Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
akkor azok az idióták....ha nekik ez jó...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zenszkij
a 60-70. perc környékén le akarta fújni, de a fiúk gyõzködték, hogy befejezhessék 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LasDen
nem is az egészségük a lényeg...ilyen minõségû pályán hivatalos mérkõzést játszani idiotizmus legmagasabb foka....profi sportolók ide v oda, ez nem normális körülmény....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
tüdõgyulladásXD
omg-.-

vki itt még életébe nem sportolt

ReszegKoldus
Na ez a tüdõgyulladásos dolog elég váratlanul ért 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
Tüdõgyulladás? Ne hülyéskedj már. Az NFL-ben télen minden második meccs ilyen idõben kerül lejátszásra, mégsem lesz semmi bajuk. Ezek profi sportolók, ne egy átlagemberhez hasonlítsd a szervezetük ellenálló képességét. Gyanítom, hogy sem az amcsi válogatott, sem pedig a costa ricai srácok nem tüsszögnek felváltva.

A magyar csapatok 99%-a ilyen idõben alapozik télen (mint anno mi is 30 centis hóban, mínusz 10-ben).

Dum spiro, spero.

banok
Ja, hogy simán rosszindulatú vagy, ja értem. Már azt hittem sosem volt még tüdõgyulladásod...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ha a egy szóközt még hozzáadsz a név után, akkor mit ad ki?
BUNDA 😊

bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
rájöttem...Döme a mi saját Paul Gasciogneunk 😄

ezen felnevettem 😄

bakkerman
ez kérdés??!! 300 forintos fehérbor szódával!

Zenszkij
normális vagy? egy valag pénzt keresnek na nehogy már sajnáljam õket, mint ahogy te is teszed, ennyi pénzért én mocsárban is játszanék, gondolkodj már mielõtt hülyeségeket írsz. Tájékoztatásul közlöm, ez a dolguk!! Ezért veszik fel a dellát.

miért? karácsonykor is van éfjéli mise... 😄
<#taps><#eljen>
én voltam.
Fél8tól is mehetne, apró finomítást kérek 😊)

ReszegKoldus
A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága az MTVA-val és a Sport TV-vel történt egyeztetés alapján kialakította az OTP Bank Liga programját 2013. május 5-ig. A rendkívüli idõjárási viszonyok miatt elmaradt 20. forduló mérkõzéseit különbözõ idõpontokban játsszák le a csapatok.

Még találtam egy ilyet, de valahogy kételkedem benne <#idiota>
2013.04.10. 0:00, Pápa: Lombard FC Pápa - DVSC-TEVA

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dave9004
többi?
ReszegKoldus
Na, aki a hétköznapi esti meccseket hiányolta:

Honvéd - Fradi: április 16. (kedd), 20.30 <#whatever>

banok
A fütött, fedett szobából könnyen okos az ember...

banok
Szerintem meg ilyen nagy hóban nem lenne szabad játszani mert ezzel már komolyan veszélyeztetik az egészségüket.

bakkerman
F.A.F. kedves mutu!

Mutu tüsszentett (trollfoci, mi lenne a bdsrstnt)

bakkerman
pont a hétvégén néztem a new england-kansas meccset,és elég jó színvonalú volt,nem rossz a bajnokságuk

ez így is van, az MLS-ben is úgy nyomják, hogy ritkán látni színészkedõ játékost, ha valakit felrúgnak és a füvön marad, akkor az bizony tényleg megsérült...
ReszegKoldus
Láttam az összefoglalót pár napja, nem volt ez olyan vészes 😄

DaemoonHunter
Sport1 en nhl közben a kommentátor megmondta a tutit, le kellett játszani, az ott az usa, ellenkezõ esetben azt mondta volna az átlag amerikai(jogosan) hogy mi ez kislányoknak való sport 😊

LasDen
ez pont a másik véglet, amikor már lehetne 20 centis hó, akkor is megtartjuk a meccset, ami megin nem jó....😄

Zenszkij
nálunk meg esik két centi hó és elmarad a forduló! ez a mentalitás a képen, ez tetszik, ez a SPORT

LasDen
azé a vége felé már bõven le kellett volna fújni 😄

ReszegKoldus
Itthon is így kéne.

Narxis
USA - Costa Rica vb-selejtezõ

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

szabii98
<#eljen>

I met God. She's black

"allen99
márc 25 - 17:16

Basszus, pedig eddíg hogy utáltam Ronaldot. Hiába minden át tud értékelõdni!"

s íme hogy lesz valaki republikánusból monarchista 😊))

Plusz egy szokásos sajtó hadjárat nyugaton a zsigerbõl antiszemita magyarokról...

www.smart-bus.hu

bakkerman
azért ha egy ilyet Koman vagy Zsuzsa csinált volna,az 5 meccs zártkapu!!!

Effe88
húhú
ez tuti náci, apja is tuti náci vót<#idiota>

bakkerman
"A blog beszámolója szerint Ronaldo már korábban odaígérte mezét egy palesztin weboldalnak."

antiszemita!!!!!!!!!!!<#idiota>

ReszegKoldus

LasDen
azé ez a pászkány így elsõ ránézésre 20 év fegyház...😄 de nagy grat neki, szépen felépítette a csapatát...
a riportban egyedül az nem tetszett, hogy próbáltak valmi román-magyar ellentétet keresni a szurkolók között....

Smithie
Az, nehogymá' legyen egy épkézláb csatár... <#hehe>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

bakkerman
így kell felépíteni egy klubot...12 év alatt egy harmadosztályú kiscsapatból BL fõtáblás,EL fõtáblás klub lett,idén meg már a tavaszt is megélték a nemzetközi porondon. Na meg az a stadion...volt szerencsém élõben látni,rohadt szép kis stadion. Mi ilyenrõl csak álmodozhatunk,pedig itthon is vannak Pászkányhoz hasonló milliárdosaink

passatgt
dehogyis, még véletlen gólt lõne, hova gondolsz?

Effe88
nikolics is egész jó
szabics helyett jobb lenne

passatgt

LSSAHPAUL
Valaki légyszi linket a góljára, egy havernak mutatnám meg, hihetetlen egy 'emelés' volt!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

passatgt
Mitrovic mostanában nagyon brutál😄

bakkerman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ressy14
Ezek a Kovács Kálmán képzõbe jártak 😄

Dum spiro, spero.