32945
Magyar Foci
-
#22761 akkor ennyi erővel a facebookot is mondhatnánk...
egy mlsz féle hivatalos szerv nem engedhet meg magának olyan dolgokat mint amik a trollfocit ismerté és látogatóttá tettek.
A trollfoci csak a facebook trendnyerésének köszönheti a sikereit és azt, hogy egy közvetítő csatorna lett az nb1 között.
máskülönben justin Bieber is a világ valaha volt legnagyobb énekese és azért nézték meg annyian youtubon.. -
Grenzjager #22760 többet tett a Trollfoci az Nb1ért mint a hivatalos MLSZ PR Marketing osztály. ..csak ugye a honorárium..na a jogos elismertség és ismertség a Trollfocié. -
#22759 (Y)
Igazi megtiszteltetés lesz a bajoroknak, hogy egy ilyen nagy múltú, ambiciózus csapattal játszhatnak. Nem kéne őket nagyon megszórni. -
#22758 Hivatalossá vált, hogy a BL-győztes Bayern München augusztus 11-én Győrben játszik az ETO-va -
Solt #22757 Visszaszámláló! :D -
angol beszél kicsit -
sempronius18 #22755 Hát igen az MLSZ-nek fizetnie kellene a trollfocinak.
Rengeteg embert tett MB1 fan-á az az oldal. :D -
#22754 még ha volt is olyan aki csak külföldit nézett, azokbol is sokan elkezdték nézni a meccseket
(mert valljuk be, ha jó a meccs akkor élvezi mindenki, ha nem annyira, akkor fixen jönnek a poénok) win-win :d
-
#22753 trollfocin senki se háborog, az az igazi értékmérő!:D
az ottani emberek legalább járnak meccsre, vagy ha nem is, legalább nem fikáznak eszetlenül mint a sok "csak külföldi ligát nézek, de a magyart szidom amikor csak lehet" ember. -
sempronius18 #22752 Sokan hiszik azt ott, hogy akkor fasza csávók, ha minnél jobban le tudják fikázni a magyar focit, meg az NB1-et az biztos.... -
#22751 nso kommentelőitől a világból kiszaladnék -
sempronius18 #22750 Én a jó öreg nso online-on figyeltem fel rá, hogy szidják a szombat 21 órás kezdést.
Ám ezek szerint megy a rinya a facebook-on, meg az nb1.hu-n is. -
#22749 jah én is egyből felfigyeltem "nem érek haza, akkor utána már nincs idő semmire ilyenek" :D -
#22748 Szerintem is jó ötlet -
#22747 Itt ahogy látom senkinek de a facebookon meg az nb1.hu -n ment a rinya, hogy így hogy fog járni bulizni meg hasonlók... -
Grenzjager #22746 kinek volt gondja a 21h-ás kezdéssel?? -
sempronius18 #22745 üdv
Én sem értem mi a baj a szombat 21 órás időponttal.
Szerintem az ilyen villanyfényes meccsek a leghangulatosabbak, ráadásul másnap mivel vasárnap van a meló miatt sem kell aggódni.
Tényleg az az érzésem, hogy bármit is csinál az MLSZ valakinek muszáj belekötni, még akkor is ha nagy ritkán jó döntést hoznak Csányiék.
-
#22744 Nekem tetszik ez a szombat 21 órás időpont, kár lenne, ha csak az első 6 fordulóban lenne ilyen :D
-
#22743 mindenért sírni fognak az emberek már úgy érzem.
Fradi nem tudom hány péntek 5 órás meccset játszott.(0hoz közelít)
Győrben van annyi fradista h ne legyen gond.
De mondom, szinte bhova tesznek meccset mindig lesz akinek nem tetszik. -
#22742 NB I: Lombard-Puskás meccsel indul a szezon, megszűnik a péntek késő délutáni találkozó
"Újdonság a szombat 21 órás időpont"
Ahogy ezt elolvastam valamiért nagyon éreztem, hogy a Győr-Fradi is erre az időpontra lesz téve :D -
#22741 Knézyvel ellentétben sztem bőven jó ez, kint is ennyi lesz, v még gólt sem kapva nyernek.
Most és a köv fordulóban a tavalyi szereplés miatt nem kell szuperformát hozni már julius elején.
Így van ez rendjén, mire jön a nagy falat, addigra belelendülnek :)
Honvéd odatette magát, Niksic hulladék szinten van (tavaly többre vitték: kivertek egy bosnyákot)
Elégedett vagyok mindkettővel -
#22740 bocsánat, nem láttam..:( elfogult vagyok -
#22739 Sima tizi volt, teljesen jogosan fújta be. -
#22738 fasszopó bíró befújta a tizit..nekünk meg nem adott meg egy csomót. Jó mondjuk az első esetet nem láttam, a pálya másik oldalán voltam, de az RBD ismét hozta a hangulatot!
Gyurcsó góljára meg nincs szó...tökéletes lövés volt. :D
Kellett volna egy harmadik gól, de a második félidőre visszavettek a srácok...pedig az első félidő végén már jól nyomták. Szép volt fiúk!
Látom a Honvéd is kitett magáért....furcsa , két montenegrói csapat vezetést szerez.. -
#22737 sztem a vidi kint is ugyanannyira nyerhet amennyire itt.
harmatgyenge ez a montenegroi -
#22736 na azért ám
Mamadu nagyon gyenge, Oliveira meg miért hátvéd? -
#22735 hát ez egyelőre elég nyomorék teljesítmény -
#22734 jöhet a Vojvodina -
#22733 Lanzafame már nincs is ott :D
Amúgy komoly csapat lehet ez a birkabaszó, ha 40 perc után így elfáradnak :D -
Takezó #22732 Megtették tipszmikszen a honvédosok, hogy a 20.-ban vezet a niksics, a félidő végén meg már ők. -
Solt #22731 Vezet a Honvéd! :) -
#22730 vezet a niksic:S -
#22729 kommentátor nagyon szenved :D nem tud mit mondani...:DD -
#22728 mert ezt a múlt századból közvetítik... -
Takezó #22727 de fasza a képminőség a Honvéd meccsén :D -
Grenzjager #22726 augusztus elején Győri ETO - Bayern München, feltételes módban
Fradi meg a Bayern München, azok kasszasikerek Győrben :))) -
karajjj #22725 megvirradott a nagy nap :D 2 meccs is lesz egymás után a tv-ben :D -
#22724 most mennek, most legalább nincs bünti -
Grenzjager #22723 mai jegyzőkönyvek
elég baba nézőszámok -
#22722 wazze rúgott egy gólt a Pécsnek, most lesérült, szerintem abba is hagyhatná, itt a csúcson :D