32945
Magyar Foci
  • Solt
    A Rossi agyvérzést fog kapni...
  • ReszegKoldus
    Hahaha, a csávó bosszút áll a 13-1-ért :D
  • bakkerman
    ennek a gyereknek 1 évet adok és már nem itthon lesz,ahogy Pistike se,utóbbit szerintem már télen viszik,ha összejön az ősz neki
  • Zenszkij
    Egy bunkó debil. Örülhetnénk neki, hogy holmi emberek, akiknek a hazája fényévekkel előttünk jár futballtudásban idejönnek és próbálják kirángatni a magyar focit a mészöly féle ganéjból. Pinyő szaktudása Tornyi Barnabáséval vetekszik.
  • passatgt
    kommentátornak szólhatna már valaki hogy fault nem faút
  • passatgt
    kleinheiser mekkora gól baszki:D
  • passatgt
    kovács olyan mint moniz, 50 fokban is hosszú ujjúban focizik
  • ressy14
    Arra azért kíváncsi lennék, hogy milyen külföldiek okoskodnak az országban, akik miatt kiakadt. Egyik edző sem ugatott be nekik.
  • Solt
    Vagy éppen jön a "csakazertis" effektus... Nagyon erős a keret nálatok, simán el tudom képzelni, hogy az elejétől beindultok.

Választások a tavasszal lesznek, a stadion még nem lesz kész... A Fradi tábor java része meg eleve jobboldali...
  • Solt
    Azért az a 2-5. hely valamelyikére jók lesznek... Mennyei szintem nem rossz a Kondás... Más kérdés, hogy általában nem ugyanazt a meccset nézzük! :D
  • bakkerman
    egy gyökér ez a pali csak a keserüség beszél belőle pedig egy nulla a "tudása"
  • Grenzjager
  • Narxis
    1:42-től van Pintér :D

• ReszegKoldus
    Az Újpest–Paks labdarúgó mérkőzésre 2013. július 27-én, Budapesten a Megyeri úti stadionban került sor.

A mérkőzés lefújását követően már a stadiont elhagyva, 18 óra 32 perc körüli időben a Megyeri úton, a távozó szurkolók közül egy ezidáig ismeretlen személy egy csatornafedő-rácsot dobott a rendezvényt biztosító rendőrök felé. Ennek következtében két rendőr nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az ismeretlen személy ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indít eljárást a Budapesti Nyomozó Ügyészség.
  • Grenzjager
    a csatár nélküli csapat lemosta őket a hiperkupán.
  • ressy14
    Mi most romokban vagyunk, ahogy a Győr és Loki is, ha az első 6(?) rangadót tudjátok hozni nagyjából, akkor komolyan elhúzhattok. Addig az összes Európában leszerepelt csapat csak nyalogatja a sebeit.

+ ezért le leszek ugatva, de jövőre választás lesz (a fidesznek nagy segítséget jelenthet az a ~ 1 millió fradista voksolóból adódó pár százezer elégedett focidrukker) és új stadion avatás, ami egy ideihez hasonló teljesítménnyel komolyan meg lesz támadva a baloldalról.

De majd idővel kiderül, előre csak felesleges okoskodás számolgatni.
  • Grenzjager
    Amig Kondást megtartják addig ne számolj a Lokival("olyan góloka kaptunk amelyekre fel lehet készülni" Stromsb@z 0-3 után")
  • Solt
    Idén nem lesz olyan baszott szerencséjük mint tavaly...

Ha mi nem igazolunk egy minőségi jobb hátvédet, belső védőt, szűrő középpályást, akkor ti lesztek a bajnokok.

Ha minden így marad, akkor a Vidi lesz a bajnok, a következő három hely meg a Fradi, Győr, Diósgyőr, Debrecen, Honvéd ötösből fog betöltődni... szerintem.
  • Narxis
    Idén a Fradi nyer.
  • ressy14
    a magyar foci szégyene lenne, ha idén is ők nyernének
  • Grenzjager
    Szar lehet szembesülni Tarsolyéknak hogy nem az ETO lett jobb hanem az összkép szerint az Nb1 lett rosszabb. Azért mégis egy csatár nélküli csapat a bajnok.
  • ReszegKoldus
    Kíváncsi lettem volna mit nyilatkozik, ha a Diósgyőr nem kap pirosat és nem sikerül egyenlíteniük :D
  • Solt
    Nem hiszem, hogy Moniznak címezte volna... Ha meg igen, és ez a mondat ilyen reakciót vált ki belőle, akkor ez tényleg egy idegroncs. Elhiszem, hogy beleéli magát a meccsbe, de azért ez már a vállalhatatlan kategória.

Egyébként pedig a Győr ha csak fele ennyire küzdött volna a Maccabi ellen, akkor nem égtek volna így le.
  • Narxis
    Nem tom, Pintért kell megkérdezni.
  • Solt
    Ebben mi a beszólás?
  • ReszegKoldus
    "...a múlttal én nem szoktam foglalkozni."
    "Én úgy emlékszem, hogy mi nyertük meg a bajnokságot"

Legalább Pintért mindenhol elismerik :D
  • Narxis
    Moniznak szólt be mert az nyilatkozott egy ilyet.

"Láttuk sajnos, hogyan szerepelt a legutóbbi meccsén a Győr, a Honvéd és a Videoton, nekünk is nagyon fel kell készülnünk majd arra, ami ránk is várhat Európában majd a következő szezonban."
  • Grenzjager
    Szivics(NB2 bajnoki cím, Magyar Kupa győzelem, U19 szerb szövkap)re elvileg nem gondolhatott, mivel ő meccs előtt csak annyit szólt "nem kell elájulni az ETO-tól", Moniz a Videotont hozta fel példának arra hogy "nem szabad lenézni az ellenfelet lásd Podogrica ellen a Vidi", Gomes csöndben vagyogat, Rossi meg csak a saját csapatát kritizálta mostanság....4
  • Zenszkij
    Ennek a gyökérnek semmi keresnivalója a foci közelében. Az ilyen és ehhez hasonló parasztok miatt nincs magyar labdarúgás. Rohadt kis élősködő pénzlenyúlós senkiháziakat kéne kitakarítani először. Megmutatta mire képes a csapata...semmire. Első ötben nem lesznek. Remélem rövidesen kivágják és mehet Gyirmótra fűnyírónak.
  • ReszegKoldus
    El is kapcsoltam miután meghallgattam ezt a gyökeret, jó lenne, ha valaki lefaragna már az arcából :D
  • Grenzjager
    kinek szólt be Pintér?
  • COOLancs
    Szerintem nagyon is kiegyezhetnek ezzel az eredménnyel a tavalyi hatos szopás után :D
  • ReszegKoldus
    Győrben szórják a pénzt...a partjelző nyakába.
  • ReszegKoldus
    Bemondásra osztják a kiállítást :D
  • ressy14
    Dibusz eddig élete formáját mutatja :D
  • dave9004
    gyerek gólokkal kapnak ki, pedig jól tolták abszolút
  • Narxis
    jah, am. ez Pécs egy döntetlenre simán jó lenne
  • dave9004
    edző jol elrontotta.
    félidőben lehoztam volna a Szatmárit
  • ReszegKoldus
    Zombori szerint nagy meglepetés az Újpest veresége, senki nem számított rá...hát akkor mire számított, amikor a saját kapusuk mondta, hogy a kiesés ellen fognak idén küzdeni? :D
    Esetleg a meccs alapján lehetne meglepetés a vereség.
  • dave9004
    nb1 80%-ra ráférne :D