32945
Magyar Foci
  • dave9004
    Egyenlőség, magyar nb1, csak egyet választhatsz.
  • ReszegKoldus
    MLSZ: "Szexista, ordenáré szurkolók" - 500 ezret fizet a Diósgyőr

Volt már ekkora büntetés játékvezető/asszisztens szidásért? Mert ha nem, akkor hol itt az egyenlőség? :D
  • dave9004
    És még nem vertek agyon?
  • Rudee
    Igen, már törölték.
  • passatgt
    már levették a hírt, vagyis én nem látom sehol
  • ReszegKoldus
    kell az erősítés a jövő júliustól júliusig tartó európai kupameccsekre :D
  • Rudee
    NSO már lehozta
    El sem tudom képzelni, hogy mi lesz ebből. Fradi? Kicsit késő, úgy gondolom. Bár jó játékos, de az NB1-be jönne? Lehet csak poénkodik.
  • banok
    Van egy átigazolási pletykám
  • Koppixer
    mindenféle szidalmazást elítélek, és fel is szoktam szólni ellene, csak éppen nem egy kockafórumon, hanem szemtől-szemben teszem helyre az illetőt
  • Rudee
    Megtehette volna pár héttel korábban, akkor talán a fehéroroszok nem sétálnak át rajtuk.
    Lényeg, hogy a 15. forduló magasságában már megint lesz csapata, addig meg pihenhet.
  • dave9004
    Érdekes még egy bírószidás után se linkeltél ide semmit, pedig garantálom neked h a hétvégén is kapott minden spori generációkig visszamenőleg infót, hogy az ősök mivel keresték a kenyerüket
  • karajjj
    Gondolom, ha férfi lett volna, akkor a "mocskos buzi"-t kapja, azzal persze minden rendben van, igaz? Ez minden meccsen elhangzik elég sokszor. Eddig miért nem emelted fel a szavad ellene? :)
  • Koppixer
    nem láttam a meccset, ha így is volt, az se mentség a kurvázásra :)
  • dave9004
    Kérdés h akkor Szima is dobja a lányát?
  • karajjj
    Lemondott Kondás

Egervári éppen szabad
  • ReszegKoldus
    Játékost is kurváztak már le, így még azt se lehetne mondani, hogy ezt a jelzőt kifejezetten a nők részére tartogatnák :D
  • karajjj
    "A helyzet nem volt bonyolult. A DVTK kapusa, Antal Botond a gólvonalon megfogott egy labdát, elindult vele kifelé, majd teljesen feleslegesen meglökte a gólvonalon álmodozó újpesti Andricot."

Nem lökte meg, sőt, hozzá sem ért. A felé irányuló mozdulat pedig inkább annak szólt, hogy ne fusson neki, nem ütés volt, Andric mégis az arcához kapva esett össze.
  • Koppixer
    Ha a bíró hülye, az asszisztens kurva?
  • dave9004
    Érdekes közjáték meccs előtt ma:
    Fickót nem akarták beengedni, mert a szuper meccsjegy.mlsz.hu-n sikerült valahogy vasas kártyával vendégbe jegyet venni. :D
    A jegyvásásrlás meg nevetségesen lassú folyamat a helyszínen.
  • ReszegKoldus
    Tényleg azt hitte valaki, hogy egy csapásra megváltozik minden és a klubcsapatok meccseire is özönlenek majd kifelé az emberek? De aranyos :D
  • LasDen #32040
    "Alapvető probléma, hogy még mindig konganak a stadionok az ürességtől, pedig mindennek az alapja a kellő támogatás, a kellő plusz, a kellő szurkolói háttér" – mondta a 29 éves szélső."

jaaa, hogy azért szar a magyar foci, mert nincs tele a stadion. Hogy nem jöttünk rá erre....
  • Rudee
    Priskin 11-esből szerezte meg idei első bajnoki gólját, Slovan-Zlate Moravce 3-2.

Litauszki első találatát jegyezte a lengyel bajnokságban, de rossz kapuba talált, így neki ez a nap nem túl örömteli.
  • dave9004
    Na ezért megérte kimenni.
  • LSSAHPAUL
    Azt a szitut én se értettem, simán belőhette volna, sőt máskor pl haladásban meg itt a fradiban megoldotta az ilyen helyzeteket, meg vannak még zavarodva a kieséstől, a bolond honvéd nem hogy kihasználta volna hogy most a fradi SZAR, e helyett teleszartgatyával örültek a 0:1-nek.
  • Rudee
    A kis buzi Radó nem meri beismerni, hogy fogadott a kevés gólra
  • bakkerman
    jólteszed
  • dave9004
    De első hazai és 6-6,5k 9-10 lenne ott normális ma este. Aztán lassan kész lesz mindenhol az új üres stadion ahová lehet drága jegyet kérni a szarért.
    Én holnap kinézek nővéremmel Vasas-Lokira mindenesetre. Élőben azért jobb mint tévében 1200ért meg már az ember nem megy moziba.
  • LasDen #32033
    Hogy megtanulja egy életre, hogy itt nem illik így játszani...
  • Rudee
    3 gól
  • bakkerman
    kisbognár közben 2 meccen eddig 2 gól 2 gólpassz :D így folytatja az apja átviszi felcsútra :DDDD
  • LasDen #32030
    nemtom, engem annyira nem izgat, hogy milyen szurkolás van egy stadionban. Legyen jó a meccs osz' jóvan... :D
  • bakkerman
    hogynemár,az a legjobb ha mindkettő jelen van a stadionokban csak már egyre kevesebb helyen lehet ezt tapasztalni
  • LasDen #32028
    szerintem az IS igazi szurkolás. Ott vagy, tehát láthatóan támogatod a csapatod...
  • bakkerman
    tudod a szotyizós beszélgetős meccsNÉZÉSNEK az ellentéte :D
  • LasDen #32026
    "igazi szurkolás"
  • bakkerman
    Miskolc maradt az egyik utolsó "bástyája" a magyar focinak ami az igazi szurkolást,meccshangulatot illeti,ezt kurvaszar leírni Nyíregyháziként de ez az igazság :/ 6000-6500-an vannak az ute ellen,és tévén keresztül is folyamatosan átjön a szurkolás,füstök,drapik...ahogyan azt kellene mindenhol :( Na ha Mátyus összerakja itt is a dolgokat (feljutunk) akkor jövőre lesz fix 3 igazi rangadó itt keleten!
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.07.23. 19:26:10
  • ManoNegra
    Vagy pedig száműzik az edző titánok a megye háromba, mert nem szimpatikus, vagy apuka nem nagyvállalkozó, mint Kleinheislert.
    Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.07.23. 07:07:24
  • dave9004
    Véber mondta h volt olyan aki azért nem ment magyar fiatalként pápára mert nem volt pláza akkor ott
  • Jim Morrison
    igaz... Partizani nagyobb falat lett volna
  • LasDen #32021
    azért a palermot elverni nem nagy érdem.... :D