32945
Magyar Foci
  • DasIsFuck
    akkor ennyi erővel a facebookot is mondhatnánk...

egy mlsz féle hivatalos szerv nem engedhet meg magának olyan dolgokat mint amik a trollfocit ismerté és látogatóttá tettek.
    A trollfoci csak a facebook trendnyerésének köszönheti a sikereit és azt, hogy egy közvetítő csatorna lett az nb1 között.

máskülönben justin Bieber is a világ valaha volt legnagyobb énekese és azért nézték meg annyian youtubon..
  • Grenzjager
    többet tett a Trollfoci az Nb1ért mint a hivatalos MLSZ PR Marketing osztály. ..csak ugye a honorárium..na a jogos elismertség és ismertség a Trollfocié.
  • DaemoonHunter
    (Y)
    Igazi megtiszteltetés lesz a bajoroknak, hogy egy ilyen nagy múltú, ambiciózus csapattal játszhatnak. Nem kéne őket nagyon megszórni.
  • passatgt
    Hivatalossá vált, hogy a BL-győztes Bayern München augusztus 11-én Győrben játszik az ETO-va
  • Solt
    Visszaszámláló! :D
  • passatgt

angol beszél kicsit
  • sempronius18
    Hát igen az MLSZ-nek fizetnie kellene a trollfocinak.
    Rengeteg embert tett MB1 fan-á az az oldal. :D
  • dave9004
    még ha volt is olyan aki csak külföldit nézett, azokbol is sokan elkezdték nézni a meccseket
    (mert valljuk be, ha jó a meccs akkor élvezi mindenki, ha nem annyira, akkor fixen jönnek a poénok) win-win :d
  • Láma!
    trollfocin senki se háborog, az az igazi értékmérő!:D
    az ottani emberek legalább járnak meccsre, vagy ha nem is, legalább nem fikáznak eszetlenül mint a sok "csak külföldi ligát nézek, de a magyart szidom amikor csak lehet" ember.
  • sempronius18
    Sokan hiszik azt ott, hogy akkor fasza csávók, ha minnél jobban le tudják fikázni a magyar focit, meg az NB1-et az biztos....
  • dave9004
    nso kommentelőitől a világból kiszaladnék
  • sempronius18
    Én a jó öreg nso online-on figyeltem fel rá, hogy szidják a szombat 21 órás kezdést.
    Ám ezek szerint megy a rinya a facebook-on, meg az nb1.hu-n is.
  • dave9004
    jah én is egyből felfigyeltem "nem érek haza, akkor utána már nincs idő semmire ilyenek" :D
  • banok
    Szerintem is jó ötlet
  • banok
    Itt ahogy látom senkinek de a facebookon meg az nb1.hu -n ment a rinya, hogy így hogy fog járni bulizni meg hasonlók...
  • Grenzjager
    kinek volt gondja a 21h-ás kezdéssel??
  • sempronius18
    üdv

Én sem értem mi a baj a szombat 21 órás időponttal.
    Szerintem az ilyen villanyfényes meccsek a leghangulatosabbak, ráadásul másnap mivel vasárnap van a meló miatt sem kell aggódni.

Tényleg az az érzésem, hogy bármit is csinál az MLSZ valakinek muszáj belekötni, még akkor is ha nagy ritkán jó döntést hoznak Csányiék.
  • ReszegKoldus
    Nekem tetszik ez a szombat 21 órás időpont, kár lenne, ha csak az első 6 fordulóban lenne ilyen :D
  • dave9004
    mindenért sírni fognak az emberek már úgy érzem.
    Fradi nem tudom hány péntek 5 órás meccset játszott.(0hoz közelít)
    Győrben van annyi fradista h ne legyen gond.
    De mondom, szinte bhova tesznek meccset mindig lesz akinek nem tetszik.
  • ReszegKoldus
    NB I: Lombard-Puskás meccsel indul a szezon, megszűnik a péntek késő délutáni találkozó

"Újdonság a szombat 21 órás időpont"

Ahogy ezt elolvastam valamiért nagyon éreztem, hogy a Győr-Fradi is erre az időpontra lesz téve :D
  • dave9004
    Knézyvel ellentétben sztem bőven jó ez, kint is ennyi lesz, v még gólt sem kapva nyernek.
    Most és a köv fordulóban a tavalyi szereplés miatt nem kell szuperformát hozni már julius elején.
    Így van ez rendjén, mire jön a nagy falat, addigra belelendülnek :)
    Honvéd odatette magát, Niksic hulladék szinten van (tavaly többre vitték: kivertek egy bosnyákot)
    Elégedett vagyok mindkettővel
  • szabii98
    bocsánat, nem láttam..:( elfogult vagyok
  • [HUN]FaTaL
    Sima tizi volt, teljesen jogosan fújta be.
  • szabii98
    fasszopó bíró befújta a tizit..nekünk meg nem adott meg egy csomót. Jó mondjuk az első esetet nem láttam, a pálya másik oldalán voltam, de az RBD ismét hozta a hangulatot!
    Gyurcsó góljára meg nincs szó...tökéletes lövés volt. :D
    Kellett volna egy harmadik gól, de a második félidőre visszavettek a srácok...pedig az első félidő végén már jól nyomták. Szép volt fiúk!

Látom a Honvéd is kitett magáért....furcsa , két montenegrói csapat vezetést szerez..
  • dave9004
    sztem a vidi kint is ugyanannyira nyerhet amennyire itt.
    harmatgyenge ez a montenegroi
  • passatgt
    na azért ám

Mamadu nagyon gyenge, Oliveira meg miért hátvéd?
  • passatgt
    hát ez egyelőre elég nyomorék teljesítmény
  • ressy14
    jöhet a Vojvodina
  • ressy14
    Lanzafame már nincs is ott :D

Amúgy komoly csapat lehet ez a birkabaszó, ha 40 perc után így elfáradnak :D
  • Takezó
    Megtették tipszmikszen a honvédosok, hogy a 20.-ban vezet a niksics, a félidő végén meg már ők.
  • Solt
    Vezet a Honvéd! :)
  • passatgt
    vezet a niksic:S
  • LasDen #22729
    kommentátor nagyon szenved :D nem tud mit mondani...:DD
  • LasDen #22728
    mert ezt a múlt századból közvetítik...
  • Takezó
    de fasza a képminőség a Honvéd meccsén :D
  • Grenzjager
    augusztus elején Győri ETO - Bayern München, feltételes módban

Fradi meg a Bayern München, azok kasszasikerek Győrben :)))
  • karajjj
    megvirradott a nagy nap :D 2 meccs is lesz egymás után a tv-ben :D
  • dave9004
    most mennek, most legalább nincs bünti
  • Grenzjager
    mai jegyzőkönyvek
    elég baba nézőszámok
  • ressy14
    wazze rúgott egy gólt a Pécsnek, most lesérült, szerintem abba is hagyhatná, itt a csúcson :D