32945
Magyar Foci
-
#23281 Az nem baj. Az a baj, hogy önámítás, illetve az is baj, ami a pályán történik.
Ki is kapcsolom, mert innentől kezdve tökmindegy. -
#23280 megcsinálták -
#23279 nem értem miért baj, hogy úgy mennek neki a meccsnek, hogy megcsináljuk?? -
#23278 jó a közvetítés hangja... -
#23277 Rohadt jó a két kommentátort hallgatni, lekeverhetnék...
Néztem a meccs előtt a nyilatkozatokat, mindenki milyen optimista. Álomvilág :) -
#23276 Ez az álom 2 óra múlva maga a valóság lesz. Passatgt voltam, sziasztok! :D -
#23275 Hallgatom itt a meccs előtti beszélgetéseket, egy valami biztos, ezek álomvilágban élnek pintérrel kezdve. -
#23274 félévente felmerül :D -
#23273 A csakfoci.hu információi szerint újra felmerült a Ferencvárosnál Evander Sno megszerzése. Honlapunk holland forrásokból úgy értesült, hogy a labdarúgó Magyarországra érkezett, és tárgyalásokat kezdett arról, hogy a zöld-fehéreknél folytassa pályafutását. -
Solt #23272 Nem ezen van a hangsúly... -
#23271 attól,hogy kijött akkor egy szép siker,kimondva-kimondatlanul a légiósoknak köszönhetően,még a probléma megmaradt -
#23270 off, de a tavaly a lokit kiverő később bayernverő BATE épp most esett ki a blből (nem a Győr ég itt a legjobban európában de azt mondom ez még vidinél is nagyobb égés) a kazah bajnok ellen -
#23269 A sikerért dolgozni kell, a tehetséget önmagában sehol nem fizetik meg. Ha nem képes lenyomni a posztján játszókat, és elérni hogy kezdő legyen akkor miről beszélünk? Mérnökök közül sem lehet mindenki Adrian Newey, tessék keményen dolgozni és meg lesz a gyümölcse. Csak hát idehaza nem ez a divat.
- Ennyi lóvéért futkorásszak itten? Há inkább elmegyek a sógorékhoz ötöd osztályba, ott többet kapok! -
Solt #23268 Ebben egyetértünk... csak ehhez kell egy átmenet, kell egy megfelelő háttérbázis, nevelés, képzés, stb. Egyik pillanatról a másikra ez nem megy. Már az előrelépés, hogy az mlsz a pénzelosztásoknál figyelembe akarja venni a fiatal magyarok arányát... -
Grenzjager #23267 Egy határ kéne hogy legyen, hogy a fejlődő utánpótlásnak nagyobb esélye legyen. Nem azt mondom hogy nem kell légiós,... de jelenleg kialakul a 23 éves kispadozó magyar tehetség karaktere, akiből soha nem lesz futballista amúgy. Nagyon sok külföldre szerződő fiatal közül nagyon kevés tud felmutatni valamit.
Nb2-ben, és NB3-ban is egy adott csapatot könnyebben magának is érezhet a környezete mint légiósokkal teli gárdát.
-
#23266 És miért fáj, hogy légiós? Akiben idehaza van potenciál azt úgyis elviszik külföldi klubbok. A többiről meg az itthoni klubbokat kéne megkérdezni, hogy miért alkalmaznak légiósokat? Jobbak ugyanannyi fizuért mint a magyar, vagy ugyanazt produkálja olcsóbb fizuért mint a magyar? Ha ezek közül egyik sem, akkor jó hülyék hogy szórják ki a pénzt, ha pedig az előzőek közül valamelyik... nos akkor meg érthető. -
Solt #23265 Csak azt nem értem, hogy tavaly amikor a Videoton menetelt, akkor miért nem ekéztük a légiósokat? :) -
Grenzjager #23264 ...mert a külföldiek annyira de annyira jók amúgy, lásd az ETO és a Vidi idei menetelését, hogy egyszerűen erre a produkcióra légiósok nélkül egyik csapat se lett volna képes :) -
#23263 mert egyébként ennyire jók a magyar játékosok, hogy belőlük kéne csapatot csinálni, és simán BL, EL résztvevők lennénk mindig? :D -
#23262 -
#23261 eltúlzott ez az egyszerre 3 külföldi a pályán dolog,én inkább egy olyat támogatnék,hogy a kezdőben 5 külföldi lehet,a padon 2,a kezdőbe kell minimum 2 21 éven aluli MAGYAR játékos,és a padra is legalább 2. Így fenntartható lenne egy egészséges összhang. Persze lehet túl naív vagyok -
Grenzjager #23260 Magyar pályára magyar játékosokat!
érdekes, de azért nem értem hogy mit érhet el a kezdeményezés EU, Bosman, Csányi... de legalább mutatkozik rá igény. Főleg ha már első előselejtező körében kihullanak a legjobbjaink... -
Solt #23259 Sóhaj... -
Grenzjager #23258 T (Kövér gázzal a zsákutcába)
NB1ről: kemény mint a kád széle -
#23257 elég kemény nyomot hagyott azokban a szívében, akikkel én beszéltem.
de nem fog sokkal csökkenni a nézőszám -
#23256 Szabics gól -
commissioner #23255 kíváncsi volnék mennyivel csappan meg a bérletesek száma az el kudarc miatt, az is lehet, hogy semennyivel -
#23254 Tavasszal 3000 fölött volt valamivel, de ez betudható az olcsó áraknak és annak, hogy pár százat ingyen osztogatnak el a nagyobb városi cégeknél. Szóval 2500 felett lehet az a szám, akik a legtöbb meccsen kint is vannak.
3000 fölött a bérleteseink száma -
#23253 2500-3000 körül sztem -
commissioner #23252 kb. hány bérletes van nálatok? -
#23251 Néhány napja csatlakozott az új csapatához. Valszeg kell neki még némi idő az alkalmazkodáshoz. -
COOLancs #23250 "A csapat tagjait annyira meghatották a Dunaújváros elleni mérkőzésen őket hangos tapssal köszöntő drukkerek, hogy eldöntötték, mindenképpen viszonozni szeretnék a kedves gesztust és a bizalmat." - Ez most a magyar népmesék? Gondolom a tulaj a csodás EL teljesítmény láttán mindenkinek mondta hogy 1 havi pénz minusz vagy mentek a lecsóba. Tőle szép gesztus hogy a pénzt nem zsebre vágja, de hogy nem a játékosok adták oda a fizujukat az ziher. -
#23249 Nem feltétlen az. Már a tegnapi edzőmeccs előtt mondogatták, hogy azért lesz ingyenes, mert még valami gebasz van a bérletekkel (a korai EL búcsú miatt át kellett kalkulálni a jegyárakat gondolom) és nem akarták a szurkolókat megszívatni azzal, hogy mindenkinek jegyet kelljen venni. Az a 4-5 millió kemény magyar kredit, ami befolyna a jegybevételből, a kerettel leosztva nem fogja padlóhoz vágni a játékosokat, meg sem kottyan nekik.
De ha jól játszanának és küzdene mindenki, aki a pályán van, az is megfelelne elégtételnek. -
Solt #23248 Korrekt! -
#23247 Korcsmár jó helyre igazolt, még a cserepadra se fért fel -
Blum #23246 -
#23245 Hogy aztán évekeig ne legyenek derbyk? -
#23244 Pont erre gondoltam bár nem felszólító módban. :D Sztem ha ők kiesnek akkor nem fognak nb2-esek lenni hanem ez a gyenge tulajdonosi/anyagi háttér is eltűnik és csőd lesz. A legjobb esetben is az lehet, hogy hosszú időre nb2-esek maradnak. Ez a belga egy pénzhajhász, le fog lépni azonnal. Egyetlen kiút ha igényelnek a pártközpontból egy fidesznyiket és az állam csecsén élnek. -
#23243 inkább szűnjenek meg!
0-ról előrébb jutna a csapat mint azzal ami már évek óta megy ott... -
#23242 Újpesten nem csak a focival van gond, hanem a hejjesirásal is