32945
Magyar Foci
-
#23561 ez az újpest is megérett már 1 év nb2-re,az MTK-nak jót tett,a lilákra is ráférne -
#23560 ez szar meccs volt de a vége legalább drámai :D -
#23559 Na ez kellemetlen lehet, nem is játszottak rosszul (legalábbis az általam várthoz képest) erre kikapnak. -
#23558 Újpesten is van helyi "Moniz" úgy nézem, talán a kapusedző lehet, mert kapuskesztyű is van rajta a kabáton kívül -
#23557 Hát pedig egy szektorban elférnének, annyian vannak. Mint egy edzőmeccs. Állítólag eddig 120 bérletet adtak el... -
#23556 na a csúcson kell abbahagyni, amíg vezetik a tabellát :D -
#23555 Végül, ahogy olvasom (meg látom is) mégse zárták be a fél stadiont újpesten. -
#23554 streamek hozzájuk itt -
#23553 Az első bekezdéssel nagyon egyetértek. Sosem fogom megérteni hogyan képes valaki magyar emberként egy nemzetközi meccsen egy magyar csapat ellen szurkolni. Én képtelen lennék rá. -
#23552 én még az az évet is bírtam mikor "előszezonként" két csoportban kezdték, aztán lettek összeboronálva. -
#23551 az m1 leskippelte a komplett nb1-et? :D
(vagy csak F1 miatt nem kockáztatnak mint tavasszal?) -
Blum #23550 Koszi szepen! -
#23549 Július 27., szombat
16.30 Újpest FC–MVM Paks (Sport1)
19.00 Pécsi MFC–Ferencváros (Tv: Sport1)
19.00 MTK Budapest–Mezőkövesd-Zsóry
21.00 Győri ETO FC–Diósgyőri VTK (Duna Tv)
Július 28., vasárnap
16.30 Videoton FC–Haladás (Duna Tv)
18.30 KTE-Phoenix Mecano–Bp. Honvéd (Sport2)
20.30 Debreceni VSC-Teva–Kaposvári Rákóczi (Sport2) -
Blum #23548 :( Kivancsi lettem volna a Kovesdre pedig...
Es a tobbi meccset? Mert ha minden igaz,akkor a Fradi es Ujpest meccset a Sport1 adja,a Gyor-DVTK meccset pedig az M2 viszont a port.hu-n errol nincs info. (marmint az m2 meccsrol) -
#23547 azt az egy meccset nem közvetíti semmi a fordulóból -
Blum #23546 MTK - Mezokovesd meccset melyik csatorna kozvetiti ma? -
#23545 Többek közt igen, mint legnagyobb buktató, ezért is írtam hogy esélytelen...pedig jégkorongba viszonylag jól működik. -
#23544 abba meg az uefa nem menne bele -
#23543 A legjobb lenne szerintem egy közép európai bajnokság, sávba, vagy régiókra osztva, de kb olyan messze vagyunk ettől, mint a csapatlétszám csökkentés érdemi hatásától. -
sempronius18 #23542 Szerintem még jó volt.
Az utolsó 12 csapatos évben volt a legjobb az NB1, mikor a Mészöllyel feltámadó Újpest, Fradi és MTK között dőlt el az utolsó körben a bajnoki cím.
Újpest meccsen azóta egy félévben nincs annyi ember, mint akkor a Puskásban volt. -
Grenzjager #23541 ilyen már volt, nem jött be, totál érdektelenség főleg az alsóháznak. Inkább mint a tótoknál, mindenki mindenkivel 3x. -
#23540 Tóth Bálint hatalmas forma :DDDDDDD meccs utáni nyilatkozatok -
#23539 Rejtély mi lehet, a grafikán nem fejlesztettek és a játékosok mozgása is élethűbb a fifában, mint itt -
#23538 nálam is szaggat. -
#23537 olyan atomszurkolás van, hogy még a kamerák sem bírják :) -
#23536 Az idei bajnokságnak megnőtt a "gépigénye" vagy miért szaggat az adás? :D
Vagy csak nekem szaggat? -
#23535 "jelenleg egész Közép- és Kelet-Európában rajtunk kívül Macedónia az egyetlen ország, amelynek már nincsen versenyben egyetlen kupacsapata sem, de Luxemburgot és Izlandot sem tudták ennyire gyorsan kiselejtezni."
Ez az igazán siralmas. -
Solt #23534 Ha alsóház felsőház rendszerben zajlik a felétől, akkor szerintem nagyobb teljesítményt igényel a csapatoktól. Plusz kevesebb csapatban koncentrálódik az a kevés valamire való játékos.
Nyilván ez semmit nem garantál, de elviekben szerintem jobb. -
COOLancs #23533 Jó nekik :D -
#23532 akkor mit mondol a luxemburgi 14 csapatos bajnokságra? :D
tavaly salzburgot vert ki a bajnok, idén másik csapat az Utrechtet :D -
COOLancs #23531 Ha a szlovákoknál 10 csapat van akkor népességarányban az olyan mintha nálunk 20 lenne :D -
COOLancs #23530 Szerintem semmi okunk a panaszra, jövőre majd simán áthidaljuk azt a 30 évnyi különbséget ami itt most kiviláglott. Szerintem igenis elfogadható eredmények születtek, hiszen a párharcokban mindig sikerült a dobogós második helyet elérni. Általában a gólok között voltak bravúros védések! Sőt sikeres passzok is! Vigyázz Európa, jövünk! -
#23529 kérdés h mitől lesz az jobb
Pl nézzünk szét szlovákban meg szlovénben akár. 10-12 csapatos bajnokságok, nincsenek előrébb klubszinten sztem.
(idént kivéve. de utobbi pár évben volt 3 csopkörünk nekünk is)
most majd a hőbörgésnek akkor lesz koppanás a vége, ha ezek a kiesett csapatok megint elvernek mindenkit itthon aki számít :D
-
Solt #23528 Ideje lenne, bár a tíz csapatos jobb lenne szerintem! :) -
#23527 Luxemburg,Albánia,Izland,Moldova,Kazahsztán.
Ezeknek a futballnagyhatalmaknak augusztusra még mindig lesz minimum 1 csapatuk európában -
#23526 Az mlsz 12 csapatos nb1-et tervez bevezetni pár éven belül. - ezt az infót a SZI vezetője lebegtette meg az egyik vidis fórumon. -
#23525 Vagy egy kormányzati negyed tanulmányénak, csak itt volt kapavágás, és még az építőipar is kapott munkát ... -
sempronius18 #23524 Ugyanígy 4 csapatunk fog indulni és ugyanakkor csatlakoznak be, mint idén. Az UEFA honlapján utána lehet nézni, hogyha az észosztás helyett rászánnál 2 percet.
Ja és a 4 csapat a legkevesebb amit egy ország indíthat.... -
karajjj #23523 na ezen most sírok :D :D
-
karajjj #23522 Vagy úgy működik ez, hogy fizetni nem tudunk sokat, de a ide igazolsz, van két tuti meccs, amire fogadhatsz, ha akarsz... :D