Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
És szerinted leadnák? Továbbjutás esetén megtérül az ár, utána meg kapnak egy olyan csapatot, ahol néző is lenne.

Szar Bayern, szar Bayern :)

dave9004
MTK-nál azt is figyelembe kell venni, hogy már a kazah út túl drága lesz dajcséknak, utána megint elmenni a kaukázusig már megrokkantja a csapatot.
Rudee
Nem rossz ez a sorsolás szerintem.

A Fradinak játékkal is tovább kell jutnia, nem is lenne baj, ha játszanának.
Az MTK dolga a legnehezebb, az kétségtelen. De ez a kazah nem olyan erős, mint pár éve. Ezt mutatja a tavalyi kiesésük is az első körben. Továbbjutás esetén könnyebb lenne az azeri-grúz párharc továbbjutója ellen.

A Debrecennél nem kérdés, hogy oda-vissza verni kell a La Fiorita-t. Méghozzá gólokkal. Nekik a következő körben a fehérorosz Zhodino juthat, az se egy lehetetlen küldetés.

A Vidinél szintúgy a továbbjutás lehet csak elfogadható az első párban, utána a Cukaricki (már ha továbbjut) kemény lehet, de nem verhetetlen.

bakkerman
Na az mtk jol belehuzott esnek is ki 😄 A Fradi is necces lesz mar ha egyaltalan lesz meccs ugye

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

pedig már kezdtem örülni <#idiota>
LasDen
krumpli, burgonya 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
*dvsc

LasDen
vidi, dvtk és fradi megy tovább. emmán valami...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

dave9004
Videoton - Zaria Balti (moldovai)
Debrecen - La Fiorita (San Marinó-i)
MTK - Aktobe (kazah)

FTC-Skenderbeu (de lehet nem lesz meccs mert bundatárgyalás van albánéknál)

fradi nagyot mákolt most, MTK elsőkörös búcsú
Vagy Gyirmóton, és akkor egyből MB1!
Majd a Kozármislenyben.

bakkerman
Ez akkor lenne hihető történet hogyha mostmár egy közép-vagy nyugat európai élbajnokság kiscsapatában tudna elhelyezkedni kezdőként

LasDen
megtanult mindent az U19-ben, amit lehetett és most tovább áll. Teljesen érthető....

ReszegKoldus
Jók az ilyen "közös megegyezéssel szerződést bontottunk" jellegű mesék 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Tajti: Nem kivágtak, eljöttem a Barcelonától

Erről ez jut eszembe:

Az agresszív kismalac biciklizni tanul, majd a végén elesik. Pont arra jár a nyuszika:
- Jaj kismalac, megütötted magad? Jól vagy? Nagyon fájt?
- Kuss! Én így szoktam leszállni.
AnuluWork
Ez kicsit Dániel Péteres ... 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Kaplan
Igen, rákerestem, így már megvan, köszönöm!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
Ott van egy cikk, de nem hivatalos a dolog.

Kaplan
Ehhez van valami forrás? NSO-n nem találtam semmit, de lehet, hogy csak felületes voltam.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ReszegKoldus
No Tajti, No Party

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Jó lesz majd az MTK-ba.
LasDen
Egy újabb siker a magyar utánpótlásban...
Tajtit elzavarta a Barca...

Hát ezt elég gyorsan törölték... 😄
Ha valaki esetleg lemaradt volna.
Rudee
Pont ezt a Pintért, illetve nagy tudását lehetne említeni a spanyol-grúz kapcsán is. Anno, győri trónkodása idején játszott a keze alatt a grúz Kvilitaia.
Az a játékos, aki idén a magyarnál nem sokkal gyengébb (ha egyáltalán gyengébb) grúz bajnokságban több gólt lőtt, mint ahány meccset kis hazánkban játszott. Bajnok lett, gólkirály és most már válogatott is. És még csak 22 éves. Lehet, hogy játszatni kellett volna? Úgy látszik.

bakkerman
Őszinte nyilatkozat volt ez teny es az latszik hogy egy nagy teher jott le most rola hogy sikerult feljuttatnia egy csapatot ugy hogy szezon kozben vette csak at oket, ez tenyleg tiszteletre melto de azert amikert ot bantjak a szurkolok azokert o "tett is"...es tovabbra se latom azt a szakmai tudast nala amiert o egyaltalan kaphatott egy valogatottat.

passatgt
Azért sajnálom, ez elég őszinte reakció volt a sok piszkálódás után. NB1-hez nem rossz edző amúgy.

Ennek a beszélgetésnek minden szavát aranyba kellene önteni! A riporternek foggalma se nincs, hogy eszik-e vagy isszák az mb2-t (a bajnoki címről kérdez, közben a másodikok lettek csak), Pinyő úgy nyilatkozik, mint egy ötéves, majd jön egy fenomenális elköszönés.
LasDen
"Azt tehát nem tudjuk meg, mi hangzott el az öltözőben, amikor a válogatott a bukaresti 0-3-as valamint az 1-8-as késbe szalad éppen bele."

Ez pedig egy fontos pillanat lenne. Vagy hogy Pintér nem engedte be a kamerát. Kapunk egy képet, ami közelebb visz a dolgokhoz, de fontos pillanatok maradnak ki, amik még többet adhatnának. Persze majd utána lehet értékelni teljesen, de ez így már nem túl jó kezdés...

passatgt
Honnan tudjátok? Még nem lehet megnézni.

LasDen
a fontosabb dolgok kimaradtak belőle....

Á, így is pont azért szidják, mert túl sok benne a káromkodás. Szerintem Pinyő nem akarta kiadni a tolódás titkát.
Jim Morrison
Szerintem nem akartak korhatarosra csinalni azert hagytak ki.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

De pont Pinyő dicsőséges uralkodása nincs benne... 😞
passatgt
passatgt
Vidi kerete ma is erősödött: Koltai elment

Rudee
Ha az első két selejtezőben kiesik legalább 8, a Vidiénél nagyobb koefficienssel rendelkező csapat (15 van összesen), akkor még ott is kiemeltek lehetnek. Ez nagyjából lehetetlen, így ott már biztos durvább ellenfelet kapnának.

bakkerman
Videoton kerete nem rossz ok mehetnenek 1 esetleg 2 kort (szerencses sorsolassal) de ott meg uj edzo lesz,pont akkor fog egyaltalan kialakulni az elkepzelese,az osszhang amikor mar jonnek az eles EL meccsek ez meg nagy hatrany :/ MTK-n kivul tobbi csapatnak 1 kor a realis szerintem,az MTK lefogja adni mar az elso parharcat is

Rudee
Ma a moldovai bajnokság is véget ért, így az EL selejtező első és második fordulójának összes résztvevője ismert. Kiemelés és csapatok itt.

Elnézve a listát, a Debrecennek és a Videotonnak az első körben nem sok félnivalója van, legalábbis papíron. A második kör már érdekesebb lehet, de azt persze bonyolíthatja az elsőből továbbjutók kiléte.
Az MTK már inkább aggódhat. Főleg, ha a földrajzi elhelyezkedés alapján még jobban szűkül a kör. Belefuthatnak akár a Slovan-Vojvodina-Maccabi TA trió egyikébe is.

A BL-ben sincs több kérdőjel a bajnoki ágon és bizony a Fradira se vár könnyű ellenfél. Talán az azeri, grúz, albán vagy moldovai csapatok ellen lehetne a legtöbb esély. Talán még a Trencín lehetne "jó", de kérdés, hogy hogy sikerül erősítenie a szlovák bajnoknak. Szerintem nem lesz szerencséjük és belefutnak egy Legia-ba rögtön az elején. Esetleg a Ludogorets-be, mert a magyar-bolgár párharcok se ritkák a történelemben. Első körös ellenfélről álmodni sem lehet, mert az ottani legjobb csapat együtthatója se ér kiemelést.

Érdekes lesz, én már várom a sorsolást.

Rudee
Ezek szerint a hotel és a reptér mellé kaszinó is épül Felcsúton 😄

bakkerman
A grupiba?

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

bakkerman
még megvárják hogy az első 4 forduló után a 12. helyen kullogjon a csapat

LasDen
én nem néztem a dátumot. Azt hittem lendületből ki is rúgták 😄

Igen, azt láttam, de azt tartom szánalmasnak, amit Jim is ír.
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2016.05.20. 16:13:26
Jim Morrison
én is meglepődtem, nem voltam tisztában vele, hogy korábban menesztették azonnali hatállyal ott, ahova most szakmai igazgatónak megy.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.05.20. 15:39:32

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

passatgt
nem mai cikk

Jim Morrison
<#guluszem1>

Ezt nem vagyok hajlandó elhinni... <#fejvakaras>