Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt figyelted, hogy a második félidõre soha nem ért vissza a kocsmából? 😄
bakkerman
ezt a verebest de gyûlöltem amikor még az RTL adta az MB1-et,és ott "szakértett"...fuuuuuuuu

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

áááááá

banok
Szabics gól

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

dave9004
ezzel biztos vitára kelnének akik már 30 órája kint melóznak és segítenek.
Ott voltál, hogy ennyire ismered az éjjelt?
[HUN]FaTaL
Meg avval, hogy egész éjjel nem csinált a hatóság lószart sem, reggel kezdtek intézkedni, amikorra már többezren akadtak el az úton. Meg a sok baromarcúval, aki eszetlenül ment tegnap.

http://goo.gl/gd6Zi5

ReszegKoldus
Nem kell túllihegni, family frost autó járt ma is 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
na ja,fasz kivan hogy MB1 hiányában nézhetek ilyen biszem baszom dortmundokat ilyen göcékkel meg rojszokkal...

ressy14
A hóval nincs baj, inkább azzal van, hogy hiába kotorják el akár fél óránként is, a szél visszafújja szép magas dûnéket képezve. Ekkora hótól az országok nagy többsége leállna. A baj inkább az, hogy a katasztrófavédelem és a katonaság lófaszt sem ér ilyenkor, rohadt sokan kint éjszakáznak már a 2. nap az utakon és a hatóságok semmit nem tudnak annak érdekébe tenni, hogy kiszabaduljanak.

Amíg nem áll helyre az utak járhatósága, addig marad nekünk a ficken-fucken nyugati bajnokságok.

Dum spiro, spero.

banok
Otthonról könnyû okosnak lenni...

Zenszkij
leesik egy kis hó és megáll az ország, tiszta szégyen!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ReszegKoldus
Igaz, ami igaz engem csak egy meccs érdekel, amelyiket vasárnap szerintem "akadálytalanul" meg lehetett volna rendezni 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

banok
Szerintem a forduló halasztással jó döntés született.
Nem kifejezetten a hó miatt halasztották el hanem a hófúvások okozta lehetetlenné váló közlekedés miatt és ezt bizony nem lehetett elõre látni.

Narxis
Nem nagy meglepetés, ha vasárnapra el is olvad sztem sártengerben kéne focizni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ReszegKoldus
Nemrég még arról volt szó, hogy holnap meg holnapután derül ki elmarad-e
Nyilván titokban jött a hó, senki nem tudott róla, hogy jönni fog, így esély se volt rá felkészülni 😄

ressy14
jajajajaj 😄
Láma!
Nem mondhatják ki a tv-ben hogy az MLSZ döntése ellen tiltakoznak az ultrák... milyen lenne már ha a sima szurkoló, aki nem jár közösségi oldalakra, forumokra, megtudná hogy az MLSZ nem is olyan szurkolóbarát, mint amilyennek hirdeti magát...

ressy14
a téli idõszakban a miskolciak csak nyugat európai focit tudtak nézni, és ezért olyan igényesek lettek, hogy az õszi nézõk fele már többet nézni sem bír magyar futballt 😄

egyébként szomorú, hogy ezek a "szakértõk" nem látnak tovább az orruknál..

Dum spiro, spero.

dave9004
Zuhanyhíradósok szerint (Puhl fõleg) túlságosan is igényes a dió közönség, ezért voltak csak 4500-an hétvégén. 😄
Megérte mondjuk megnézni, mert Váczi Zoli mondot jó dolgokat
Láma!
nem is vitte sokra... <#idiota>

bakkerman
fuu geci emlékszem arra a meccsre,vártam hogy mikor hozza be Bielsa,bejön,viszi a labdát,azt orrbabassza Vilit 😄DDDD akkor azt hittem nem lesz semmi abból a srácból...😄

ressy14
hagyjuk már Messit. Ellenünk 2 percig volt a pályán, mire ráeszmélt, hogy esélye sincs Vanczák Vili ellen és kiállíttatta magát.

Dum spiro, spero.

bakkerman
na meg azt is megkell említeni a Barca kapcsán,hogy szép-szép Messinek ez a 4 aranylabdája,nade lõtt õ gólt valaha is Szûcs Lajosnak? Nem bizony! És ki az aki lõtt már neki gólt? Igen,bizony,Torghelle Sándor! Felesleges a két játékost összehasonlítani,Leonak elõbb az MB1-ben kéne bizonyítania...ASF:SASDG:ASSDG:ASDSDG

dave9004
reméljük a mieink se csak nézni mennek ki a pályára 😊
ez elégszar 😄
szabii98

I met God. She's black

Effe88
megy vissza az auchanba targoncázni

ReszegKoldus
így is több mint ahányan egy mtk meccsen szoktak lenni!

ressy14
Magyarország - Románia FIFA Világbajnokság selejtezõ mérkõzés.
Budapest, 430 nézõ <#szomoru1>

430-an tekinthetik meg a magyar-román mérkõzést:

“Nézzük tételesen, kik azok, akik a helyszínen nézhetik majd a mérkõzést!
- a futballszövetségi vezetõk: 6-7 fõ
- FIFA-stáb (ellenõrök): 2-3 fõ
- játékvezetõk: 4 fõ
- szervezõk (minden olyan személy dolgozhat, aki akkor is jelen lenne, ha nem lenne zárt kapus eltiltás; fõszervezõ, helyettes, szervezõk, sajtós kollégák, biztonsági vezetõk, marketing felelõs): kb. 15 fõ
- mentõk, orvos: kb. 8-10 fõ
- közvetítõ televíziós stáb (ez sincs pontosan korlátozva, de csak akkora stáb jöhet be, amely egyébként is szükséges a zavartalan közvetítéshez; ez általában 40 fõ tévénként, most két televíziós társaság lesz a helyszínen): 80 fõ
- újságírók (teljesen megtelik majd a sajtóterasz): 180 fõ
- fotósok: 60 fõ
- labdaszedõk: 12 fõ
- pályamunkások (portások, villanyszerelõk, lakatosok, takarítók, energetikai ügyelet, vízvezeték szerelõk): 40 fõ
- technikai munkatársak (LED-fal üzemeltetõi, egyéb installációk kezelõi): 4-6 fõ
- catering (csapatoknak, játékvezetõknek, a FIFA-irodának): 10-15 fõ"

Dum spiro, spero.

Egyébként tök logikus Kondás lépése Kulabával. Kuli meg a managere adták volna el magukat nyáron, vagy télen. De így hogy nem akar hosszabbítani.. mit keres még egyáltalán az elsõ csapatnál?

LasDen
külföldön...lehet, hogy a debreceni házában alszik, de neki végülis az is külföld 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ressy14
Próbajátékon van a Milánnál. A tegnapi kiesésüket egy sztár leigazolásával akarják elfeledtetni. Ráadásul megérkezett a tavaszi szerelésük az adidas gyárából, azt is valahogy el kell rendezni a raktárban 😄

Dum spiro, spero.

DasIsFuck
<#hehe>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Kulibali megunta _AS:?DF_?ASDFsda

Láma!
Több volt az 16k-nál. Oldalt ugye elvileg ahány szék annyi ember lett volna, ennek ellenére minden lépcsõ, és állóhely emberrel volt tele. Sõt mentek be néhányan fénymásolt jeggyel is.

Az utolsó bekezdésben szerintem arra gondolt, hogy az ellenfélnek jó, ha nem látják a szurkolók ahogy átgázol rajtuk a fradi 😄

?

ha tényleg a rendbontókat akarták volna elkapni, már régen megtehették volna nyilván ez ok, nem huligántörvény meg beléptetõ rendszer a lényeg.
amúgy
"a gyilkosokból toborzott biztonsági szolgálat," ez azért bonyolultabb de nem volt toborzás. nem akárki lehet a secu, hatalmas lovék és lehetõségek. Na most máshol sem a régi nyomdász és az egykori francia tanár adja a secut.... máshol is egy adott "cég" "ránõtt" a "feladatra"

"18.000 nem mehet be" ?? nem, a Fradi-Egerre nem akar majd kijönni 18 ezer ember, aki akar meg jön. Derbyt leszámítva miért is nincs 18 ezer ember a meccseken? Ami most is csak 16ezer mert két szektor zárva van.

"mondjuk amilyen formában van most a fradi az ellenfélnek jobb is ha nem sokan látják a meccset." ??

LSSAHPAUL
Zárt kaput is kapott a fradi, csak felfüggesztették..
na most mondhat akármit akárki, az mlsznek nem tetszik ha sokan járnak meccsre. Ha tetszene miért nem a rendetlenkedõket teszik ki.. veszik évek óta a közönséget kamerával, meg ott a sok OSTOBA BUTA RENDÕR 20m-re illetve a gyilkosokból toborzott biztonsági szolgálat, akik a társadalom számára csak erre jók hogy kihúzzák a fülénél fogva a huligánt. De nem, pár száz ember miatt 18.000 nem mehet be, de a focistáknak se jó ha nincs közönség, mondjuk amilyen formában van most a fradi az ellenfélnek jobb is ha nem sokan látják a meccset.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

bakkerman
expekten is...megyei foci,u19-es bajnokik...persze hogy nagy a kisértés

Effe88
mondjuk a zombori is büszke lehet a fiáraXD

Effe88
😄
jó hogy bundáznak😄
ugye ilyenekre is lehet fogdani pl.bet365-n😄D:

Narxis
Aztarohadt.. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
nyíregyháza u19...na ezen most lezsibbadtam,a büdös kurva anyjukat bundáznak szaros kölykök...nap mint nap látom ezeket,tudnám meg a nevét felakasztanám a stadionban 😄DD

ReszegKoldus
Vannak nevek 😄

Effe88
én az összesbõl kinézem aki az mb1-ben játszik
kutasi robi meg ugye öngyilkos lett és úgy állította be magát mintha semmi köze nem lenne hozzá(persze lehet tényleg nem volt)

ressy14
ez durva <#wow2>

mondjuk Hercegfalviból simán kinéztem eddig is.

Dum spiro, spero.

Azért milánóban, egyszer lõnek kapura, otthon meg így nyernek de biztos tiszta, sehol sincs Bunda csak az MBI-ben 😊

Horváth Gábor, koronatanú, bunda rajza
MTK-bók mindenki... bravó
Szivics is 😞
Grúz meg sose volt szimpi a Fradinál

Sippie
az idõjárás se szeret minket, egybõl borús lett a továbbjutásunk után <#idiota>