Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
jó és van jelentõsége??:
ne röhögtess már😄

szabii98
Azt is figyeld hogy az a csapat nem Megye 1esnek számítana, ha magyar színvonalat néznénk hanem nb2 közép talán 😄 max

I met God. She's black

Effe88
nevetségesXD

ressy14
az eredményt elnézve így lett volna fair az egész meccsen

Dum spiro, spero.

bakkerman
errõl a meccsrõl azt olvastam,hogy a meccs utolsó 20-30 percében szándékosan 10 emberrel volt kint a Vidi,hogy gyakorolják az emberhátrányos szituációkat. Nem tudom mi igaz belõle,de ez elég sportszerûtlen még egy barátságos meccsen is.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
akkor az mtknak és a vasasnak mivel pestiek kötelezném, hogy az új(?) puskásban játsszák a hazai meccseiket, ott jól mutatna az 500 nézõ.

Dum spiro, spero.

Narxis
Vagy egy régi 10.000-es helyett egy új 5000-esben. 😄 Sok jó ember kis helyen is elfér így érdekeltek lesznek a klubok abban, hogy csak a jó embereket engedjék be. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LasDen
mert jobban néz ki, ha egy új 10.000-es stadionban vannak 500-an, mint egy régiben....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ressy14
gyõr, fehérvár, kispest, újpest, dvtk, kaposvár: ezeknek megfelelõ a mostani is

Dum spiro, spero.

ressy14
egy-két stadionra ráférne tényleg, de 19-re? vicc ez is.

fradi, loki, pécs, paks, haladás, kecskemét. Ezekre ráférne egy modernebb, a többi kuka. Siófoknak, mtk-nak, pápának minek kéne korszerûsíteni?

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Hidegkuti Stadiont le is bonthatják akkor, a pályára rá lehet látni a villamosmegállókból is, amennyi embernek hely kell az elfér ott is 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
Videoton – CD El Palo 17-0 (6-0)

Spanyol 4. osztály, de akkor is😊

bakkerman
abszolút

hoppá, nem erre szokták mondani, hogy ha nem megy a kupi, akkor nem a bútorokat kéne lecserélni?
ressy14
ma már holnap van, vagy még csak ma? 😄

Dum spiro, spero.

Dzsudzsinyhu menekülne MOCKBA-ból, a manager meg szokás szerint sz@rt kavar.

ma már máma van már? 😊

Zsolti9014
Viszont akkor így csak kikapcsolom a holnap reggeli ébresztõt, amit szombatra szántam. 😊

Hajrá Magyarország!

LasDen
idõutazó vagy 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

De már a sport365 is bõvítette a cikket 😄 "Sokat gondolkodtunk blablabla ..."

REAL MADRID

Zsolti9014
Nabaszki, már megint hülye vagyok. Nem tudom, ez a hét nekem ilyen volt, mindig egy nappal elõrébb jártam fejben. 😊

Akkor ezért bocs, azzal együtt péntek reggelre idõzíthették volna. 😛

Hajrá Magyarország!

LasDen
nálad már péntek este van??? cool..😄

Zsolti9014
Érdekes egyébként, hogy mi haszna lehet péntek estére bedobni egy ilyen hírt. Egyrészt hosszabb távon biztos nem kifizetõdõ a médiumnak, ha légbõl kapott álhíreket terjeszt, másrészt ha rövid távon akarnak olvasottságot növelni, akkor meg miért nem napközben hozták le, amikor több a potenciális olvasó.

Más szempontból meg lehet, hogy tényleg kaptak valami "jóakarótól" egy ilyen fülest, aztán meg beindultak, hogy na, mekkora lesz ezt mindenki elõtt lehozni.

Harmadik szempont (a legkevésbé valószínû), hogy az ügynök egyelõre terel, mert még nem akarják kiadni az információt.

Hajrá Magyarország!

ReszegKoldus
Még a liverpoolnak se kell 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Liverpool - Dzsudzsák Balázsék sajnálják az átigazolási álhírt.
Dzsudzsák Balázshoz közeli forrásból a sport365.hu arról értesült, hogy a 27 éves, 49-szeres magyar válogatott szélsõt a Liverpool megvásárolta az orosz klubtól, amely egy évvel ezelõtt 19 millió eurót fizetett a korábbi debreceni futballistáért az Anzsi Mahacskalának.

Honlapunk elérte a játékos mendzserét, Vörösbaranyi Józsefet, aki határozottan cáfolta a hírt, elmondta, sajnálja, hogy az újságíróknak ilyen álhírek adnak munkát. Hozzátette, Dzsudzsák Balázs jelenleg is a Dinamo Moszkva spanyolországi edzõtáborában tartózkodik.
/nb1.hu/

REAL MADRID

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

ressy14
akkor már inkább jöjjön vissza a lokiba, nekünk nem kell, már így is szar a pool...

Dum spiro, spero.

Még a Blikk se hozta le, úgy hogy ... <#bee1>

REAL MADRID

jAsOn VoOrHeEs
Fene se tudja. Szerintem hápog. Ha valami lenne azt már nso is lehozta volna.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

LasDen
a spursbe ne is jöjjön ilyen...
a pool meg egy rakás szar...

szabii98
azért egy pool jobb mint egy gyinyamó moszkva
féltékeny vagy mer nem a spursbe akar menni mi?

I met God. She's black

passatgt
én elhiszem

LasDen
na pff...ennél már nincs lejebb...

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Effe88
ez egy bohóc
<#bohoc>

LasDen
pedig jó játékosnak indult....

a rokonok meg itthon biztos szlovákba járnak véletlenül tippmixelni... 😄
bakkerman
És elhiheted,nem egy lepukkant Golffal jár,és a bankszámlája is minimum 8 számjegyû pénzmennyiséget tartalmaz.

ressy14
Egy újabb nagy magyar tehetség csodálatos pályafutása...

24 évesen 9 db csapat, 103 meccs, 2 gól, 2 gólpassz. Nem semmi. Legalább a frizurája mindig divatos.

Dum spiro, spero.

ennek a láncolata az, hogy folyamatosan a protekciósok tudnak érvényesülni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
az nettó?
vagy még a 46% le jön róla?

beltenyészet
Az egész ország ettõl szenved... pont ez megy minden téren! A kommunizmus alatt gyökeret vert élõsködõk szívják a vérünket mindenhol... ami nem az õ kutyájuk kölyke, az halálra van ítélve. Semmi nem számít, csak az önös anyagi érdekük...

Fõ portástól felfelé mindenkit lámpavasra kellett volna húzni, akinek bármilyen köze is volt a diktatúrához. Biztos lettek volna ártatlan áldozatok, de így meg egy egész ország az áldozat... és ez így is fog maradni, mert egymás kölykeinek a kezébe adják a stafétát...

www.smart-bus.hu

Narxis
Majdnem minden évben volt ilyen elmélkedés, hogy mi a baja a magyar focinak, némelyik kapott nagyobb publicitást de soha nem történt semmilyen változtatás. Egyébként nagyon jó az 50 fõs zenekar hasonlat, kb. ennyi embert biztos el kéne zavarni felsõbb körökbõl de úgy összetartanak mint a politikusok vagy a rendõrök.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jakuza001
Na igen, a magyar edzok okosak es az eredmenyeikrol beszelnek, mikor kb semmi eredmenyt nem tudnak felmutatni nemzetkozi szinten.

bakkerman
Szalai a Mainz legjobban keresõ játékosa,évi 800 ezer euróval

Kubatov(FTC) évzáró beszéde miatt kiakadt az edzõi kar Mezeytõl Egerváriig... (hihi😛)
Kritikusan elemezve az elmúlt évtizedeket

öcsém ezt hívják poénnak...
Mor3llo
1. gól 😄:ASD:AS😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

dave9004
magasra nõtt a mûfû...
ReszegKoldus
Így 4-bõl 4 gól pontrúgásból <#idiota>