32945
Magyar Foci
  • AnuluWork #31980
    Mi köze Kubatovnak ahhoz, hogy pár idióta három méterről sem tudja berúgni, vagy Doll ennyire fásul majombandát hozott össze holnapra? Megj. Kubatov szerintem nyaral ...
  • AnuluWork #31979
    Komolyan fájt a szemem és a fejem amikor néztem. Mintha valami lassú boncolást láttam volna, ahol a beteg mindig felállt mielőtt a mester hozzákezdett volna a dologhoz.

Én ilyen rosszul még nem láttam játszani a fradit az elmúlt két évben.

Pár napja olvastam egy ki fog itt gólt rúgni dörgedelmet egy szerzőtől. Akkor leszartam, de teljesen jogos ezek után minden felvetése.
  • Rudee
    Remélem nem, pedig a meccs utáni sajtótájékoztatón elhangzottakból könnyen megeshet.
  • LSSAHPAUL
    Mért mondana le? Félgözzzel verik szarrá megint a bajnokságot, és megúszták a Salzburgi kalandot, Gera is lazíthat, meg Lovrencsics, és többiek is, már nem kell annyira edzeni, csak élvezni a focit.
    Szerintem a szkennelés elleni tiltakozás is gyengülni fog, az átlag 2-3 ezer nézővel még így is a fradi pályán lesznek a legtöbben.
  • ReszegKoldus
    Remélem majd azzal magyarázzák, hogy ők nem erre a csapatra készültek :D
  • Shep
    Ekkora falábú bandát. Nem akar itt egyik csapat sem + meccseket magának idegen környezetben.
  • Rudee
    Várható volt. Mondjuk azt nem gondoltam, hogy hármat is megfog. Rohadna ki a bele...
  • Muki100
    ENVER HODZSA rajongói klub mikor?
  • passatgt
    Doll lemond vajon? Nem mintha az ő hibája lenne, de valszeg már megunta.
  • Sippie
    Ótvar szar hulladék ez a magyar foci
  • benőmenő
    ROFLMAO
  • ReszegKoldus
    na kutyatov ezt tedd ki az ablakba :DDD
  • Sippie
    Lottózz
  • Sippie
    Kis európai csapattal sem bírnak. És ez tönkre verte a többi magyar csapatot. Nemzetközi szinten... khm, nemzetközi szint alján is ennyit érnek. Szerintem kicsi lett a stadion.
  • Rudee
    11-eseknél meg ez az albán kapus fog brillírozni...
  • [HUN]FaTaL
    Pedig ami igazán kikészítő az a szar játék.
  • Rudee
    Engem ez a Gyuri Chin jobban :D
  • passatgt
    Idegileg kikészít ez a hangosbemondó
  • Rudee
    Ilyen idétlen hülye belépőket... Semmi esély labdát találni, akkor minek?
  • ReszegKoldus
    Más csapatokat meg is kell büntetni, mert még nem szereltették fel a Szent Szkennert, minden szurkolókkal kapcsolatos probléma egyetlen megoldását :D
  • Rudee
    Érdekes lesz a hosszabbítás több csere nélkül. Gera nem fogja bírni sajnos.
  • dave9004
    Halkan megsúgom h ezért más csapatokat megbüntetik
  • ReszegKoldus
    Neki szabad, mert szkennelt...
    Amúgy focimeccsen káromkodnak? Egy világ omlott össze bennem :D
  • bakkerman
    Karomkodik,bazdmegol,az egesz stadion hallatara...na ez a csaladbarat dolog,ettol biztosan meg tobb csalad megy ki.
  • ReszegKoldus
    eddig ez is remek igazolás volt, lehet csatárnak kellett volna beállítani, védhetetlen volt :D
  • Gabe18
    A Partizaninak nem is kell csinálni semmit. Kint is a fradi védelem rúgatott velük egy gólt Leandroval az élen. Ma Leandro megint adott egy gólpaszt, csak kihagyta az albán gyerek, úgyhogy gondolták most már több segítség kell, berúgták maguk...
    Amúgy meg rettenetes hogy ez ellen a totál noname semmi csapat ellen is ez a szenvedés megy.
    Mindennek a tetejébe ez a mikrofonos üvöltözés ritka gáz a szurkolói oldalról.
  • ManoNegra
    A második gól szép volt. :-/

Az a kihangosítós faszi kurva idegesítő, valaki kivehetné az elemeket a hangosbeszélőből..
  • Rudee
    Egyébként 1-0-nál Böde buktatása valóban 11-est ért volna, de a beszari bíró nem merte másodszor is befújni.
  • Rudee
    Is-is. Bár inkább neki dicséret, nagyot játszik meccsről-meccsre. Trinks lenne az utódja, de neki nem jött be eddig a téli klubváltás.
  • REALista
    Na a Fradi lőtt még egy gólt.Az állás 1.1...:S
  • Rudee
    Ilyen öngólt
  • bakkerman
    Ha a Fradinak lenne még egy Gerája,ugyanilyen játéktudással,csak 10 évvel fiatalabban,nem lenne kérdés egy stabil EL csoportkörbe jutás...hihetetlen hogy kiemelkedik a mezőnyből,csak nem tudom ez inkább rá nézve hízelgő vagy szégyen a többieknek
  • Rudee
    Nem az volt a kérdés, hogy játszhatnak-e nagyobb klubok ellen a későbbiekben. Amúgy ha kiesnek akkor is játszhatnak, mert az EL csoportkörbe kerülve se lennének gyenge ellenfelek.
  • bakkerman
    Leszűrni nem lehet,de ilyen a rendszer,aki nem jut túl az osztrák bajnokon az nem jatszhat kesobb nagyobb klubok ellen.
  • Rudee
    2 meccsből azt nem feltétlen lehet leszűrni. Jöhet 2 zakó, jöhet 2 szoros meccs, de a valós különbség csak 8-10 meccs átlagos eredményéből jönne le. Lásd a válogatotta(ka)t az EB-n
  • Rudee
    És akkor mi van? Ha a Salzburg ellen kiesnek akkor is ott van még az EL selejtező. Amúgy is az osztrákok sem verhetetlenek, a pontokra meg szükség van.
  • dave9004
    Sztem is jusson tovább. Nagyobb (na jó átlagos) európai csapat ellen már kíváncsi vagyok tényleg mekkora a lemaradás még mindig.
  • passatgt
    remélhetőleg továbbjut a fradi holnap
  • Lópikula
    remélhetőleg? hát remélem nem..Salzburg Red Bull hatalmas falat
  • Rudee
    És lőtt egy másodikat is.