32945
Magyar Foci
-
#23161 volt egy nagy védése, amikor a saját csapattársa fejelte kapu felé:D -
Solt #23160 Vojvodina
Maccabi
Szerintem se viccelődjünk... -
Zenszkij #23159 ha én állok a Vojvodina kapujába is ugyanez lenne az eredmény -
#23158 megérdemelnékn az 1 gólt? helyzetünk nem volt -
#23157 Jenő úgy beszél, mintha Messi játszana az ellenfélnél :D -
Zenszkij #23156 Jenő sajnos a tucATRIPORTEREKNEK IS KÁR FIZETNI. -
#23155 Na ne viccelődjünk már azért ez a Vojvodina nem egy Maccabi szint. Szóval nem, a Győr kapta a legerősebbet, de ez normális, hiszen az BL selejtező volt. -
#23154 de faszom, szöglet van és nem futnak elvégezni szépen kisétál, igazgatja labdát, hát mi ez???? -
Zenszkij #23153 mér lövi el ez az állat, mért nem passzol, mért nem futnak, mért nem fociznak? -
Solt #23152 Úgy játszanak, ahogy hagyják őket. A 4 kupacsapatunk közül a Honvéd kapta a legerősebb ellenfelet. Ha nem lett volna a kiállítás, akkor csúnyán kitömték volna őket... -
#23151 "A Vidinek rengeteg esélye van továbbmenni"
Jenő már megint sok sört ivott.
#23149: Montenegrot? Persze :D Montenegro amúgy csoportelső lesz, Angliát meg nem verjük meg.
#23148: Ezt bírom, hogy közöd nincs a realitáshoz :D -
Zenszkij #23150 A gyalázat nem ez, hanem, hogy a Fradi ezt a retek Honvédot nem tudta laposra verni. -
#23149 montenegrót. -
#23148 még csoportelsők is lehetünk -
#23147 első félidőbe az egész csaapt állt.
kérem szépen milyen taktika ez?
kb arról szólt most is a játéka a honvédnak, hogy felivelgetik..
az edzőnek az a dolga h fazont szabjon egy csapatnak , de itt kb csak fel lettek küldve h ívelgessetek... -
#23146 Dehogy jutunk ki. Kit vernénk meg a pótselejtezőn? -
#23145 3 lesz a vége szerintem. -
#23144 ha kijutunk a vb-re, felőlem kieshet mindegyik klubcsapatunk a selejtezőkből -
#23143 az egy dolog, de az meg egy másik, hogy nincs játéka a honvédnak.
-
#23142 Szerintem az elmúlt 20 évből, ha kiveszed a tavalyit, a Loki BL szereplésének évét, valamint a Fradi BL szereplésének évét, akkor az összes a magyar foci szégyene (ez a 3 is csak a jelenlegi helyzethez képest nem az). -
#23141 Dehogy edző gond. Az edző gond, hogy 5 méteren 8-at ver rá valaki? Vagy az, hogy értelmetlenül felrúgja? -
Solt #23140 Szerintem nem véletlenül háromszor annyi a Vojvodina játékosok értéke, mint a Honvéd játékosainak az értéke. Ez egy egyénileg jobb csapat, ez szemmel látható... -
#23139 a válogatott még így is most volt a legközelebb a 2.helyhez. -
#23138 lassan akkor kezdhetsz megbarátkozni a gondolattal -
#23137 knézy mutasson már ezen a szinten olyan csapatot, amelyik vezetésnél emberhátrányban rendesen támadna... -
#23136 nem ez edző gond.
Nulla a játék, az nem a játékosok képességein múlik.
Szar az edző úgy ahogy van.. -
#23135 Barát te szemét! Tippszmikszűté?! :D
ha a loki esetleg itthon kiesik és nem tudjuk megverni a románokat a putrijukban, akkor a magyar foci szégyene lesz ez az év. -
#23134 Nem Jenőkém, az a bosszantó, hogy ennyi is elég egy magyar csapat ellen. -
#23133 barát tippmix botond -
#23132 na ma is parádé nap 10ember ellen szopi -
Solt #23131 Na ez már képességbeli gond... ez van, ezzel nem igazán lehet mit kezdeni. Most jön az, hogy a további küzdés helyett elmegy a kedvük... -
Zenszkij #23130 Na 2-0..LOL -
#23129 na szevasz knézy, ennyit arról, hogy a vojvodina csak védekezik és 1-0-ra játszik -
#23128 Ennek most mi a fasz értelme volt? Se gólhelyzet se semmi. -
#23127 na ez még kellett -
#23126 nagyon kéne egy gól, az emberelőnyt illene kihasználni, itthon nehezebb dolgunk lesz. -
#23125 nyilatkozatokat le kell szarni, mert szarra sem érdemesek.
-
#23124 ez egy olyan dolog aminek ezer és egy kiváltó oka lehet.
Ennyit tudtak.
Ez van.
Nem feltétlen azért, mert ők direkt nem akartak vagy direkt lesazrták...
-
#23123 Na rossi, micsoda játékot csinált kispesten mi?
ennél is csak a hype nagy... -
#23122 Nem, ez ellenpélda, a példa lista kicsit hosszabb lenne :D