Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Bajner Bálint ott lesz a kispadon a Frankfurt ellen a Dortmunddal

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tototto
ha az a Schulz nem lenne akkora láma még jól is kijöhettek volna a meccsbõl, így már bravúr lenne tovább menni :S

Láma!
Huszti gól.

Narxis
Az szép.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A váci angol tulaj lelépett Vácról, és megvette az Egert, így mondjuk az nb2 6.hely Vác elég nagy pácban lesz. Sok mindenkit kirúg Egerbõl, nyilván edzõt is, jön a pécsi Mészáros, világítás ugyanott ahol volt ..

na így kell kinyírni 2 csapatot egyszerre

DasIsFuck
sajnos, pedig nagyon sokszor a nagy pénzes csapatok simán padoztatják miközbe 10-en,20-on milliókért veszik meg.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

bakkerman
a lényeg,hogy akik külföldön nyomják,azok TÉNYLEGESEN játszanak is hétrõl hétre,akár egy Mainzban,akár egy magasabban rangsorolt csapatban,a válogatott szempontjából ez lényegtelen,egy válogatottnak az az érdeke,hogy az alap mag tagjai foglalkoztatva legyenek,rendelkezzenek mecsrutinnal,formában legyenek! Arra akarok kitérni,hogy nem feltétlenül kell Szalainak eligazolnia a Mainzból,ha évrõl évre letud hozni 10-15 gólt,és a csapata is EL helyekért harcol esetleg,akkor az sokkal jobb a válogatottnak,mintha elmenne egy Dortmundba,de padozna,és meccsenként kapna 20 percet...csak ugye ahol óriási pénzek vannak,forognak kockán,ott a józan ész,és a logika lófaszt nem ér.

DasIsFuck
vegyék meg Dzudzsit.
Schalkénál úgyis van pénz😄

de érdekes, hogy nagy átalakításokról beszélnek mikor azért az õsz nem volt olyan rossz😄
persze a tél elõtt+idén hát búcsúzhatnak a bl szerepléstõl és még a el-ért is nagyot kell menniük.
de végül is Szalainak az nagy elõrelépés lenne és maradna a német közegbe.

de megfordult az a fejembe, hogy tényleg jó lenne ha magyarok nagy sztárklubbokba kerülnének?
Annak ellenére, hogy az aktuális csapatukba folyamatosan játszanak,jó teljesítményt nyújtanak,szeretik a szurkolók,a csapat bízik bennük...
Vagy csak a becsületünk és vágyaink mondogatják ezt.

Mert pl Szalai esete is ok a Mainz egy "kis" csapat, de pl folyamatosan az élbolyba a nemzetközi kupákért mennek már évek óta egy Bundesligába ami jelenleg európa 3. helyén rangsorlt bajnoksága.
Ott van Huszti példája, hogy egy elvileg szakmailag elõrelépésként elkönyvelt átigazolása valójában pont az ellenkezõjét hozta és miután visszatért a "kis" csapatba, megint nagyot teljesített.

Szalaival átigazolásával is ez a fõ félelmem, hogy nem biztos, hogy egy Liverpoolba mondjuk játszani tud folyamatosan vagy lehet csak nem lesz jó neki a közeg..
Azért nem véletlen, hogy a magyarok rendre a Bundesligába futnak be és nem spanyol,olasz vagy angol bajnokságba..angliába is csak Gera az aki tényleg befutott, ott is fõképp csak a másodvonalba jutottak el sokan.
és az angol klubbok meg inkább vesznek afrikából,amerikából és egyéb országokból játékosokat.
Szerintem pl több esélye van egy BL2-ben szereplõ magyarnak a bundesligába kerülni mintsem egy championshipbe szereplõnek a PL-be.
Én így látom.
Olaszországban is némely másodosztálybeliekrõl hallani, Spanyolországból meg csak az osasunara emlékszem, de õk is kiestek akkor.
de pl Varga példája is bizonyítja ezt, hogy rögtön be tudott illeszkedni,bíztak benne,bekerült elsõ meccsére.
Nem tudom miért, de szerintem ennek területi és történelmi okai vannak.
de ott van Dárdai példája vagy Király példája..Király ok, hogy másodvonalba játszik, de ha az 1860 fent lenne az elsõ osztályba akkor is õ védene.
Eddig úgy néz ki, hogy Németország jó kiugró a magyar futballistáknak csak onnan tovább lépés nem annyira jött be.
De Hollandia is jó, csak onnan nem nagyon látunk elõrelpést.
Dzsudzsák is vissza lépett egy szintel.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

bakkerman
Szalai-t most épp a Schalkéval hozták szóba,idén szarul szerepelnek a kékek,és nyáron nagy átalakítás lesz a csapaton belül,és folyamatosan figyeli õt a Schalke megfigyelõje. Német lapok szerint...

tototto
ha már bunda, nem magyar foci de hétvégén a samp roma meccsen az a roma 11es mekkora kamu volt már, tuti bunda 😄

bakkerman
így van,állítólag 1-2 védõt keresett meg a hálózat közvetitõje,hogy "igyekezzenek" nagyobb gólkülönbséggel kikapni,és a 20. percben már 3-0 volt,plusz a második félidõben a ZTE kapusa röhejesen kiállíttatta magát...simán eltudom képzelni,és akkor nem volt gyanús,hogy a MU 5-0-ra küldte haza a magyar csapatot

[HUN]FaTaL
Ehhez kár volt bundázni, alapból kikaptak volna annyival, akármit csinálnak 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

LasDen
én is nehezen tudom...de az interpol még nem erõsítette meg hogy gyanús lenne-e a meccs nekik
a sztori szerint amúgy a ztenek 3 góllal kellett minimum kikapnia és hogy millió fontok forogtak kockán ezen....
(mondjuk nem tudom mi volt ezen olyan kockázatos, eléggé egyértelmû volt 😄)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[HUN]FaTaL
A visszavágó? Nehéz elképzelni.

Narxis
<#wow1>

bakkerman
A Bajnokok Ligája selejtezõjében 2002 õszén játszott Manchester United–Zalaegerszegi TE FC mérkõzés is gyanúba keveredett a fogadási botrány kapcsán – írja a brit The Sun egy szerbiai közvetítõre hivatkozva.

Narxis
Szinte mindenben egyetértek vele.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
jól alakul ez a szezon számára...

[HUN]FaTaL
<#taps>

<#taps>

www.smart-bus.hu

banok
Szalai gól

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Váczi Zoli......fúúú de õszinte

banok
Huszti gólpassz.

Narxis
😄

LasDen
im watching you...

Narxis
Más lett.

szabii98
miii a rák ez a logó??😄

I met God. She's black

LasDen
már csakl fociba kéne....😄

ressy14
jó lesz az székelynek is.

Dum spiro, spero.

passatgt
hokiban is vertük románokat, 7-0 😄 (jéghoki)

LasDen

bakkerman
és hogy fokozzam az izgalmakat ma aranygaluska volt ebédre

ressy14
és márc 14-én elkezdik bontani az Albert stadiont.

Dum spiro, spero.

passatgt
A csakfoci.hu információi szerint a zöld-fehérek Evander Sno-t, a NEC Nijmegen 25 éves, egyszeres holland és kétszeres skót bajnok középpályását vennék kölcsön az idény végéig.

lol, ez remélem összejön

szerette a piát, de még részegen is jó volt, és amit mai állapotokról mond meg nagyon is igaz.... visszasírjuk végülis 😊

bakkerman
meg kivágott póló,feszülõs buzi farmer,rózsafüzér nyakba,csillogós fülbevaló,szolibarna bõr. 18 éves magyar "futballista" jellemzõi

Effe88
"Régen egy ünnepnap volt minden meccs, ma már nem. Most az a lényeg, hogy rajta legyen a gyereken mez, a Balotelli-séró legyen belõve, legyen egy 70 ezres cipõje, és akkor azt hiszi, hogy jó játékos, de hát nem lesz az."

ez mennyire így van

ReszegKoldus
"zárta mondandóját a legenda"

Ezért megérte elolvasni 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Az alkohol volt a csapategység kulcsa - vallja a volt válogatott .....

Détári a magyar-román meccsre:

+Sebõköt meg Miriutát román prosport szerint bundaügy miatt fogják nyaggatni a friccek...

tisztul a foci, de legalább vicces 😊

ressy14
<#taps>

Dum spiro, spero.

OFF újabb két perc 😊 Lance Armstrong õszintén Dömérõl durva off volt naa....

tototto
1-1 lett a fehéroroszok elleni meccs, azért az szégyen, hogy 2013ban nem lehet nézni egy országban a válogatott meccsét, akármilyen okból is
Szabics rúgta a magyar gólt

banok
Szerintem is.

bakkerman
Egy Schalke vagy Dortmund jólenne neki,Lewandowski-t úgyis elviszi nyáron Pep a bajorokhoz,vagy egy PL csapat,szóval ott lenne helye

[HUN]FaTaL
Magyaroknak nem igazán jött be az olasz liga, szerintem maradjon a bundesligában, vagy PL 😊

Narxis
Arsenal-ba kéne mennie.

bakkerman
Az olasz calciomercato.com átigazolásokkal foglalkozó internetes oldal beszámolója szerint a Fiorentina nyári kiszemeltjei között szerepel Szalai Ádám.
A portál információi szerint a firenzeiek spanyol megfigyelõjének, Eduardo Macíának nagyon tetszik a Bundesligában remeklõ csatár játéka.
A spanyol szakember ráadásul már korábban is figyelemmel kísérte a magyar futballista pályafutását, amikor még a Real Madrid Castilla játékosa volt.
Szalai Ádám ebben az idényben 11 bajnoki gólnál jár, és kiváló teljesítményével több klub figyelmét is felkeltette, a nemzetközi sajtóban az Arsenal, a Dortmund, a Napoli és a Lazio nevét is emlegették már vele kapcsoltban.

[HUN]FaTaL
Kár, pedig megnéztem volna a PL-ben. Jó lenne, ha elvinné valami nyugati klub a nyáron 😊