Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
na így kell kinyírni 2 csapatot egyszerre
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Schalkénál úgyis van pénz😄
de érdekes, hogy nagy átalakításokról beszélnek mikor azért az õsz nem volt olyan rossz😄
persze a tél elõtt+idén hát búcsúzhatnak a bl szerepléstõl és még a el-ért is nagyot kell menniük.
de végül is Szalainak az nagy elõrelépés lenne és maradna a német közegbe.
de megfordult az a fejembe, hogy tényleg jó lenne ha magyarok nagy sztárklubbokba kerülnének?
Annak ellenére, hogy az aktuális csapatukba folyamatosan játszanak,jó teljesítményt nyújtanak,szeretik a szurkolók,a csapat bízik bennük...
Vagy csak a becsületünk és vágyaink mondogatják ezt.
Mert pl Szalai esete is ok a Mainz egy "kis" csapat, de pl folyamatosan az élbolyba a nemzetközi kupákért mennek már évek óta egy Bundesligába ami jelenleg európa 3. helyén rangsorlt bajnoksága.
Ott van Huszti példája, hogy egy elvileg szakmailag elõrelépésként elkönyvelt átigazolása valójában pont az ellenkezõjét hozta és miután visszatért a "kis" csapatba, megint nagyot teljesített.
Szalaival átigazolásával is ez a fõ félelmem, hogy nem biztos, hogy egy Liverpoolba mondjuk játszani tud folyamatosan vagy lehet csak nem lesz jó neki a közeg..
Azért nem véletlen, hogy a magyarok rendre a Bundesligába futnak be és nem spanyol,olasz vagy angol bajnokságba..angliába is csak Gera az aki tényleg befutott, ott is fõképp csak a másodvonalba jutottak el sokan.
és az angol klubbok meg inkább vesznek afrikából,amerikából és egyéb országokból játékosokat.
Szerintem pl több esélye van egy BL2-ben szereplõ magyarnak a bundesligába kerülni mintsem egy championshipbe szereplõnek a PL-be.
Én így látom.
Olaszországban is némely másodosztálybeliekrõl hallani, Spanyolországból meg csak az osasunara emlékszem, de õk is kiestek akkor.
de pl Varga példája is bizonyítja ezt, hogy rögtön be tudott illeszkedni,bíztak benne,bekerült elsõ meccsére.
Nem tudom miért, de szerintem ennek területi és történelmi okai vannak.
de ott van Dárdai példája vagy Király példája..Király ok, hogy másodvonalba játszik, de ha az 1860 fent lenne az elsõ osztályba akkor is õ védene.
Eddig úgy néz ki, hogy Németország jó kiugró a magyar futballistáknak csak onnan tovább lépés nem annyira jött be.
De Hollandia is jó, csak onnan nem nagyon látunk elõrelpést.
Dzsudzsák is vissza lépett egy szintel.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
http://goo.gl/gd6Zi5
a sztori szerint amúgy a ztenek 3 góllal kellett minimum kikapnia és hogy millió fontok forogtak kockán ezen....
(mondjuk nem tudom mi volt ezen olyan kockázatos, eléggé egyértelmû volt 😄)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.smart-bus.hu

lol, ez remélem összejön
ez mennyire így van
Ezért megérte elolvasni 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Détári a magyar-román meccsre:
+Sebõköt meg Miriutát román prosport szerint bundaügy miatt fogják nyaggatni a friccek...
tisztul a foci, de legalább vicces 😊
Szabics rúgta a magyar gólt
http://goo.gl/gd6Zi5
A portál információi szerint a firenzeiek spanyol megfigyelõjének, Eduardo Macíának nagyon tetszik a Bundesligában remeklõ csatár játéka.
A spanyol szakember ráadásul már korábban is figyelemmel kísérte a magyar futballista pályafutását, amikor még a Real Madrid Castilla játékosa volt.
Szalai Ádám ebben az idényben 11 bajnoki gólnál jár, és kiváló teljesítményével több klub figyelmét is felkeltette, a nemzetközi sajtóban az Arsenal, a Dortmund, a Napoli és a Lazio nevét is emlegették már vele kapcsoltban.