Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Miért nem elég hogy csak személyi igazolvánnyal tudsz jegyet venni, ami névre szól, és fotó készül?
Miért kell így lajstromba venni az ország összes szurkolóját? Minek kell listázni, összeírni, adatok gyûjteni folyamatosan, a névre szóló jegyvásárláson túl? minek? kinek az érdeke és miért érdeke ez?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Közben találtam róla ilyeneket:
Terembõl is rendelhetõ a szurkolói kártya
Szurkolói kártya õsztõl
Nem tudjuk még milyen hatása lesz, mit érnek el, drukkolok nekik,de mi Fradisták azt se tudjuk mondani, hogy megtettünk mindent a kártya ellen. megpróbáltuk egyáltalán a tiltakozást a szurkolói kártya ellen?...mert az összefogás hiányában erõtlen semmiség volt ami volt összességében)
amúgy pl volt egyszer hogy kimentünk páran másnaposan, angyalföldi lakásban történõ ébredés után, adhoc egy Vasas-MTK-ra, amit a meccs elõtt 2 órával döntöttünk el. Csak nézni egy meccset minden izgalmi hatás nélkül, ülni, nézni,relax😊 Kártyákkal elveszik a jogot ettõl.
De adhoc én se tudok kivinni senkit egy Fradi meccsre. Ez jobban fájó az elõzõnél.
Ok, megszûnik az anonimitás és csak névre szóló jegyet lehet venni személyi igazolvánnyal, belépéskor fotó stb. Ez rendben.
De minek a szurkolói kártya???
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Nem tudom minek erõlködnek a többiek...😊
csak a csoportok kérik a helyüket hagyják üresen, mert a csoportok csak idegenben fognak Diósgyõr meccsre járni.
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
Egy megye 2-es focicsapat szurkolotabora is izgalmasabb annal,amit a kaposvari publikum csinal. Mindenki all a kezeben egy korso sorrel,karomkodik,nyakon kopkodi a masikat szotyival es kesz.
A meccset illetoen: Nem volt ez rossz meccs meg kaposvar "szurkolokent" sem,de a hazai csapat vedelme nevetseges. Bevallom oszinten,en lent a grundon anno eleg botlabunak szamitottam ha focizasrol volt szo,de ennyi penzert szvsz en is eljatszanek igy...ha nem jobban.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
kíváncsi leszek a zseniális Szivics most mirõl fog beszélni
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
LEgalábbis vendég focistaként v edzõként megkérdezném tõle élõben, hogy akkor hogy is volt ez?
Dum spiro, spero.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu