Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
én itt mindenkit utálok, ne érezd különlegesnek magad 😄

Egyébként egy spanyol lapnak Kassai állítólag azt nyilatkozta, hogy Messi a meccs végén nem tûnt boldognak, mire a mi sporink megkérdezte miért, õ azt válaszolta, hogy télen nem akarta a Siófok leigazolni, pedig minden vágya a magyar tenger partján focizni.

Dum spiro, spero.

bakkerman
már az (elvileg) magyar fociról szóló topikban is utálnak minket,milyen csodás érzés ez! 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
haza jön?

Sippie
no de látom te is drukkolsz a Messinek mer vágott két csúnya gólt <#banplz>
Sippie
Hát így megy az a divatdrukkolás, gondoltam akko divatból elkezdek nekik drukkolni, osztan így megy ez mán egy ideje, hogy minden évben nekik drukkolok divatbó. teccik értöni?
ReszegKoldus
Lassie gyere haza <#zavart2>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dave9004
na jó 16 éve még nem a hupikék törpikék ment ott se, szal az tuti megérné bárkinek
Sippie
biza hogy vágom! Sõt, még a stadionba is voltam 16 éve... ugye milyen király?
Effe88
barszaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
na oszt a barsza himnuszt vágod-e sipikém?he

Sippie
jólvan srác, tegnap is nagyon okos voltál 😊 Megmondtad nagyon a tutit, csak nem tudtad hogy miaz 😉
Effe88
messinek kell
visca el barszááááááááááááááááááááááá

ReszegKoldus
Én annak szurkolok, hogy ne fújjon hazai pályát.
Meg, hogy ha 3:0 lenne, akkor az utolsó percben legyen egy vendég gól <#hehe>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
igen xD

Hajrá Kassai! Hajrá Magyarok!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sippie
Akkor most a Kassainak kell szurkolni mert magyarok vagyunk? <#idiota>
ReszegKoldus
Mondjuk én tökéletesen megvolnék füst meg petárdák és hasonlók nélkül, ha kijárnék. Így tévébõl nézve legfeljebb azt sajnálhatom, hogy lehetne azt a pénzt másra is költeni, mint ilyesmire.

nem, de idén igyekszem majd lemenni a szezonzáróra 😊
passatgt
Fradi 2 milliós büntetés, Újpest 1 milliós

gondolom az érintett "szurkolók" majd összedobják rá a pénzt

ressy14
hanem a Kispest miatt? 😄

Dum spiro, spero.

nyugi, én sem a haladás miatt mentem le szombathelyre 2008-ban 😄
DasIsFuck
én annak ellenére is szeretem nézegetni a magyar bajnokikat, hogy nincs egyetlen olyan csapat se akinek úgy igazán drukkolnék.
DVTK az egyetlen, de õk is mert helyileg velük tudok azonosulni.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Zenszkij
Akkor a mi környékünkön nem jártál, aznap MU mezben csajoztam be, mert mondta a hölgy, hogy de jól áll a piros 😄😄. Én itthon a Fradinak szurkolok csecsemõ korom óta, de régóta szeretem a MU-t is. A ZTE abszolút nem érdekel, tõlem aztán meg is szûnhetnek (képletesen értem). Szerinted egy Barcás egy Madrid-Lyon meccsen kinek drukkol? Persze ma már nem vennék fel MU mezt egy ilyen meccsen, de a sok troll ZTE divatrdukkernek akkor megtettem 😊. Poénnak jó volt és ki se kapott a magyar csapat.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LasDen
ha szeretnéd lerendezhetjük....de aztán nehogy sírva szaladj hazáig a mamához...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
lakhelye: FM topik

Narxis
Megkeresünk!!!!<#violent>

bakkerman
nem is vagy ember 😞

Effe88
lenézlek te szemét
(<#idiota><#nevetes1><#nevetes1>)

LasDen
mikor jó pár éve itt volt a Real...nem a magyarok miatt mentem el rá, hanem csakis a spanyol csapat miatt....
lehet szánni, lenézni v bármi...leszarom 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
Én nem úsztam volna meg. 😄

bakkerman
vagy aki azért ment ki a magyar-portugál meccsre,hogy láthassa CR-t meg Nanit meg ezeket,na ezt nagyon szégyenletesnek tartom,valaki vagy kimegy minden meccsre,a saját csapata miatt,vagy akkor ne is járjon,ha csak azért akar kimenni,mert éppen egy nagy csapat az ellenfél

ReszegKoldus
Akkor én megúsztam volna, mert nem mezben mentem volna 😄

Effe88
😄😄
így van

mondjuk mikor volt az mtk-celtic 😄
akkor természetesen zöldfehérbe mentem ki és szurkoltam a celticnekXD

bakkerman
na ennyi a lényeg a BDSRSTNT! azért nézem a spanyol meg német focit,mert elõbbiben van a számomra legkedvesebb csapat,és gyakorlatilag azon nõttem fel,míg a német focit a pörgõs,jó iramú meccsek miatt nézem. DE megjegyzem,hogy az itthoni bajnokságunkból is leülök megnézni olyan meccseket,amik jónak tûnnek,és vannak nálunk is jó meccsek.

Nincs is azzal gond, hogy külföldi focit nézel, én nem errõl beszélek! Nekem az fura, hogy valaki külföldi klubbért jobban rajong, mint egy magyar klubbért... Ez számomra olyan, mintha egy anya jobban szeretné az örökbefogadott gyerekét, mint a saját vérét...

DE, ez mindenkinek a magánügye, engem ez nem igazán foglalkoztat, csupán nem értem, ennyi.

Ami foglakoztat, és ami már gusztustalan számomra, az például a ZTE - MU meccs volt... oda úgy mentem(mentünk) ki, hogy ahány magyart meglátok MU mezben, az borul... így is lett... <#hehe>

www.smart-bus.hu

dave9004
pedig hidd el mindenhol van annyi fociszeretõ ember ami megtöltené ezeket a nem nagy stadionokat. De õk vagy tv-ben nézik (kb mindet adja a tv), vagy mást néznek spanyol-angol más focit. Itt van nekünk ez, ha az ember most nem teheti meg h angol meccset élõben nézzen, akkor miért nem próbálja meg élvezni ezt.
Hozzáteszem amikor jó volt a focink akkor is ugyanilyen kritikusok voltak a magyarok, viszont kimentek és megnézték, nem possadtak otthon egész hétvégén.
ressy14
Rohadt divatdrukkerek vagytok mind. Litván másodosztályt a népnek! 😄

Egyébként ezt az egymás fikázását sosem értettem. Ha valaki szereti a magyar focit, akkor ne fikázza a külföldit, és fordítva. Mindenki nézze azt ami neki tetszik.

Dum spiro, spero.

bakkerman
ezzel egyetértek,csak amikor egy eger-pápán vagy kaposvár-haladáson meg van 500 ember,akkor elgondolkodik az ember,hogy miért is focizzanak jól a csapatok,azért az 500 emberért? ígyis-úgyis megkapják a félmisit havonta...

Zenszkij
Azért a Fradi-Újpest színvonala igen csak jó volt. Bombagólok, fordulatok, magyar viszonylatokhoz képest fergeteges hangulat. Minden héten kéne ilyen színvonalú NB1-es mérkõzés.

Narxis
+1

Egyébként sose értettem ezt a vitát, lehet egyszerre hazai és külföldi focit is szeretni. Nem zárja ki a kettõ egymást.

bakkerman
azért énis megnézem a magyar bajnokikat,mert mégis itt élek,és futballszeretõ ember lévén valamilyen szinten kötelezõ is néznem az itthoni bajnokikat,de ha SZÓRAKOZNI,kikapcsolódni akarok,akkor sajnos nincs más választásom,és néznem kell a külföldi focit

Effe88
köszönöm<#eljen>

Nem a színvonal a lényeg, hanem az, hogy magyarként ezt tudja az ember igazából a sajátjának, a szívügyének tekinteni.

www.smart-bus.hu

bakkerman
azért ne ilyen biszem-baszom spanyol ligához hasonlítsuk már a Fradi-Újpest rangadókat,mindenki tudja hogy színvonalban ég és föld a különbség...van még mit tanulnia a két spanyol gigásznak...Somaliat figyeli Rosell

Zenszkij
dettó 😄 torkon xarom a Barcát

ReszegKoldus
Hagyjuk már, még viccnek is rossz az összehasonlítás... Real-Barca meccset nem is tudom mikor láttam utoljára, a Fradi-Újpestet viszont mindig megnézem 😄

DasIsFuck
Azon, hogy a barcelona a katalán nemzetnek egy olyan fórumot nyújt amin keresztül kiteljesedhet a nemzeti önérzet.
Ezt semilyen más téren nem tudják elérni.
Nem véletlen, hogy az a barca jelmondata ami.
Azt sem, hogy fõképp a barcánál látjuk ezeket a teljes közönséggel megformált zászlót és hasonló dolgokat.
Én pl reál madridtól nem nagyon emlékszek ilyenekre, míg a barcánál rengetegszer láttam meccsek elõtt/alatt.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Sippie
privátba is jöhet, hogy ne offoljunk annyit. Tényleg érdekel mi a lényeg, már ha tudod persze.
Effe88
ja messi meg meleg?lol
ezt se tudtam

Sippie
ki gondolta volna egy reál drukkerrõl...

Effe: te a lényeget meséljed légyszíves, iszom szavaid 😊 szeretném tudni mi a lényeg. Komolyan.
Effe88
tényleg csaló?
na ezt nem is tudtam
de ha te mondod