Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
majd jön az h nincs erő. Vagy addig el se jutnak, 1-2 rossz meccs aztán örökre elfelejtve kb.
Az a gyanús, ami nem gyanús!
Lugano - Servette 4-0
G.: Alioski, Mariani, Susnjar, Vécsei
Nem tudom, hogy belőle lesz-e valaha komolyabb játékos. De attól tartok, nem.
Szar Bayern, szar Bayern :)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A Partizani keretében egy NB1-es ismerős van, a Debrecenben megfordult szlovén csatár, Dalibor Volas. Ő egy rövidke, fél éves maláj kalandot követően került az albánokhoz. Az EB-t is megjárt kapus, Alban Hoxha a keret legértékesebb játékosa. Összes 3 légiósuk van.
Részletesebben:
Florescu 4/0
Javadov 5/1
Meza 10/1
Nadyrov -
Pereyra 20/5
Abdullayev 1/0
Abishov 19/0
Dashdemirov 46/1
Dodó 34/7
Gai 53/14
Huseynov 6/3
Pashaev 2/0
Popovich 10/0
Stankovic 39/0
Zec 36/10
Én eléggé bírom a focit mégse tudok hazai edzőt v stábot mondani aki a názeteivel kitűnne.
Nem csoda mikor Ferguson előadott itthon, senki sem kérdezett semmit a végén tőle.
Játszani kell akár házon belül, hogy szokják egymást a játékosok. Ez az elmegyünk 2 hétre Ankarába vagy akárhova és 4 naponta játszunk egy meccset nem a legjobb. Utó-nyaralásnak tökéletes, de másra nem jó.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A következő kör jó lesz, még akár tovább is lehet jutni 1-2 csapatunknak.
MTK - Gabala (azeri)
Debrecen - Torpedo Zhodino (fehérorosz)
Videoton - Cukaricki (szerb)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Nem értem azt sem, hogy már egy lengyel bajnokságban is más az iram, és komolyan van jó pár tempós meccs, itthon meg mintha közmunkás mintára, "csak bejárok oszt letudom" szinten megy az egész ami mitagadás meglátszik még pár ilyen nevesincs csapat ellen is...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.07.07. 17:00:33
Komolyan mondom, ha lenne idő, folytatnám a pár éve elkezdett blogomat, ahol ezeket a fasságokat gyűjtöttem. Ez már fájdalmas magasságokba emelkedik újra.
A Fradinak csak jó, hogy az eredeti menetrendet kell követniük, ez a 2 tétmeccs pont jól jön a szezon elején.
A Partizani nem rossz csapat, talán még összeszokottabb is, mint a Skenderbeu. De rajtuk mindenképp túl kell jutni, aztán egy (újabb?) jó sorsolás vagy pedig az EL play-off. Utóbbiban sincsenek könnyű ellenfelek, de ott talán nagyobb esély lenne. A BL-ben én az APOEL-BATE-FC Kobenhavn trió (vagy aktuális ellenfelük) ellen látnék esélyt. Persze 2 meccsen a Ludogorets és a Dinamo is fogható, de maradjunk a realitásoknál.
Az a gyanús, ami nem gyanús!
Az UEFA döntése ezzel ellentétes lett: ritkán látható határozattal az El-selejtezőből a BL-selejtezőbe helyezte át az európai szövetség az albán ezüstérmes Partizanit, amely július 12-én vagy 13-án játssza az első meccset, és július 19-én vagy 20-án a visszavágót a Ferencvárossal.
ah, banok pont leelőzött 😞
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.07.06. 19:11:44
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Viktoria Plzen (cseh)
A Salzburg (osztrák)–Liepaja (lett) párharc győztese
A Flora (észt)/Lincoln Red Imps (gibraltári)–Celtic (skót) párharc győztese
A The New Saints (walesi)/Tre Penne (San Marinó-i)–APOEL (ciprusi) párharc győztese
A BATE Boriszov (fehérorosz)–SJK (finn) párharc győztese
A Zrinjski Mostar (bosznia-hercegovinai)–Legia Warszawa (lengyel) párharc győztese
A Vardar (macedón)–Dinamo Zagreb (horvát) párharc győztese
A Ludogorec (bolgár)–Mladoszt Podgorica (montenegrói) párharc győztese
A Crusaders (északír)–FC Köbenhavn (dán) párharc győztese
Reálisan szerintem BATE/SJK,Vardar/Dinamo Zagreb ahol elég komolyan lehetne esélye a Frankcity-nek