Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
http://goo.gl/gd6Zi5
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Azt hiszem talán újpesten volt olyan "beléptetõ rendszer", hogy egy nagy vaskapu 20 centire kinyitva és lehet bejönni egyesével 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
mondjuk mostanában motoznak is, és részegeket nem engednek be, legalábbis el meccsnél így volt
I met God. She's black
...ha a te céged hozza a ketreceket, öcséd helyezi üzembe és tartja karban akkor ugye már nem mindegy..
Dum spiro, spero.
szabi: Fehérváron a sima háromágú tökverõnél van kártya/bérlet/jegy olvasó is, nem hinném, hogy ide telepítenének ilyen börtön cuccot.
Dum spiro, spero.
olyan magyaros az egész
Diósgyõrben amúgy azt nem értik, hogy az hogy van, hogy van kb 8ezer nézõ van, és 5ezer jegyet adtak el + bérletesek....
lesz egy olyan is, + egy ilyen ahol a szurkolói cucc kell vagy mi? ekkora baromság még a biszem-baszom ligákban sincs szvsz 😄
I met God. She's black
Dum spiro, spero.

Dum spiro, spero.
a többi elbújhat.
50 millió fonton csücsülve miután meg mondta az arab sejk hogy kit kell megvenni, nyugodt biztonságos tõkeerõs bajnokságot szervezõ szövetséggel a tréner mögött, több tízezres állandóan meccsre járó tömeggel bazi könnyû bajnokságot nyerni, na de az MB1et megnyerni maga a mûvészet.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egy közepes színvonalú strandon jobb beléptetõ rendszer van 😄
Aztán nem csodálkoznék ha el kell majd bontani az egészet a picsbe mert senki épeszû nem fog meccsre járni.
pl Angliában létezik egyáltalán ilyen? Vagy a franciáknál? Csak azt nem értem minek ennyi szabályozás, úgy kb az egész nemzetre nézve, sõt az egész unióra bár ezt nem kéne ide hozni de kezdem úgy érezni hogy rohadtul túlszabályzott itt minden...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Akkor ott is jó lehetett a hangulat. 😄
Dum spiro, spero.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Mikor emberek (v állatok inkább) 1-2 ezerért gyilkolnak szabadon az országban, sztem nem a görögtüzezõ-káromkodó futballszeretõ ember a gond.
Szóval akkor a C lehetõség ellen tiltakoznak a diósgyõri és újpesti ultrák. Mondjuk ez így jogos.
B, személyi igazolvánnyal névre szóló jegyet veszel, fotó is készül rólad
C, külön regisztrálni kell egy szurkoló kártyára, és csak ezzel valamint személyi igazolvány vehetsz jegyet
na most momentán ez a 3 keveredik.
A törvény annyit ír elõ szerintem h X ideig csak névre szóló jeggyel lehet menni meccsre.... Ezért a C (mint a Fradinál) vérlázító listázás.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
De ha van olyan klub, ahol már kártya nélkül nem lehet jegyet venni (pl. Fradi), akkor az elszomorító és sok szempontból értelmetlen.
Grenzjäger pontosabb infókat tud szerintem mondani.
Dum spiro, spero.
Most akkor oda kell adni a pénzt és a személyit plusz a szurkolókártyát? Amit a jeggyel együtt visszakapunk csak õk lemásolják? Vagy hogy van ez?
Dum spiro, spero.