32945
Magyar Foci
  • [HUN]FaTaL
    Az nem baj. Az a baj, hogy önámítás, illetve az is baj, ami a pályán történik.

Ki is kapcsolom, mert innentől kezdve tökmindegy.
  • ReszegKoldus
    megcsinálták
  • LasDen #23279
    nem értem miért baj, hogy úgy mennek neki a meccsnek, hogy megcsináljuk??
  • passatgt
    jó a közvetítés hangja...
  • [HUN]FaTaL
    Rohadt jó a két kommentátort hallgatni, lekeverhetnék...

Néztem a meccs előtt a nyilatkozatokat, mindenki milyen optimista. Álomvilág :)
  • ressy14
    Ez az álom 2 óra múlva maga a valóság lesz. Passatgt voltam, sziasztok! :D
  • DaemoonHunter
    Hallgatom itt a meccs előtti beszélgetéseket, egy valami biztos, ezek álomvilágban élnek pintérrel kezdve.
  • dave9004
    félévente felmerül :D
  • passatgt
    A csakfoci.hu információi szerint újra felmerült a Ferencvárosnál Evander Sno megszerzése. Honlapunk holland forrásokból úgy értesült, hogy a labdarúgó Magyarországra érkezett, és tárgyalásokat kezdett arról, hogy a zöld-fehéreknél folytassa pályafutását.
  • Solt
    Nem ezen van a hangsúly...
  • bakkerman
    attól,hogy kijött akkor egy szép siker,kimondva-kimondatlanul a légiósoknak köszönhetően,még a probléma megmaradt
  • dave9004
    off, de a tavaly a lokit kiverő később bayernverő BATE épp most esett ki a blből (nem a Győr ég itt a legjobban európában de azt mondom ez még vidinél is nagyobb égés) a kazah bajnok ellen
  • Sippie
    A sikerért dolgozni kell, a tehetséget önmagában sehol nem fizetik meg. Ha nem képes lenyomni a posztján játszókat, és elérni hogy kezdő legyen akkor miről beszélünk? Mérnökök közül sem lehet mindenki Adrian Newey, tessék keményen dolgozni és meg lesz a gyümölcse. Csak hát idehaza nem ez a divat.
    - Ennyi lóvéért futkorásszak itten? Há inkább elmegyek a sógorékhoz ötöd osztályba, ott többet kapok!
  • Solt
    Ebben egyetértünk... csak ehhez kell egy átmenet, kell egy megfelelő háttérbázis, nevelés, képzés, stb. Egyik pillanatról a másikra ez nem megy. Már az előrelépés, hogy az mlsz a pénzelosztásoknál figyelembe akarja venni a fiatal magyarok arányát...
  • Grenzjager
    Egy határ kéne hogy legyen, hogy a fejlődő utánpótlásnak nagyobb esélye legyen. Nem azt mondom hogy nem kell légiós,... de jelenleg kialakul a 23 éves kispadozó magyar tehetség karaktere, akiből soha nem lesz futballista amúgy. Nagyon sok külföldre szerződő fiatal közül nagyon kevés tud felmutatni valamit.

Nb2-ben, és NB3-ban is egy adott csapatot könnyebben magának is érezhet a környezete mint légiósokkal teli gárdát.
  • Sippie
    És miért fáj, hogy légiós? Akiben idehaza van potenciál azt úgyis elviszik külföldi klubbok. A többiről meg az itthoni klubbokat kéne megkérdezni, hogy miért alkalmaznak légiósokat? Jobbak ugyanannyi fizuért mint a magyar, vagy ugyanazt produkálja olcsóbb fizuért mint a magyar? Ha ezek közül egyik sem, akkor jó hülyék hogy szórják ki a pénzt, ha pedig az előzőek közül valamelyik... nos akkor meg érthető.
  • Solt
    Csak azt nem értem, hogy tavaly amikor a Videoton menetelt, akkor miért nem ekéztük a légiósokat? :)
  • Grenzjager
    ...mert a külföldiek annyira de annyira jók amúgy, lásd az ETO és a Vidi idei menetelését, hogy egyszerűen erre a produkcióra légiósok nélkül egyik csapat se lett volna képes :)
  • Sippie
    mert egyébként ennyire jók a magyar játékosok, hogy belőlük kéne csapatot csinálni, és simán BL, EL résztvevők lennénk mindig? :D
  • Narxis
  • bakkerman
    eltúlzott ez az egyszerre 3 külföldi a pályán dolog,én inkább egy olyat támogatnék,hogy a kezdőben 5 külföldi lehet,a padon 2,a kezdőbe kell minimum 2 21 éven aluli MAGYAR játékos,és a padra is legalább 2. Így fenntartható lenne egy egészséges összhang. Persze lehet túl naív vagyok
  • Grenzjager
    Magyar pályára magyar játékosokat!
    érdekes, de azért nem értem hogy mit érhet el a kezdeményezés EU, Bosman, Csányi... de legalább mutatkozik rá igény. Főleg ha már első előselejtező körében kihullanak a legjobbjaink...
  • Solt
    Sóhaj...
  • Grenzjager
    T (Kövér gázzal a zsákutcába)
    NB1ről: kemény mint a kád széle
  • szabii98
    elég kemény nyomot hagyott azokban a szívében, akikkel én beszéltem.
    de nem fog sokkal csökkenni a nézőszám
  • banok
    Szabics gól
  • commissioner
    kíváncsi volnék mennyivel csappan meg a bérletesek száma az el kudarc miatt, az is lehet, hogy semennyivel
  • ressy14
    Tavasszal 3000 fölött volt valamivel, de ez betudható az olcsó áraknak és annak, hogy pár százat ingyen osztogatnak el a nagyobb városi cégeknél. Szóval 2500 felett lehet az a szám, akik a legtöbb meccsen kint is vannak.

3000 fölött a bérleteseink száma
  • passatgt
    2500-3000 körül sztem
  • commissioner
    kb. hány bérletes van nálatok?
  • banok
    Néhány napja csatlakozott az új csapatához. Valszeg kell neki még némi idő az alkalmazkodáshoz.
  • COOLancs
    "A csapat tagjait annyira meghatották a Dunaújváros elleni mérkőzésen őket hangos tapssal köszöntő drukkerek, hogy eldöntötték, mindenképpen viszonozni szeretnék a kedves gesztust és a bizalmat." - Ez most a magyar népmesék? Gondolom a tulaj a csodás EL teljesítmény láttán mindenkinek mondta hogy 1 havi pénz minusz vagy mentek a lecsóba. Tőle szép gesztus hogy a pénzt nem zsebre vágja, de hogy nem a játékosok adták oda a fizujukat az ziher.
  • ressy14
    Nem feltétlen az. Már a tegnapi edzőmeccs előtt mondogatták, hogy azért lesz ingyenes, mert még valami gebasz van a bérletekkel (a korai EL búcsú miatt át kellett kalkulálni a jegyárakat gondolom) és nem akarták a szurkolókat megszívatni azzal, hogy mindenkinek jegyet kelljen venni. Az a 4-5 millió kemény magyar kredit, ami befolyna a jegybevételből, a kerettel leosztva nem fogja padlóhoz vágni a játékosokat, meg sem kottyan nekik.

De ha jól játszanának és küzdene mindenki, aki a pályán van, az is megfelelne elégtételnek.
  • Solt
    Korrekt!
  • passatgt
    Korcsmár jó helyre igazolt, még a cserepadra se fért fel
  • Blum
  • banok
    Hogy aztán évekeig ne legyenek derbyk?
  • Narxis
    Pont erre gondoltam bár nem felszólító módban. :D Sztem ha ők kiesnek akkor nem fognak nb2-esek lenni hanem ez a gyenge tulajdonosi/anyagi háttér is eltűnik és csőd lesz. A legjobb esetben is az lehet, hogy hosszú időre nb2-esek maradnak. Ez a belga egy pénzhajhász, le fog lépni azonnal. Egyetlen kiút ha igényelnek a pártközpontból egy fidesznyiket és az állam csecsén élnek.
  • DasIsFuck
    inkább szűnjenek meg!

0-ról előrébb jutna a csapat mint azzal ami már évek óta megy ott...
  • ressy14
    Újpesten nem csak a focival van gond, hanem a hejjesirásal is