32945
Magyar Foci
  • Gabe18
    Azon múlt hogy kiestek, hogy egy szar, lélektelen, minimális megerőltetéstől is mentes valamit mutattak be.
    Kb 20 éve ott tartunk hogy megállapítjuk, futni, hajtani, lelkesedni, már a legutolsó San Marinó vagy mit tudom én milyen csapat is tud. Nálunk mégis ez is gond. Mert ezt az ellenfelet kb. a Siófok is verhette volna tudás alapján.
  • Ingeniero
    De ilyen silány teljesítménnyel ne is induljon nemzetközi szinten, azért mert egy csapat kijut egy EL vagy BL selejtezőbe nem tart előrébb a hazai foci. Ha ez a magyar foci érdeke akkor nem kell ide profizmus, nyomjuk a sok dollárt a csapatokba és ez a vége. Hát nem tudom hogy megéri-e.

• passatgt
    nekem ebből csak az jött le, hogy Sousa mégsem volt olyan balfasz...:D
  • DasIsFuck
    attól független még ezen múlt h kiestek legyen akármennyire szar kifogás.
  • DasIsFuck
    a foci nem érdem alapján dől el, a nemzetközi kupákba való meneteléseknél mindenki tisztában van azzal, hogy nem az számít h játszik egy csapta hanem h jusson be.
    ez az egész magyar foci érdeke.

megérdemelték mert szarul játszottak?
    nem!

• Gabe18
    Csodálatos "Embé1" beárazva.
    Emberelőnyben, egy noname lelkes kis csapat ellen, egy épkézláb támadásuk nem volt, ellenben kaphattak volna vagy hármat minimum. Nem baj, majd nyomnak beléjük még egy-két milliárdot...
  • passatgt
    Gomes nyilatkozta pár hete:

""Előfordulhat, hogy sokat kell majd utazni, de nekünk az a feladatunk, hogy mindent megtegyünk a sikerért. Ahogy tehát az EL-ben sem mondhatjuk azt, hogy esetleg azért teljesítettünk gyengébben, mert nagy távolságokat kellett megtennünk, úgy később a bajnokságban sem takarózhatunk majd azzal, hogy azért vesztettünk el egy meccset, mert az EL-re koncentráltunk."

Hát, mondhatjuk, hogy probléma megoldva
  • Kaplan
    Szar kifogás. Tudták nagyon jól, hogy mikor kezdődik nekik a szezon. Józan paraszti ésszel úgy gondolom, hogy most már nem a felkészülésben kellene lenniük.
  • DasIsFuck
    de tavasszal legalább volt támadójáték most az sem volt...

nem volt a csapat felpörögve éles meccsekre még, szerintem ez csak ezen múlt semmi máson.
  • Kaplan
    Ráadásul engem Lencse mellőzése még mindig bosszant. Eléggé nagy luxus...
  • DasIsFuck
    de nagy problémád van....
  • szabii98
    Gomes megölte azt, amiben jók voltunk..tavaly a védelem megmentett minket, de idén sehol nem vagyunk....'majd jövőre'
  • COOLancs
    A kommentátorral nem vagyok megelégedve, ezt a gusztustalan vergődést zokszó nélkül vezényelte le, pedig minősíthetetlen volt végig a játék. De legalább a végén a jobbik mehet tovább.
  • szabii98
    Sousa jó edző volt....Gomes semmit nem csinált eddig...
  • Kaplan
    Beszéltek (a sajtó) itt az elképesztő támadó játékról amikor megjött ez a portugál. Nos Sousával sem volt igazán támadójátéka a Vidinek de legalább kurva jól védekeztek és behúzták a meccseket, volt tartásuk, agilisek voltak és képesek voltak kihasználni a helyzeteiket.

Most meg.. Bazdmeg, áhh, nem vagyok Videoton szurkoló de baszottul el vagyok keseredve. Kibaszott megalázó ez.
  • ressy14
    Szép volt, többet nem jövök!

egyedül a lokinak van még sansz a 3. körért, a honvédnak necces a vojvodina, de hajrá akkor is és ma is
  • Solt
    Valamit nagyon elbasztak a felkészülésnél...
  • passatgt
    azt tudom csak elképzelni, hogy bajnokságot akarnak nyerni és nem akartak kínlódni EL-ben, pénzt úgyse keresnek vele:D
  • Ingeniero
    Hajrá Honvéd!
  • Takezó
    Szarköcsögök, lélektelen játékkal meg is érdemelték basszus.
  • Grenzjager
    akkor holnap benzináremelés és esnek a MOL részvények
  • ressy14
    azigen
  • Ingeniero
    Mondjuk ez meg nem volt 11-es de nem is ezen múlik a meccs, 0 a Vidi teljesítménye, jobb is talán ha kiesnek.
  • Kaplan
    Nagyon dühös vagyok rájuk, basszák meg. Nulla amit a két meccs alatt mutattak, kerek nulla!
  • Kaplan
    José Gomes amúgy csinált bármi jót is amióta itt van? Borzasztó Sousa klón.
  • Grenzjager
    Szánalmasak, gusztustalanul szánalmasak
    Képtelen emberelőnyben gólt lőni a montenegrói 6.nak....
  • Ingeniero
    Nem akarok kárörvendeni de tényleg meg érdemelték.
  • [HUN]FaTaL
    Ennyi pénzből azért ez igencsak szánalmas, egy montenegrói középcsapat ellen.
  • Solt
    Megérdemlik sajnos...
  • Zséé
    na a vidinek ennyi volt a nemzetközi kupa...
  • Grenzjager
    Kokó miért játszik hosszú ujjúban a 32 fokban? Monizzal jól kijönnének :)
  • DasIsFuck
    elvileg szerződés köti a Bayernt h a nagy csapattal kell jönnie!
    különben nem a győr intézte hanem az Audin keresztül jött létre az üzlet.
  • ressy14
    tele van mtk drukkerekkel a kamerával szemközti lelátó, mit akarsz többet? :D

ha az mb1 csapatai is nézik a meccset tele lehet a gatya, ez a Vidi mindenkit alázni fog idén, hinnye!
  • Grenzjager
    ha fizetni kellett volna, mennyi hazai néző lett volna a Podogrica-Vidin? :)))
  • ressy14
    lehet hogy Sanyi összege mögé akarták írni azt a 0-át, csak elrontották :D

de 800 ezer juró a srác, eddig is ennyit ért.
  • karajjj
    vagy ennyit költöttek a kezelésre, esetleg az ország Viktora odaszólt, hogy elírták, nem 800, hanem 8 misi
  • passatgt
    úgy, hogy meccset sem játszott, mert sérült volt:D

biztos elírás:)
  • karajjj
    fél év alatt tízszeresére nőtt az ára?
  • passatgt
    Oliveira majdnem annyit ér, mint az egész vidi
  • dave9004
    komplett 7k-ért mind a 3 bl-meccsre bérletet vettünk