32945
Magyar Foci
-
#23081 1:2 :D -
Zenszkij #23080 Mondjuk annyi szólhat mellettük, hogy az utóbbi években legalább felvonultattak valamit nemzetközi porondon. Az UEFA csoportkörig ha eljutnának már elégedettek lehetnénk. -
Blum #23079 1-1
Fakk. -
#23078 Ma egyikőjük sem játszik, az eredmény alapján el sem csalják a meccset. Az egyetlen csapatunk lehet a 3. körben bassza meg, szurkoljunk már nekik. -
Zenszkij #23077 Sándor Tamás kivitte a feleségét, hogy Amerikában szüljön és a gyereke ottani állampolgár legyen, majd 11 válogatottság után többet nem vette fel a címeres mezt. Dombi Tibit meg azért nem szeretem, mert egy hatalmas színész volt a pályán, folyamatosan erkölcstelenül játszott és dobta föl magát. Szurkoltam nekik az ellenérzéseim ellenére is mikor BL főtáblára kerültek, de amit ott elcsaltak azt nem tudom elfelejteni. Jó jussanak tovább, de ha ma győznek majd megy a nagy mellveregetés, hogy micsoda hatalmas erőt képviselnek. -
sempronius18 #23076 Egyébként Sándor Tamással és Dombival őszintén mi bajod van.
Nekem ezerszer szimpatikusabbak, mint a korosztályuk sztárjai. -
#23075 Dikkkkk, minden magyar csapatnak van sötét oldala, nem túl szép dolgokkal, gondolom nem is vagy szurkolója egyiknek sem... -
sempronius18 #23074 Ők legalább eljutogatnak a csoportkörig, ha nem akkor is mennek 1-2 kört, nem úgy, mint a nemzet kirakatcsapata a tavalyi évet kivéve. -
Solt #23073 Engem ilyenkor egy dolog érdekel, magyar csapat. Más nem számít... -
Zenszkij #23072 Sándor Tamás és Dombi Tibi óta gyűlölöm a Debrecent, remélem kizúgnak. Továbbá hánytam az elbundázott bl meccseiktől. Ezek nem érdemelnek nemzetközi kupaporondot, és épül nekik a stadion, nevetséges. -
Solt #23071 Hajrá DVSC!!! :)) -
sempronius18 #23070 Nem a sehová sem számító szuperkupán kell villogni, mondtam én ezt tegnap is.
Azonban nem akarom fényezni magam nehogy a végén legyen 4-1 belőle a Norvégoknak. -
#23069 bazz a szuperkupa meccs alapján tőlük vártam a legkevesebbet :D de hajrá hajrá -
#23068 0-1:D
kurvajók vagyunk -
#23067 Újabb debreceni kapufa! Ezúttal Sidibe lövése után
namár... -
#23066 Bódi előtt hatalmas helyzet, a labda a kapufáról vágódott ki, Stubhaug védett óriásit -
#23065 Pont most akartam linkelni. -
Zenszkij #23064 Javaslom olvassátok el, nagyon igaz és tanulságos iromány. -
#23063 És akkor már nem kell hajtani a meccsen? Értem én, hogy gőzgép de mi hajtsa?
Akkor mi a fasznak nevezünk a BL-re? Menjen akkor a hazai posvány, nemzetközi szereplés nélkül azt kész. -
Solt #23062 Tudtommal egyáltalán nincs semmilyen közvetítés... -
#23061 Debrecen meccsről stream se lesz? Tehát kompletten nincs tv-ben vagy csak nálunk nincs? -
Solt #23060 Jogos... túl naiv vagyok. -
Solt #23059 És ennek mi köze van ahhoz, hogy hülyének néznek mindenkit? KÜZDENI kellett volna, és ha úgy sem sikerül, akkor "Elbasztuk, eltaktikáztuk, jobbak voltak" stb nyilatkozat után az élet megy tovább, és az ember még kalapot is emel...
A Győr volt az esélyes? Nem. Erre lehetett számítani? NEM!!! Arra lehetett számítani, hogy kikapnak, kiesnek, de ilyen lélektelen, akarat gyenge, beszari játékra egyáltalán nem lehetett számítani, ergo csalódás amit műveltek, és ráadásul még undorítóan is viselkednek. Megérdemlik az ekézést... -
#23058 Ezen te még meglepődsz? Amióta én élek a válogatottnál is ez megy. -
#23057 Szerintem az is elég undorító amit itt leműveltek...
Talán a győr volt az esélyese a meccsnek?
Nem.
Mire lehetett előzetesen számítani?
Erre.
Nem láttatok eleget a Győr meccseiből tavaly, hogy milyen nulla játékkal lettek bajnokok?
Kijött a papírforma, ennyi történt.
Ennek fényébe kb annyira szánalmas amit itt leműveltek, mint a vidi teljesítménye...
-
Solt #23056 Na ez az ami undorító! Nem elég, hogy elbaszták de jó alaposan, még hülyének is nézik az embert! -
COOLancs #23055 Tartok tőle jobb is... -
Zenszkij #23054 győri eto - Maccabi Tel-Aviv 0:2
kapuralövések: 6:22, kaput eltaláló lövések: 1:11
magyar nyilatkozatok:
"kiegyenlített volt a játék"
"meg voltak a helyzeteink"
"a Maccabi maximálisan kihasználta a helyzeteit"
EZEK NEM CSAK BÉNÁK, DE HÜLYÉK IS!!! :D -
ManoNegra #23053 Igen, tudom. Ez mit sem változtat azon, hogy a hazai szurkerekről a cipőt is levetették, az izraeliek meg bevihették a zászlóikat drapikat stb. -
#23052 A rendőrök hét izraeli szurkolóval szemben pirotechnikai eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt intézkedtek a Győri ETO FC - Maccabi Tel-Aviv Bajnokok Ligája labdarúgó-mérkőzésen - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.
A beléptetéskor egy izraeli szurkoló két fáklyát és egy hanggránátot akart a mérkőzésre bevinni. A pirotechnikai eszközt az egyenruhások lefoglalták, a férfit a mérkőzésről kitiltották.
A vendégszurkolók a mérkőzés alatt görögtűzet gyújtottak a szektorukban. A rendőrök hat fiatal ellen polgári felhasználású robbanóanyaggal és pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt intézkedtek. -
ManoNegra #23051 Csak hogy azok most a saját szurkolók voltak, míg az idegenek görögtüzet csináltak, meg minden sz@rt bevihettek. -
#23050 Ezt nem tudtam eddig, akkor emelem kalapom, ügyesek! -
#23049 minden győri meccsen megcsinálják a vendégszurkolókkal, nem volt újdonság -
#23048 Ez tényleg megtörtént Európában egy alapvetően szórakoztatási céllal keletkezett sporteseményen? Undorító bazdmeg. -
#23047 Juhász --> Vidi (hivatalos)
-
Solt #23046 Tény, de ennek semmi köze az egyenlő bánásmódhoz. ;) -
#23045 de sajnos a blankoltak FOCIZTAk mig a fiaink hát nem tudom de hogy azt nem focinak hivjak az biztos -
karajjj #23044 gondolom a blankolt pöcsűeket is így vizsgálták át... :D -
Grenzjager #23043 mea culpa, de már megint valamiről csak terel az MLSZ, kik ezek a meleg MLSZ partner szervezetek? kik finanszírozzák őket, stbstb -
Grenzjager #23042 a zoknit nem kellett levenni tegnap Győrben