Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
<#shakehead>#shakehead>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ha belegondolok, hogy '97 õszén mikor nagyon futott nekik szekér és õszi bajnokok voltak (Fehér Miklós, Korsós György, Mracskó... edzõ: Reszeli Soós, szakmai igazgató: Bicskei Bertalan) akkor szinte minden hazai meccsükön tízezres nézõszám volt.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
– Mit szól ahhoz, hogy óriási népszerûségnek örvend a Facebookon, a TrollFoci internetes közösség tagjai között?
– Tisztában vagyok ezekkel, a játékostársak mindig mondják meg küldik, hogy ilyen fotó, olyan fotó... Jó dolog ez, hiszen foglalkoznak velem az emberek, ebbõl látszik, hogy nem egy utolsó szürke kisegér vagyok. Örülök ennek, ha pedig ezek a képek szórakoztatják a szurkolókat, akkor együtt nevetek velük egy-egy új mûvön, szóval ez engem abszolút nem zavar. Amíg foglalkoznak velem, addig tényezõ vagyok.
respect Xanyi !😄
I met God. She's black
Gyõri ETO FC: Stevanovic - Svec, Lipták, Takács, Völgyi - Kamber, Kronaveter, Trajkovic - Varga, Kvilitaia, Kink
Videoton FC: Bozovic - Szolnoki, Vinicius, Caneira, Stopira - Tóth, Mitrovic - Alvarez, Kovács, Gyurcsó - Nikolics
(Mitrovics volt egyszer szerb válogatott, és Stopira 8-szor - vmikor volt téma a Vidi válogatottjai és õk mintha kimaradtak volna)
Amúgy szerintem nagyon jó meccs lesz. Eddig nálam Fradi nélkül az idei top meccs az ETO-Újpest, és nem a lilák veresége hanem a "forgatókönyv", tempó miatt.
Az év rangadója, jobban várom mint a Fradi - Újpestet vártam.... 😄 szvsz kiegyenlítettebb küzdelem lesz viszont ugyanúgy paprikás hangulatú.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nem értem Kubatovot....
szerintem regisztrálni kéne a huhogás ellenzõit is, mert úgy hatásosabb.
Jó dolog ez a videó kampányosdi amit csináltak, csak az orruknál tovább nem látnak a vezetõk, úgy néz ki. Hogyha lefordítanák Moniznak a fradi tábor rigmusait, nem hiszem hogy tetszene neki.
Dum spiro, spero.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Mindez történt 2005. szeptember 29-én, amikor a DVSC az UEFA-kupában a Sahtar Donyeck együttesét fogadta az Oláh Gábor utcai stadionban."
A Borsban megjelent „Ukrán milliárdos veszi meg a Lokit?” címû cikk – mint azt a klubvezetõktõl megtudtuk – "az évtized legnagyobb kacsája".
http://goo.gl/gd6Zi5
Szuper lenne minden évben 2-3 magyar csapatnak szurkolni a BL vagy EL csoportkörben.
Dum spiro, spero.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
De mi most nekifogunk üldözni a "rasszistákat" meg a dobálókat, meg 3 napon belül elítélni õket meg kitiltani a maradék embereket a stadionból.
Ez a fontos, mindenki maradjon a tv elõtt.
Európában a kb 50 uefa tagországban sehol nem lesz így felkapva ez a "huhogás" csak itt, ahol pont a többséget alázzák és büntetik a legjobban.
<#taps>#taps>
Na látjátok ez kell ide! Jönnek az eredmények, jönnek a befektetõk!
Abba kéne hagyni már ezt a rohadt rimánkodást, mintha a Fradi lenne a rasszizmus legnagyobb áldozata. Talán arra kéne kampány hogy nem kéne cigányozni a miskolciakat, szombathelyieket, debrecenieket, pécsieket, székesfehérváriakat, kecskemétieket, békéscsabaiakat.... és csak utána kéne siránkozni hogy jujjj micsoda holokausztnál is szörnyûbb huhogás történt Szombathelyen ahol tombol a rasszizmus...
www.smart-bus.hu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amúgy kifejezetten gyatra sajnos a K.barcika védelme, támadásban még vannak is szép mozzanataik.
A nyíregy meg pozitív csalódás.
Ezt az arányt mondjuk az NBII-re sokallanám.