Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
http://goo.gl/gd6Zi5

A márc. 12-ei Fradi - Újpest meccsre már nem lehet jegyet kapni, ami kb. 12 - 14 ezer nézõt jelent. A Hali - ZTE meccseken is teltház közeli nézõszámok szoktak lenni.
A bundás témához csak annyit, hogy szerintem be kéne tiltani az összes netes fogadóirodát, és min. 3-as kötésekben lehetne fogadni a meccsekre. Az ilyen "ki lövi az elsõ szögletet" típusú eseményekre meg egyszerûen el kéne törölni.
Dum spiro, spero.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
pillanatnyilag globálisan gondolkodtam 😊))
mert azért a foci bunda nem magyar találmány és az elmúlt években német és olasz meccsek is súlyosan benne voltak.
És tudom h szar a csapat, de õket szeretem, megvan a lehetõségem h megnézzem kedvenc csapatomat, akkor megteszem. Aki szurkol vkinek és lehetõségei megvannak az sztem kijárhat nyugodtan nem bánja meg nagyon. max az idegeskedés ha veszít az ember benne van 😊
Most ha van kedvenc csapatom, akkor se megyek ki mert roszabbul játszanak nem bajnokok? (vidit bajnokként se látogatják, ami vhol a város szégyene is, mert mit csináljon még a vidi, hogy kimenjenek, BL gyõzelem? 😄)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
máshol még ennél is szarabb a foci mégis többen kijárnak (lengyelek kb ott vannak ahol mi, nézz nézõszámokat)
Nem a szurkolókat kéne visszafogni, hanem a bundameccseket, engem csak az risztana el a meccsektõl, ha tudnám, hogy hiába szurkolok, kapok szívinfarktust meccsenként, ha közben rég eladták zsebpénzért.
Tiszta focit többen néznének. Jegyárak is nevetségesek sok helyen.
a liláknak is van sportszerûtlen dala a fradistáknak...
az a baj hogy mindig minden az MLSZ-en múlik majd hogy éppen aktuálisan mit fog sportszerûtlennek találni... focimeccsen pedig felfokozott állapotban van a szurkolók egy része, ami természetes, akinek ez nem tetszik az menjen bélyeggyûjtõ rendezvényre, és ilyenkor elõfordul az ellenfél zrikálása, sõt bizony még a szidása is. Szinte hihetetlen.
A rasszizmus dolgot is rég el kéne már felejteni. Mikor melyik fekete játékos tett panaszt ilyen miatt? mikor melyik hol volt szidva bõrszíne miatt?
Dum spiro, spero.
de akkor tévedtem a mennyiséget illetõen. 40-50? akkor õket ki kell baszni és szevasztopol....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.smart-bus.hu
Dum spiro, spero.
de elhangzik nem egyszer....és gondolom nem is seggükbõl szedték...
www.smart-bus.hu
MTK-ra eddig is özönlöttek a családok, mert ott nyugi van volt és lesz.
...legalább idén már nem fogja zavarni az újpesti családokat a szervezett szurkolás, Miskolcon pedig már semmilyen ultra nem fogja zavarni a családokat, legfeljebb idegenbeli DVTK meccsen. Majd tavasszal kiderül, hogy jönnek e családok😊))
www.smart-bus.hu
de nyilván sovány vigasz egy egri szurkolónak
Hál'Istennek ma folytatódik az MB1😊)))))))
Dum spiro, spero.