Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
durva azért ha két gyereket megölnek a zebrán kapnak ennyit...
azt nem értem egyedül hogy a stadionon belüli elkövetõk nagyját eddig is megtalálták volna ha akarták volna, erre huliganizmus szempontjából továbbra is a kis embereket találják meg, demonizálják õket, majd vasra verik.
Tudod, hogy Fradi drukker vagyok, no meg azért ekkora marhaságokat még én sem írok le, szóval eleve nem értem, hogy miképpen tudsz olyat még csak feltételezni is rólam, hogy a Gera itthon nyújtott teljesítményét kritizáljam... 😊
Rossz napod volt?
www.smart-bus.hu
Mit kellett volna még mutatnia ahhoz, hogy Angliába menjen?
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Dum spiro, spero.
Ha még akarsz találni beperelésre alkalmas személyeket, én felkeresném az öngyújtót árusító sarki bolt eladóját is, vagy egybõl bezáratnám az öngyújtógyárat.
Ezúton szeretnék elnézést kérni egész Miskolc lakosságától, hogy a szurkolóink miatt ment el a kedvük a meccsre járástól.
Dum spiro, spero.
Amelyik a petárdát az üres szektorba dobta: két év felfüggesztettet,
aki tüzet adott a petárdához: egy év felfüggesztettet kapott.
milyen gyors tárgyalás és ítélet sitysuty. Kár hogy ezt a szigort sehol máshol nem lehet látni az országban. Lett volna egy harmadik akkor az már csoportosan elkövetett...
konklúzió: Egyértelmûen a fehérvári huligánok miatt nem tudtak a miskolci nagycsaládok élvezni a meccset.
DVTK helyében meg perelném az MTI-t mert nem DVTK szurkolók voltak az elítélt huligánok, ez aljas rágalom 😊
Az lenne a lényeg, hogy a fiatal tehetségeknek itthon biztosítva legyen a játéklehetõség, és ne kerüljenek fillérekért külföldre még azelõtt, hogy itthon bármit is megmutattak volna magukból...
www.smart-bus.hu
Dum spiro, spero.
Az igazán kiemelkedõ idegenlégiósok döntõ többsége szerepelt legalább valamely korosztályos válogatottban. Nyilván van pár kivétel, de nem ez a jellemzõ.
www.smart-bus.hu
Csak a mi példánkon, Caneira-n és Bozsovicson kívül nem hiszem, hogy lenne valamelyiknek is legalább 1 válogatottbeli meccse, pedig javarészt minõségibbek a magyar játékosoknál (Oliveira, Vinicius, Stopira, stb.)
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
Szerintem azzal, hogy csak olyan külföldi jöhetne, aki legalább korosztályos válogatott volt, elég rendesen megcsappanna az idegenlégiósok száma! 😊
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De bajnokságban finoman fogalmazva is gyatra.
Próbálkoztam csipkelõdõ humorraí, hogy olyan szar a Loki, hogy még Rudolf is beférne (aminek spec én nem örülök, mert Isten óvjon minket az MTK nemzetközi indulásától), Pölöskey után persze, ez a magyar futball valóság, csak lehet túl sértõ, túl ironikus kritika volt a kép.
miért õ a válogatott csatár jelenleg?
Dum spiro, spero.
Inkább az kellene, hogy legyen egy csapatban a pályán mindig legalább 6 magyar játékos de ezt nem fogják meglépni. Nagyon erõs a klublobbi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egy tehetséges játékos 17-18 évesen simán befér egy NB1-s csapatba. (fõleg, ha szabály van rá) Na most 50 meccs(számokon lehetne vitázni), az kb 2 szezon, vagyis 19-20 évesen adott neki a lehetõség, hogy továbbálljon, ha van kérõje, mert a teljesítménye már indokolttá teszi ezt.
A játékos jobb lett, mert bármennyire is szidjuk a bajnokságunkat, még mindig jobban lehet itt meccsterheléssel fejlõdni, mint valamelyik nagyobb klub ifjúsági csapatában.
A klub jobban járt, mert a játékos értéke is nõ, így adott esetben jóval drágábban adhatja el, mintha bagóért elviszik tiniként. Ráadásul ugye havi szinten olcsóbb is, mint a "kész" játékos.
Mi nézõk jobban jártunk, mert legalább a tehetséges magyar fiatalok itthon bontogatják a szárnyukat, és válhatnak jó játékossá...
Az egész korlátozással azt akarnám elérni, hogy a nálunk gazdagabb külföldi klubok ne vásárolhassák fel a fiatalokat bagóért, majd különbözõ ifi csapatokban, vagy kölcsönben a sokadik osztályban játszassák õket... Nekik ez nyilván jó, mert olcsón vesznek sok tehetséget, és, ha tízbõl egy bejön, már jó.
Nekünk viszont ez nem jó, mert a klubjaink kevesebbet keresnek rajta, sok játékosból semmi nem lesz, mi meg nézhetjük itthon a sok idegent, akik sok esetben egy dekával nem jobbak azoknál a magyaroknál, akik valamely csikó csapatban várják a csodát.
Ha lejár a szerzõdése, és nem akar hosszabbítani a klubjával, akkor itthon igazolhat máshova... mindegy, hogy hol lesz meg a meccsszáma, az a lényeg, hogy itthon megmutassa magát, letegyen valamit az asztalra mielõtt elmegy...
www.smart-bus.hu
Bezzeg ilyenkor mindenki elfelejti a válogatott gólokat meg a BL selejtezõt.
http://goo.gl/gd6Zi5
Vagy hogy gondolod hogy nem igazolhat külföldre? És ha lejár a szerzõdése mit csinálsz? Kötelezõ meghosszabbítani vagy mi? Az oké, hogy 18 alatt ne lehessen, de 18 felett nem hiszem, hogy lehetne korlátozni.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
Így van, ellenpélda is van, de ez elenyészõ... Nézd végig, hogy az elmúlt években hány olyan játékos ment ki, akikbõl semmi nem lett, itthon viszont jó lett volna látni õket, mert emelték volna a színvonalat, és nem a szerb tucatlégiósokat kellett volna bámulni helyettük! 😊
www.smart-bus.hu

Plusz ez már sportgazdaság, de az idetelepülõ nagy multi cégeket kötelezném arra, hogy ha már adókedvezményeket kapnak, akkor költsenek a magyar sportra is. Egy csodaszép példa a dunaújvárosi Hankook gumigyár, ami ahelyett hogy a haldokló újvárosi focicsapatot támogatná, a megye 3-ban létrehoz egy csapatot és azt pénzeli.
Jó dolog, hogy beszélünk ilyenekrõl, de semmi értelme, mert ugyanilyen fos szinten lesz a focink 30 év múlva is.
Dum spiro, spero.
Gondold végig, hogy amit leírtam, az kinek lenne jó, és kinek lenne rossz. Ha a nézõ, játékos, klub hármasából találsz valakit, akinek a javaslatom káros lenne, akkor valószínûleg másképpen látjuk a labdarúgást.
www.smart-bus.hu
Egyébként ellenpélda is van pl. Szalai, aki szintén nem játszott NB1-es meccset. 😊
Addig a válogatottat beszüntetjük és a BL és EL selejtezõ helyeket is visszamondjuk a juefánál. Cserébe kérjük hogy 20 év múlva 10 magyar csapat indulhasson a bl-ben.
Problem?
Dum spiro, spero.
Az elkallódnak nekem azt jelzi, hogy te is, úgy mint én, a fiatalokról beszélsz! Na most az a játékos, aki egy olyan szabály mellett, hogy 3 U21-s játékosnak pályán kell lennie, 25 éves korára nem rendelkezik 50 NB-s mérkõzéssel, az felõlem oda megy ahova akar... az osztrák ötöd osztályban biztos szeretettel várják...
Más kérdés, hogy nálam a 25 éves labdarúgó nem a fiatal tehetség kategóriája. Én meg ugye a fiatal tehetségekrõl beszélek, és azok védelmében, érdekében írtam amit írtam...
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A Brazil példa csak arra utalt, hogy korlátozás máshol is van.
www.smart-bus.hu
Nekem pl nincs kedvem TV-ben megnézni az Eger-MTK-t meg ilyen noname meccseket, amikre az megy ki aki szurkol nekik vagy még az se.
Akik szurkolnak nekik meg max helyiek.
Egy évben 1-2x elég ha ilyen csapatokat lát az ember nagyok ellen max.