32945
Magyar Foci
-
Gabe18 #22841 Azon múlt hogy kiestek, hogy egy szar, lélektelen, minimális megerőltetéstől is mentes valamit mutattak be.
Kb 20 éve ott tartunk hogy megállapítjuk, futni, hajtani, lelkesedni, már a legutolsó San Marinó vagy mit tudom én milyen csapat is tud. Nálunk mégis ez is gond. Mert ezt az ellenfelet kb. a Siófok is verhette volna tudás alapján. -
#22840 De ilyen silány teljesítménnyel ne is induljon nemzetközi szinten, azért mert egy csapat kijut egy EL vagy BL selejtezőbe nem tart előrébb a hazai foci. Ha ez a magyar foci érdeke akkor nem kell ide profizmus, nyomjuk a sok dollárt a csapatokba és ez a vége. Hát nem tudom hogy megéri-e.
-
#22839 nekem ebből csak az jött le, hogy Sousa mégsem volt olyan balfasz...:D -
#22838 attól független még ezen múlt h kiestek legyen akármennyire szar kifogás. -
#22837 a foci nem érdem alapján dől el, a nemzetközi kupákba való meneteléseknél mindenki tisztában van azzal, hogy nem az számít h játszik egy csapta hanem h jusson be.
ez az egész magyar foci érdeke.
megérdemelték mert szarul játszottak?
nem!
-
Gabe18 #22836 Csodálatos "Embé1" beárazva.
Emberelőnyben, egy noname lelkes kis csapat ellen, egy épkézláb támadásuk nem volt, ellenben kaphattak volna vagy hármat minimum. Nem baj, majd nyomnak beléjük még egy-két milliárdot... -
#22835 Gomes nyilatkozta pár hete:
""Előfordulhat, hogy sokat kell majd utazni, de nekünk az a feladatunk, hogy mindent megtegyünk a sikerért. Ahogy tehát az EL-ben sem mondhatjuk azt, hogy esetleg azért teljesítettünk gyengébben, mert nagy távolságokat kellett megtennünk, úgy később a bajnokságban sem takarózhatunk majd azzal, hogy azért vesztettünk el egy meccset, mert az EL-re koncentráltunk."
Hát, mondhatjuk, hogy probléma megoldva -
#22834 Szar kifogás. Tudták nagyon jól, hogy mikor kezdődik nekik a szezon. Józan paraszti ésszel úgy gondolom, hogy most már nem a felkészülésben kellene lenniük. -
#22833 de tavasszal legalább volt támadójáték most az sem volt...
nem volt a csapat felpörögve éles meccsekre még, szerintem ez csak ezen múlt semmi máson. -
#22832 Ráadásul engem Lencse mellőzése még mindig bosszant. Eléggé nagy luxus... -
#22831 de nagy problémád van.... -
#22830 Gomes megölte azt, amiben jók voltunk..tavaly a védelem megmentett minket, de idén sehol nem vagyunk....'majd jövőre' -
COOLancs #22829 A kommentátorral nem vagyok megelégedve, ezt a gusztustalan vergődést zokszó nélkül vezényelte le, pedig minősíthetetlen volt végig a játék. De legalább a végén a jobbik mehet tovább. -
#22828 Sousa jó edző volt....Gomes semmit nem csinált eddig... -
#22827 Beszéltek (a sajtó) itt az elképesztő támadó játékról amikor megjött ez a portugál. Nos Sousával sem volt igazán támadójátéka a Vidinek de legalább kurva jól védekeztek és behúzták a meccseket, volt tartásuk, agilisek voltak és képesek voltak kihasználni a helyzeteiket.
Most meg.. Bazdmeg, áhh, nem vagyok Videoton szurkoló de baszottul el vagyok keseredve. Kibaszott megalázó ez. -
#22826 Szép volt, többet nem jövök!
egyedül a lokinak van még sansz a 3. körért, a honvédnak necces a vojvodina, de hajrá akkor is és ma is -
Solt #22825 Valamit nagyon elbasztak a felkészülésnél... -
#22824 azt tudom csak elképzelni, hogy bajnokságot akarnak nyerni és nem akartak kínlódni EL-ben, pénzt úgyse keresnek vele:D -
#22823 Hajrá Honvéd! -
Takezó #22822 Szarköcsögök, lélektelen játékkal meg is érdemelték basszus. -
Grenzjager #22821 akkor holnap benzináremelés és esnek a MOL részvények -
#22820 azigen -
#22819 Mondjuk ez meg nem volt 11-es de nem is ezen múlik a meccs, 0 a Vidi teljesítménye, jobb is talán ha kiesnek.
-
#22818 Nagyon dühös vagyok rájuk, basszák meg. Nulla amit a két meccs alatt mutattak, kerek nulla! -
#22817 José Gomes amúgy csinált bármi jót is amióta itt van? Borzasztó Sousa klón. -
Grenzjager #22816 Szánalmasak, gusztustalanul szánalmasak
Képtelen emberelőnyben gólt lőni a montenegrói 6.nak.... -
#22815 Nem akarok kárörvendeni de tényleg meg érdemelték.
-
#22814 Ennyi pénzből azért ez igencsak szánalmas, egy montenegrói középcsapat ellen. -
Solt #22813 Megérdemlik sajnos... -
Zséé #22812 na a vidinek ennyi volt a nemzetközi kupa...
-
Grenzjager #22811 Kokó miért játszik hosszú ujjúban a 32 fokban? Monizzal jól kijönnének :) -
#22810 elvileg szerződés köti a Bayernt h a nagy csapattal kell jönnie!
különben nem a győr intézte hanem az Audin keresztül jött létre az üzlet. -
#22809 tele van mtk drukkerekkel a kamerával szemközti lelátó, mit akarsz többet? :D
ha az mb1 csapatai is nézik a meccset tele lehet a gatya, ez a Vidi mindenkit alázni fog idén, hinnye! -
Grenzjager #22808 ha fizetni kellett volna, mennyi hazai néző lett volna a Podogrica-Vidin? :))) -
#22807 lehet hogy Sanyi összege mögé akarták írni azt a 0-át, csak elrontották :D
de 800 ezer juró a srác, eddig is ennyit ért. -
karajjj #22806 vagy ennyit költöttek a kezelésre, esetleg az ország Viktora odaszólt, hogy elírták, nem 800, hanem 8 misi -
#22805 úgy, hogy meccset sem játszott, mert sérült volt:D
biztos elírás:) -
karajjj #22804 fél év alatt tízszeresére nőtt az ára? -
#22803 Oliveira majdnem annyit ér, mint az egész vidi -
#22802 komplett 7k-ért mind a 3 bl-meccsre bérletet vettünk