Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9400 nézõ. és Sanyi kezdõ

[HUN]FaTaL
Egész jó az iram a meccsen, ha ilyen lenne mindegyik talán gyakrabban néznék NB1-es meccseket.

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt
lehet az a beceneve, kitudja😊

banok
Nem az az érdekes igazán...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passatgt
jobb felül az értékelõt pontozták le, szóval nem túl releváns

bakkerman

<#shakehead>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

banok
Szerintem tízezer se lesz.
Ha belegondolok, hogy '97 õszén mikor nagyon futott nekik szekér és õszi bajnokok voltak (Fehér Miklós, Korsós György, Mracskó... edzõ: Reszeli Soós, szakmai igazgató: Bicskei Bertalan) akkor szinte minden hazai meccsükön tízezres nézõszám volt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ReszegKoldus
Így van, nyerjen csak ma a vidi 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

szabii98
Torghellét meginterjúvolták:
– Mit szól ahhoz, hogy óriási népszerûségnek örvend a Facebookon, a TrollFoci internetes közösség tagjai között?
– Tisztában vagyok ezekkel, a játékostársak mindig mondják meg küldik, hogy ilyen fotó, olyan fotó... Jó dolog ez, hiszen foglalkoznak velem az emberek, ebbõl látszik, hogy nem egy utolsó szürke kisegér vagyok. Örülök ennek, ha pedig ezek a képek szórakoztatják a szurkolókat, akkor együtt nevetek velük egy-egy új mûvön, szóval ez engem abszolút nem zavar. Amíg foglalkoznak velem, addig tényezõ vagyok.

respect Xanyi !😄

I met God. She's black

Tervezett kezdõcsapatok:
Gyõri ETO FC: Stevanovic - Svec, Lipták, Takács, Völgyi - Kamber, Kronaveter, Trajkovic - Varga, Kvilitaia, Kink
Videoton FC: Bozovic - Szolnoki, Vinicius, Caneira, Stopira - Tóth, Mitrovic - Alvarez, Kovács, Gyurcsó - Nikolics
(Mitrovics volt egyszer szerb válogatott, és Stopira 8-szor - vmikor volt téma a Vidi válogatottjai és õk mintha kimaradtak volna)

Amúgy szerintem nagyon jó meccs lesz. Eddig nálam Fradi nélkül az idei top meccs az ETO-Újpest, és nem a lilák veresége hanem a "forgatókönyv", tempó miatt.

passatgt
tippem 2-3, lesz tizenegyes és kiállítás is

Narxis
Annyi sztem nem lesz. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
és 14 ezer nézõ? 😄

Dum spiro, spero.

Narxis
Ma 16.30 Gyõr - Vidi

Az év rangadója, jobban várom mint a Fradi - Újpestet vártam.... 😄 szvsz kiegyenlítettebb küzdelem lesz viszont ugyanúgy paprikás hangulatú.

<#nyes>

bakkerman
miért,egy szpari-újpest II meccsen az "aki nem ugrál az büdös miskolci" rigmus ? 😄DDDD

Effe88
de uncsi vagy

A lényegét én se értem, meg azt se hogy kinek szól a huhogás ellenzõ kampány, mert pont a Fradi tábor nem huhog, mert az eszem se tudom mikor volt hogy ne lett volna négerünk. Ha a rasszizmus ellen szól a kampány, akkor nem a huhogást kéne lovagolni. Mert így csak egy üres show ez az egész. ha huhogás van levonul a csapat, cigányozni meg alap, ergo a cigány gyûlölet nem rasszizmus, vagy csak a négereket nem szabad szidni?

nem értem Kubatovot....
szerintem regisztrálni kéne a huhogás ellenzõit is, mert úgy hatásosabb.

dave9004
á biztos rosszul hallottad, a siófokiak voltak.
ressy14
megy ott faszszópózás, mocskos lilázás rendesen. Minden második daluk szól csak a fradiról 😄

Jó dolog ez a videó kampányosdi amit csináltak, csak az orruknál tovább nem látnak a vezetõk, úgy néz ki. Hogyha lefordítanák Moniznak a fradi tábor rigmusait, nem hiszem hogy tetszene neki.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
A keddi epizód elõzetese volt.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
kispesti cigányok, basszátok az anyátok

ez hogyan kapcsolódik a siófok meccshez?😄

Narxis
loooool

bakkerman

Narxis
neeeeeeeeeeeeeee<#boxer>

ReszegKoldus
Most látta meg a csapatban lévõ potenciált a pápa elleni meccsen 😄

passatgt
"Debrecenben járt a Sahtar Donyeck tulajdonosa, Rinat Ahmetov, aki találkozott klubunk vezetõivel, majd megtekintette a Loki egyik mérkõzését. Az ukrán milliárdos a találkozó után felült a magángépére, és hazarepült.

Mindez történt 2005. szeptember 29-én, amikor a DVSC az UEFA-kupában a Sahtar Donyeck együttesét fogadta az Oláh Gábor utcai stadionban."

A Borsban megjelent „Ukrán milliárdos veszi meg a Lokit?” címû cikk – mint azt a klubvezetõktõl megtudtuk – "az évtized legnagyobb kacsája".

[HUN]FaTaL
Én már 1 csapatnak is örülnék, ha minden évben legalább csoportkörig jutna 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

ressy14
Jöjjenek csak a pénzes emberek, akik vállalkozást látnak a fociban nem csak kivenni szeretnének a klubokból.

Szuper lenne minden évben 2-3 magyar csapatnak szurkolni a BL vagy EL csoportkörben.

Dum spiro, spero.

DasIsFuck
Mert kis hazánkba nagy hagyománya van, hogy a kisebbséget tekintsük a többségnek.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

bakkerman
nyílvánvaló,hogy csak Eli bá'-t akarják megbuktatni,amint õ elmegy ismét jók lesznek

Narxis
Jó most tavasszal nem megy nekik de kapják az új stadiont és az akadémia is stabil lábakon áll.

dave9004
Máris nem kell foglalkozni a kamutizenegyesek sokaságával amik mostanában történnek. Játékvezetés kezd nevetségessé válni tavasszal, eltûnnek az ultrák a pálya mellõl.
De mi most nekifogunk üldözni a "rasszistákat" meg a dobálókat, meg 3 napon belül elítélni õket meg kitiltani a maradék embereket a stadionból.
Ez a fontos, mindenki maradjon a tv elõtt.
Európában a kb 50 uefa tagországban sehol nem lesz így felkapva ez a "huhogás" csak itt, ahol pont a többséget alázzák és büntetik a legjobban.
ReszegKoldus
Kikaptak a pápától, akik még gólt se lõttek tavasszal (igaz tulajdonképpen most sem), egybõl meg akarják venni a lokit 😄

Narxis
Ukrán milliárdos veszi meg a Lokit?

<#taps>

Na látjátok ez kell ide! Jönnek az eredmények, jönnek a befektetõk!

azt olvastam elsõ blikkre, hogy "hallgassuk el a rasszismust" 😄DD
Unalmas...

Abba kéne hagyni már ezt a rohadt rimánkodást, mintha a Fradi lenne a rasszizmus legnagyobb áldozata. Talán arra kéne kampány hogy nem kéne cigányozni a miskolciakat, szombathelyieket, debrecenieket, pécsieket, székesfehérváriakat, kecskemétieket, békéscsabaiakat.... és csak utána kéne siránkozni hogy jujjj micsoda holokausztnál is szörnyûbb huhogás történt Szombathelyen ahol tombol a rasszizmus...

bakkerman
igen,nekemis ez ugrott be elsõre

Zenszkij
korrekt, nagyon jó

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

<#eljen>

www.smart-bus.hu

dave9004
mikor lett ez a legnagyobb gondja a magyar focinak a bundázás, mutyizás és hulladék színvonal helyett?
Kaplan
Rettentõ profi videó, épül a klub arculat is, a csapat, a stadion is. Egyre biztatóbb itt minden! 😊 Hajrá FRADI!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Narxis

De a legjobb, hogy 0-4 után gratulált Kipircsnek a riporter 😊

Vannak szabályok, amiket be kéne tartani!

DaemoonHunter
Hát azért az már tényleg elég durva hogy ilyenek kommentátorok lehetnek, az oké hogy a nézõk egy része esetleg nem ismeri a szabályokat, de legalább a kommentátor lenne képben 😊
Amúgy kifejezetten gyatra sajnos a K.barcika védelme, támadásban még vannak is szép mozzanataik.
A nyíregy meg pozitív csalódás.

csak kár, hogy nem 0:2 van 😄
dave9004
csak a kommentátor nem ismeri a szabályokat 😄(2. gól szerinte les 😄)
jó meccs amúgy.
DaemoonHunter
Jó kis meccs ez a Nyíregy-K.barcika, hajtós, szép játék, 'bizisten jobb, pörgõsebb mint jópár mb1-es összecsapás.

Zoran Kuntics: Hat magyar játékos mellé kell öt külföldi
Ezt az arányt mondjuk az NBII-re sokallanám.