Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NS-ben olvastam ,hogy Fradi meccsen nem hallott az újság szerkesztõje semmi sértõt.
a Pécs meccsén külön kis helyen leírták, hogy rasszisták voltak de nem folyamatosan 5mp-ig így nem kellett félbeszakítani, de majd fizetniük kell az fix. Így volt leírva, ha jól tudom a jegyzõkönyvbe még azt is belevették, hogy félmeztelenül szurkolt pár pécsi...
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Dum spiro, spero.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Ha a gyõztes alapból megy, akkor a másik döntõs, ha õ is, akkor azthiszem senki. De javítsatok ki , mert tévedek, az fix 😄
I met God. She's black
Jelenleg legjobb focit játszák, Gyõr megmutatta 2. félidõben miért csak egyszer kaptak eddig ki.
Gyõr-Vidi-Fradi 1-3.
mi meg remélem kiverjük a lokit és megyünk az EL-be 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Sajnos a Hungária körút nem tud ennyit befogadni, de jelenleg 2 hokedlit is nehéz feltölteni nézõkkel.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Dum spiro, spero.
Eto, Vidi, Fradi és tökéletes 😄
I met God. She's black
Dum spiro, spero.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
bajnok a gyõr (gratu nekik és sikereket a BL-ben vagy EL-ben, mindegy), a dobogós helyekért meg nagy csata lesz még. A kiesõket én leszarom 😄
Dum spiro, spero.
Az lesz még a durva, hogy kupában is összecsap a Gyõr és a Vidi. 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu