32945
Magyar Foci
-
Takezó #23041 annyi baj van az MLSZ-szel, amiért lehet őket kritizálni, annyi baj van a csapataink kupaszereplésével, és most komolyan neki kell állni buzizni? szerintem az egyenlőség jegyében ez egy szimbolikus értékű döntés -
Grenzjager #23040 "nagyon kiemelt meccsre" buzik sokan járnának amúgy mert lenne erős "ruha vizsgálaton túl" testüreg vizsgálat kamerával. -
Zenszkij #23039 Ezért volt nagy kár, hogy a Fradi képtelen volt elérni a dobogó harmadik fokát. Ez a Győr meg szégyellheti magát, mi a fenének lett bajnok? Lélekölő hulladék játékot produkáltak....sikerült egy fordulót játszaniuk, mekkora xarok. LOOOOOOOL -
#23038 Igazolniuk kell valahogy, hogy melegek?
Csak mert nekem a „két nagykorú magyar állampolgárról” más lehetőség is eszembe jutott és nem egyértelmű a dolog :D -
#23037 azért azt jó látni, hogy csányiék megpróbálják alulmúlni a kisteleki féle brigádot -
#23036 én csinálnék egy buzi szektort közvetlen a b-közép mellé, aztán már csak egy kávét kérek! :D -
sempronius18 #23035 Jézus ereje.
Ez már itt tényleg a vég! Mi lesz még itt!? :( -
Grenzjager #23034 megtalálta az MLSZ a méreg fogát a szurkolók hiányára BUZI EMELESZ -
karajjj #23033 lehet, hogy könnyebb lesz így megemészteni a dolgot... :D -
#23032 DVSC.hu: Valószínűleg nem közvetíti az első meccsünket a tévé
"...Amennyiben mégis képernyőre kerül a találkozó, tájékoztatjuk szurkolóinkat." Azóta új hírt nem közöltek, úgyhogy szerintem nem adja semmi. -
karajjj #23031 Loki meccset nem adja a tv? -
Grenzjager #23030 Szarabb a Győr mint a Videoton, kár hogy nem a Siófok indult nemzetközi kupában, nem lennénk rosszabb megítélés alatt. A Vidi legalább nyert itthon meccset....
Tarsoly amúgy érdekes, mert a meccsére az izraeli szurkolók miért vihettek be bármit (füst, pyro, csapat drapik)
...ott kezdődik az antiszemitizmus, hogy nem gyújthatták fel a maccabisok az ETO stadiont, sajnos, pedig szépen égett volna és Csornáról is lehetett volna látni :) Rasszista Tarsoly!
Elnézve a Debrecent, és nem megbántva a kispestieket, lehet idén minden csapatunk kiesik az első körben... a Honvéd-CrnaGoraBunda csapatot hagyjuk.... -
#23029 Knézy mondta azt is, hogy Pintér nem tudta megtartani az utolsó edzést, nehogy Sousa kifigyelje a szállodaablakból a taktikát, hát volt mit rejtegetni :D -
#23028 Helyes...bár az nem jó, hogy az ellenfél szurkolóitól is. -
#23027 TUDOK EGY OLYAN MÓDSZERT ( A SAJÁTOM, HATÉKONYAN ALKALMAZTAM, AMIKOR MÉG FOCIZTAM ), AMELLYEL JELENTŐS MÉRTÉKBEN NÖVELHETŐ A 11-ESEK VÉDHETŐSÉGE..
HA ESETLEG ÉRDEKLI ÖNT A MÓDSZEREM, AKKOR SZÍVESEN ELMONDOM ÉS MEGMUTATOM ÖNNEK ÉS A KAPUSAIKNAK.
ÜDVÖZLETTEL: BRINDZA ANDRÁS T.: +36 ..........
-
#23026 FB-n kapják az oltást a győriek. :/ -
Solt #23025 Hát szívből remélem, hogy nem így van... -
#23024 :DDD -
#23023 Nem azt írtam, hogy azokon mindenki szerez is, csak hogy nagyobb lehetőség, mint a hazai posvány. -
#23022 kb. így gondolkodhatnak:D
-
#23021 "Ha én focista lennék, akkor a nemzetközi meccseken tenném oda magam a legjobban. Amúgyis azokon lehet rendes külföldi szerződést is szerezni."
Ez nem teljesen igaz. Tavaly a menetelésünk után egyedül Niko-ért adtak reális ajánlatot, amit inkább halogattunk. -
COOLancs #23020 Nem csak a játékosok hanem a háttéremberek is nyáron visszavesznek, ezen maximum az segítene ha évről évre jönnének az eredmények a nemzetközi kupákban. -
#23019 Azt én sem. Ha én focista lennék, akkor a nemzetközi meccseken tenném oda magam a legjobban. Amúgyis azokon lehet rendes külföldi szerződést is szerezni.
Lehet ők inkább úgy gondolkodnak, hogy a fizetése ígyis-úgyis ugyanannyi, akkor meg minek utazgasson meg szenvedjen, elég a bajnoki meg a kupa. Ez mondjuk elég szomorú lenne. -
sempronius18 #23018 Akkor még nem épültek be az új igazolások.
Ráadásul alapozás közben voltak azért voltak fásultak, vagy remélem.
Bizakodok inkább és majd maximum a meccs után bosszankodok.
Csak remélni tudom, hogy nem következik be az égés, hogy nem lesz augusztusban magyar csapat Európában. -
COOLancs #23017 Megszokták a nyári uborkaszezont ilyenkor a Balatonon süttetik a seggüket, a fasz akar európában haknizni. -
Solt #23016 Sakk és matt... ennyi... XD -
#23015 mert a vb-re készülünk, nem kell az a plusz 10 meccs a BL-ben és az EL-ben. -
COOLancs #23014 Én is a Lokiba bízok, főleg hogy már a szuperkupán is úgy mozogtak mint az izomsorvadásosok.... -
Solt #23013 Csak azt nem értem, hogy mi a szarért... -
#23012 Nagyobb égés volt a vidié az tény, de amúgy mindkét csapat motiválatlanul, lelketlenül, nulla produkciót nyújtva játszott. -
COOLancs #23011 A vidiét még emlegetni fogják egy darabig Összeurópai-lócitrom díjas teljesítmény volt -
#23010 m2 lol. illik a mai meccshez :D -
#23009 egyértelműen a videotoné, mivel ez a csapat papíron is jobb a győrnél, a másik meg még papíron sem volt -
#23008 a miénk, nekünk 10 percünk sem volt összesen -
#23007 Nem tudom eldönteni, hogy a Vidi múltheti, vagy a Győr mostani produkciója volt-e siralmasabb. -
sempronius18 #23006 Igazad van.
Döbbenetes, hogy leven maradva a magyar bajnok fizikálisan egy alja középcsapattal szemben is Európában. -
sempronius18 #23005 Izlandi, Észt, Kazah csapatok aratnak, mi meg szopunk.
Nem baj majd a Honvéd, meg a Loki....... -
#23004 Mondjuk szerintem elfáradt a győr már a 60. percben látszott, hogy esélytelen h felvegyék az embereket.
első félidőbe volt pár szép akciójuk és ennyi, de hát ez a Győr játéka a bajnokságba is ezt csinálták.
Magyarországon ez elég, nemzetközi porondon meg nem, ennyi.
Várható volt, nem értem a csalódottságot meg az értetlenséget.
-
#23003 pressing! :D -
COOLancs #23002 A városállamokkal vagyunk egy szinten, ahol már 3 falus bajnokság van az már erősebb az nb1-nél nem értem miért kell meglepődni ilyenkor, Knézy is úgy csinál mintha nem nézett volna még magyar meccset :D