Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊és kihagytam hogy a bundázó magyar játékosokat miért tiltja el az MLSZ ha közben bundázó olasznak meg játékengedélyt ad (bevallotta, 2X fogadott el pénzt)... - megértem a pécsiek kiakadását 😊

ReszegKoldus
Náluk legalább ingyenes, azt is becsülni kell 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

A továbbra is roppant szurkoló barát MLSZ ma 13.30-ra írta ki a Gyõr libakupa meccset. Biztos, hogy a szurkolókért van ez az egész? 😄😄 mert szerdán 13.30-kor ki megy meccsre? ingyenes 😊))

amúgy meg minden klubnál ezek szerint másképp értelmezik az anonimitás jegyvásárlás megszûnését, van ahol személyi kell a vásárláshoz (jó értelmezés), van ahol külön regisztrációs kártya (rossz értelmezés) 😊

szóval itt semmi sem mutat a nézõszám növekedésére. De ezt mondjuk nem is akarja az MLSZ mert nem úgy viselkedik... Fradinál és Gyõrnél növekedés de minden máshol szerintem csökkenés várható.

Egervári kérése volt, hogy a többiekkel együtt tudjanak a diók a válogatott kerethez csatlakozni.

ressy14
inkább legyen hétfõ 11, akkor még melegebb is lenne, ha már nézõ nem lesz.

Szurkolóbarát MLSZ, gratulálunk.

Dum spiro, spero.

Narxis
A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága megváltoztatta a labdarúgó NB I 20. fordulójára kiírt FGSZ Siófok-Diósgyõri VTK bajnoki mérkõzés játéknapját, és kezdési idõpontját, így ezt az összecsapást a tervezettõl egy nappal korábban, március 17-én, vasárnap 18.30-tól játsszák a Balaton parti városban. Ezzel összefüggésben az eredetileg erre az idõsávra kiírt Pécsi MFC-Matias-Kaposvári RFC meccs kezdési idõpontja is megváltozott, ez a bajnoki átkerült a szokásos háromnapos forduló utolsó játéknapjára, hétfõre, 16.30-ra, ami azért lett a hét elsõ munkanapja, mert az ezt megelõzõ pénteken, a március 15-i Nemzeti Ünnepen nem rendeznek futballmeccseket, így a forduló szombaton kezdõdik.

hétfõ 16.30

😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

narumon
Híí igy összeolvasva nagyon durva Egervári mennyivel több mindent ért el mint a többiek... :o

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Effe88
nekem a legnagyobb csalódás a Bozsik Peti
komolyan azt hittem van benne vmi plussz és tényleg nagy szaki és késõbb is sikeres lehet edzõként

az elmúlt 20 év magyar bajnok edzõi
Mivel foglalkoznak manapság az elmúlt 20 év aranyérmes szakvezetõi? Kazahsztántól az NB III-ig...

Effe88
sorry

bakkerman
#20651 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/fogadasi-ugy-lanzafame-ujra-elismerte-hogy-penzt-fogadott-el-2223529

bakkerman
így van,ezekrõl sem szabad megfeledkezni...

narumon
Jah de én símán ugyanúgy trutyiba nyomnám jónéhány játékos (akár válogatott) fejét is.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Egy kalap alá venném még Kistelekit, a Tökit pofozó nézõket, Bicskeit, Koemant, a kisBozsikot is meg leginkább az olyanokat mint a Berki vagy a Jámbor meg az egyéb tulajok akik csak kifele veszik a pénzt befele soha nem teszik, valamint még mindig elsõ helyen a magyar államot akik szépen hagyták a tömegsportot és mindenféle sporttevékenységet minimumra zülleni a rendszerváltás után.

kapnának

mert Tornyi, Reszeli-S.O.S. nem jutottak ilyen magasságokba 😊 de kapának õk is szemetet, mint Mezey... aki 6 tonnát mondjuk, õk meg csak 3-4 tonnát kapnák..

<#eljen> ennyi

narumon
Najó de miért Õ kapja a legnagyobb lebaszást? Mert nála szinte csak komolyabb szétkúrók vettek ebben részt. Kezdve a Magyar Államtól (õvé szerintem a legnagyobb felelõsség), a játékosokon át, a befektetõkig és nézõkig. Bazi könnyû valakinek a nyakába varrni. Ha nyakakba akarjuk varrni akkor kollektíven mindenkiébe (volt egyáltalán pozitív ember az elmúlt 20 évben?)

bakkerman
száz szónak is egy a vége,a magyar "futball" leépülésében neki is jókora szerepe volt,lehet jönni azzal,hogy bezzeg külföldön õt megbecsülik,meg meghallgatják,meg kint nagy penge,LESZAROM,itthon õ is bennevolt a futballunk szétkúrásában,csak ez a lényeg...

1995 és 1996 között a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) szakmai igazgatója, majd 1997-tõl az Edzõközpont igazgatójaként dolgozott. 1999 és 2006 között az MLSZ elnökségi tagja volt, 1999–2000-ben és 2005–2006-ban a szövetség alelnöke is egyben.

na azért sáros, éás sok jót nem tett le az asztalra

bakkerman
láncafém

tökéletes igazolás a honvédnak,egy igazi rutinos bundamester,rá bármikor lehet majd számítani 😊 Heringvéj úr meg ezzel írta le nálam magát egy életre,hogy képes ilyen játékost leigazolni,grat neki 😊

narumon
Nah Nah ez így szerintem nem igaz. Tudtommal 1997-1999 között volt az edzõközpont vezetõje, arra kérték fel, hogy vezesse be az UEFA által is elfogadott edzõképzést (elõtte nem volt ilyenünk). Majd valamikor 2001-tõl 2009-ig szintén õ volt, után 2010 végén hívták vissza ismét, hogy tegyen egy kis rendet, amit 2012-ig vállalt.
Szóval 1997 elõtt még véletlen sem volt edzõ képzõ, fõleg mert leginkább nem is tartózkodott itthon, ennek megfelelõen a "meg mindent" sem õ csinálta.
Valamint 83-ban vette át a válogatott irányítását, amit 2 év alatt a csúcsra juttatott, majd 86-ban az ismert kudarcok után, elzavarták - az már roppant érdekes, hogy a 88-as EB-re KI SEM JUTOTTUNK (pedig ugye ha Mezey volt a hibás akkor 88-ban lehetett volna egy nagyot villantani).

Szóval én azt mondom, hogy hihetetlen sok negatív legenda kering a fasziról - és ezt mindenki mondja tovább utána olvasás vagy nézés nélkül, kvázi már igaznak elhitetve. Az olyanokat meg, hogy hivatalos FIFA instruktor volt, meg, hogy egészen a közelmúltig a FIFA és UEFA szakmai munkáját is segítette - valahogy mindig kimaradnak.

Kicsit nekem ez olyan, hogy külföldön mindenki elismeri, kíváncsiak a véleményére, elõadásokra hívják, szakmai feladatokat bíznak rá, addig mi tésztás gyurizzuk, mindenhol belekötünk és elzavarjuk - olyan dolgokat fogva rá amihez semmi köze. Persze mi (az ország) híresek vagyunk arról, hogy mindent máshogy látunk mint nyugaton, csak akkor nem tudom mért nekik van mindig igazuk...

Az, hogy most van egy Dzsudzsákunk arról Égerházi nevû DVSC játékosfigyelõ/edzõ tehet (aki Sándor Tamást is felfedezte) és így tovább és egyelõre Egervárival sem értünk el eddig semmit sem.

és végülis 86 óta õ képzi az edzõket, meg mindent, ezért õ legfõbb rossz a rendszerben.. most már képezte, mert leváltották végre valahára, a fociban nem volt se rendszer- se gengszter- se semmilyen váltás 😊

narumon
Azt mondjuk nem tudom miért divat szidni Mezeyt amikor messze õ tette le eddig a legtöbbet az asztalra a "modern" korban. Ugyebár azóta senkivel nem jutottunk ki tudtommal. Egervárinál is minden elõdje gyengébben szerepelt mégis Egervári kapja a legnagyobb ívet. Hogy miért azt nem tudom (meg senki nem is tudta még megmagyarázni)

narumon
És szerintem ez így van jól.

86óta az is kevés lenne 😊
és akkor végre Köztársasági elnök lehetne Dr. Mezey 😊

[HUN]FaTaL
Csak aztán vigyázz, nehogy bilibe lógjon a kezed 😄DD

http://goo.gl/gd6Zi5

ressy14
akkor is itt pofázzatok majd, ha az összes többi VB selejtezõt megnyerjük, alázzuk idegenben a hollandokat, és csoportelsõként megyünk Brazíliába <#idiota>

Dum spiro, spero.

a 86-os mexikói hõs Mezey dottore szövetségi kapitány pályaedzõje a szövetségi kapitány ma... Még ha szárnyal a szerethetõ is.... áááá

bakkerman
szir szar Premier League-ben Wenger meg Ferguson mióta ott van a csapatuknál,mert ott nincs színvonal,bezzeg nálunk,6 hónapont basszák ki az edzõket,mert egész egyszerûen annyira magas szinten folyik nálunk a labdarugás,hogy nem tudnak megmaradni a külföldiek...ez ugye a nagyon jó színvonalu hazai edzõképzésnek is köszönhetõ,amit az 5x edzõi Aranylabdás George Mezey vezetetett még nemrég

ez az MB1

Effe88
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-szegyenteljes-paks-elleni-vereseg-daerden-allasaba-kerult-2223499

na dearden elment😄
de akkor minek kezdték el vele a téli felkészüléstXDXD
na mindegy
õk tudják

amúgy ha valami akkor ez a bajnokság a nagy BETÛS BOHÓC LIGA😄

AZ IDÉNY EDDIGI EDZÕVÁLTÁSAI
2012. augusztus 1.: Kis Károly helyett Máté Csaba (Paks, ideiglenesen)
2012. augusztus 20-21.: Détári Lajos helyett Ricardo Moniz (FTC)
2012. augusztus 27.: Bene Ferenc helyett Kovács László (Pápa, ideiglenesen)
2012. augusztus 30.: Máté Csaba helyett Tomiszlav Szivics (Paks)
2012. szeptember 1.: Kovács László helyett Zsivóczky Gyula (Pápa)
2012. szeptember 17.: Török László helyett Szabó István (Kecskemét, megbízottként)
2012. szeptember 28.: Szabó István helyett Horváth Ferenc (Kecskemét)
2012. november 22.: Sisa Tibor helyett Szentes Lázár (Diósgyõri VTK)
2013. január 4-5.: Supka Attila helyett Lõrincz Emil (vezetõedzõ)/Márton Gábor (edzõ) (Pécs)
2013. január 7.: Paulo Sousa helyett José Gomes január 20-án (Videoton)
2013. február 14.: Simon Antal helyett Mészáros Ferenc? (Egri FC)
2013. március 5.: Jos Daerden helyett Marc Leliévre (Újpest, ideiglenesen

ilyen szerintem sehol nincs
és ez évrõl évre így van😄

<#taps><#eljen><#eplus2>

bakkerman

Effe88
isteniXD

szabii98
nagyonnnagy oldal 😄

I met God. She's black

Effe88
trollfociiiiiiiiiXD

szabii98

I met God. She's black

ReszegKoldus
Eszerint jó sok embernek van kártyája <#wow2>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
A Fradi - Újpest meccsen 18 ezer nézõ, azaz teltház lesz. A kapu mögött leszerelték a székeket, ezzel létrehozva egy állószektort, így még több jegyet adhattak el oda.

Fasza hangulat lehet majd, bárcsak minden magyar MB1-es meccsen a jegyhiány lenne a legnagyobb gond.

Aztán azokat a székeket már vissza se szerelik, mert elkezdik bontani az Üllõit, úgy néz ki a rapid még sem jön el.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Türelmetlenek <#hehe>

narumon
Szerintem is ez még egy civilizált megoldás. Az iq0 az inkább a verjük szét a székházat meg a buszt és társai szoktak lenni.

Effe88
miért iq-0???
nem vertek szét semmit, véleményük meg lehet

Narxis
Biztos bérletesek voltak, nálam is elszakadna a cérna ha kiadnék egy rakás pénzt és ilyen nézhetetlen focival rukkolnának elõ hétrõl-hétre(most itt az õszre is gondolok), az eredmény meg hab a tortán.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt

IQ-0 ute drukkerek egy csoportjának mûve

bakkerman
mehet vissza targoncásnak mauríciuszra

És? 😊

www.smart-bus.hu

-y 😊

A gond az, hogy ilyen játékosnak, lehetnek nagy igényei. Minden szerénység nélkül állíthatom, hogy anno angyalföldön a grundon különbek voltunk ennél a gyereknél, és jó páran közülünk megrúgták volna a 15-20 gólt az NB1-ben... persze ehhez kitartás is kellett volna, ami nem volt erõsségünk. No meg a buli is fontosabb volt... sajnos... :S

www.smart-bus.hu