32945
Magyar Foci
-
Solt #23601 A Rossi agyvérzést fog kapni... -
#23600 Hahaha, a csávó bosszút áll a 13-1-ért :D -
#23599 ennek a gyereknek 1 évet adok és már nem itthon lesz,ahogy Pistike se,utóbbit szerintem már télen viszik,ha összejön az ősz neki -
Zenszkij #23598 Egy bunkó debil. Örülhetnénk neki, hogy holmi emberek, akiknek a hazája fényévekkel előttünk jár futballtudásban idejönnek és próbálják kirángatni a magyar focit a mészöly féle ganéjból. Pinyő szaktudása Tornyi Barnabáséval vetekszik. -
#23597 kommentátornak szólhatna már valaki hogy fault nem faút -
#23596 kleinheiser mekkora gól baszki:D -
#23595 kovács olyan mint moniz, 50 fokban is hosszú ujjúban focizik -
#23594 Arra azért kíváncsi lennék, hogy milyen külföldiek okoskodnak az országban, akik miatt kiakadt. Egyik edző sem ugatott be nekik. -
Solt #23593 Vagy éppen jön a "csakazertis" effektus... Nagyon erős a keret nálatok, simán el tudom képzelni, hogy az elejétől beindultok.
Választások a tavasszal lesznek, a stadion még nem lesz kész... A Fradi tábor java része meg eleve jobboldali... -
Solt #23592 Azért az a 2-5. hely valamelyikére jók lesznek... Mennyei szintem nem rossz a Kondás... Más kérdés, hogy általában nem ugyanazt a meccset nézzük! :D -
#23591 egy gyökér ez a pali csak a keserüség beszél belőle pedig egy nulla a "tudása" -
Grenzjager #23590 -
#23589 1:42-től van Pintér :D
-
#23588 Az Újpest–Paks labdarúgó mérkőzésre 2013. július 27-én, Budapesten a Megyeri úti stadionban került sor.
A mérkőzés lefújását követően már a stadiont elhagyva, 18 óra 32 perc körüli időben a Megyeri úton, a távozó szurkolók közül egy ezidáig ismeretlen személy egy csatornafedő-rácsot dobott a rendezvényt biztosító rendőrök felé. Ennek következtében két rendőr nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az ismeretlen személy ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indít eljárást a Budapesti Nyomozó Ügyészség. -
Grenzjager #23587 a csatár nélküli csapat lemosta őket a hiperkupán. -
#23586 Mi most romokban vagyunk, ahogy a Győr és Loki is, ha az első 6(?) rangadót tudjátok hozni nagyjából, akkor komolyan elhúzhattok. Addig az összes Európában leszerepelt csapat csak nyalogatja a sebeit.
+ ezért le leszek ugatva, de jövőre választás lesz (a fidesznek nagy segítséget jelenthet az a ~ 1 millió fradista voksolóból adódó pár százezer elégedett focidrukker) és új stadion avatás, ami egy ideihez hasonló teljesítménnyel komolyan meg lesz támadva a baloldalról.
De majd idővel kiderül, előre csak felesleges okoskodás számolgatni. -
Grenzjager #23585 Amig Kondást megtartják addig ne számolj a Lokival("olyan góloka kaptunk amelyekre fel lehet készülni" Stromsb@z 0-3 után") -
Solt #23584 Idén nem lesz olyan baszott szerencséjük mint tavaly...
Ha mi nem igazolunk egy minőségi jobb hátvédet, belső védőt, szűrő középpályást, akkor ti lesztek a bajnokok.
Ha minden így marad, akkor a Vidi lesz a bajnok, a következő három hely meg a Fradi, Győr, Diósgyőr, Debrecen, Honvéd ötösből fog betöltődni... szerintem. -
#23583 Idén a Fradi nyer. -
#23582 a magyar foci szégyene lenne, ha idén is ők nyernének -
Grenzjager #23581 Szar lehet szembesülni Tarsolyéknak hogy nem az ETO lett jobb hanem az összkép szerint az Nb1 lett rosszabb. Azért mégis egy csatár nélküli csapat a bajnok. -
#23580 Kíváncsi lettem volna mit nyilatkozik, ha a Diósgyőr nem kap pirosat és nem sikerül egyenlíteniük :D -
Solt #23579 Nem hiszem, hogy Moniznak címezte volna... Ha meg igen, és ez a mondat ilyen reakciót vált ki belőle, akkor ez tényleg egy idegroncs. Elhiszem, hogy beleéli magát a meccsbe, de azért ez már a vállalhatatlan kategória.
Egyébként pedig a Győr ha csak fele ennyire küzdött volna a Maccabi ellen, akkor nem égtek volna így le. -
#23578 Nem tom, Pintért kell megkérdezni. -
Solt #23577 Ebben mi a beszólás? -
#23576 "...a múlttal én nem szoktam foglalkozni."
"Én úgy emlékszem, hogy mi nyertük meg a bajnokságot"
Legalább Pintért mindenhol elismerik :D -
#23575 Moniznak szólt be mert az nyilatkozott egy ilyet.
"Láttuk sajnos, hogyan szerepelt a legutóbbi meccsén a Győr, a Honvéd és a Videoton, nekünk is nagyon fel kell készülnünk majd arra, ami ránk is várhat Európában majd a következő szezonban." -
Grenzjager #23574 Szivics(NB2 bajnoki cím, Magyar Kupa győzelem, U19 szerb szövkap)re elvileg nem gondolhatott, mivel ő meccs előtt csak annyit szólt "nem kell elájulni az ETO-tól", Moniz a Videotont hozta fel példának arra hogy "nem szabad lenézni az ellenfelet lásd Podogrica ellen a Vidi", Gomes csöndben vagyogat, Rossi meg csak a saját csapatát kritizálta mostanság....4
-
Zenszkij #23573 Ennek a gyökérnek semmi keresnivalója a foci közelében. Az ilyen és ehhez hasonló parasztok miatt nincs magyar labdarúgás. Rohadt kis élősködő pénzlenyúlós senkiháziakat kéne kitakarítani először. Megmutatta mire képes a csapata...semmire. Első ötben nem lesznek. Remélem rövidesen kivágják és mehet Gyirmótra fűnyírónak. -
#23572 El is kapcsoltam miután meghallgattam ezt a gyökeret, jó lenne, ha valaki lefaragna már az arcából :D -
Grenzjager #23571 kinek szólt be Pintér? -
COOLancs #23570 Szerintem nagyon is kiegyezhetnek ezzel az eredménnyel a tavalyi hatos szopás után :D -
#23569 Győrben szórják a pénzt...a partjelző nyakába.
-
#23568 Bemondásra osztják a kiállítást :D -
#23567 Dibusz eddig élete formáját mutatja :D -
#23566 gyerek gólokkal kapnak ki, pedig jól tolták abszolút -
#23565 jah, am. ez Pécs egy döntetlenre simán jó lenne -
#23564 edző jol elrontotta.
félidőben lehoztam volna a Szatmárit -
#23563 Zombori szerint nagy meglepetés az Újpest veresége, senki nem számított rá...hát akkor mire számított, amikor a saját kapusuk mondta, hogy a kiesés ellen fognak idén küzdeni? :D
Esetleg a meccs alapján lehetne meglepetés a vereség. -
#23562 nb1 80%-ra ráférne :D