Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként egy spanyol lapnak Kassai állítólag azt nyilatkozta, hogy Messi a meccs végén nem tûnt boldognak, mire a mi sporink megkérdezte miért, õ azt válaszolta, hogy télen nem akarta a Siófok leigazolni, pedig minden vágya a magyar tenger partján focizni.
Dum spiro, spero.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Meg, hogy ha 3:0 lenne, akkor az utolsó percben legyen egy vendég gól <#hehe>#hehe>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Hajrá Kassai! Hajrá Magyarok!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
gondolom az érintett "szurkolók" majd összedobják rá a pénzt
DVTK az egyetlen, de õk is mert helyileg velük tudok azonosulni.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
lehet szánni, lenézni v bármi...leszarom 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
így van
mondjuk mikor volt az mtk-celtic 😄
akkor természetesen zöldfehérbe mentem ki és szurkoltam a celticnekXD
DE, ez mindenkinek a magánügye, engem ez nem igazán foglalkoztat, csupán nem értem, ennyi.
Ami foglakoztat, és ami már gusztustalan számomra, az például a ZTE - MU meccs volt... oda úgy mentem(mentünk) ki, hogy ahány magyart meglátok MU mezben, az borul... így is lett... <#hehe>#hehe>
www.smart-bus.hu
Hozzáteszem amikor jó volt a focink akkor is ugyanilyen kritikusok voltak a magyarok, viszont kimentek és megnézték, nem possadtak otthon egész hétvégén.
Egyébként ezt az egymás fikázását sosem értettem. Ha valaki szereti a magyar focit, akkor ne fikázza a külföldit, és fordítva. Mindenki nézze azt ami neki tetszik.
Dum spiro, spero.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Egyébként sose értettem ezt a vitát, lehet egyszerre hazai és külföldi focit is szeretni. Nem zárja ki a kettõ egymást.
www.smart-bus.hu
Ezt semilyen más téren nem tudják elérni.
Nem véletlen, hogy az a barca jelmondata ami.
Azt sem, hogy fõképp a barcánál látjuk ezeket a teljes közönséggel megformált zászlót és hasonló dolgokat.
Én pl reál madridtól nem nagyon emlékszek ilyenekre, míg a barcánál rengetegszer láttam meccsek elõtt/alatt.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Effe: te a lényeget meséljed légyszíves, iszom szavaid 😊 szeretném tudni mi a lényeg. Komolyan.