Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Arról nem is beszélve, hogy így alaposan kiszúrnak az ide látogató, magas szintû futballt kedvelõkkel, akiknek nincs szurkolói kártyájuk és csak azért zarándokolnak ide, hogy megnézhessenek 1-1 fantasztikus rangadót <#nyes>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Én nem akarom elhinni, hogy értelmes helyeken van ilyen baromság, hogy csak kártyával lehet jegyet venni 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Valaki magyarázza el, hogy minek kell a szurkolói kártya??

Miért nem elég hogy csak személyi igazolvánnyal tudsz jegyet venni, ami névre szól, és fotó készül?

Miért kell így lajstromba venni az ország összes szurkolóját? Minek kell listázni, összeírni, adatok gyûjteni folyamatosan, a névre szóló jegyvásárláson túl? minek? kinek az érdeke és miért érdeke ez?

passatgt
Azt értem, csak azt nem értem, hogy ez miért zavarja õket. Szerintem ez mindenhol így mûködik, legalábbis nyugat-európában biztosan. Vagy csak simán félnek a következményektõl? Nem kell balhézni és nincs gond...

Narxis
Személyes adatok megadása plusz a kamerázás zavarja az ultrákat.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
Valaki magyarázza már el, hogy mi a problémájuk... Nem teljesen értem

Narxis

ReszegKoldus
Áá nem arra gondoltam, olyanom még volt is, a szurkolói kártyával ellentétben 😄

Közben találtam róla ilyeneket:
Terembõl is rendelhetõ a szurkolói kártya
Szurkolói kártya õsztõl

ReszegKoldus
Lehet, hogy nem 10, hanem 9 vagy 8 éve is volt már ilyen fényképes kártya, csak akkor végül valamiért nem lett elengedhetetlen a jegyvásárláshoz.

Láma!
Szerintem a klubkártyára gondol. Nekem is volt, semmi elõny/hátrány nem járt vele, csak volt egy plasztiklap hogy klubtag vagy.

Láma!
Nem hiszem hogy pont a Fradi szurkolókból halt volna ki a magyar virtus 😄

?

Én ezért becsülöm a diókat, hogy õk össze tudtak fogni.
Nem tudjuk még milyen hatása lesz, mit érnek el, drukkolok nekik,de mi Fradisták azt se tudjuk mondani, hogy megtettünk mindent a kártya ellen. megpróbáltuk egyáltalán a tiltakozást a szurkolói kártya ellen?...mert az összefogás hiányában erõtlen semmiség volt ami volt összességében)

amúgy pl volt egyszer hogy kimentünk páran másnaposan, angyalföldi lakásban történõ ébredés után, adhoc egy Vasas-MTK-ra, amit a meccs elõtt 2 órával döntöttünk el. Csak nézni egy meccset minden izgalmi hatás nélkül, ülni, nézni,relax😊 Kártyákkal elveszik a jogot ettõl.

De adhoc én se tudok kivinni senkit egy Fradi meccsre. Ez jobban fájó az elõzõnél.

Ok, megszûnik az anonimitás és csak névre szóló jegyet lehet venni személyi igazolvánnyal, belépéskor fotó stb. Ez rendben.

De minek a szurkolói kártya???

Zenszkij
ennyi 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ReszegKoldus
Fradinál már kb 10 éve is volt szurkolói kártya (legfeljebb akkor még nem volt ennyire "szigorú" a rendszer). Majd meglátjuk ezek mennyire lesznek kitartóak 10 év múlva 😄

Narxis
A többiek kitartóbbak, bennük még él a magyar virtus.

Zenszkij
viszont a Gyõr bajnoki címébe én nem törõdtem bele. Milyen szép lenne valami csoda folytán beelõzni õket! Hajrá Fradi!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Láma!
A fradisták is beletörõdtek/elfogadták a szurkolói kártyát a csoportokat is beleértve.
Nem tudom minek erõlködnek a többiek...😊

lesznek diósgyõri szurkolók,
csak a csoportok kérik a helyüket hagyják üresen, mert a csoportok csak idegenben fognak Diósgyõr meccsre járni.

gyõri tavaszi hangoló

Narxis
Ja, az újpestirõl tudtam. Úgy látszik mindenhol lesz ilyen tiltakozás ahol van még szervezett szurkolás. Valahol megértem õket, de szerintem nem fogják ezt már visszavonni.

ressy14
errõl a linkelt cikknél többet nem tudok, csak annyit, hogy a diósgyõri és az újpesti szurkolócsoport is felfüggeszti a tevékenységét (szurkolás, drapériák kihelyezése, koreográfiák). A lilák a derbyn is csendben lesznek, amíg a miskolciak olyan stadionba nem mennek, ahol kiépített kamerarendszer van, ergo a sajátjukba sem.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Mekkora marhaság...mármint az a része, hogy kevesebb adatot kell megadniuk 😄

dave9004
azt a kevés de azért még meglévõ hangulatot is kiölik 1-2 éven belül a pályákról. Aztán majd mehetnek a családok 😄
Narxis
Közben megadták a linket máshol: ezért

hmmm, hát érdekes

Narxis
bocs, DVTK-Haladás

Narxis
Haladás-DVTK meccsen nem lesznek diósgyõri szurkolók? Tud errõl valaki valamit?

ressy14
a hangulathoz csak annyit, hogy ez a szép, új világ. Jobb lesz ha hozzászokunk. <#szomoru1>

Dum spiro, spero.

Na hazaertem a Kaposvar meccsrol....apam mekkora egy szanalom. Legutobb kb. 5 eve voltam kint meccsen,ma raszantuk magunkat faterral,hogy kinezunk de 20 perc utan szetuntuk az agyunkat.

Egy megye 2-es focicsapat szurkolotabora is izgalmasabb annal,amit a kaposvari publikum csinal. Mindenki all a kezeben egy korso sorrel,karomkodik,nyakon kopkodi a masikat szotyival es kesz.

A meccset illetoen: Nem volt ez rossz meccs meg kaposvar "szurkolokent" sem,de a hazai csapat vedelme nevetseges. Bevallom oszinten,en lent a grundon anno eleg botlabunak szamitottam ha focizasrol volt szo,de ennyi penzert szvsz en is eljatszanek igy...ha nem jobban.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

a honvéd bunkerfocija ellenére is elég jó meccs volt

passatgt
paks-honvéd 0-3 <#rolleyes>

kíváncsi leszek a zseniális Szivics most mirõl fog beszélni

Kaplan
Értem én a viccet és szeretem is, de azért ez már lassan az ízléstelenség határát súrolja. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ressy14
te állat <#idiota>

Dum spiro, spero.

Sippie
ne viccelj, úgy élvezhetek bele hogy nem kell tartásdíjat fizetni késõbb... 😄 😄 😄
dave9004
szereted terhessel csinálni? 😄
bakkerman
szerintem cuki,beszélni nem tud,de nyílván amire nekem kellene nem is kell...<#idiota>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sippie
annak én is megcsapkodnám az arcát... a péniszemmel 😄
dave9004
ha már van Puhlpitus rovat, akkor lesz vmi fogadós téma is biztos.
LEgalábbis vendég focistaként v edzõként megkérdezném tõle élõben, hogy akkor hogy is volt ez?
Effe88
iq light vagy

ReszegKoldus
Vasárnap eszembe jutott, hogy azt nem akarják kirúgni? Bundás Betta <#vigyor1>

Narxis
😄DDD

ressy14
hát én inkább már a Lipcsei Bettát ütném, mert néha olyan baromságokat mond, hogy csak fogom a fejem. De inkább õt büntetésbõl letérdeltetném, na nem a sarokba <#ravasz1>

Dum spiro, spero.

passatgt
nem vagyok agresszív, de ez a takács rita valamiért kiváltja belõlem, hogy megüssem😄

bakkerman
összecsap ma az MB1 két fiatal tehetsége,Dombi Sándor és Torghelle Tibor

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

<#nevetes1><#papakacsint>

www.smart-bus.hu

Narxis
Pedig nem ez volt az eredeti célja ennek az egésznek...

Láma!
😄
ott a pont😄
úgy gondoltam hogy azokkal akikkel az MB1-ben is kezdeni szokott😄

Mindenki a kezdõjével áll ki! 😄

www.smart-bus.hu

Láma!
A Fradi például végig a kezdõjével állt ki 😊

passatgt
ligakupa edzõmeccs, ifik játszanak, semmi értelme kimenni megnézni, ebbõl adódik, hogy tökmindegy, mikor van😊