32945
Magyar Foci
  • Jim Morrison
    tavaly NB2 es csapat a Roma-t, idén a Palermot veri. NB2 győztesnek kéne indulnia BL selejtezőben nem NB1 esnek. szerintem.
  • Gabe18
    Csak könnyen el tudom képzelni hogy a szépen felsztárolt hazai fiatalok, akik hát most már "profi focista vagyok kell a pénz a tetováló szalonba, meg a sztárfodrászhoz" felkiáltással 2x annyi fizetést kérnek mint az alibiző külföldi. És akkor a klubvezető lehet az olcsóbb megoldás mellett dönt...
  • bakkerman
    Ebben azért annyira ne legyél biztos,sokan felhozzák ezt mindig,de akkor érdemes elővenni a közelmúlt U17-18-U19 eredményeit,és kiderül hogy a 90%-uk semmivel se tud többet egy botlábú szerbnél vagy egy hulladék egyenlitői gíneainál
  • karajjj
    hiánypótló oldal, kár, hogy már nem frissül
  • ReszegKoldus
    Remélem biztonságosan megérkeztetek, üdv mindenkinek ismét a földön, a valóságban :D
  • ManoNegra
    A sok szerbet meg a többi alibiző külföldit haza kéne zavarni a francba, ennyit saját nevelésű magyar fiatalokkal is hoznánk. Talán többet is...
    Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.07.21. 22:57:09
  • ManoNegra
    Négyből egy. A Videoton legalább jól játszott. (Legalábbis az utolsó pár percből úgy tűnt. :-)
  • karajjj
    régen az volt a kedvezmény, hogy ha pályára léptél NB1-ben, akkor nem kellett az MLSZ D, most azt sem tudom, hogy van-e még D

ápdét: megnéztem, tavaly hozták be a C-t, ahol az 50 első osztályú lejátszott meccs kedvezményt ad arra, hogy gyorsítva 2 hét alatt megszerezd, ha ez nincs meg, akkor tényleg 4 hónap
    Utoljára szerkesztette: karajjj, 2016.07.21. 22:16:08
  • Sippie
    Ez elég lekezelően hangzik az albán, örmény, azeriekkel szemben. Pedig a valóság az (a'la nagyvezír) hogy mi stadionok országa az amatőr klubbokkal vagyunk egy szinten... mindezt milliárdokért. Jó kis mutyi. De vajon hol van semprepipatronus52 meg solt-ész rezső, akik megmondták hogy stadiontól majd foci is lesz...
  • Shep
    Ja, hogy ne vedd észre ahogy ezek is kihullanak a csába :)
  • dave9004
    Vidi meccs kommentátora el akar altatni vagy mi?
  • Shep
    Úgy látom ebbe a stadionba nem lenne nagy kunszt "ingyen jegyet" kapni :)
  • bakkerman
    Ennyi,ez az igazsag :/
  • LasDen #32007
    rég elmúlt már az az időszak, mikor azt hihettük, hogy a tőlünk keletre és még keletebbre lévő bajnokságok jóóóóval a mienk alatt vannak. Mi hátra haladunk, míg ők esetlegesen előre. Így a nem hagyományos futball nemzetek elhaladnak mellettünk és ezt nem vagyunk hajlandóak elfogadni. De tenni ellene sem. Csak nevetünk, ha azeri, albán vagy észt ellenfelet kapunk, aztán meg sírunk a kiesésnél. Közben eb-kkel, nyugatról igazolt selejt játékosokkal vagy stadionokkal próbáljuk igazolni önnön nagyságunkat... Igyunk a következő 10 évre, mikor semmi sem fog változni...
  • LSSAHPAUL
    Ez a nap eddig elég durva :D
    Egyébként nem kérnék semmi mást mint nyilvánosan normális időben pl este 20:30 -kor az mtv1-en minden szégyenhozót (edzőt, játékost) 2 db pofonnal jutalmazná Fekete Lacibá, legyen még ott Nyilasi aki felsegíti a földről az aktuális díjazotatt és megtartja még a 2.ik pofonig.
    A fradi játékosok meg egész évben lemondanak a fizetésük feléről, ebből az ultráknak gyüjtenek ügyvédre (mert biztos hogy ebből balhé lesz), illetve minden bajnoki szünetében a nagypofájú dollal együtt sört szolgálnak fel az szurkolóknak (persze ők is fizetik) egészen kezdés előtt 30 sec-ig.
    Utoljára szerkesztette: LSSAHPAUL, 2016.07.21. 20:17:35
  • dave9004
    mindenkinek jobb lesz, ha az mtk nem kerül tovább a Lille-hez :D
    Priskinéknek is sikerült kiesni Lettországban :D
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.07.21. 19:54:20
  • bakkerman
    Júliusban 4 csapatból 3 out...azért ez kemény. Miközben albán,azeri,örmény stb... országok adnak több csapatot még mindig mindkét sorozatnak. Itt valami nagyon elvan baszva klubszinten,de hát ez már lerágott csont,minden nyáron előjön...aztán jövő május-júniusig elvan felejtve ez a mostani szarság is,és megint várjuk a sorsolásokat,esélytlatolgatunk,hogyan juthatunk el a FŐTÁBLÁIG....és akkor megint átmegy rajtunk egy fehérorosz falu vagy egy albán éppen hogy beesett kutyaütő csapat mint dagadt török a svájci kurván
  • DaemoonHunter
    Katasztrófa itt is, mennyire körülményes a Debrecen. Egyszerűen nézhetetlen, de főleg azért, mert kijön mit jelenet az NB1 szó, meg az is, hogy miért nem járnak az emberek meccsekre. És szegényeket nem hagyják támadni, letámadják őket a kommentátor szerint, miközben másodpercekig tartogatják a labdát, szinte semmi automatizmus, csak ad hoc foci. A Fradi meccset nem láttam, de az első meccs alapján ott sem lehetett túl biztató az összkép, pedig Doll edzései nagyságrendekkel szervezettebbek, játék centrikusabb, mint a többi csapaté, de ezek szerint ez kevés.
  • Shep
    Ezek a szégyen magyar csapatok, és még csodálkoznak ,hogy nem járnak az emberek a meccsekre itthon.
  • Rudee
    Régebben volt valami ilyen kikötés. Most nem írják.
  • LasDen #32000
    be is baszna, ha csak az lehetne edző, aki focizott is :D bár simán kinézném belőlük...
  • Rudee
    Nem. Egy sima C-s tanfolyam kell, ami még 4 hónap és 30ezer.
  • LasDen #31998
    nem kell
  • AnuluWork #31997
    Szerintem az mindenkinek meg van: Fifa 94-Fifa 17-ig. :) Edzői is van: Championship Manager. :)

Vágjon csak bele! :)
  • bakkerman
    de kell a korábbi labdarúgói pályafutás nem?
  • Rudee
    Látva ezeket a meccseket én nem sajnálnám a 150ezer+áfát az UEFA B-s papírért, ha nem 10 hónapos lenne a tanfolyam :D
  • dave9004
    csak ne vasárnap kezdjék. :D
  • bakkerman
    eddig úgy néz ki a második meccsre is ment valami kombó :D nem baj,lehet koncentrálni a bajnokságra
  • Rudee
    Itt is jó a védelem
  • bakkerman
    lehet a loki csak el tippmixelte az első meccset aztán ma már továbbjutnak
  • Rudee
    A Debrecen is továbbjuthat, csak nem kell beszarni a hátránytól. Ha szünetben vezetnek akkor jó lesz.
  • Shep
    Azért jó lenne ha legalább a Vidi nem adná el 2-0-ról és ők még éltetnék a reményt.
  • dave9004
    telekomnak már megvan a telek amire építhet :d
  • 9csöves9
    Teljesen mindegy nekik, ugyanis nem marketing céllal támogatják ezek a csapatot, hanem azért mert fentről szóltak nekik, vagy alapból állami cégek. Cserébe majd kapnak ezt-azt más úton.
  • bakkerman
    Azert arra kivancsi lennek hogy ma oroszpali hany telefont meg emailt kapott szponzoroktol,mert ketlem hogy egy Telekom peldaul ezt a tegnapi buktat lenyeli szo nelkul...beleraknak also hangon szazmilliokat a klubba,es semmi mas nem marad csak a remgyenge bajnoksag,nyilvan nem erre adjak a penzeket hogy csak ott legyen bivaly a Fradi
  • karajjj
    Ja igen, azt kihagytam, hogy Tokodyt viszont letaszították a trónról!

• ReszegKoldus
    Fraxit

"Csak itt vannak olyan agyhalott barmok, akik nem kapnak észhez. Alig várják, hogy újra átélhessék ezt a szégyent…"

Mondjuk ez szerintem úgy általában igaz a magyar focira, ennél jobban nem is lehet összefoglalni :D
  • karajjj
    Mikor Lovrencsics bemutatása előtt úgy harangozták be a szerződtetést, hogy Ő lesz az év igazolása, akkor már tudtam, hogy nagyon nagy baj van. Elismerem, hogy magyar szinten nem rossz játékos, de ennek a csapatnak nemzetközi szinten 1-2 meghatározó játékosra lenne szüksége leginkább, mer ez így egyelőre lóf*sz esti fénnyel.
  • LSSAHPAUL
    Az új igazolások nem jöttek be, de hát olcsó húsnak híg a leve, gondolom fillérekért vették az öngólost, (hátha ráragad ez a becenév, mint a south parkban sten apjára a niggeres :D), meg a szerencsétlen csatárt akit érdemes nézni mert olyanokat csinál mintha belenne lőve vagy gyógyszerezve.
    Utoljára szerkesztette: LSSAHPAUL, 2016.07.21. 07:56:33
  • AnuluWork #31981
    Azt nem értettem, hogy az albánok választhattak a 11esek előtt, és a kaput választották, majd volt olyan hülye a fradi, hogy a rúgást is az albánok kezdték?

Olyan volt a csapat, mint aki az első meccs előtt pár nappal tudja meg, hogy mégis csak játszania kell, nem megy automatikusan tovább.