32945
Magyar Foci
  • LSSAHPAUL
    az nem baj ha hamarabb kezdenek, legalább lesz megint egy 13:1 -es győzelem. nagyon is jó lesz, az hogy kevesebbet indítsunk lehetetlen mert andorra és san marino szintjére kéne lesüllyedni, ami még akkor is lehetetlen ha tudjuk 2020-ra már több cigány fiatal lesz mint magyar.
  • Szycsu
    Nem lepődnék meg, ha jövőre kevesebb csapat indulhatna/korábban kezdenék a selejtezőket..
  • Gabe18
    Újabb adalék a produkcióhoz:

http://sportgeza.hu/futball/2013/07/26/liechtenstein_lenyomta_a_4_kupacsapatot/
  • Solt
    Örülök neki... persze tudom, hogy sokkal jobb lenne, ha lélegeztető gépet vettek volna rajta... :)
  • Zenszkij
    Az elmúlt 13 év termése:

2013–14-es idény: július 25. (kupaindulóink: Győri ETO, DVSC-Teva, Videoton, Bp. Honvéd) Egyedül a Honvéd tudott párharcot nyerni. Sosem estek ki a magyar csapatok ily korán – még júliusban, egy nappal az NB I rajtja előtt.

2012–13-as idény: december 7. (kupaindulóink: DVSC-Teva, Videoton, Bp. Honvéd, MTK). Az MTK-n kívül minden csapat nyert párharcot, a Videoton az Európa-liga csoportkörébe jutott.

2011–12-es idény: augusztus 4. (kupaindulóink: Videoton, Paksi FC, Ferencváros, Kecskeméti TE). A Paks két nyert párharccal lett a legeredményesebb csapat, a Ferencváros egy párharcot nyert, a Videoton és a Kecskemét azonnal kiesett.

2010–11-es idény: december 16. (kupaindulóink: DVSC, Videoton, ZTE, Győri ETO). A DVSC az Európa-liga csoportkörébe jutott. Az ETO három párharcot nyert, a Videoton és a ZTE azonnal kiesett.

2009–10-es idény: december 9. (kupaindulóink: DVSC, Újpest, Haladás, Honvéd). A DVSC a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutott. Többi csapatunk közül csak a Haladás nyert (egy) párharcot.

2008–09-es idény: augusztus 28. (kupaindulóink: MTK, DVSC, Győri ETO). A DVSC és az ETO nyert egy-egy párharcot.

2007–08-as idény: augusztus 30. (kupaindulóink: DVSC, MTK, Honvéd). Egyedül a Honvéd nyert párharcot.

2006–07-es idény: augusztus 24. (kupaindulóink: DVSC, Újpest, FC Fehérvár). Egyedül a Fehérvár nyert párharcot.

2005–06-os idény: szeptember 29. (kupaindulóink: DVSC, Ferencváros, FC Sopron). Egyedül a DVSC nyert párharcot.

2004–05-ös idény: december 16. (kupaindulóink: Ferencváros, Újpest, Honvéd). A Ferencváros az UEFA-kupa csoportkörébe jutott. A Honvéd és az Újpest egy-egy párharcot nyert.

2003–04-es idény: 2004. március 3. (kupaindulóink: MTK, DVSC, Ferencváros). A DVSC a mai napig a legutóbbi magyar csapat, amely (három párharcot megnyerve) megérte egy európai kupa tavaszi folytatását. Az MTK és a Ferencváros egy-egy párharcot nyert.

2002–03-as idény: november 12. (kupaindulóink: ZTE, Ferencváros, Újpest). A Ferencváros kettő, az Újpest és a ZTE egy-egy párharcot nyert.

2001–02-es idény: szeptember 27. (kupaindulóink: Ferencváros, DVSC, Dunaferr). Egyedül a DVSC nyert párharcot.

2000–01-es idény: november 9. (kupaindulóink: Dunaferr, MTK, Vasas). Az MTK két, a Dunaferr és a Vasas egy-egy párharcot nyert.
  • polluxware
    most megnyugodtam;)
  • polluxware
    jaj
  • Solt
    Érthető amit mondasz, és ez legalább egy korrekt hozzáállás. ;)
  • Solt
    Más sportágakat is "tömnek"... A focinál ez azért ilyen látványos, mert ez a legnépszerűbb. Ha van bármilyen kis eredmény, akkor a fél ország foci lázban ég... iszonyat pénz van ebben, ha működik. A több évtizedes pangás után nehéz lesz beindítani...

Egyébként a töméshez meg annyit, hogy a két stadion ára kb 10km autópálya költségének felel meg...
  • polluxware
    oké!!!!!!!! rendben van!

,de akkor ne tömjék már őket állami pénzből, basszus

engem ez zavar

ez nem technikai sport, ahol píz kell a segged alá hogy menjen valmi....

ezeknek a kutyaütőknek, csak mez kell meg valmi kamu cipő... labdát is adják a mérkőzéshez...
  • ReszegKoldus
    Nekem a sikerek és kudarcok arányával bajom, ráadásul semmi kedvem egy másik csapat kudarcai miatt "rosszul érezni" magam, bőven elég a sajátomét megélni, így pár éve többnyire csak röhögök ezeken a remek eredményeken :)
    Cserébe viszont siker esetén is inkább maradok közömbös...

Mondjuk bizonyos okokból() idén pl a Győrnek szurkoltam kb az első gólig.
  • Solt
    Nem, és a mi életünkben nem valószínű, hogy nyerni fognak bármit is! :) Nem ez a mérce... sajnos.
  • Solt
    Már láttam TF-n... nagyon nagy! :DD
  • polluxware
    ez jó:)
  • polluxware
    akkor nyertek valmit? :))
  • Zenszkij
    EZ NAGYON EPIC!!
  • karajjj
    haggyad...

• Solt
    Nnnna... te hiányoztál még baszod! :D

Tavaly nem láttam a gratulációdat... valahogy mindig csak akkor jössz, amikor a negatívumot lehet hangsúlyozni. Ez véletlen, vagy szándékos? :)
  • polluxware
    "hogy ennyire hősiesen essen ki"

nem lehet hogy egyszerűen nem tudnak focizni? úgyértem... az eredmény tudott

belföldön egymást még éppen megveregetik, attól függően hogy fizetnek nekik (mi legyen az eredmény)

,de az hogy ha külföldről jön valki, az mindig bukta:))))

kabarénak elmegy ez az egész, de akkor miért kell nekik stadiont építeni?

"Ha nem megy a kupi, nem bútorokat kell...................."
  • Grenzjager
    így most távolabb kerültünk attól, hogy két magyar csapat indulhasson a BL-ben. Lehet még több légiós kell, mert erre a produkcióval csak magyar fiatal játékossal képtelen lenne egy magyar csapat, hogy ennyire hősiesen essen ki.
  • Solt
    Nemzetközi kupákban én nem tudok így viszonyulni magyar csapathoz! Fradistaként még a liláknak is drukkolok, ilyenkor nekem nem riválisok, hanem egy magyar csapat! Szerintem ez a korrekt. Az meg nem érdekel, hogy a Barca drukkerek mit csinálnak ilyen szituációban...

Ha pedig neked is magyarázni kell, hogy a Debrecen mit ért el az elmúlt 7-8 évben, akkor el se kezdjük... Az ilyen szintű gyűlölködéssel nem tudok mit kezdeni, és nem is tudom megérteni. Én sem szeretem őket, sőt... de a nemzetközi porondon ettől még egy magyar csapat, és az eddigi eredményeik ettől még becsülendőek.
  • Solt
  • polluxware
    jajjjjjjjjj, hát megint nem jött össze? jaj

• karajjj
    a locsolást!
  • ReszegKoldus
    Viszont ezután, ha a bajnokságban nem úgy megy, ahogy kéne, nem lehet a kupaszereplésre fogni, úgyhogy marad az időjárás, a játékvezető, meg a pálya minősége :D
  • Grenzjager
    A Csányi korszak legszebb képe:
  • Zenszkij
    ezt nem tudtam, de ez már a szánalom kategória, a futballakadémiáinkról meg annyit, hogy nagy pénznyelők, semmit nem érnek
  • karajjj
    Istenem, úgy szeretem hallgatni, mikor már sok góllal elúszott a meccs és a köztévés kommentátorok elkezdik taglalni, hogy hát igen, nincs mit szépíteni, ez tényleg szar... :D
  • Grenzjager
    igazuk volt az izraeli firkászoknak az ETO alázása után, ez san marinói és máltai szint.
  • Grenzjager
    ...és mindenki a helyén, mindenhol, mert mindenhol jó munka zajlik - Kondással az élen, mert ő a legjobb, de Pintér is király, hogy nem veszi észre hogy már másfél éve nincs is centere az ETO-nak, Rossi is már az NBI-es kiesésről beszél, Gomes se alkotott sok mindent eddig Sousa után, max a defenzív bunkerság. De leginkább Kondást nem értem hogy mit akar végülis s mit keres a kispadon még. Kell még nekik pár pofon az MB1-ben hogy kapcsoljanak? A lényeg a a nagy magasról történő leszaromság, ami körül veszi mind a 4 klubot, az összes játákosával. A szurkolókat kell tovább szopatni -már ahol még vannak - mert ők tehetnek mindenről, miattuk van minden így, lényeg még több pénz a belépőre, személyi igazolvány, szurkolói regisztrációs kártya, erkölcsi bizonyítvány, önéletrajz begyűjtése a meccsre járáshoz.

ami itt megy, olyan sehol sincs, sehol se így megy a rendszer, nem is működik itt semmi. a tuti magyar akadémiák is bizonyítottak hogy mire képesek, látszik a hasznos munka a magyar futball akadémiáknál.
  • Zenszkij

Null, három. Rendezte: Quentin Tarantino. És ezeknek épül a stadion.
  • Zenszkij
    Ezek mit tettek le az asztalra? Nevettess csak, élvezem. Most reggel szembesültem vele, hogy legnagyobb örömömre a Loki és a Honvéd is kizúgott a kupákból. Hála a jóistennek! Fradistaként gyűlölöm őket, képtelen vagyok nekik drukkolni, mint ahogy egy Barca drukker se szurkol a Real Madridért, és ezt nem kell magamra eröltetni, csuklóból gyűlölöm a L(h)okit. Amúgy meg a DVSC xart se tett le, azon kívül, hogy rommá bundázták magukat a nemzetközi kupaporondon. A tegnapi napot sörrel és Fifával töltöttem el a haverokkal, nem pedig a kondás röficsapattal. 0-3 az még gombócból is sok :D, szebben nem is indulhatna a nap, ez a tetü DVSC végre méltó helyére került . A Honvédot kicsit sajnálom, de ilyen a futball.
  • Szycsu
    Én is szeretem a focit és furcsa mód az NB 1-et is szívesen nézem, idestova 15 éve, de amíg hazai pályán nem támadnak a sikerért, vagy a tisztes helytállásért, addig nem tudom őket szép jelzőkkel illetni.. Amit leműveltek/leműveltünk (mert ilyenkor is maradjunk meg magyarnak és ne csak akkor szeresse mindenki pl a debrecent, mikor bejut a bl-be) most a nyáron, az szégyenteljes..
  • Solt
    Én amennyire szerelmes vagyok ebbe az egész szarba úgy ahogy van, komolyan mondom az sem érdekel, ha kikapunk, csak lássam, hogy megdöglenek a sikerért a pályán...
  • Szycsu
    Persze. Még rosszabb lesz a helyzet.. Lassan oda jutunk, hogy megmondjuk az ellenfélnek, hogy megkapják a 3-0-t oda-vissza, legalább Ők nem fáradnak el. Így is - úgy is kapnak annyit a csapatok... Majd kiderül, hogy Moniz hogy tudott erősíteni (ezeket a felkészülési meccseket nem érdemes nézni), de nem várnék semmi extrát. Ha meg is nyerjük idén a bajnokságot, nem jelenti azt, hogy jövőre nem ég le a fradi is úgy, mint idén mindegyik. De ezek erős feltételezések, egyenlőre jussunk el odáig, hogy reális esély van a bajnoki címre, nem az, hogy pár fordulón keresztül van róla szó, hogy "odaérhet a csapat", mert csak 10 pont hátrány van a harmadikkal szemben..
  • Solt
    Csupán igazságtalannak érzem a gyalázkodásokat... :)

Ez egyébként nekem is sok(k).
  • dave9004
    ez van. jövőre elfelejtjük.
  • [HUN]FaTaL
    És akkor csodálkozol, hogy kinyílik az ember zsebében a bicska. Nem is a teljesítmény az igazán bicskanyitogató, hanem állandóan ezek a szánalmas reakciók, meg a kamu esélylatolgatás. A válogatottnál dettó. Kb. mintha passatgt írná a cikkeket / mondaná a nyilatkozatokat :D

Ha esetleg elkapjuk a románokat idegenben (adná az ég!), akkor utána avval lesz tele a sajtó, hogy mostaztán még a Hollandokat is simán lesz esélyünk megverni.
  • Solt
    Ez a kemény...

Ilyenkor adok hálát az égnek, hogy nekünk olyan edzőnk van, aki megtisztel azzal minket, hogy arról beszél amit mi is láttunk, és nem néz hülyének minket.
  • pinnacle
    :DD az a gáz h. én is utánanéztem :D miután leírtam.

és én a másik kettőre gondoltam, Fülöpre