Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Hortit én amúgy bírom,de a sportklub tényleg a legszennyebb sportcsatorna...olasz bajnokit csak úgy nézek,hogy amíg nem kezdõdik a meccs,lenémítom a tévét,mert amit "stúdióbeszélgetés" címen csinálnak az kabaré...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
😄DD Siralmas bazzeg, magyar média. Mondjuk a sportcsatornák közül szerintem egyébként is a sportklub a legalja. Ahol egy Horti Gábor még kommentálhat meccseket, mit vártál? 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

ressy14
Árpád, Dzsuzsák, most meg Ferenc. Annyi idejük sincs, hogy neten utánaolvassanak. Jesszus.

Dum spiro, spero.

bakkerman
ott lehet Bogdán Árpi és Dzsuzsák mellett ezen a 3 pontos mérkõzésen

bakkerman
sportklub hiradó,(túl)Világi Péter:
-"Varga Ferenc játszhat Románia ellen,a Greuther Fürth játékosa felépült sérülésébõl,és pályán lehet a nagyon fontos VB selejtezõn"

FERENC...<#shakehead><#boxer><#violent>

[HUN]FaTaL
Mondom hétköznap.

banok
Ja az más.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
de a kispajtás a HÉTKÖZI meccsre írta

banok
A Premier Ligában szombaton 13.45-ös meccs van (ami náluk 12.45). Az olaszoknál vasárnap is dél körül játszanak egy meccset...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ressy14
<#crazya>

Dum spiro, spero.

Narxis
Ez azért nem szép dolog.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ReszegKoldus
Vicces, hogy van már gólbíró is a ligakupában, de hogy a gólvonalra kerüljön egy tévés kamera az úgy látszik lehetetlen 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dave9004
jah vhogy õk az igazi "cigusok" románok szerint is vagy mi
a lengyelek szerint tuti 😄
ressy14
román-cigány és zsidó keverék, jó keverék. Ettõl függetlenül csak azért utálom õket, mert románok.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meg mert a cigányok és zsidók is.

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
A FIFA biztos nem, esetleg az UEFA.

A rapid amúgy a dinamósok és a steauások szerint a bukaresti Ózd és a bukresti MTK egyvelege. 700 román megy a holland elleni meccsre, amibõl 200 rapidos, egy román viszonylat jelzi hogy mennyire kemény az össz'tábor. 98-ban az 1-1es meccsre is csak õk jöttek.

off
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amit meg nem nyúltak, azt mi adtuk...
A román címert, amiben benne van Erdély címere - és abban a székely zászló - na akkor ennyit a mi hivatalos mi nem kérdésrõl - 😛 Sebestyén József (heraldikus) tervezte...
(amúgy hol lehetett szerinted elöszõr román nyelven egyetemen tanulni, bukarestben vagy Budapesten? ...)

a román szövetség gyorsasága elõtt mindenesetre le a kalappal

dave9004
a logikus lépés: nagyja 6kor, ebbõl egyet ad a sport 1 (v egy másikat ugyanakkor a sport 2)
a legjobb meccset meg mondjuk 8kor kezdenék. (pl a honvéd-fradit)
Értelme ennek lenne nézõszempontból és bevételbõl is talán. De értelem az rég nincs 😄
ressy14
kaptak a rapidosok egy meccs zártkaput meg egy kis pénzbüntetést.

ezt egyébként sosem értettem Bp-nek miért ilyen a zászlaja. De most olvasom, hogy a románok ezt is tõlünk nyúlták le...

Dum spiro, spero.

Azzal hogy hétköznap lesz egy forduló önmagában semmi gond nincs.
Sõt a heti 2 tétmeccs (libakupa nem tétmeccs!!) a normális terhelés. Csak az MLSZ szervezésében 3-4 meccs tv közvetítésével...

epekedve várom kiket tisztel meg a 13h kezdéssel az MLSZ.

dave9004
én így vagyok a némettel meg a franciával. Bár a német példa sztem követhetõ lenne itthon 😊
ReszegKoldus
"tegye fel a kezét aki minden spanyol meccset megnéz a hétvégén a sport tv-ben"

Ha még mindig közvetítenék a PL-t, akkor megnézném mindet, de legalábbis többet mint a spanyol meccsekbõl, igaz 0-nál nem nehéz többet nézni <#zavart1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

remélem a zászló égetésbe is van beleszólásuk 😊
mert ha ennyire szabad a nyílt láng használata akkor bukarestben lángra lobbanhatna egy pár Budapest zászló... gondoljon mindenki amire akar 😊))) a románok spec tuti nem Bdapestre gondolna de ez az õ tudatlanságuk.

ressy14
szerintem a fifa szabályzatában rögzíti az utolsó forduló idõpontját, azt követõen nem lehet bajnoki vagy kupameccset játszani.

Dum spiro, spero.

DasIsFuck
undorító és szánalmas, de ATV-tõl mit is várunk.
Rossz volt hallgatni, ahogy a riporte szinte nyáladzó szájjal próbált kierõszakolni vmi politikai kérdést az egészbõl.
de hát nem újdonság, ezt mûvelték az olimpia után is.
<#levele>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

LasDen
a 4 órás real-barcat a real kérte a bl meccs miatt....nem az ázsiai piac miatt volt

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

dave9004
a korai meccsnek én is ellene vagyok, legjobb villanyfényben meccset nézni, teljesen más a hangulata sztem.
Hétköznap du 1-kor sehol nincs jah, itt már magyar kupánál meg merték tenni, az azt jelenti, hogy az MLSZ-nél is leszarják a MK-t.
Hétvégén meg a tv-társaságok irányítanak. Ezért van hányingert keltõ péntek du 5-ös meccs pl...
Legjobb lenne egy szombat du, többi este, meg 1-1meccs vasárnap du és este sztem. Persze rotációval h ne mindenki ugyanakkor játszon és minden csapat tv-re kerüljön félévente min 1x.
Ez a "minden meccset adunk" felfogás jó bajnokságban sem annyira jó (tegye fel a kezét aki minden spanyol meccset megnéz a hétvégén a sport tv-ben)
Így azért az ember nem fog megnézni minden magyar meccset se sztem tv-ben sem. Régebben ment 1-2 meccs a tv-ben, többi rádióban körkapcsolásban, aztán mindre figyelt az ember és még rádióban izgalmasabbnak is hallatszott talán.
Spanyolban délben szar meccset játszanak szinte mindig, olaszban fél 1kor... Dehát nekik meg már a kínaiaknak meg a japánoknak kell megfelelni...lásd du 4-es real-barca.
[HUN]FaTaL
Semmilyen komoly bajnokságban nincsen délután 1 órakor, hétköznap meccs. Ez egyszerûen faszság. Még a TV-ben se nézi senki ezeket, nemhogy a helyszínen.

dave9004
sose voltam olyan hétközi meccsen, ami 6 elõtt kezdte volna. sõt sokszor 7re v 8ra tették.
Akkor meg azok lázadnak akik nem érnek haza Pestrõl v vendégbõl.
Mindig lesz vki akinek nem jön be. Aki hétvégi melózik annak a hétvégi meccs se jó 😊
ReszegKoldus
Nem is, ma pl 18-tól lesz 😄

liba kupa 13h-kor hétköznap, mlsz szervezés 😊
na ettõl félek

Narxis
Akár az is lehet, hogy az utolsó forduló helyére megy, tehát 1 héttel tovább tart a bajnokság. Nem nagy szám szemben azzal, hogy legyen 1 forduló hétköznap.

De basszus mikor lenne máskor? Az utolsó forduló utáni hétvégén?

www.smart-bus.hu

Narxis
Jah, de ott foci is van.

ReszegKoldus
Mondjuk nem tudom hogyan pótolnák hétvégén, vagy rakták volna az utolsó forduló utánra?

dave9004
ez azért kis gond.
ezért kiakadni fölösleges, mert mindenhol létezik ilyen. (BL is hétközben van 😄)

ReszegKoldus
De legalább lesz ligakupa "Egerben", nem? 😄

Elmaradt forduló hétköznap...
pfff gondolom azért, hogy a Mindig Lesznek Szarháziak továbbra is tudja folytatni a szurkolóbarát évadot... talán nem 13h-kor kezdõdnek a meccsek

(Trollfoci/

bakkerman
Szalainak rohadtul igaza van,a bundesliga egyik legjobb támadója,és egy szir szar magyar újságírónak van pofája olyat kérdezni,hogy hogyan éli meg azt hogy 400 perce gólképtelen??!!

szektATV... 😄 Fõ a hiteles tájékoztatás, mint mindig... 😄

www.smart-bus.hu

dave9004
Ebbõl a könnyed riportból megtudhatjuk, hogy "Bogdán Árpád" a válogatott kapusa, hogy "1988-ban" rúgta Hrutka a szabadrúgás gólt a románoknak sõt még azt is, hogy ha legyõzzük románokat akkor pontban utolérhetjük õket, úgy hogy már most is elõttük vagyunk... 2 és fél perc alatt több bakit akarva se csinálhattak volna...

és egyéb oltári baromságok 😄
Kaplan
Én úgy gondolom, hogy idõvel lesz ebbõl valami. Nem szabad feladni a harcot!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

[HUN]FaTaL
Ez az UEFA-nak a hatásköre, nem a FIFA-nak.

ressy14
magyar zászló égetés a Kolozsvár - rapid kukarest meccsen

ha objektív a fifa egy meccs zártkapu a románoknak, ha nem akkor <#action>

Dum spiro, spero.

LSSAHPAUL
Haverral mindig azt néztük mekkora a füle

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

narumon
Azért ez enegem érdekelne, hogy Bicskei mikor mondott ilyeneket mert én nem találtam róla semmit.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

passatgt
még így is jobb állapotban van mint itthon nem szétverve😄

Effe88
elég off de😄😄
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/a-blackburn-mosdoja-banta-az-egyenlitest-2227503