Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
Banoktól, facebookról: <#idiota>

Dum spiro, spero.

passatgt
Nikolic gólja

dave9004
vmilyen beléptetésrõl olvastam Szombathelyen is
+ Pécs
+ Honvéd
+ Puskás Akadémia

Narxis
Az erre mind elég lesz? Bár én még kamerákkal és beléptetõ kapukkal nem számoltam.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
DVTK és Újpest is talán meglesz.

passatgt
taoból

Narxis
Igen ez kell csak mibõl. Loki, Vidi, Gyõr(itt már megvan minden) + Fradi

Nekik tuti nem lesz gond de a többiekre kíváncsi leszek.

jó focira áldozni kell! + beléptetõ kapuk kiépítése, kamera-rendszer telepítése, szurkolói kártya bevezetése mindenhol.

Narxis
"Az infrastruktúra fejlesztésével 2014. június 30-ig minden NB I-es sportszervezet stadionjában természetes fûvel ellátott centerpályát kell
kialakítani. A pályagyepnek az alábbi feltételeknek kell megfelelnie:
...
A játéktér alatt olyan vízelvezetõ rendszernek kell lennie, amely biztosítja, hogy a pálya özönvízszerû esõzés során sem válik játékra alkalmatlanná.
A játéktér alá olyan fûtési rendszert kell építeni, amely biztosítja, hogy a pálya mérkõzés lebonyolítására alkalmas legyen az UEFA által meghatározott
egész szezon valamennyi játéknapján. A játéktér felett semmilyen tárgy nem lóghat be 21 méteres szint alá."

MLSZ Infrastruktúra Szabályzat 2012

Ha ezt tényleg megcsinálják köv. szezonra és senki nem kap felmentést akkor én megemelem a kalapom az MLSZ elõtt. 😊

Láma!
és válogatott formába lendült!

...annyira szurkolóbarát az MLSZ 😊))
az Eger-Diósgyõr

Eger és Miskolc között kb 30 km...
De 19 óra így a miskolciak 120 az egriek meg 90km-t utaznak 😄

a Magyar Kupa és minden MLSZ által szervezett meccsen látszik hogy kikért vannak... libakupa hétköznap 4-kor is....
pfffff

Ez az egész magyar kupa is olyan nagyon magyaros Vácostul Siófokostul....

dave9004
és gólt se kaptak, így úgy fest hamar beilleszkedett a védelembe.
passatgt
hát eddig csak nyert a vidi, mióta itt játszik<#idiota>

ressy14
Juhász Rolinak most érdekes véleménye lehet a magyar foci állapotának fejlõdésérõl 😄

Dum spiro, spero.

Narxis
Vidi-Vác elmarad. 3-0 lesz írva a Vidinek. Nem mintha váratlan lenne...

dave9004
mivel mûfüvön van a sió-vasas visszavágó is, mondták h zárt kapus lesz és ne is próbáljanak szurkolók menni a meccsre, mert sehogy se lehet belátni, meg láp is van a pálya mellett 😄 Közben meg mindenhonnan látni lehetne a meccset.
(mondjuk kb 30-an így is lementek siofokra 😄)
passatgt
hogy mi?

dave9004
"Miközben a játékosaink harcolnak a legjobb négy közé jutásért, megjegyzendõ a siófoki klub azon inkorrekt hozzáállása, mely szerint több ízben kijelentették, hogy a pályára nem lehet belátni, ezért szurkolók ne jöjjenek, hiszen felesleges lenne. Lelátók is vannak a helyszínen, valamint bármely pontról jól belátható a pálya."
LasDen
mert hát Marsi Testgyakorlók Köre....és hát tudjuk, hogy most mi a helyzet a marssal...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
várjál nem értem,akkora a vendégszektor a hidegkutiban? Múltkor néztem egy mûsort a natgeon,ott is kutattak az MTK szurkolók után,de nem találtak egyet se a Földön. 😮

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

dave9004
akkor legyen jó idõ is, meg legyen jó meccs. Köv fradi meccsen meg akkor ne csak 5000-en legyenek ezt kívánom!
ressy14
az mtk - pápán is

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#idiota>

Dum spiro, spero.

passatgt
teltház lesz fradi-újpest meccsen

😊)))"Ma pályabejárást tartottak az illetékesek, ezeken többé-kevésbé mindent rendben találtak, a vendégszektornál lévõ illemhelyeket még biztosan megfelelõ állapotba kell hozni. Kedden újabb ellenõrzések várhatóak, például a villanyvilágítás kapcsán, és ha komoly „akadályozó” tényezõk nem merülnek fel, akkor a Vác lesz majd az Eger hazai pályája,"

na most melyik szektorba mennek a váciak, melyikbe az egriek, melyikbe a diósgyõriek? Meg mitõl egri vagy váci? Marshall FC, remélem lesznek fizetett drukkerek is 😊

Na most a pojáca berkiék által Vácott mûködtetett NB2-es Vác mellett
az EGER a legfrisebb hírek szerint VÁCRA KÖLTÖZIK 😄😄😄😄:😄
Bravó Marshall úr (ex-Vác tulaj, új Eger tulaj 😊
Nem hittem volna hogy így lesz kinyírva ez a két csapat, de ez már tragikomédia, illetve hogy angolszász nyíltan ilyen.

ressy14
berki eredetileg pincér lenne és még felsõfokú végzettsége sincs állítólag...

Dum spiro, spero.

bakkerman
hát bazdmeg ezen csak nevetni lehet már komolyan :ASSD:ASASF:asSAFAG ezek az emberek kajak így születnek,hogy a vérük helyén is pénz folyik. Néha kipróbálnám milyen egy ilyen geci,gátlástalan,törtetõ embernek lenni,csak lehet hánynék magamtól...

passatgt
Husztit mûteni kell, hetekig nem játszhat😞

ressy14
amikor a nevére nem méltó berki a fradit "erõsítette", akkor csodálkoztam, hogy élve eltudott onnan jönni. Sajnáltam is, hogy valóban így lett.

Dum spiro, spero.

passatgt
"Emlékszem, amikor idejöttem Berki Krisztián a csillagokat is oda ígérte. Mondta, csak az MLSZ kijátszása miatt kell amatõr szerzõdés, de lesz pénz. Héger József viszont tavaly áprilisban kijelentette, egyetlen fillért sem tesz a váci fociba. Legalább ezt be is tartja. Az angol pénzét eltette, mi tõle nyolc hónapja egyetlen fillért sem kaptunk. Úgy, hogy az angol majd 100 milliót utalt eddig. Hatalmas lenyúlás folyik Vácon. Volt olyan edzõ, akinek két szerzõdése volt, az egyikben 150 ezer, a másikban 700 ezer forint szerepelt. Ezt juttatták el az angolnak, aki utalta minden hónapban a 700 ezret, de az edzõ csak 150 ezret kapott – ha megkapta. A többit Berki és Héger tette el. Volt olyan buszsofõrt, akinek Berki azt mondta, csak akkor szállíthatja tovább a csapatot, ha az 500 ezer helyett másfél millióról állít ki számlát. A buszos ezért pluszban kapott még 150-200 ezer forintot, a többit Berki és Héger tette el."

😄

és ha összeakadnak egy másik zöldfehér csapattal, akkor miben játszanak? mert a hazai csapat abban van, amiben akar, kötelezni nem lehet õket, hogy ne legyetek zöldben, vagy fehérben
Zenszkij
Ez a Klopp jó fej, hogy esélyt ad neki. Ezért tart itt a Dortmund, mert jól neveli a fiataljait. Sok sikert!!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

bakkerman
nem kis dolog ez,a világ jelenlegi egyik legjobb csapatában pályára léphetetett olyan nevek között akikér a fél világ sorban áll,és már most klasszisok! Sok sikert neki!!! <#worship>

Narxis
Sok sikert!

DasIsFuck
<#eljen>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Kaplan
Ebben a percben mutatkozott be Bajner Bálint a Bundesligában, sok sikert neki!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Láma!
Mellesleg megjegyzem, ha megnézted azt a mezt a shopban, akkor láthattad hogy sötétzöld, nem fekete😊

Narxis
baszki 😄DD ránézésre valamilyen mezõgazdasági területnek is elmenne

dave9004
hát ugye esett a hó, persze idõpont is kínos (jo tavaly ilyenkor már bajnokik mentek) de itt egy kép, miután az MLSZ kiadta h kötelezõ mindent megtenni a pályáért. Havas volt elõtte.
ilyen volt meccs elõtt a pálya a takarítás után (kapubol nézve)
Effe88
nem a mûfû a lényeg
hanem, hogy edzõpályán játszanak nem a "fõ" staionban érted😄
egy magyar kupáról beszélünk
nem egy honvéd-román 6.osztály barátságos felkészülési mérkõzésrõl😄

dave9004
😊 Franciaországban nem egy mûfüves pályán ligue 1 csapat játszik, itthon valszeg ez lehetetlen lesz még úgy 2814-ig 😄
mert felesleges, fogyasztói divat társadalom része szerintem, a tradíciók pedig fontosak.
nekem ez a leosztás tetszene
hazai csíkos zöld-fehér
vendég tiszta zöld vagy tiszta fehér
3.mez tiszta zöld vagy tiszta fehér
és nem jöhet olyan szitu hogy narancssárgában vagy feketében kéne játszani.

De az ETO lángzöld se kutya 😊)

Effe88
mûfüves edzõpályán

Effe88
azért az komoly egy magyar kupa!!(negyeddöntõ?) meccset a mûfüves edzõ meccsen játszanak, mintha valami barátságos felkészülési mérkõzés lenne
kemény

Gyönyörû az a fekete mez, nekem nagyon tetszik...

www.smart-bus.hu

ressy14
(Csak érdeklõdésképpen megkérdezhetem, hogy miért nem tetszett nektek a fekete mez? Az oké, hogy tradíció, meg minden, de a fehér és a zöld színekbõl max 2 fajta mezt tudtak összerakni, a harmadiknak muszáj volt másmilyennek lennie. Sok csapatnál alkalmaznak feketét 3rd kit-nek, szerintem elegáns és frankó volt az is.)

Dum spiro, spero.

Magyar Kupa meccsek:

Vác-Videoton

-
(mocskos Berki!)

Honvéd-Gyõr

lángzöld mez... (zöld? na egy fokkal jobb mint a Fradi fekete meze)

Vasas-Siófok

bakkerman
bevallom õszintén nem 😄 de lehozták,mostmár tudom