32945
Magyar Foci
  • ToM1113
    Én csak azt nem értem hogy miért kell minden nemzetközi meccsnél a kommentátornak körbenyalnia az ellenfél csapat seggét. Miért kell kiemelni hogy ez a csapat megnyerte hazája bajnokságát, ez a csapat rendkívül erős, ez a csapat lebirtokolja az ellenfelet stb stb....
    Értem én hogy előre felkészülünk az esetleges vereségre, hogy aztán könnyebben lehessen magyarázkodni hogy, dehát ez az ellenfél végülis erős volt.... Kérem szépen hol van az izraeli bajnokság világviszonylatban? Még ha a magyar se nagyon áll előkelő helyen.
  • [HUN]FaTaL
    Jah, azt hittem ebben a mondatban van a hiba. :D

Egyébként sokan nem sorolják Angliát Európához, mert sziget. Bár kulabá szerintem is inkább segghülye földrajzból :D
  • ReszegKoldus
    Hát ha azt nézzük, magyar focit néző ember hozzá lehet szokva a 20 méterrel fölérúgott labdákhoz, ahhoz képest lapos volt ez :)
  • passatgt
    azt mondta elhagyja Európát
  • passatgt
    nem a léc alá ment
  • Kaplan
    Knézynek ez a lapos lövés?!
  • Sippie
    ez bezzeg sárga... aha aha, a bíró antimagyar.
  • COOLancs
    Megállás nélkül magyaroznak.
  • Sippie
    ez miért meglepő? Nekik mindent lehet büntetés nélkül, tudhatná má mindenki.
  • [HUN]FaTaL
    Nem az számít. Bármely testrész számít, ami szabályos gólszerzésre alkalmas.

És egyébként a lába is előrébb volt.
  • ReszegKoldus
    ETO Parkban lévő forrásom jelenti: provokálnak, mutogatnak az izraeli drukkerek. Ha visszamutogatunk, nyilván zártkapu...
  • sempronius18
    Knézy fenomenális, mint mindig!

Közbe lesgól, de a lába vonalban volt az számít!!!!!
  • COOLancs
    Ha már itt van Szóza átruccanhatra fehérvárra egy gyászkoszorúval.
  • ReszegKoldus
    Knézy szerint a maccabi 13 góllal nyerte a bajnokságot...már megérte nézni a meccset
  • [HUN]FaTaL
    Na hajrá Győr!
  • ReszegKoldus
    Nagyon off

[spoiler]
    nagyon nagyon off
    de ha már svédek...
  • [HUN]FaTaL
    Miért is?
  • passatgt
    Anglia: Coulibaly a Charltonnál van, próbajátékon tesztelik

Földrajzból elégtelen
  • [HUN]FaTaL
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

[/I]"Talán azért az arabok még nem sanyargatják az országot, legalábbis remélem."[/I]

Még. Nézz körül mit művelnek a bevándorlók pl. Svédországban. Azt, amit itt a cigányok.
  • sempronius18
    off: Én is csak azt mondtam, hogy a többséggel, nincs baj.

(Az arab menekültek most, hogy nagyobb számban vannak már kezdik a garázdálkodást Debrecenben.)

Legyen ez a vége az off-nak, de amit az UltassLiberi-n lát az ember már kicsit rémisztő. :(
  • ressy14
    Nem is szabad ma okot adni rá, hogy eltiltsák a Győrt. A válogatott meccsen sem lett volna szabad, most ez hatványozottan igaz.
    És valóban jó lenne győzniük, kellenek a koeff pontok nekik is és a magyar focinak is.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    OFF!!!

Azért a zsidók között is vannak kártevők, nekünk nem is a békésen és törvényesen élőkkel van bajunk, jó néhányuk hozott POZITÍV elismerést hazánknak (Presszer, Bródy, Lisztes, stb...). Inkább azokkal, akik folyamatosan provokálnak minket (ez sajnos fordítottan is igaz), lásd Szolnoki kosármeccs, és a mostani meccsre is kitiltották a győri tábor drapijait (amiken semmi támadó jellegű szöveg, szimbólum nincs), a magyar szimbólumokat pedig már meg sem említem (Nagy-Magyarország és árpád-sávos zászló). Mostanában meg a zsidók világ szervezete vagy mi a szösz 1,3 milliárd forint kárpótlást kért és kapott a magyar államtól, hozzáteszem már nem ez volt az első eset.
    Talán azért az arabok még nem sanyargatják az országot, legalábbis remélem.
    De a jobbikosok is csinálnak undorító dolgokat, mielőtt még mélymagyarnak lennék kikiáltva :D
  • [HUN]FaTaL
    Ennyi.
  • sempronius18
    Nem a zsidókkal kéne foglalkozni fiatal barátaim és nem kellene 5 éves zárt kaput összehozni a Győrnek.

Vannak Magyarországnak a Zsidóknál sokkal nagyobb ellenségei, mint a Cigányok, Románok, Szlovákok és az egyre több Arab menekült. Jogos haragunkat feléjük kellene fordítani, nem a nagy többségben becsületesen dolgozó itt élő zsidók felé (Izrael állam más tészta, de hagyjuk bonyolult).

Tudom, hogy ezzel a véleményemmel nem leszek népszerű, de ez az igazság nem balhézni kell és Hajrá Győr, mert a magyar foci érdeke, hogy minnél tovább jussanak.
  • ressy14
    Blue Brothers Ultras & Maccabi Hooligans brothers forever!

אידן לעבן
  • ReszegKoldus
    Maccabi Testgyakorlók Köre?
  • Grenzjager
    ő pulcsija alapján nem az ETO-nak drukkol.

tyűű hol vagytok emtékások?
  • commissioner
    hasonlít egy menórához az elrendezés
  • ressy14
  • ReszegKoldus
    Végül is most már leigazolhatják a Niksic kapusát, ha Borszékit úgyis letartóztatták... :D
  • Smithie
    Mást nem látok én sem. :D
  • ressy14
    jó de az eddig is megvolt, azt csak nem változtatnák meg
  • Smithie
    Kék-fehér szín?
  • ressy14
    de lesz, ha a foci klubot menedzselő cég is elfogadja
  • karajjj
    Hopp, most olvasom, hogy ennek az arculatnak pont a focihoz nincs semmi köze. :D
  • COOLancs
    Meg a gyapotföldekről is egyre többet hajtanak át a gyepre, gondolom ott is mindenki keres csak szerencsétlen játékos nem. Jó üzlet ez, csak foci nem lesz ebből soha.
  • Grenzjager
    Szerb meg montenegrói játékosokat jó igazolni magyar kluboknak, mert egy közeli EU-n kívüli országgal megy a számlázás, és EU-n belül nem gubancolják ki, hogy mi a nettó meg mi a bruttó, átigazolástól a menedzseri delláig.
  • COOLancs
    Nem értem miért nem futatják fel a klubot valami izraeli befektetővel? Vagy már ott is szegínysíg van?

Kecskemétre meg gondolom a fogadási ügynök telefonszámával együtt jött az új világklasszis.

• karajjj
    szerintem szép
  • Grenzjager
  • ReszegKoldus
    Babérkoszorú eddig is volt, csak fölé volt írva az 1888, most alá a szalagra, de én nem értem ettől miért lett zsidóbb :D