. She's black

Érkezõkre meg nem költenek, mert gondolom a bajnoki címrõl már letettek, és az EL talán újabb befektétés nélkül is meglesz.

Narxis
Bezony, a hírnév ellen nem lehet védekezni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

szabii98
szét szedik a csapatot az EL miatt...hát bizony, ezt teszi a hírnév :S 😄

I met God. She's black

passatgt
Videoton: Nikolics Nemanja közel áll ahhoz, hogy a Siena játékosa legyen, de az olaszok még egyeztetnek a Vidivel - állítja a tuttomercatoweb.com

állítólag kölcsönbe:/

passatgt
0-0 lett

szabii98
ma Dinamo-Vidi 😄

I met God. She's black

passatgt
hát mert nyilván pénzért adná az anderlecht, és azért még a nagy hármasnak is megerõlteti kifizetni 2-3-400e eurót érte

bakkerman
nem tudom mit baszakodnak,az ügynöke helyében már rég felhívtam volna a nagy hármas vezetõségét(loki,gyõr,vidi),hogy kell-e valahova...valamelyik csapatba tuti beférne,tavasszal formába jönne,nyáron meg mehet oroszba ööö izé külföldre

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
Légiósok: "Juhász Roland? Soha nem találkoztam vele. A menedzsere folyamatosan a mi nevünket emlegeti, de nem tervezzük a leigazolását. Az edzõnk nem is akar külföldieket igazolni” – idézi Sadri Senert, a Trabzonspor elnökét az ajansspor.com.

komolyan már sajnálom...

passatgt
ftc-steaua 2-1

ressy14
lehet, hogy vinni akarta a Sanyit is, csak a new york nem tudta volna megfizetni, és így nem is akarta elvállalni 😄

Dum spiro, spero.

Narxis
<#wow1>

bakkerman
bár már nem tartozik ide,de ezt még belehet írni: Sousa biztosan nem megy New Yorkba,mert nem tudott megegyezni a Red Bulls vezetõségével.

Zenszkij
ne is 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ressy14
aztán majd hazautaznak a napos ibériából a magyar posványba és visszasüllyednek az nb1 szintjére 😄
de ne legyen igazam

Dum spiro, spero.

passatgt
persze, jók lesznek

vidi - ud marbella 9-1

Nyilván, de láttad a meccset? Alapozás közben jobban játszanak mint eddig a bajnokságban, ráadásul sem a Dynamo, sem a Basel nem vette félvállról a meccset...

Böde 2 meccsen 3 gólt fejelt ilyen ellenfeleknek, gyönyörû beadások után... erõszakosak, letámadnak, küzdenek, csípnek, rúgnak, harapnak...

Nem lettek labdazsonglõrök, de élmény nézni még a hibák ellenére is! 😊 Ha ezt tudják majd játszani a tavasszal, akkor a dobogó lazán meglehet... 😊

www.smart-bus.hu

passatgt
edzõmeccs😄

ez nem jelenti azt, hogy a fradi megverte volna a manutd-t pl😄

LasDen
megfogják nyerni a bajnokságot....😮

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
ftc-basel 2-2

passatgt
maradjunk annyiban, hogy vezetõedzõs tapasztalata nincs, mert azért azt nem nevezném annak, hogy kétszer beugrott 2-3 meccsre

Moreirense akkoriban kiesõjelölt volt, de még így is benttartotta a csapatot
Aves meg megint trükkös, simán feljutottak 1. osztályba, utána ugyanolyan simán utolsó helyen kiestek, akkor vette át, ott megint kiesõhelyen bugdácsoltak a szezon végén jöttek csak fel egy másik edzõvel

szóval normális munkája ennek még nem volt, majd meglátjuk itt mit csinál...

Effe88
ki ez a joé gomesXD
csak erre ftuotta??😄
semmi konszenszaóXD

ressy14
"Ha lehet hinni az adatbázisoknak, José Gomes kiscsapatoknál látott munkához. Két Intertotó Kupa-mérkõzésen vezette az Uniao Leiriát (két vereség a mérleg), egy meccsen dirigálta a Pacos Ferreirát beugróként (vereség), majd az akkor második ligás Moreirense szakvezetõjeként 7 mérkõzésen 2 gyõzelmet, 1 döntetlent és 4 vereséget, az Aves trénereként 12 összecsapáson 2-3-7-es mérleget hozott össze."

Ezek után ment másodedzõnek Jesualdo Ferreira mellé a Portohoz (bajnoki arany, kupagyõzelem, BL negyeddöntõ), a Malagához, majd a Panathinaikoshoz.

Az vezetõedzõi ténykedése alapján eléggé lutrinak tûnik, de azért Sousa sem büszkélkedhetett a championship-beli eredményeivel.

Dum spiro, spero.

passatgt
Viszont így meg kéne valami csatár sanyi helyett

passatgt
Hát állítólag 4-3-3 felállást kedveli

plusz nem a Mezey dottore féle beltenyészetbõl van
bakkerman
az a jó ezekkel a fiatal nyugati edzõkkel,hogy égnek a bizonyitási vágytól,egy gyenge fos szar bajnokságban simán tudnak érvényesülni az otthon megtanult dolgokkal,és pár jobb eredmény után elmehet nagyobb országba,nagyobb klubhoz,lásd Sousa...és ebbõl profitálhat a Vidi

szabii98
ejha.....
nem vártam

I met God. She's black

Narxis
Jah, úgyhogy nem tom, hogy jött képbe... 😄

Kötelezõ volt egy spanyolt vagy portugált igazolni, ezt diktálta a keret összetétele.

ressy14
hát abszolut kezdõ, vezetõedzõ még nem is volt, hiába hogy ezt írja a klub. Carillo-t is kinevezhették volna már akkor, egykutya, legalább õ átfogóan ismeri a keretet.
Két dologban bízok: 1. meghosszabbítjuk caneira szerzõdését 2. javítunk a támadófocin

Dum spiro, spero.

banok
Õ már a BLASZ 3-ban sem lesz edzõ soha.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passatgt
hát nemtom, majd meglátjuk

mindenesetre jobb, mintha Aczél lett volna mondjuk😄

ressy14
banok
48 perce megy a Roda-NEC Nijmegen meccs ami 1-0-ra. Kádár, Németh, Babos padon...

banok
Topligás meccsekrõl nem linkelünk youtube-os videót mert ott írtják azokat

Schalke-Hannover 5-4 Huszti Szabolcs két góljával
http://www.dailymotion.com/video/xwvdn4_bundiesliga-schalke-04-vs-hannover-96-5-4_sport

passatgt
Huszti 2 gól:

Narxis
1 ilyen meccs nem árt, de többségében hasonló képességûekkel kell edzeni, ez az én véleményem.

ressy14
beárazták az ukránokat rendesen, böde remekelt, már látom a holnapi nso cikket: "A Dinamo Kijev bejelentkezett a madocsai Messiért" 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
ftv-dinamo kijev 3-2

Egy kemény alapozás után kell a gálameccs... egy kis kikapcsolás, megjön az önbizalom, stb...

www.smart-bus.hu

ressy14
most pont hogy gyengébb csapatokkal kéne játszanunk, mert tavasszal ha minden igaz nem kell meccselnünk egy sportinggal vagy basellel sem.
Persze azért nem ilyen gálameccseket kellene nyomatni.

Dum spiro, spero.

ressy14
a fradi edzõmeccseit adja a sport tv ugyanebbõl az edzõközpontból, de a vidi közvetítési jogát nem hiszem hogy megvették volna. tavaly volt stream a neten, majd kiderül idén lesz-e.

Dum spiro, spero.

Narxis
Na ez má jobb lesz, Rapid Bukarestre kíváncsi leszek, remélem közvetítik akár neten is.

passatgt
Dnipro Dnipropetrovszk, Dinamo Moszkva, Rapid Bukarest, Cluj

ezekkel játszanak még

Narxis
Gyõzött a spanyol másodosztály a 4. osztály ellen. Nem gond ha van 1 ilyen meccs de a többi legyen már komolyabb ellenfelek ellen, mondjuk az elsõ osztály alsóházából és jó lenne ha közvetítené valamelyik csatorna.

passatgt
5 gólt rúgtak utolsó 20 percben😄

Effe88
ok
thx

LasDen
nincs még kinevezve edzõ....a portugál meg tagadja, hogy ide jönne...

de egyes hírek szerint Valdes jön ide játékos edzõnek 😮

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
ja de most ki az edzõ??
conszenszaó lett végül?