32945
Magyar Foci
-
#23321 MTK-s: Úúú, leveszem a labdát mellel! Jujj, de menőőő!
DVTK-s: Nézd má, egy kétszázas! -
#23320 ez a kép...:D
-
#23319 Mert nem kedveli őket, szíve joga. -
#23318 Végre ezt egy székesfehérvári is elismeri. :) -
Solt #23317 Húúúú... azért vannak itt túlzások bőven! :) Ezek miért problémák?
"Mezőkövesd Debrecenben, a Fradi a Puskásban, a Felcsút meg Fehérváron játszik"
Újpesten meg nem a fél stadiont zárják be, hanem csak egy szektort! :) A bunda pedig jobban átszőtte a focinkat mint a politika... -
#23316 A Lokin kívül gyakorlatilag mindenki kiesett az európai kupákból, a Mezőkövesd Debrecenben, a Fradi a Puskásban, a Felcsút meg Fehérváron játszik, Kispesten kitiltották az ultrákat a saját szektorukból, Újpesten bezárják a fél stadiont, Pécsen és Diósgyőrben tüntetnek a szurkolók.
Miközben az egész magyar futballt átszőtte a politika.
Szép idény elé nézünk. -
#23315 Mára is jut egy újpesti szánalom: bezárják a B-teraszt a szezonnyitóra -
#23314 Én meg remélem, hogy továbbjutnak. Miért jó az ha kiesnek?! Nem is értem... -
#23313 Őszintén szólva én nem látom a Fradiban, hogy csoportkörös legyen jövőre, elég ingadozóan produkáltatok idén. De a dobogóra simán odaértek, talán még az első helyre is. -
Zenszkij #23312 Remélem kizúgnak a pics'ba. -
Zenszkij #23311 Ez egy emberi hulladék. Körülbelül annyit ér a szava mint Pistabá'-é a kocsmából. Az idei évben 10 év után végre helyrebasszuk az nb1-et, ideje, hogy a sok mutyicsapat is rájöjjön a Ferencváros olyan Magyarországnak, mint Ibrahimovic a svédeknek. Nélküle nincs futball. -
COOLancs #23310 " Ma a Loki és a Honvéd majd megvédi a magyar foci becsületét." jaj ilyet ne, elfogyott a szívgyógyszerem
Hát itten van egy kis igazság, az ETO-nak nincs egy normális húzóembere, mire számítottak mire mennek ilyen noname játékosokkal.
-
Grenzjager #23309 Kaszinós Bognár mint kétszeres trafiktulaj már csak tudja
Bognár csodás edzői élete -
#23308 A Győr, a Vidi, a Loki esélyes, a Fradi erőlködik
Jól megmondta a tutit. -
#23307 akárki lehetett volna a Maccabi edzője,akkoris más szinten van az izraeli foci (is) -
karajjj #23306 végre megszabadultunk tőle :D
-
Grenzjager #23305 Ribánszki bemutatkozása a lengyel élvonalban
-
#23304 Ez egyértelműen azért lesz így, mert meccsnapra már rééég el fog fogyni előre minden jegy és tele lesznek a stadionok. Így felesleges lenne meccsnapon kinyitni a pénztárakat. -
#23303 pedig ők sem nyerni akarnak, hanem továbbjutni :D -
#23302 Esetleg holnap. De én azért annyira nem bíznék a Honvédban :) -
Grenzjager #23301 Az miért lesz jó, hogy az idei szezontól egy csomó meccsen (remélem mindegyiken) a meccs napján sem a hazai, sem a vendégszektorokba nem lesz jegyértékesítés. Én mondjuk előtte is megtiltanám, mert még mindig vannak emberek akik kijárnak magyar meccsekre. -
#23300 "Örökös eltiltást kaptak annak a négy labdarúgócsapatnak a játékosai, szakvezetői és elöljárói, amelyek részt vettek minden idők egyik legkirívóbb bundázásában Nigériában."
...
"volt olyan játékos, aki 11-szer találta a kapuba, akadt, aki három öngólt szerzett, az egyik találkozón pedig egy perc alatt négy találat esett" -
#23299 Ha nem Paulo Sousa a Maccabi edzője, ez nem ennyire sima. Persze, ha nem Pintér a Győr edzője, akkor pláne. Mágus effektus. Kár értük.
Tartom, hogy a Maccabi a következő körben simán búcsúzik. -
Grenzjager #23298 -
#23297 A média mindig ilyen, sajnos ezért nem tud a magyar emberek többsége reálisan értékelni. Ha nyerünk akkor hirtelen akkora önbizalom lesz, hogy a Bayern is jöhet ellenünk, ha vesztünk akkor meg tele vannak a fórumok a sózzuk be a pályákat mondatokkal.
A média meg nem Pintér és csapata felelőssége. Ma a Loki és a Honvéd majd megvédi a magyar foci becsületét. -
#23296 +1
Meg az előző meccsen a Győr volt az esélyesebb! :D -
#23295 Pl. azt, hogy nagyon minimális az esély, de megpróbáljuk.
Nem azt, hogy 2-0 nem is akkora hátrány meg ilyen baromságokat egy idegenbeli, sokkal jobb csapat elleni meccs előtt. És én inkább az m1nél ülő szakértőre gondoltam, nem Pintérre. -
#23294 Most komolyan... én pesszimista embernek tartom magam de mégis mit kellett volna mondaniuk? Hogy kimennek focizni aztán majd lesz ami lesz? Tuti, hogy azért kapták volna az oltást, hogy egyből feladták, már meccs előtt magyarázkodnak stb.
Nem baj, majd jövőre. -
#23293 kapus, varga meg martinez játszik egyedül értelmesen, többi 0 -
#23292 Jah meccs előtt amikor körbenézték a pályát -
sempronius18 #23291 A Varga nevű játékos nyilatkozatára és Pintér nyilatkozatári is kíváncsi leszek, akik azt mondták nem egyszerűen győzni, hanem továbbjutni megy ki a Győr.
Nem sok hiányzott a bravúrhoz. -
#23290 Erőfelmérőnek jók az ilyen meccsek, legalább felmérhetjük, hogy nincs erő :D -
Gabe18 #23289 Volt egy fejes még 0-0-nál ami mellé ment, az akár még be is mehetett volna. Kb. mára ennyi tellett. -
#23288 kaput eltaláló lövésre nem emlékszem -
Grenzjager #23287 Nem láttam az első félidőt
Járt gyakran az ETO az ellenfél térfelén? -
#23286 hát a zsidók nem nagyon akarnak már gólt lőni :D -
Grenzjager #23285 Nagy szerencséje van a Maccabinak hogy nem három meccs dönti el a továbbjutót!
:)) -
Gabe18 #23284 Nagy szerencséje van a Győrnek, mert a két meccs alapján ebből egy óriási kiütés is lehetett volna. Most még ezzel a 0-3-al tartják aránylag a "tisztes vereség"-et már ami a számokat illeti. A játék képe meg nem lesz benne az évkönyvekben... -
Solt #23283 Még az a balhátvéd... édes Istenem... :(( -
Takezó #23282 egyetértek, Pintérnek meg kellett próbálnia elhitetni ezekkel a nyomorékokkal, hogy van esély, hogy legalább küzdjenek... mert azért legalább küzdöttek idáig, ennyit tudnak: )