Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem ez jutott eszembe... 😊))
...ne fogd a nyakam, tudod milyen érzékeny....

passatgt
szerintem nem tetézi, mert ha kiderül, hogy semmi nem volt, akkor az nso megint hazudott😊

ressy14
az ns elkezdte terjeszteni ezt a faszságot, a klub meg tovább tetézi. mindig van amin rágcsálni lehet, pedig tök felesleges.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Hát ez kész <#nevetes1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
meg amikor a John Csank még a zetét irányítva azt nyilatkozta,hogy annyira nem örül az EL szereplésnek,mert 2 héttel hamarabb kell megkezdeni az alapozást...érdekes cikk volt emlékszem rá

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

dave9004
hát tavaly külön öröm volt nézni, ahogy a 4. helyre esélyes 4 csapat miként próbálta elkerülni a 4. helyet 😄
Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Narxis
Ez csak ilyen magyaros elõre mentegetõzés ha kikapnak. Irapuato óta ez megy.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Ámen. Pontosan errõl van szó, ezért felesleges bármilyen hozzállást látatlanban elképzelni egy adott csapatról. 😊

dave9004
már hogyne szarnák le?
Folyamatosan sír mindenki, hogy utazni kell, meg korán kezdeni az EL miatt.
ressy14
Egyetértenék veled, ha az általam említett El meccseken a pályára lépõ 20-on X éves mtk-s fiatalok csúsztak-másztak volna. De nem, csak lötyögtek.

Különben is felesleges itt ecsetelgetni a lehetséges jövõbeni történéseket, aki odaér a végén az el selejtezõs helyekre, az el is indul majd rajta.

Dum spiro, spero.

Narxis
Nem hinném, egész más ez a mai MTK, pont az a legnagyobb bajuk, hogy minden évben eladták a tehetségeiket, de hát valamibõl élni kell.

Narxis
Nem, a teljesítménye és az elért pontjai alapján kell megítélni de úgy éreztem te egész mást akarsz kihozni belõle. Ha nem akkor bocs.

Még annyit, hogy szerintem egyik magyar csapat se szarna le egy EL-t.

ressy14
egyébként lefogadom, ha odaérnek a dobogóra az mtk-sok, akkor ugyanolyan alibi focit fognak produkálni mint 2-3 éve a szlovák középcsapat ellen.

Dum spiro, spero.

ressy14
hát mi alapján ítéljünk meg egy csapatot? a mezszíne alapján? 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
lokinak meg valaki szóljon már, hogy a comic sans nem menõ😄

Narxis
Sztem nem szarják le csak nem olyan erõsek mint azt a tabella mutatja, én sokszor bizonytalannak éreztem a játékuk csak a hazai közegben ez még nem hátrány. Egyébként meg rém egyszerû, el kell érni az EL induló pozíciót. Nem szeretem amikor nem a teljesítménye alapján ítélnek meg egy csapatot.

Narxis
Lejárt.

Effe88
mtk nem leszarja
ennyit tudnak
szurkolók nélkül kurva nehéz sport ez

amúgy a gyõr már indulhat a nemzetközi kupákba?
az az eltiltás lejárt már?

ressy14
egyébkénk se értük volna be õket. ez az eto nem fog 12 pontot (most már 15-öt) veszíteni, az mtk pedig súlytalan ahhoz, hogy befogja a gyõrieket.

csak az mtk ne induljon az el-ben, mert ugyanúgy leszarják mint tavaly.

Dum spiro, spero.

dave9004
hát igen, b-közép nélkül marad a "tisztességes családbarát közönség ugye"
ezt hallhattuk
passatgt
szerintem jogos volt a tizi, + még elsõ félidõben amikor mitroviccal szabálytalankodtak, az szerintem belül volt
+ rudolf is mehetett volna zuhanyozni azért idõ elõtt, pedig nem játszott most rosszul kivételesen😊

viszont így valszeg gyõrt már nem éri be a vidi

ressy14
a meccs vége egyébként undorító volt mindkét részrõl és a szurkolók részérõl is...

Dum spiro, spero.

dave9004
ami elõtte volt kétes szitu az meg nem lett befujva (vissza se játszva egyszer se.)
Tizi járt, szerencséje volt a dióknak
ressy14
<#action>

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Lakatos Márió (aki valami fura oknál fogva Paraiba feliratú mezben játszik) hogy örült a befújt 11-esnek <#nevetes1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Zenszkij
csürhe Videoton, jogtalan 11-es, és elmaradt kiállítás, de kikaptak 😄 YESSS

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

dave9004
over 3,5-et játszott a spori az olasszal 😄
ReszegKoldus
De legalább megvan a -2 pont a lokinak <#eljen>

Azért egy ilyen 11-est befújni...ez az esés még az 50 évvel ezelõtti háborús filmekben is ciki lett volna.

ReszegKoldus
Ez a honvédos olasz kamatoztatja itt az otthon tanultakat 😄

banok
Szalai büntetõt hibáz... 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ReszegKoldus
"Sánta kapus húsz méterre kifutva" 😄

Amúgy ilyesmi szerelés volt már az NFL-ben is 😊

passatgt
Szentes Lázár (DVTK): - Azzal kezdem, hogy Magyarország legjobb formában lévõ csapata látogat hozzánk, akik rengeteg gólt szereztek a meccseiken. Azt azonban megígérhetem, hogy mindent megteszünk a gyõzelemért. Hogy mi szól mellettünk? Valamibe kapaszkodnunk kell, például abba, hogy milyen teljesítményt nyújt a csapat. Gyõrben jól játszottunk, viszont kikaptunk. Negatív és pozitív dolgok vesznek körül, s nekem ki kell emelnem a játékosokat a negatívból, s a pozitívba kell kapaszkodni. A Gyõr elleni meccsnek volt annyi pozitív hozadéka, ami elég lehet a Videoton ellen. Úgy gondolom, hogy saját magunkban bízhatunk, csak magunkra számíthatunk. Olyanok vagyunk, mint a fõnixmadár, minden vereség után meghalunk, de aztán feltámadunk, és remélhetõleg egyre erõsebbek leszünk. (dvtk.eu)

ezek a nyilatkozatok...😄

http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20130406-az-edzo-szerelte-a-csatart-az-nb-iiias-rangadon.html
Vannak érdekes dolgok még azért, ilyenért megbüntethetnék a klubbot is sztem, legközelebb mi lesz a nézõ szereli le a csatárt...

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Narxis
váááá 😄

Narxis
😄DD

passatgt
détári

szabii98

I met God. She's black

Egyénileg eldönti a bíró hogy sértõ e számára a szurkolás vagy nem,
egyénileg eldönti, hogy a bekiabálások sértik e a fair play szellemét (pl. Mocskos Kiskunlacháza! -ez nagyon sértheti, egyéni véleményezés) ... kb így.A biztonság érdekében mindenhova regisztrációt!.... 😊

ReszegKoldus

ReszegKoldus
Gondoltam ez mindenkire egyformán érvényes, de lehet van valami apró betûs rész, amibõl kiderül, hogy ebben a fordulóban csak az április 6-án Vas megyében lejátszandó NB1-es mérkõzésekre vonatkozik 😄

Egyébként is azért vannak kevesen a meccsen, mert a családok nem mernek kimenni ezek miatt a szurkolói megnyilvánulások miatt! 😄

Amúgy mi ez az alreg? 😊

azt a 2 embert is kizáratnád akik kint vannak a meccsen?😄😄

530d owner kitanított az élet

ReszegKoldus
Egyre jobban érdekel mégis hogy mûködik ez az UEFA háromlépcsõs marhaság, mert most a Siófok-Paks meccsen is szidták a bírót, mégse szakította meg a játékot. 😄

DasIsFuck

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

bakkerman
hivatalos források alapján

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

dave9004
majd megszakítja a bíró a meccset, mert õ meg õ az anyukáját szidta.
Persze, aztán sarokba állítanak a sünök, meg ezért félbeszakad a meccs😄
és pótolják mjd júniusban hetfõ reggel 9kor 😄
ReszegKoldus
Mindenesetre a mostani meccsbõl kiindulva a huhogás érdekes módon nem meccs megszakító ok.

ReszegKoldus
Huhú, tényleg... már április van

Azért ha a felsoroltak közül mást nem is, a játékvezetõt szerintem mindenhol szidják, valahogy mégse látom a sok megszakított meccset emiatt (meg úgy látom ez az ellenfél szurkolóira történõ megnyilvánulásokra nem vonatkozik) 😄

csak a biszem-baszom ligáknál buziznak a vízzel 😊

passatgt

õk nem problémáznak, ha van egy kis víz a pályán...😊