32945
Magyar Foci
-
Blum #23241 bajnok -
balynok csapat:D -
#23239 De jó lenne, ha egy évre zakóznának az NB2-be :D -
Grenzjager #23238 Peter Kovacs amikor megkapta a norvég állampolgárságot is rendesen kiosztotta a magyarságot, ok emigráljon, de ne szapuljon.
Súlyos sérülés okozóját meg alap hogy letolják, így járt, nem fog senki se adni a véleményére. Örüljön, hogy nem egy Zvezdásnak okozott sérülést, és hogy nem Belgrádban ugatták le a fejét. -
Grenzjager #23237 Igaza van Balajczának, a belgák (belga=belső ganéj) rendesen szétb@sszák a lilákat, egy év Nb2 belefér nekik is, de nem kívánom hogy ne legyenek derbyk.... meg az se kívánom, hogy Felcsút, Mezőkövesd és hasonló nagy kultúrával rendelkező csapatok tolják az MB1ben. -
Solt #23236 Ebben szerintem nincs semmi sértő, ráadásul van alapja! :)) -
#23235 az a "he says, and smiles" elég undorítónak tűnik nekem. -
#23234 Szóval igen, nso-n a helyes:D Mindegy, az sem egy szép kijelentés:) -
#23233 google translate szerint: "It is typical Hungarian to fire up that way, he says, and smiles." -
Solt #23232 Istenem, de szép lenne, ha kizúgnának egy idényre! :D -
Solt #23231 Hááát... akkor valaki félre fordított! :) Ha az NS féle a valós, akkor nincs probléma, de, ha a Pepsis a valós, akkor a K anyját! :D -
#23230 pepsifoci -
Solt #23229 Az NS-ben kicsit másképpen van a vége,
„Nem tudom, ki volt az, de azzal vádolt, hogy szándékosan okoztam sérülést Joël Damahounak. Csak a térdeink összeütköztek, ilyesmi előfordul. Ingerülten kérte számon rajtam az esetet, de nem érdekel a dolog. Tipikus magyar viselkedés volt, hogy így feltüzelte magát"
A Te idézeted honnan van? -
#23228 Balajcza: A kiesés ellen kell harcolnia az Újpestnek -
#23227 Kovács:
A Drammens Tidende beszámolója szerint az eset miatt a lefújás után a Loki részéről meg is találták a rőt támadót a játékoskijáróban, heves szócsata alakult ki.
– Nem tudom, ki volt az, akivel vitatkoztam, mindenesetre azzal vádolt, hogy szándékosan okoztam sérülést a játékosnak. A térdem az ő térdével találkozott, az ilyesmi benne van a fociban. Nem túl szép stílusban szólt hozzám az illető, de nem is érdekel az egész. Tipikus magyar viselkedés, hogy így szítja a feszültséget valaki – mosolygott a labdarúgó.
Nagyon remélem, hogy egy laza 3-0-val fognak hazamenni -
#23226 Ez volt ott kb 3 év után az első potyagólja, jó kapus ő, ilyen mindenkinél előfordul -
#23225 remélem a románok ellen ő véd, szükség lenne a rutinjára -
#23224 ez igazi Mackógabis gól volt -
#23223 Nagyon Király
-
#23222 Ma lenne 34 éves Fehér Miklós Még mindig játszana bőven -
commissioner #23221 Kovács Péter: Hülyeség lett volna elnézést kérni a gólomért
elnézzük neki, ha nem jutnak tovább :p -
Zenszkij #23220 Nem szóltál vissza csúnyán ezért inkább azt mondom félreértettük egymást. PÍSZ -
#23219 Ahelyett, hogy elolvasnád az előzményeket, inkább személyeskedj, az való neked. -
#23218 majd kiesik a blből vmikor a maccabi és összekerül a vojvodinával és akkor jöhet a gigászok csatája :D
-
Zenszkij #23217 rohadjanak is meg, remélem agyba főbe verjük őket -
Zenszkij #23216 ne legyél rovar, abból van elég
"Attól függ szint alatt mit értesz. Osztálykülönbség valóban nincs a két csapat között, de hogy a Vojvodina erősebb lenne az röhejes, már csak azért is mert az egyik az EL-be selejtezik, a másik a BL-be. És az izraeli bajnokság semmivel nem gyengébb, mint a szerb." - te agyhalott, ki gondolná hogy a Macabira utalsz, tanulj meg fogalmazni mondatokat ROVAR -
#23215 idegenbe gyengék :D
(kitudja milyen cserecsapattal jöttek volna lekezelés gyanánt :D) -
#23214 remek levezetés lesz egy Bayern szintű csapat egy Ferencváros elleni rangadó után -
#23213 jó lesz az egynek is, a sampion liga csak bohóckodás, abszolút nem mértékadó -
Grenzjager #23212 Végülis az ETO a legkeményebb akárhogy nézzük,
24 órán belül 2 sztárcsapatot fogad :) -
#23211 Ja mert ezek mind Sevilla szintű csapatok :D -
#23210 naná hogy bírja az ETO
ez nem valami biszembaszom liga :) -
Grenzjager #23209 Ezt az iramot bírja a Győr, na meg a Bayern? :))
2013.08.09. 19:30 Bayern München - Bor. Mönchengladbach
2013.08.10. 21:00 Győri ETO - Ferencvárosi Torna Club
2013.08.11. 17:00 Győri ETO –Bayern München -
#23208 ETO az a bayern ellen -
#23207 ígyis toronymagas esélyese a bajnokságnak a Vidi,meg a Fradi. Többiek lófasz kategória -
Grenzjager #23206 ...mert az ETO és a Vidi a Fradi ellen gyúr -
#23205 de a spanyol foci meg a magyar foci alatt, szóval...
egyébként az lett volna az egyedüli elfogadható teljesítmény az idei szereplésünkkor, hogy a Sevilla ellen esünk ki nem túl csúfosan. De így katasztrófa, minden következmény nélkül, amiket amúgy Garancsi beígért.
Na de hajrá Loki, a playoff elérhető közelségbe került. -
#23204 azért a Sevilla bőven e csapatok felett áll:)
-
#23203 mint a basel, genk, sporting, gent, trabzonspor ellen, nem?:D -
#23202 Két meccsen kapott volna 10-et a Vidi.