32945
Magyar Foci
-
#22881 oh tényleg, de a szurkolók szervezetten megjelentek? -
#22880 ott esélye sem volt odaérni -
geo91 #22879 el meccsen nincs állóhely, ezért üres a kanyar. -
2. gólnál nyomott egy bukfencet nehogy elérje a labdát:D -
Solt #22877 Ha a játékosok keverték a szart, akkor remélem repülnek a francba. -
#22876 az is érdekes, amikor gólt lő a vidi, gomes csak ül a padon fapofával, mozdulatlanul, körülötte meg mindenki ugrál, valami ott nincs rendben szerintem:D -
Solt #22875 Botrány volt amit művelt! :DDD Kéne valami youtube videó valami másik meccséről, hogy ott is ilyen nyomi volt-e! :)
Egyébként a Vidi játékosok némelyike nem akart edzőt buktatni? Ők is elég gyanúsak voltak... vagy elcseszték a felkészülést, túl lettek erőltetve, vagy elegük van a mesterből... -
Grenzjager #22874 A crnagorác kapus nagyon nem tisza nekem... -
#22873 Szerintem visít az UEFA bundafigyelő rendszere. :D -
#22872 ettől függetlenül meg kell mindenkit verni és kész:D -
#22871 igen, kapus fel sem emeli a kezét lövéseknél kb, vagyis pont annyira, hogy még gól legyen...
a védők meg semmit nem csinálnak, direkt szar helyzetekben passzolgatnak, ha elveszítik labdát nem futnak, nagyon gyanús... -
#22870 nekem is ez jutott eszembe, mintha tippmixűtek vóna :D -
#22869 Igen, szép ez az 5-0 de eléggé fura, a kapus úgy csinál mintha életében nem állt volna még kapuban, a védők meg. Érdekes ez. -
#22868 nemtudom, nekem elég gyanús ez a csapat, szerintem nem véletlen merült fel a bundagyanú az olasz sajtóban...:) -
#22867 Áááá Hemi messziről kiszúrja az ilyeneket, mint Lanzafamét :D -
#22866 Jött tipszmikszelni, ha beáll a fia és rúg 8 öngólt, akkor tudjuk miért történt :) -
#22865 kint van Roberto Mancini is a meccsen :D -
#22864 Viszont öröm nézni a Honvéd meccset, gálát csinálnak belőle, nem alibiznek. -
#22863 szégyen volt ez a mai Vidi produkció
nem azért a 3 fillérért, de ez a kép most elmondja a véleményemet: tragikomédia
-
#22862 Hemi azóta durcis a Kispest ultrákra? Erre a meccsre legalább beengedhetné őket. -
Unreal1942 #22861 Na ez gáz volt... -
COOLancs #22860 Hát itt nem úgy tűnik mintha magát okolná. -
#22859 Ez remélem irónia akart lenni. Ilyen kerettel szégyen lenne csak a bajnokságra koncentrálni, sose fogják megszokni a heti 2 tétmeccset. -
Solt #22858 Ha van benne gerinc, akkor lemond magától! Ez kurva ciki, nagyon sajnálom a Vidit, ennél 100x jobbak! -
#22857 hát szerintem bajnokság feléig kéne még hagyni, meglátjuk ott mit alkot és ha még mindig balfaszkodik, télen lehet cserélni és következő szezonra összerakni a csapatot -
COOLancs #22856 Felfokozott elvárás volt a nemzetközi szereplésre, erre jön ez. A tulaj helyében meneszteném, ha nem ezt teszi akkor az az ő baja. -
#22855 megint lenyilatkozza, hogy csak ő tehet róla, mint a LK döntő után és minden megy tovább. nem lesz itt még irgum-burgum sem. -
COOLancs #22854 Csak nehogy Gomest egy latinos támadóseggberúgással küldjék haza. -
#22853 Szokásos passatgt. :D
Mind a három ki fog zúgni a francba. -
COOLancs #22852 Megyek és meg is rakom őket pár milkával a Bwinen. -
#22851 Ez kb felért egy Vaduz elleni zakóval.
De Gomes megoldja, lesz itt latinos támadófoci, mert ő ért ehhez. -
#22850 na ne búsuljunk, Honvéd, Debrecen és Győr is be fog jutni az EL csoportkörbe -
#22849 Ami a nagy para ezzel az egésszel, hogy már a bajnokság kezdete előtt elveszi a kedvem attól, hogy szeretett csapatomnak szurkoljak a nemzetközi kupás helyek eléréséért. Minek ha úgy is kizúg mindenki az első, második fordulóban... Nyilván ez általánosítás, de eléggé demotiváló. Itt a bajnokság abból áll, hogy az első lesz a legkevésbé szar. Sajnos. -
COOLancs #22848 Nem lehet hogy Gomes azt hitte pirosban játszunk? :D -
#22847 Igen, sajnos ettől félek én is. -
CdelG #22846 újra itt a nagy vidi -
#22845 az már sztem inkább a Felcsútba fog menni -
#22844 Még szerencse, hogy senki nem nézte le a montenegróiakat...ugye? :D
Pedig (bizonyos "önző" érdekektől vezérelve) kivételesen reménykedtem, hogy minél tovább jutnak a kupákban induló csapatok :) -
COOLancs #22843 Nincs itt semmi baj, csak túl combos volt az ellenfél, hogy képzelték fehérváron hogy megverik a Montenegrói 6.-at? Jövöre az Albán másodosztály kiesőlyének B ificsapata ellen kellene gyúrni. -
#22842 Majd lesznek új adók, hogy a kiskirály kedvenc csapatába dőljön mégtöbb zsé :D