Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Bunda, TV visszaszorításával.
Péntek-szombat és kedd-szerda meccsek
-->értelmes idõben, ha mindenki gyõzelemre menne, jönne nézõ is fixen.
jobb csapatokra most is kimenne több, ha a szövetség nem a szurkolók ellen lenne. Szarjuk már le a családokat. Ha nõk nem szeretik a focit miért õket akarjuk folyton kint meg a gyerekeket, akik 12-15 éves korukig le se szarják?
Hú de sokminden kellene, hogy jobb legyen. Kicsit több pénz. nem sok, csak mondjuk a mostani duplája.
Amint több nézõ lenne az feldobná a meccsek színvonalát is ez tény.
ehhez min 3 év kellene és nem impotens vezetõk.
Egyelõre lehetetlen.
Mos az van, hogy a tv megmondja mikor lehetnek meccsek, MLSZ benyal a tv-nek, biztosítják, hogy senki se menjen ki, hogy tv-ben nézzék. most itt járunk
Ahogy az emberek alkalmazkodnak egy adott rendszerhez így ezek a klubbok is azt tennék, akár szeretnék akár nem.
ha meg már megszoknák akkor az nemzetközi szintéren se jelentene akkora hátrányt a többi európai csapathoz képest.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Heti 1 meccsen se tudnak normálisan focizni, akkor heti kettõn meg pláne fos mindenki.
Mostantól meg már a TV irányítja a fordulók lebonyolítását, látszik mennyire szar is lett.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
http://goo.gl/gd6Zi5
Lehetne több meccses szisztémába is rendezni a ligát majd rájátszás és hasonló rendszerekbe.
játszana 4X egymással a 2 csapat az egy 8 csapatos bajnokságba 32 fordulót jelentene.
és színvonalasabb lenne, ha vidik,fradik,debrecenek játszanának hétrõl hétre, min az egrek meg siófokok.
Arról nem is beszélve, hogy sehol a világon nincs olyan, hogy a 21-23 éves játékos még csak "tehetség"! Egy tehetség már 17-19 évesen stabil kezdõ lehetne... A meccsrutin a legfontosabb egy játékos fejlõdésében!
Jelenleg a tehetségnek kikiáltott játékost eladják bagóért külföldre, ahol javarészt semmi nem lesz belõlük, plusz még azt a keveset sem láthatjuk tõlük, amit tudnak. Lásd Gera, Dzsudzsák vs Németh Krisztián esete... Nem volt felemelõ a Gera meg a Dzsudzsák játékát itthon is nézni?
A Brazilok sem véletlenül találták ki, hogy 18 év alatti nem igazolhat külföldre!
www.smart-bus.hu
Csak az országok elég specifikus attribútumokkal rendelkeznek így nem feltételn fog ugyan az mûködni itt mint ami mûködött angliába pl.
Így van. Éppen ezért, ha akarja játszatja, ha akarja nem. Nem kell kötelezõvé tenni, mert semmi értelme. A klub el tudja azt is dönteni, hogy kit hány évesen ad el és hova. Sehol a világon nincs ilyen, hogyha nem játszottál eleget a hazai bajnokságban, akkor nem igazolhatsz el.
Inkább az edzõképzést kéne megreformálni, mert az valami borzalom, hogy van 20 hozzá nem értõ edzõ kb. és ezek cserélgetik egymás között a csapatokat, néha 1-2 munkanélküli aztán forog a belterjes szar. Szerencsére a külföldi edzõkkel ez talán változni fog.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
www.smart-bus.hu
I met God. She's black
Abból lett kint is jó játékos, aki azért itthon már letett valamit az asztalra... a túl fiatalon kintre igazoltak döntõ többsége megmaradt ígéretnek, vagy még annak sem.
Picit gondold már végig amit leírtam, mielõtt nevetségesnek állítod be! 😉
www.smart-bus.hu
Ne vicceljünk már. 😄 Elkallódnak, most se játszanak. Padot koptatni felesleges itthonhagyni õket.
Minden csapatban legalább 3 U21-s magyar játékos, külföldre csak az igazolhat, aki szerepelt legalább 50 NB1-s meccsen (ezeknek legalább a felén 90 percet), idegenlégiós meg csak olyan jöhet, aki szerepelt legalább valamely korosztályos válogatottban.
Így hirtelen ennyi! 😊
www.smart-bus.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
6-8 klubos bajnokság meg csak az óvodák között vannak.
Elég lenne, ha az aranylábú tini focistapalántákból kiirtanák ezt az alibizõs stílust, már többre mennénk.
Dum spiro, spero.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Akik ezeket nem tudják teljesíteni azokra nincs szükség.
Nézhetõ,izgalmas és európai mércével nézve megfelelõ színvonalú bajnokságot akarunk nem pedig kacatot.
ha meg erre csak 6 vagy 8 klubb képes akkor csak annyi kell.
Aki be akarna kerülni annak teljeítenie kellene a feltételeket és akkor nem lenne büntetés.
A magyar focinak fel kell vennie azt a sebességet amit a többi európai bajnokság felvett.
Ehhez meg erõltetett menet kell,kényszer és szigor.
nem egyengetni kell ezeket a klubboakt, hanem egy jó erõset beléjük rúgni.
Egészen addig amíg meg nem tanulják a leckét.
Ha szeretnénk olyan bajnokságot ami legalább ott van másodvonalú európai ligába akkor ezt kellene tenni.
fõleg ha ezt enm majd 20 év múlva jelszóval.
Dum spiro, spero.
Ha lenne nemzetközi forduló akkor mondjuk lehetne csúsztatni a bajnokságot, ha lenne érdekeltségünk nemzetközi téren.
Dum spiro, spero.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Így szerintem a nemzetközi ritmusba jobban bele lehetne rázódni.
Illetve én ha vezér lennék az mlsz-be akkor csinálnék jutalom/büntetõ rendszert pl a meccsek iramára,játékosok futási átlagára,szabáyltalanságokra bontva.
egy bizonyos szint alatt pénzbüntetés érné meccsenként a klubbokat,egy bizonyos szint felett meg pénzjutalom.
Szerintem agy pár év alatt nagyon sokat lehetne a bajnokság színvonalán dobni.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
-próbáljátok meg magatokat eltolni nyaknál fogva, nem kellemes érzés
-ha juhász fogja meg a spori nyakát, fél évre eltiltják😄
ettõl függetlenül ez egy nagy faszság😄
A klubunk részérõl nem kellett volna semmilyen közleményt vagy vizsgálati kérelmet kiadni. Inkább a hétközi fordulóval foglalkozzon mindenki.
Eger - Paks lesz, mi meg itt buzizunk ezzel? 😄
Dum spiro, spero.