Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
Mindenhol ahol piacgazdaság van a tv-k határozzák meg (nagyrészt) a meccsek kezdési idõpontjait.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

dave9004
szánalmas meccs, szánalmas góllal, nyilván a pápa ma nyer 😄
vicc
dave9004
elõbb emeltetném a nézõszámot.
Bunda, TV visszaszorításával.
Péntek-szombat és kedd-szerda meccsek
-->értelmes idõben, ha mindenki gyõzelemre menne, jönne nézõ is fixen.
jobb csapatokra most is kimenne több, ha a szövetség nem a szurkolók ellen lenne. Szarjuk már le a családokat. Ha nõk nem szeretik a focit miért õket akarjuk folyton kint meg a gyerekeket, akik 12-15 éves korukig le se szarják?
Hú de sokminden kellene, hogy jobb legyen. Kicsit több pénz. nem sok, csak mondjuk a mostani duplája.
Amint több nézõ lenne az feldobná a meccsek színvonalát is ez tény.
ehhez min 3 év kellene és nem impotens vezetõk.
Egyelõre lehetetlen.
Mos az van, hogy a tv megmondja mikor lehetnek meccsek, MLSZ benyal a tv-nek, biztosítják, hogy senki se menjen ki, hogy tv-ben nézzék. most itt járunk
passatgt
vezet a pápa😄

szabii98
igazad van, de akkor is nehezebb lenne 😊

I met God. She's black

DasIsFuck
igen, de ha 1-2 éven keresztül erre lennének kényszerítve akkor a 3. évre kénytelenek lennének beleszokni az új rendszerbe.
Ahogy az emberek alkalmazkodnak egy adott rendszerhez így ezek a klubbok is azt tennék, akár szeretnék akár nem.
ha meg már megszoknák akkor az nemzetközi szintéren se jelentene akkora hátrányt a többi európai csapathoz képest.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

dave9004
amíg itthon a kupákban a 2.-3. csapatok játszanak, amíg a heti két meccset játszó csapat "mekkora hajtásban van meg terhelésben" addig itt nem lesz több forduló, több meccs és jobb színvonal.
Heti 1 meccsen se tudnak normálisan focizni, akkor heti kettõn meg pláne fos mindenki.
Mostantól meg már a TV irányítja a fordulók lebonyolítását, látszik mennyire szar is lett.
banok
Gera keveset mutatott itthon? Te hol voltál 2000-2004 között mert nem itthon az fix.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

[HUN]FaTaL
18 év alatti ne is igazoljon sehova, nem is errõl beszéltem. De te sehol nem írtad ezt, csak azt, hogy akinek nincs 50 meccse az nem megy sehova.

http://goo.gl/gd6Zi5

DasIsFuck
A legjobb magyar csapatok lehetnéneka z elsõ osztályba azzal többet érne a liga, mint hogy az ilyen siófok,egerek közremûködésével.

Lehetne több meccses szisztémába is rendezni a ligát majd rájátszás és hasonló rendszerekbe.
játszana 4X egymással a 2 csapat az egy 8 csapatos bajnokságba 32 fordulót jelentene.
és színvonalasabb lenne, ha vidik,fradik,debrecenek játszanának hétrõl hétre, min az egrek meg siófokok.

De, kötelezõvé kell, mert így, hogy nem kötelezõ, nem merik játszatni... helyette jönnek a kutyaütõ "kész" külföldi játékosok. Így ez megszûnne.

Arról nem is beszélve, hogy sehol a világon nincs olyan, hogy a 21-23 éves játékos még csak "tehetség"! Egy tehetség már 17-19 évesen stabil kezdõ lehetne... A meccsrutin a legfontosabb egy játékos fejlõdésében!

Jelenleg a tehetségnek kikiáltott játékost eladják bagóért külföldre, ahol javarészt semmi nem lesz belõlük, plusz még azt a keveset sem láthatjuk tõlük, amit tudnak. Lásd Gera, Dzsudzsák vs Németh Krisztián esete... Nem volt felemelõ a Gera meg a Dzsudzsák játékát itthon is nézni?

A Brazilok sem véletlenül találták ki, hogy 18 év alatti nem igazolhat külföldre!

www.smart-bus.hu

DasIsFuck
tehát szerinted csak annak a módszernek van legitimitása amit már máshol is alkalmaznak?
Csak az országok elég specifikus attribútumokkal rendelkeznek így nem feltételn fog ugyan az mûködni itt mint ami mûködött angliába pl.

[HUN]FaTaL
"A klub érdeke, hogy játszassa minél fiatalabban az arra érdemesebbet"
Így van. Éppen ezért, ha akarja játszatja, ha akarja nem. Nem kell kötelezõvé tenni, mert semmi értelme. A klub el tudja azt is dönteni, hogy kit hány évesen ad el és hova. Sehol a világon nincs ilyen, hogyha nem játszottál eleget a hazai bajnokságban, akkor nem igazolhatsz el.

Inkább az edzõképzést kéne megreformálni, mert az valami borzalom, hogy van 20 hozzá nem értõ edzõ kb. és ezek cserélgetik egymás között a csapatokat, néha 1-2 munkanélküli aztán forog a belterjes szar. Szerencsére a külföldi edzõkkel ez talán változni fog.

bakkerman
ja,hogy nem lenne pálya...de LENNE PÁLYA,ha azt a kikúrt sok pénzt,amit a sokadrangú román,szerb,afrikai kutyaütõkre kibasznak a klubok,inkább pályafütésbe fektetnék,meg pálya gondozásba,akkor még mikuláskor is lehetne bajnokit rendezni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Írtam én olyat, hogy idegenlégiósok nélkül?

www.smart-bus.hu

szabii98
idegenlégiósok nélkül nem lesz olyan sikerünk, mint a Vidi csoportkör pl

I met God. She's black

Mi ebben a vicc? A klub érdeke, hogy játszassa minél fiatalabban az arra érdemesebbet, ha pénzt akar látni belõle. Még mindig jobb, ha itthon játszanak 50 NB1-s meccset, mintha kint valamelyik nagyobb klub csikó csapatában játszogatnak... Ilyen szabályok mellett mondjuk a Bobál ikrek már rég a Honvéd elsõ csapatában lennének. Nekik is jobb lenne, nekünk is, a klubnak is. Õk fiatalon kapnának meccsrutint, mi tehetséges magyar fiatalokat látnánk a pályákon, a klub meg drágában tudja azt eladni, aki letesz valamit az asztalra már itthon is...

Abból lett kint is jó játékos, aki azért itthon már letett valamit az asztalra... a túl fiatalon kintre igazoltak döntõ többsége megmaradt ígéretnek, vagy még annak sem.

Picit gondold már végig amit leírtam, mielõtt nevetségesnek állítod be! 😉

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
" külföldre csak az igazolhat, aki szerepelt legalább 50 NB1-s meccsen"

Ne vicceljünk már. 😄 Elkallódnak, most se játszanak. Padot koptatni felesleges itthonhagyni õket.

10 csapat, 4 nemzetközi kupa indulási jog, utolsó kettõ egybõl kiesik, következõ kettõ osztályozót játszik.

Minden csapatban legalább 3 U21-s magyar játékos, külföldre csak az igazolhat, aki szerepelt legalább 50 NB1-s meccsen (ezeknek legalább a felén 90 percet), idegenlégiós meg csak olyan jöhet, aki szerepelt legalább valamely korosztályos válogatottban.

Így hirtelen ennyi! 😊

www.smart-bus.hu

Narxis
Igen, az utánpótlásban kell változtatni, de edzõképzésben se ártana.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
kitolhatod a bajnokságot, csak nem lesz pálya ahol meccset lehetne rendezni 😄

6-8 klubos bajnokság meg csak az óvodák között vannak.

Elég lenne, ha az aranylábú tini focistapalántákból kiirtanák ezt az alibizõs stílust, már többre mennénk.

Dum spiro, spero.

DasIsFuck
hivatalos úton nem😄

bakkerman
két kupánk?? ligakupában ifik játszanak,akik bajnokikon játszanak egyébként meg pihennek a ligakupa forduló alkalmával,és otthon recskáznak. Meg kell növelni a fordulók számát,ki kell tolni november végéig az õszi bajnokságot,és tavasszal meg már februárban kezdeni,plusz sokkal több hétközi fordulót berakni. És akkor még talán azt is mondhatnánk,hogy megdolgoznak a pénzükért...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DasIsFuck
meg kell futni az átlagot,teljesíteni kell az átlagot.

Akik ezeket nem tudják teljesíteni azokra nincs szükség.
Nézhetõ,izgalmas és európai mércével nézve megfelelõ színvonalú bajnokságot akarunk nem pedig kacatot.

ha meg erre csak 6 vagy 8 klubb képes akkor csak annyi kell.
Aki be akarna kerülni annak teljeítenie kellene a feltételeket és akkor nem lenne büntetés.

Narxis
El se jutnál az MLSZ elnök jelölésig ilyen tervekkel.

DasIsFuck
2 kupánk amibõl az eggyik ritka a másik meg vicc kategória.

A magyar focinak fel kell vennie azt a sebességet amit a többi európai bajnokság felvett.
Ehhez meg erõltetett menet kell,kényszer és szigor.

nem egyengetni kell ezeket a klubboakt, hanem egy jó erõset beléjük rúgni.
Egészen addig amíg meg nem tanulják a leckét.

Ha szeretnénk olyan bajnokságot ami legalább ott van másodvonalú európai ligába akkor ezt kellene tenni.
fõleg ha ezt enm majd 20 év múlva jelszóval.

ressy14
plusz ha büntetni akarod a kevés futómennyiséget vagy a sok szabálytalanságot, a szerencsétlen csóró klubok mibõl fizetnék ki? A játékosokra nem tudják áthárítani.

Dum spiro, spero.

DasIsFuck
mert mi bajuk lehetne velük?
Ha lenne nemzetközi forduló akkor mondjuk lehetne csúsztatni a bajnokságot, ha lenne érdekeltségünk nemzetközi téren.

ressy14
egyébként a hétközi fordulós dolog baromság, van már 2 kupánk is ennek a helyettesítésére. Most meg olyan sûrû a tavaszi szezon programja, hogy ezt az elmaradt fordulót is alig bírták berakni valahova.

Dum spiro, spero.

DasIsFuck
a kényszer nagy úr szerintem.

ressy14
és ezekre az uefa és a fifa is rábólintana, mi? 😄

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Csõdbe mennének a csapatok, ha a pályán kívüli dolgok mellett a pályán történõ (vagy inkább nem történõ) dolgokért is pénzbüntetés járna 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

DasIsFuck
Az jutott eszembe, hogy be kéne vezetni azt, hogy a bajnokság péntek,szombat,kedd,szerda ritmusba folyjon.
Így szerintem a nemzetközi ritmusba jobban bele lehetne rázódni.

Illetve én ha vezér lennék az mlsz-be akkor csinálnék jutalom/büntetõ rendszert pl a meccsek iramára,játékosok futási átlagára,szabáyltalanságokra bontva.
egy bizonyos szint alatt pénzbüntetés érné meccsenként a klubbokat,egy bizonyos szint felett meg pénzjutalom.
Szerintem agy pár év alatt nagyon sokat lehetne a bajnokság színvonalán dobni.

ReszegKoldus
Sokan nézték így is, ott csüngtek a stadion melletti házak ablakaiban, hogy láthassák ezt a szuperrangadót. 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

[HUN]FaTaL
Jogos, elnéztem, azt hittem 6-kor kezdõdik, de az a pápa meccs. 😄

dave9004
duna tv
passatgt
tv nem közvetíti haladás mecsset? vagy csak én nem találom

ReszegKoldus
1-et, Pápa-DVSC 😄

dave9004
este hattól-nyolcig hány BL-meccset adnak?
Konkrétan engem jobban érdekel, mint a BL meccsek! 😊

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Nem ütközhet meccs a hazai bajnokikon semmilyen UEFA meccsel. Amúgy meg nem hiszem, hogy sokan néznének hali-vidit a BL idõpontjában.

dave9004
ezt a hali-vidi-t is többen néznék két órával késõbb szerintem.
na mind1
Narxis
Az mondjuk tényleg szánalmas volt. :/

passatgt
két dolog:
-próbáljátok meg magatokat eltolni nyaknál fogva, nem kellemes érzés
-ha juhász fogja meg a spori nyakát, fél évre eltiltják😄

ettõl függetlenül ez egy nagy faszság😄

ressy14
😄

Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a Sanyit is elmerné így lökni? 😄

Dum spiro, spero.

Effe88
😄😄
a jó kis mb1

ReszegKoldus
Szerencsétlennek veszélyben forgott az élete, utána percekig levegõért kapkodott, úgy megszorongatta a szadista játékvezetõ. Juhász nyakán a mai napig látszódnak az atrocitás nyomai.

passatgt
hádé

ressy14
csak elakarta onnan lökni a Rolit, nem látok benne fojtogatási szándékot, persze fordított esetben a játékost meccsekrõl tiltanák el.

A klubunk részérõl nem kellett volna semmilyen közleményt vagy vizsgálati kérelmet kiadni. Inkább a hétközi fordulóval foglalkozzon mindenki.

Eger - Paks lesz, mi meg itt buzizunk ezzel? 😄

Dum spiro, spero.