32945
Magyar Foci
  • Solt
    :D

Nekem rengeteg örömet okoztak magyar csapatként az elmúlt években! :)
  • pinnacle
    De ha elérnek sikereket akkor miért nem lehet nagyjából egy normális szinten megragadni??
    Bejut EL csoportkörbe, kap egy csomó lóvét, beforgatom a csapatba és következő évben egy fiókcsapattól kiszopok ( mikor tavaly klasszisokkal jobb csapatokat ütött a Vidi).

Pár éve BL csoportkör, lóvé jön, stadion állampénzből megy és idén egy remek fosszar norvég csapattól kiszopnak. Akiknek az utóbbi években hol volt ilyen sikerük mint a lokinak? Ergo a "storfoarargsednek " jövőre mit kéne építeni a norvég kormánynak?
  • DasIsFuck
    a fél fiatalság akkor is kipucolna külföldre ha épp nem lenne stadion építés.
  • Solt
    Ezt ne tőlem, nem én határoztam erről. Ha már épül, én nem sajnálom tőlük.
  • sempronius18
    Na basszus most adom fel.

Melyik kórházban műtenek saját hálóingben........
    Megy a drámai túlzás.......

A stadinon építés nélkül meg sokkal nagyobb lenne a munkanélküliség, ráadásul az a pár 10 milliárd igazából a költségvetésnek nem is tétel, de úgyse értitek meg.
  • Solt
    Ne rám haragudj azért, mert valamihez hülye vagy, nem én tehetek róla! Ez nem személyeskedés, tény megállapítás. Ha valakinek alap dolgokat magyarázni kell, plusz még a szája is nagy, azzal felesleges vitázni. A legnagyobb segítség, ha szembesítelek a hiányosságaiddal, akkor tudod pótolni.

Műveld magad, és akkor nem kerülsz ilyen kellemetlen szituációba... Politikáról meg jobb, ha hallgatsz, mert ahhoz is annyit értesz mint a focihoz, ez kiderült számomra a napokban.

És mondtam már, hogy nem vagyok fideszes... nem is értem, hogy jön ez ide.
  • sempronius18
    Továbbra is azt mondom, hogy fogalmad sincs arról, hogy mennyi pénz is kell egy BL-es csapathoz, (ami aztán bőven megtérülne)...

Így csak vakvilágba ugatsz és lököd azt az ellenzéki dumát ami neked megtetszett.
  • ReszegKoldus
    Halkan megjegyzem én például akkor se gondoltam, hogy ők lettek volna a királyok, azóta se, és ezután se fogom :D
  • pinnacle
    De amikor a fél fiatalság kipucol külföldre, amikor egy kórházban már a saját hálóingedben műtenek, mikor szar a helyzet miért kell ennyi pénzt egy halasztható dologba beleölni?
  • Solt
    Én állami pénzen sem sajnálom... tettek érte, kezdve a 2006-s Hajduk ellenni idegenbeli 5:0-s győzelemtől, egészen a BL-ig... Rengeteg örömet okoztak mint magyar csapat! Használják egészséggel!
  • Gabe18
    Helyes, akkor neveljen ki az akadémiáján játékosokat, adja el, vagy érjen el vele újabb BL szereplést, és akkor abból építhet stadiont is.
  • sempronius18
    Abból felépült az akadémia, vagyis elment az utánpótlásra.
    Máskor azért sírtok, hogy mért nem arra költik.....

Amúgy 50%-ban biztosan ki lesz használva a stadion, ha jó csapat lesz kb 80%-ban is.
  • Sippie
    Tipikus Fideszes majom vagy... személyeskedést tartsd meg anyádnak odahaza. Tényeket írni nem tudsz, csak játszod itt az eszed hogy olyan kurva okosakat mondassz, de amikor TÉNYeket kéne írni, akkor már terelsz. Nem vagy te véletlen politikus?
  • Gabe18
    Majd még arra leszek kiváncsi ezekben a csoda stadionokban milyen jegyárak lesznek. Mert ugye a minőséget meg kéne fizetni. De van egy olyan érzésem hogy eddig se azok mentek ki legtöbben akiknek mindegy lesz egy jó kis áremelés...
  • ressy14
    abból inkább akadémiát építettek, a jövőre gondolva
  • Solt
    Ennyi...

Amikor a Debrecen bejutott a BL-be, EL-be, ők voltak a királyok... most már a stadion sem jár nekik...
  • Gabe18
    Állami pénzből, biztos nem. Építsen nekik a tulaj abból amit a BL-ben kerestek. Na úgy korrekt lett volna, egy szavam nem lenne.
  • sempronius18
    Az a baj, hogy nem értik, hogy a focit az egész világ játsza és szereti és, hogy mekkora pénz is van benne, ellentétben a vízilabdával amiről a világ nagy részén azt se tudják, hogy létezik, így persze ott könnyű királykodni a focihoz képest.

Ezeknek egy vb-re kijutás és csoportból kiesés is blama lenne, mert "miért mentünk ki egyáltalán, ha rögtön zakózunk" gondolnák ők.

Ám ettől függetlenül persze ez a kupaév szégyen. Főleg a Vidi.
  • ressy14
    halkan jegyzem meg közben, hogy a mladost podgorica kiverte a senicát is, és a 3. körben a sevilla lesz az ellenfele. zárójel bezárva.
  • Sippie
    És foci nélkül meg fognak telni azok a 10-15 ezres stadionok, csak azért mert modern a stadion?
  • Gabe18
    Nahát ha ez a realitás, akkor nem kell bele ennyi pénzt önteni. Valóban, valakinek megéri a stadiont felépíteni (hogy aztán az veszteséges lesz mert 10%-os kihasználtságon megy az már őt nem érdekli).
  • Solt
    Mi közöm nekem ahhoz, hogy hülye vagy a témához, de jártatod a szád? Ha sorolni kell neked a Debrecen elmúlt éveit, akkor miről beszélünk? Ha ez alapján szerinted nem érdemelnek egy korrekt stadiont, akkor megint miről beszélünk?
  • bakkerman
    NEM a norvégot kéne kifütyülni hanem a mieinket bazmeg,a norvégnak taps járna
  • DasIsFuck
    na pont ez az, tavaly ment az h a Vidi jó szerepléséhez így meg úgy kelettek a külföldiek mert ezt magyarok hol tudták volna véghezvinni, idén meg az ment, hogy na ezért kelett a sok külföldi....
  • sempronius18
    SOKKAL TÖBB pénzt raktak bele ilyen-olyan módon, mint mi eddig is ezért vannak eredményeik, de ti ezt nem tudjátok felfogni.
  • Solt
    Plusz az, hogy amikor eredmény van, akkor itt örömködik mindenki, amikor meg valami szarul alakul, akkor megy a köpködés... gusztustalan!
  • DasIsFuck
    mert akkor az lenne a realitás h majd a vidi vagy debrecen bejusson mert 1x épp bejutottak?

az h ki veri ki őket meg ugyan mind1, ugyan ez lett volna a vidi esetébe ha egy maccabi szintől kap ki, lásd ami a győrnél volt.

tök mind1 ki veri ki akárkit akkor is jöttek volna ugyan ezek a hsz-ek.
    miközbe pontosan ez a realitás.
  • Gabe18
    És akkor nézd már meg az említett 3 ország válogatottjának és klubcsapatainak elmúlt 20-25 évét. Talán kicsit több alapjuk van pénzt belerakni jelen pillanatban.
  • sempronius18
    Murvára nem Messiről van szó.

Az Osztrákokat kéne utólérni 6-7 nyereséges csapattal 10-15 ezres modern stadionokkal.
    Persze ti akkor is sírnátok, hogy mért nem nyerünk BL-t, de ez nem realitás.
    A nyereséges működés pár klubnak viszont igen, akik így munkahelyet teremtenének.
  • Sippie
    Miért nem írsz eredményeket? Ugyanazt csinálod mint a Fradi topikban. Mesélj arról miket tettek le az asztalra. Rohadtul érdekel :D
  • DasIsFuck
    csak abba valószinű nincs annyi pénz amennyiért megérné?
  • Solt
    Semmit öregem...

Ócsároljátok, károgjatok, abban kurva jók vagytok.
  • Gabe18
    És mégis ki várt ilyet?
    Könyörgöm, 4 indulónkból hármat az ELSŐ szembejövő agyonverte. Vagy az már túlteljesítés lett volna ha sikerül egy selejtező kört menni?
  • Sippie
    LOL megint
  • bakkerman
    jó estéje van a magyar futballnak :D melyik csapatunk kapja meg előbb a 4. gombócot? :D
  • sempronius18
    Na ez a másik.
    Az átlagember, mint te azt hiszi, hogy itt hűde mekkora pénzek vannak a fociban, pedig lófax sincs.

Szlovákiában, Szerbiában, Romániában SOKKAL többet áldoznak, rá az állam/befektetők/maffiózók mind1.
    Nyugatról meg nem is beszélek ég és föld.......
  • DasIsFuck
    sajnos nem sajnos ebbe van a legtöbb pénz.
    akár hazai akár nemzetközi tekintetbe nézzük.
    és mind2 téren kirívó és elrugaszkodott ez.
    ez van, vagy elfogadod vagy nem.
  • Sippie
    jobb stadiontól majd jobb lesz a foci? Aki eddig falábú volt, az hirtelen Messivé válik, egy modern stadionban?
  • pinnacle
    ilyen pénzekért olyan beruházásokat kéne csinálni, ami nem heti egyszeri alkalommal 2-3 ezer embert szórakoztat vagy érdekel.

• passatgt
    papíron mindkét csapat jobb, nem tudom mit paráznak itt egyesek