Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
én már azelõtt nem szerettem a barcát, hogy menõ lett volna
/büszke magára/

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sippie
amúgy tudjuk, csaló barca stb... köcsög messi stb...
a nagy divathaterek
Sippie
na mesélj, min van a lényeg?
LasDen
tetszik az az újság

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
nem a teltházon van a lényeg
amúgy tudjuk visca el barca stb....messi stb...
a nagy barcások

Sippie
Hát ha még a videót se basztam volna el 😄
De ettõl függetlenül respect, hogy néha nálunk is van teltház, csak azért ne verjük már magunkat arra az éves szinten 1-2 alkalomra, ráadásul két állandó BL résztvevõ csapattal szemben 😊

Narxis
Abetyárját! Ez gyönyörû!<#wow1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sippie
Ó én érzem a különbséget a 16ezer és a 90ezer ember között 😊

LasDen
érezd a különbséget....érezd a gránát hangját...olyan erotikus....

Narxis
Ezt a füstölést baromságnak tartom viszont az a zászlós vagy bármi olyan amivel ilyen "nagy képet" formálnak baromi jó. A spanyoloknál am. szoktak "hullámozni" is, az angolok szoktak többnyire nyugodtan ülni.

ReszegKoldus
"Gonosz" leszek, de az utolsó képhez hasonlót szerintem lehetett volna tegnap is készíteni. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy az elsõ képekhez hasonlót viszont nem lehetett volna az utóbbi meccsen készíteni 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
elfogytak a péznyelõk, elfogyott a péz...
meghát...a kondás a konda élére való, nem pályára...bár majdnem egy és ugyanaz 😄

bakkerman
de azért tényleg vicc,hogy mi lett egy nemrég BL és EL fõtáblán szereplõ Lokiból,fos szar játék,nulla játékosok,meg ilyen pölöskey szörpök rohangásznak a pályán háááát...<#shakehead>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
hát del Bosque egyszer már ki is fejtette, hogy miért inkább Pölõt választaná Messi helyett a csapatában, de most nem találtam meg a cikket.

Dum spiro, spero.

bakkerman
pölöskey interjú

sose lesz olyan támadója a spanyol válogatottnak mint petya,egy kincs

LasDen
This looks shopped. I can tell from some of the pixels and from seeing quite a few shops in my time.

bakkerman
valljuk be ez már több mint furcsa...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Narxis
A fenébe, nem jött be a 4-0-ás tippem. Azért többet vártam a Fraditól, de ez az utolsó percben lõtt gyõztes gól amolyan visszajáró, ha jól tudom még amikor Détári volt a zöldeknél a lilák ugyanígy nyertek.

A kommentátor eléggé idegesítõ volt, okoskodjon már szabadidejében.

A szögletrúgásos atrocitásokat leszámítva sztem egész jól, balhé nélkül lement a meccs és szvsz a bíróra se lehet panasz.

ReszegKoldus
Pár hónap múlva lesz 3. félidõ special edition, ahol Betta szülés közben fogja Puhl Sanyi kezét miközben az elemzi a kérdéses szituációkat...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dave9004
eddig se volt. Megújult nekünk 2013-ra 😄
ReszegKoldus
Várhidi elvesztett egy fogadást a mai meccsel vagy már eddig se volt bajusza? 😄

Effe88
a könnygázt és a szurkolói kártyát én is😊

Mor3llo
Az Újpestet nem is, mi? Tudtam én...😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ReszegKoldus
A hanggránátokat én is utálom...meg a füstöt is, a könnygázt is, meg a szurkolói kártyát is 😄

dave9004
meg a hanggránátokat.
Kabát lehet ma este kicsit nagyot fog hallani sztem 😄
(tény, ha kiküldik könyöklésért akkor nem dobálják meg)
jó meccs volt, reméljük köv hazain is ennyien lesznek és nem füstöl el 10k ember a lelátóról
ressy14
a szögleteknél dobálózó szurkolókat az új kamerarendszerrel remélem kitiltják a faszba, még a szóbeli szidalmazás elmegy, de amikor odamegy egy játékos szögletet rúgni, Neo legyen a talpán aki kikerüli az öngyújtókat.

Dum spiro, spero.

LasDen
újpest edzõ kurva mérges 😄

banok
Zsírkirály 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passatgt
Hakola jól játszott

LasDen
bemakkolják....

LasDen
persze, és ez becsülendõ. megdobta a fradi játékát, sokkal erõsebb, veszélyesebb lett.
de eleve az a "taktika", hogy Bödére rábasszuk a labdát, aztán lesz valami, az kurva kevés 😄

ReszegKoldus
Bizonyítsa be, hogy tud gólpasszt adni 😄

banok
Legalább van benne bizonyítási vágy

LasDen
Leonardo hõs akart lenni....ha lepasszolja, lehet jobban jártak volna...

banok
Menczer nagyon mondta.

passatgt
agyhalottak gyülekezete, tisztelet a kivételnek

Effe88
ez mondjuk jó<#eljen><#taps>

LasDen
de voltam meccsen. persze nem 20000x mint te, de voltam. de ez nem változtat azon, hogy ez egy fasság....de akkor meséld el, miér jó ez?

passatgt
pár tábla szalonnát fel kéne akasztgatni a rácsra...

Effe88
látszik életedbe nem voltál még meccsenXD

LasDen
igaza van...füstöljön otthon ezzel a szarral, ne a pályán...értelme ugyanannyi...

Effe88
te beteg vagy

passatgt
videó alapján nem lehet kitiltani azokat, akiknek a kezében van ilyen?

banok

passatgt
ennek a füstölésnek kurva sok értelme van...😊

LasDen
ha még vicces lenne....

Effe88
trollfoci

Urak! NB1, és nem MB1... 😉

www.smart-bus.hu

ressy14
az hogy te nem szoktál pápa vagy siófok meccset nézni, nem az MB1 hibája 😄

Dum spiro, spero.