32945
Magyar Foci
-
#23641 hogy a picsába nem gyullad meg nyáron abba a melegitő alsóba? :DDD télen még oké,biztos komfortos még 0 fokban is,alatta egy fasza jéger alsóval,na de nyáron 30 fokba nem lehet kényelmes :DD -
#23640 Dzsudzsák játszik a Dinamoban, ahogy Varga Józsi is a Middlesbroughban. -
#23639 Hajnal gól a Baumberg-Ingolstadt Német Kupa meccsen. -
#23638 xD -
#23637 Ez majdnem olyan mint a Rudolfot fikázóknak belinkelni az 1 tavaszi gólját :D -
Király fikázóknak:) -
#23635 Lehet több pénzt kap. -
#23634 Vass Ádám a Serie B újuncánál, a Latina Calcio-nál van orvosin.
Hát ha a Serie B-ben akar a bennmaradásért küzdeni, ahelyett hogy Fradival küzdene a bajnoki címért, akkor gratulálok neki. -
#23633 Helyes. -
#23632 Befuccsolt a stadionbiztonsági projekt -
pinnacle #23631 a lényeg röviden:
van a deutsch kör és a fociklub tulaj kör ( elv megint a várszegi mozgatja a szálakat). A dajcs kör igazgatja a foci kivételével az összes szakosztályt és övé a stadion is. A foci szakosztály maradt a régi címernél és nem használják az újat, de a stadion mivel dajcshoz tartozik ott mindent telenyomtak az újjal.
Ezért van harag -
Solt #23630 Nem elég nemzeti! XD -
#23629 tudja valaki, hogy az mtksoknak mi bajuk az új címerrel?? -
#23628 Gulácsi kezdő a Fener ellen.
Bár stat szerint 50 perc alatt lövésük se volt a törököknek -
Solt #23627 Szerencsétlen... -
Grenzjager #23626 na ez durva Döméről :D, de egy kisfröccsöt innék vele. A kisfröccs akkor jó ha kurva nagy :)))) -
Grenzjager #23625 -
#23624 Hát inkább csak írásban büntessenek, mint milliós pénzekre. De előbb-utóbb elérjük azt is, mert a következő meccseken már visszaesők lesznek a felsorolt csapatok. -
#23623 Fegyelmi határozatok
Írásbeli figyelmeztetés...jövő héten osztályfőnöki intőt kapnak :D -
Solt #23622 A jókedv oké, de a fegyelem hiánya és a maszatolás szerintem nem oké... :) -
#23621 Mondjuk a röhögcséléssel szerintem semmi baj nincs, jó a hangulat a játékosok között, jó a morál, nincs feszültség, klikkesedés. -
Solt #23620 Ironizálhat, de nem véletlenül terjedt ez a "pletyka"... :) -
#23619 -
Solt #23618 Mondja ezt úgy, hogy nála az edzéseken röhögcséltek és lődörögtek a játékosok... ez aztán a szakma! Nem akarom bántani, de szerintem jobb lenne, ha hallgatna. -
#23617 Détári: Sok az idegenlégiós, nulla teljesítménnyel -
#23616 -
#23615 Koman lesérült h két meccse nincs a keretben a krasnodarban? -
#23614 a meleghez képest tényleg jó meccsek voltak, de hát ezek az afrikai/latin csávók bírják :D -
#23613 két gyenge csapat meccsén gyenge játék lesz,ez várható volt,ezért nem is ültem le megnézni a Pápa-Vidi2-t,de a Fradi,Vidi,Loki meccs jó volt,mondhatni élvezetes -
karajjj #23612 hát kb 10 percet láttam belőle összesen, arról inkább nem beszélnék :D -
#23611 szerencséd h a péntekit nem láttad -
karajjj #23610 szombaton belenéztem mindegyik meccsbe, azok egész vállalható játékot hoztak, ha tegnap is ilyenek voltak, akkor egész nézhető idény vár ránk -
commissioner #23609 lehet, hogy még ez maradt a bögyében: A Győr nem úgy játszik, mint egy bajnokcsapat - Moniz -
#23608 -
#23607 Nem hallgattam Kondás interjúját, de ugye azt mondta, hogy "ebből a meccsből nem szabad kiindulni, mert az összes gólt emberhátrányban játszó ellenfélnek lőttük"? :D -
Zenszkij #23606 Az a szörnyű, hogy ez sem kizárt :D. De a spori legalább lefújta nem tökölt feleslegesen. -
#23605 vagy jól fizet a goal: 7,5 over :D -
Zenszkij #23604 Büszke lehet magára a DVSC, 20at nem akarnak rúgni egy lelkileg összetört Kaposvárnak? A kimondhatatlan nevű skandináv csapattól meg lezakózott a kondáscsapat. Jellemző, most ők a sztárok, röhej. -
#23603 Milyet esett a feka, ezt még az 50 évvel ezelőtti háborús filmekben is megirigyelnék -
#23602 Na a loki megint kapott egy gólt, amire nem lehetett felkészülni :D