Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...ne fogd a nyakam, tudod milyen érzékeny....
Dum spiro, spero.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Folyamatosan sír mindenki, hogy utazni kell, meg korán kezdeni az EL miatt.
Különben is felesleges itt ecsetelgetni a lehetséges jövõbeni történéseket, aki odaér a végén az el selejtezõs helyekre, az el is indul majd rajta.
Dum spiro, spero.
Még annyit, hogy szerintem egyik magyar csapat se szarna le egy EL-t.
Dum spiro, spero.
ennyit tudnak
szurkolók nélkül kurva nehéz sport ez
amúgy a gyõr már indulhat a nemzetközi kupákba?
az az eltiltás lejárt már?
csak az mtk ne induljon az el-ben, mert ugyanúgy leszarják mint tavaly.
Dum spiro, spero.
+ rudolf is mehetett volna zuhanyozni azért idõ elõtt, pedig nem játszott most rosszul kivételesen😊
viszont így valszeg gyõrt már nem éri be a vidi
Dum spiro, spero.
Tizi járt, szerencséje volt a dióknak
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Azért egy ilyen 11-est befújni...ez az esés még az 50 évvel ezelõtti háborús filmekben is ciki lett volna.
Amúgy ilyesmi szerelés volt már az NFL-ben is 😊
ezek a nyilatkozatok...😄
Vannak érdekes dolgok még azért, ilyenért megbüntethetnék a klubbot is sztem, legközelebb mi lesz a nézõ szereli le a csatárt...
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
egyénileg eldönti, hogy a bekiabálások sértik e a fair play szellemét (pl. Mocskos Kiskunlacháza! -ez nagyon sértheti, egyéni véleményezés) ... kb így.A biztonság érdekében mindenhova regisztrációt!.... 😊
Egyébként is azért vannak kevesen a meccsen, mert a családok nem mernek kimenni ezek miatt a szurkolói megnyilvánulások miatt! 😄
Amúgy mi ez az alreg? 😊
530d owner kitanított az élet

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Persze, aztán sarokba állítanak a sünök, meg ezért félbeszakad a meccs😄
és pótolják mjd júniusban hetfõ reggel 9kor 😄
Azért ha a felsoroltak közül mást nem is, a játékvezetõt szerintem mindenhol szidják, valahogy mégse látom a sok megszakított meccset emiatt (meg úgy látom ez az ellenfél szurkolóira történõ megnyilvánulásokra nem vonatkozik) 😄