32945
Magyar Foci
  • Takezó
    annyi baj van az MLSZ-szel, amiért lehet őket kritizálni, annyi baj van a csapataink kupaszereplésével, és most komolyan neki kell állni buzizni? szerintem az egyenlőség jegyében ez egy szimbolikus értékű döntés
  • Grenzjager
    "nagyon kiemelt meccsre" buzik sokan járnának amúgy mert lenne erős "ruha vizsgálaton túl" testüreg vizsgálat kamerával.
  • Zenszkij
    Ezért volt nagy kár, hogy a Fradi képtelen volt elérni a dobogó harmadik fokát. Ez a Győr meg szégyellheti magát, mi a fenének lett bajnok? Lélekölő hulladék játékot produkáltak....sikerült egy fordulót játszaniuk, mekkora xarok. LOOOOOOOL
  • ReszegKoldus
    Igazolniuk kell valahogy, hogy melegek?
    Csak mert nekem a „két nagykorú magyar állampolgárról” más lehetőség is eszembe jutott és nem egyértelmű a dolog :D
  • ressy14
    azért azt jó látni, hogy csányiék megpróbálják alulmúlni a kisteleki féle brigádot
  • ressy14
    én csinálnék egy buzi szektort közvetlen a b-közép mellé, aztán már csak egy kávét kérek! :D
  • sempronius18
    Jézus ereje.

Ez már itt tényleg a vég! Mi lesz még itt!? :(
  • Grenzjager
    megtalálta az MLSZ a méreg fogát a szurkolók hiányára BUZI EMELESZ
  • karajjj
    lehet, hogy könnyebb lesz így megemészteni a dolgot... :D
  • ressy14
    DVSC.hu: Valószínűleg nem közvetíti az első meccsünket a tévé

"...Amennyiben mégis képernyőre kerül a találkozó, tájékoztatjuk szurkolóinkat." Azóta új hírt nem közöltek, úgyhogy szerintem nem adja semmi.
  • karajjj
    Loki meccset nem adja a tv?
  • Grenzjager
    Szarabb a Győr mint a Videoton, kár hogy nem a Siófok indult nemzetközi kupában, nem lennénk rosszabb megítélés alatt. A Vidi legalább nyert itthon meccset....

Tarsoly amúgy érdekes, mert a meccsére az izraeli szurkolók miért vihettek be bármit (füst, pyro, csapat drapik)
    ...ott kezdődik az antiszemitizmus, hogy nem gyújthatták fel a maccabisok az ETO stadiont, sajnos, pedig szépen égett volna és Csornáról is lehetett volna látni :) Rasszista Tarsoly!

Elnézve a Debrecent, és nem megbántva a kispestieket, lehet idén minden csapatunk kiesik az első körben... a Honvéd-CrnaGoraBunda csapatot hagyjuk....
  • ReszegKoldus
    Knézy mondta azt is, hogy Pintér nem tudta megtartani az utolsó edzést, nehogy Sousa kifigyelje a szállodaablakból a taktikát, hát volt mit rejtegetni :D
  • ReszegKoldus
    Helyes...bár az nem jó, hogy az ellenfél szurkolóitól is.
  • passatgt
    TUDOK EGY OLYAN MÓDSZERT ( A SAJÁTOM, HATÉKONYAN ALKALMAZTAM, AMIKOR MÉG FOCIZTAM ), AMELLYEL JELENTŐS MÉRTÉKBEN NÖVELHETŐ A 11-ESEK VÉDHETŐSÉGE..
    HA ESETLEG ÉRDEKLI ÖNT A MÓDSZEREM, AKKOR SZÍVESEN ELMONDOM ÉS MEGMUTATOM ÖNNEK ÉS A KAPUSAIKNAK.

ÜDVÖZLETTEL: BRINDZA ANDRÁS T.: +36 ..........

• Narxis
    FB-n kapják az oltást a győriek. :/
  • Solt
    Hát szívből remélem, hogy nem így van...
  • [HUN]FaTaL
    :DDD
  • [HUN]FaTaL
    Nem azt írtam, hogy azokon mindenki szerez is, csak hogy nagyobb lehetőség, mint a hazai posvány.
  • Oziris666
    kb. így gondolkodhatnak:D

• ressy14
    "Ha én focista lennék, akkor a nemzetközi meccseken tenném oda magam a legjobban. Amúgyis azokon lehet rendes külföldi szerződést is szerezni."

Ez nem teljesen igaz. Tavaly a menetelésünk után egyedül Niko-ért adtak reális ajánlatot, amit inkább halogattunk.
  • COOLancs
    Nem csak a játékosok hanem a háttéremberek is nyáron visszavesznek, ezen maximum az segítene ha évről évre jönnének az eredmények a nemzetközi kupákban.
  • [HUN]FaTaL
    Azt én sem. Ha én focista lennék, akkor a nemzetközi meccseken tenném oda magam a legjobban. Amúgyis azokon lehet rendes külföldi szerződést is szerezni.

Lehet ők inkább úgy gondolkodnak, hogy a fizetése ígyis-úgyis ugyanannyi, akkor meg minek utazgasson meg szenvedjen, elég a bajnoki meg a kupa. Ez mondjuk elég szomorú lenne.
  • sempronius18
    Akkor még nem épültek be az új igazolások.
    Ráadásul alapozás közben voltak azért voltak fásultak, vagy remélem.

Bizakodok inkább és majd maximum a meccs után bosszankodok.
    Csak remélni tudom, hogy nem következik be az égés, hogy nem lesz augusztusban magyar csapat Európában.
  • COOLancs
    Megszokták a nyári uborkaszezont ilyenkor a Balatonon süttetik a seggüket, a fasz akar európában haknizni.
  • Solt
    Sakk és matt... ennyi... XD
  • ressy14
    mert a vb-re készülünk, nem kell az a plusz 10 meccs a BL-ben és az EL-ben.
  • COOLancs
    Én is a Lokiba bízok, főleg hogy már a szuperkupán is úgy mozogtak mint az izomsorvadásosok....
  • Solt
    Csak azt nem értem, hogy mi a szarért...
  • [HUN]FaTaL
    Nagyobb égés volt a vidié az tény, de amúgy mindkét csapat motiválatlanul, lelketlenül, nulla produkciót nyújtva játszott.
  • COOLancs
    A vidiét még emlegetni fogják egy darabig Összeurópai-lócitrom díjas teljesítmény volt
  • ressy14
    m2 lol. illik a mai meccshez :D
  • passatgt
    egyértelműen a videotoné, mivel ez a csapat papíron is jobb a győrnél, a másik meg még papíron sem volt
  • ressy14
    a miénk, nekünk 10 percünk sem volt összesen
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom eldönteni, hogy a Vidi múltheti, vagy a Győr mostani produkciója volt-e siralmasabb.
  • sempronius18
    Igazad van.
    Döbbenetes, hogy leven maradva a magyar bajnok fizikálisan egy alja középcsapattal szemben is Európában.
  • sempronius18
    Izlandi, Észt, Kazah csapatok aratnak, mi meg szopunk.

Nem baj majd a Honvéd, meg a Loki.......
  • DasIsFuck
    Mondjuk szerintem elfáradt a győr már a 60. percben látszott, hogy esélytelen h felvegyék az embereket.
    első félidőbe volt pár szép akciójuk és ennyi, de hát ez a Győr játéka a bajnokságba is ezt csinálták.
    Magyarországon ez elég, nemzetközi porondon meg nem, ennyi.
    Várható volt, nem értem a csalódottságot meg az értetlenséget.
  • ressy14
    pressing! :D
  • COOLancs
    A városállamokkal vagyunk egy szinten, ahol már 3 falus bajnokság van az már erősebb az nb1-nél nem értem miért kell meglepődni ilyenkor, Knézy is úgy csinál mintha nem nézett volna még magyar meccset :D