32945
Magyar Foci
-
#22921 a kék-fehér oké, de az az olajfaág inkább babérkoszorú
"A pajzsot a győzelmeket és a sikereket jelképező babérkoszorú veszi körül, alul pedig egy szalagon az MTK alapításának éve – 1888 – szerepel." -
#22920 apple termékek -
Grenzjager #22919 kék-fehér, olajfaág -
#22918 Meanwhile at Hungaria Avenue:
„Az új emblémában a magyarországi és a budapesti hagyományokat, valamint a zsidó kultúra tradicionális értékeit jelenítettem meg. A célom az volt, hogy egyszerre legyen konzervatív és mai, hogy két-három év alatt ne menjen ki a divatból” – fogalmazott a tervpályázat győztese.
Ebben mi a zsidóságra jellemző motívum vagy valami?
-
#22917 az igaz :D -
#22916 A harmadosztály nem megyei, onnan lehet kiesni a megye 1-be. -
#22915 meg rengeteg megyei csapat van. az 100+ elég elenyésző szám... -
Grenzjager #22914 részben igaz
de megye 2-ben meg megye 3-ban mennyit fizetnek egy légiósnak???
meg honnan jön? ....durva -
#22913 talán ha a kluboknak lenne pénzük, nem az olcsóbbat választanák...és igen, százával kerülnek ki a tehetségek innen. akiből lehet valami, az az akadémiákon van... -
Grenzjager #22912 nem mindegy, mert egy erős válogatotthoz erős hátország kell saját utánpótlással. ha már az alapok billegnek el van b....va -
#22911 mer aztán nem tökmindegy, hogy a koszos harmadosztályban mi van... -
#22910 Hát a 3-ad osztályban rohadt fontos a külföldiek jelenléte. Én még a 2-od osztályban is betiltanám az idegenlégiósokat. -
Grenzjager #22909 erre büszke az mlsz? 108 külföldi szerepelt tavasszal a harmadosztályban
-
#22908 Ááá, ez nudli ahhoz a védéshez képest :D -
Grenzjager #22907 a magyar Higuita :))) -
#22906 Érdektelen és jelentéktelen kupa, felesleges ebből 2 meccset is lejátszani, jó ez így. Nézőt meg ne várjuk sehol. -
sempronius18 #22905 Nem tudom miért kellet a Puskásba vinni.
Lett volna oda- visszavágós Győrben és Debrecenben és akkor talán még nézők is lettek volna. -
#22904 Nagy az érdeklődés a szuperkupa döntő iránt :) -
sempronius18 #22903 Zsííír!
Vajon ebben a könyvben ki lesz majd a Kicsi Bácsi??
Meg mi lesz az alcím Döme az utolsó magyar világsztár avagy az út Frankfurttól a kisfröccsig? -
#22902 -
#22901 Keresse fel a fifát és töröltesse ki a jegyzőkönyvből... -
#22900 Én sem Döme, én sem!
-
#22899 Nem volt semmi furcsa ebben a 9-0-ban
Inkább a fejét tenné tűzbe -
#22898 respekt az ellenfél megtapsolásáért -
#22897 tudtam!! :D
A fia ilyen előfutárként érkezett. És ha Rossi neadjisten bebukna, akkor Mancini ül majd le a padra :D -
#22896 "Már megtanultam, hogy a labdarúgás egyik alaptétele az, hogy soha ne mond, hogy soha..."
A Kispesten fiát megnéző Roberto Mancini arra a kérdésre, hogy elképzelhetőnek tartja-e, hogy egyszer a Honvéd vagy valamelyik magyar csapat vezetőedzője legyen. (honvedfc.hu) -
#22895 Gergely Rudolf - Goals in the Season 2012/2013
-
Grenzjager #22894 összessében ez nagyobb pofon a Vidinek mint amit pár éve kapott Mariborban -
#22893 nem tudjuk mi van a háttérbe szóval ebbe ne menjünk bele.
Tény h amit mutatott a vidi az szánalmas...
Hozzátenném a főtáblára jutás még idén sem lehetett elvárás, legalábbis józan gondolkodás melett nem.
Az is igaz, hogy h nem az első körben várta senki a kiesést.
-
#22892 de mert minél többször jutnak be magyar csapatok annál könnyebb sorsolást fognak kapni, ami egyenes ágon nö9veli az esélyeket.
-
#22891 Ha nem akartuk volna az el-t, akkor kiküldhettünk volna a cserepadot is montenegróba és kinyilatkozzuk, hogy bocs, de a bajnokság fontosabb. Nem olyanokat mondani, hogy a tavalyi dolgot akarjuk megismételni és mindent meg is teszünk érte. Inkább edzőbuktatós meccsnek tűnt (állítólag elég erős klikkesedés van a csapatban) vagy egyszerűen Gomes edzői munkássága ennyit ér, hogy fél év alatt a Sousa által felépített koncepciót lerombolja. A tavasz eleji pár alázós meccsünk nem az ő érdeme, hanem a másodedzőé, a tavasz végén meg már érdekes eredmények alakultak a játékunk képével (vagy annak hiányával) megfejelve.
Nem hiszem, hogy edzőváltás nélkül ebből jól fogunk kijönni, de nem is most kell elküldeni, csak később, ha a bajnokságban sem jönnek az eredmények. -
#22890 ha a honvéd, akkor minden ok, mert nem a honvédosok bundáztak :D
Vidit nem tudom eldönteni h tényleg akarták e az EL-t, vagy nem. -
#22889 LOL
-
#22888 A Vidi szurkolók nem kímélték a játékosokat -
Grenzjager #22887 Dave88!
amúgy szerinted mint győrinek, mennyi az esély az ETO-Fradi elhalasztására az ETO-Bayern miatt??
3. forduló:
08.10. (szombat) 21.00 Győri ETO FC - Ferencváros (MTVA)
08.11. (vasárnap) Győri ETO - Bayern München
-
Grenzjager #22886 Adam Szalai - Goals in the Bundesliga Season 2012/2013 -
Grenzjager #22885 semmi gond, jővőre a BL-ben bizonyít Gómes, de ugye erre nincs garancsia :D:d:D:D::D:D:D
-
#22884 na tegnap melyik volt a bundáskenyér,a Honvéd vagy a Vidi meccs? Mindkettő vicc kategória :DD -
geo91 #22883 ja, a családi szektorban -
#22882 ja és gratu, hajrá a rácok ellen!