32945
Magyar Foci
  • ressy14
    oh tényleg, de a szurkolók szervezetten megjelentek?
  • ressy14
    ott esélye sem volt odaérni
  • geo91
    el meccsen nincs állóhely, ezért üres a kanyar.
  • passatgt

2. gólnál nyomott egy bukfencet nehogy elérje a labdát:D
  • Solt
    Ha a játékosok keverték a szart, akkor remélem repülnek a francba.
  • passatgt
    az is érdekes, amikor gólt lő a vidi, gomes csak ül a padon fapofával, mozdulatlanul, körülötte meg mindenki ugrál, valami ott nincs rendben szerintem:D
  • Solt
    Botrány volt amit művelt! :DDD Kéne valami youtube videó valami másik meccséről, hogy ott is ilyen nyomi volt-e! :)

Egyébként a Vidi játékosok némelyike nem akart edzőt buktatni? Ők is elég gyanúsak voltak... vagy elcseszték a felkészülést, túl lettek erőltetve, vagy elegük van a mesterből...
  • Grenzjager
    A crnagorác kapus nagyon nem tisza nekem...
  • Kaplan
    Szerintem visít az UEFA bundafigyelő rendszere. :D
  • passatgt
    ettől függetlenül meg kell mindenkit verni és kész:D
  • passatgt
    igen, kapus fel sem emeli a kezét lövéseknél kb, vagyis pont annyira, hogy még gól legyen...

a védők meg semmit nem csinálnak, direkt szar helyzetekben passzolgatnak, ha elveszítik labdát nem futnak, nagyon gyanús...
  • Sippie
    nekem is ez jutott eszembe, mintha tippmixűtek vóna :D
  • Kaplan
    Igen, szép ez az 5-0 de eléggé fura, a kapus úgy csinál mintha életében nem állt volna még kapuban, a védők meg. Érdekes ez.
  • passatgt
    nemtudom, nekem elég gyanús ez a csapat, szerintem nem véletlen merült fel a bundagyanú az olasz sajtóban...:)
  • ressy14
    Áááá Hemi messziről kiszúrja az ilyeneket, mint Lanzafamét :D
  • ReszegKoldus
    Jött tipszmikszelni, ha beáll a fia és rúg 8 öngólt, akkor tudjuk miért történt :)
  • ressy14
    kint van Roberto Mancini is a meccsen :D
  • ressy14
    Viszont öröm nézni a Honvéd meccset, gálát csinálnak belőle, nem alibiznek.
  • Mor3llo
    szégyen volt ez a mai Vidi produkció
    nem azért a 3 fillérért, de ez a kép most elmondja a véleményemet: tragikomédia
  • ressy14
    Hemi azóta durcis a Kispest ultrákra? Erre a meccsre legalább beengedhetné őket.
  • Unreal1942
    Na ez gáz volt...
  • COOLancs
    Hát itt nem úgy tűnik mintha magát okolná.
  • Narxis
    Ez remélem irónia akart lenni. Ilyen kerettel szégyen lenne csak a bajnokságra koncentrálni, sose fogják megszokni a heti 2 tétmeccset.
  • Solt
    Ha van benne gerinc, akkor lemond magától! Ez kurva ciki, nagyon sajnálom a Vidit, ennél 100x jobbak!
  • passatgt
    hát szerintem bajnokság feléig kéne még hagyni, meglátjuk ott mit alkot és ha még mindig balfaszkodik, télen lehet cserélni és következő szezonra összerakni a csapatot
  • COOLancs
    Felfokozott elvárás volt a nemzetközi szereplésre, erre jön ez. A tulaj helyében meneszteném, ha nem ezt teszi akkor az az ő baja.
  • ressy14
    megint lenyilatkozza, hogy csak ő tehet róla, mint a LK döntő után és minden megy tovább. nem lesz itt még irgum-burgum sem.
  • COOLancs
    Csak nehogy Gomest egy latinos támadóseggberúgással küldjék haza.
  • [HUN]FaTaL
    Szokásos passatgt. :D

Mind a három ki fog zúgni a francba.
  • COOLancs
    Megyek és meg is rakom őket pár milkával a Bwinen.
  • ressy14
    Ez kb felért egy Vaduz elleni zakóval.
    De Gomes megoldja, lesz itt latinos támadófoci, mert ő ért ehhez.
  • passatgt
    na ne búsuljunk, Honvéd, Debrecen és Győr is be fog jutni az EL csoportkörbe
  • Kaplan
    Ami a nagy para ezzel az egésszel, hogy már a bajnokság kezdete előtt elveszi a kedvem attól, hogy szeretett csapatomnak szurkoljak a nemzetközi kupás helyek eléréséért. Minek ha úgy is kizúg mindenki az első, második fordulóban... Nyilván ez általánosítás, de eléggé demotiváló. Itt a bajnokság abból áll, hogy az első lesz a legkevésbé szar. Sajnos.
  • COOLancs
    Nem lehet hogy Gomes azt hitte pirosban játszunk? :D
  • Ingeniero
    Igen, sajnos ettől félek én is.
  • CdelG
    újra itt a nagy vidi
  • ressy14
    az már sztem inkább a Felcsútba fog menni
  • ReszegKoldus
    Még szerencse, hogy senki nem nézte le a montenegróiakat...ugye? :D

Pedig (bizonyos "önző" érdekektől vezérelve) kivételesen reménykedtem, hogy minél tovább jutnak a kupákban induló csapatok :)
  • COOLancs
    Nincs itt semmi baj, csak túl combos volt az ellenfél, hogy képzelték fehérváron hogy megverik a Montenegrói 6.-at? Jövöre az Albán másodosztály kiesőlyének B ificsapata ellen kellene gyúrni.
  • Sippie
    Majd lesznek új adók, hogy a kiskirály kedvenc csapatába dőljön mégtöbb zsé :D