Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amit megspórolunk az 1 millás keretbõl a Kispest meccsen azt majd elköltjük Miskolcon 😊

dave9004
😉
NS-ben olvastam ,hogy Fradi meccsen nem hallott az újság szerkesztõje semmi sértõt.
a Pécs meccsén külön kis helyen leírták, hogy rasszisták voltak de nem folyamatosan 5mp-ig így nem kellett félbeszakítani, de majd fizetniük kell az fix. Így volt leírva, ha jól tudom a jegyzõkönyvbe még azt is belevették, hogy félmeztelenül szurkolt pár pécsi...
ReszegKoldus
Akik kampányolnak, azok nem fogják ezeket énekelni <#eplus2>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
szerintem ezt nem bántásból írta, hanem hogy a fradisták az antirasszista kampány ellenére tovább folytatják majd a gusztustalan rigmusok éneklését.

Dum spiro, spero.

Narxis
ejnye...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LSSAHPAUL
Kiváncsi vagyok a hétvégi dvtk-fradin lesz e a 'Süss fel nap, fényes nap, Diósgyörben a c***nyok megfagynak!'

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

dave9004
szerintem is így van.
szabii98
elsõ 3 nemzetközi +mk gyõztesé a 4. hely, nem?
Ha a gyõztes alapból megy, akkor a másik döntõs, ha õ is, akkor azthiszem senki. De javítsatok ki , mert tévedek, az fix 😄

I met God. She's black

dave9004
mert ha a vidi jut be akkor a 4. indul az EL-ben?
ressy14
De ahhoz a gyõrnek be kell jutnia az MK döntõbe. Márpedig NEM FOG 😊

Dum spiro, spero.

dave9004
jaja. Ilyen vidi kizárt, hogy nem lesz 2.-3.
Jelenleg legjobb focit játszák, Gyõr megmutatta 2. félidõben miért csak egyszer kaptak eddig ki.
Gyõr-Vidi-Fradi 1-3.
mi meg remélem kiverjük a lokit és megyünk az EL-be 😄
ReszegKoldus
De ez a vidi, õk akkor is EL-ben indulnak, ha kupát se nyernek és elsõ 3-ban se végeznek 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dave9004
még nem döntõ a gyõr-vidi a kupában. csak elõdöntõ
szabii98

I met God. She's black

A fele debreceni drukker volt, hogy megnézzék mik a lehetõségek a reményteli új vezetés alatt.

Sajnos a Hungária körút nem tud ennyit befogadni, de jelenleg 2 hokedlit is nehéz feltölteni nézõkkel.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

LasDen
a mai city-chelsea meccsen monda kommentátor, hogy a harmad-negyedosztályú kupa döntõn 45000-en voltak 😮

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ha az MTK eljutna a BL döntõig, akkor is üresen kongana a stadion<#smile>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

ressy14
ezt én is hallottam, állítólag a Chelsea sikertelensége miatt kíván befektetni a Lokiba, sõt az is szóba került, hogy a londoni és a magyar csapat székhelyet cserél, mivel az angol szurkolók csodálják Pölõ játékát.

Dum spiro, spero.

passatgt
annyira nem is fontos, mert ha megnyerik kupát indulhatnak EL-ben, sõt, ha gyõr bajnok és õk nyerik a kupát, akkor is😊

ReszegKoldus
abramovics akarja megvenni és elcseréli torrest pölöskeyért

Megbízható források szerint Borisz Berezovszkij orosz milliárdos akarja megvenni a lokit, fõleg az Eger elleni 3-0-ás eredményen felbúzdúlva.

szabii98
Kár lenne ilyen MTKkat küldeni Európába.
Eto, Vidi, Fradi és tökéletes 😄

I met God. She's black

ReszegKoldus
Abban nem vagyok biztos, hogy így lesz, csak abban, hogy így kell lennie 😄

ressy14
Én az Eger bajnoki címét akartam megrakni 100 ezerrel, de úriember biztosra nem fogad.

Dum spiro, spero.

ressy14
tedd meg egy tízezressel a Fradi bajnoki címét, ha ilyen biztos vagy benne 😄

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Gyõr maradék meccseken 7 döntetlen 1 vereség, Fradi 8 gyõzelem, tökkééletes <#beka3>

bakkerman
13 pontot begyûjt a Gyõr tuti bajnok,de szerintem 4 gyõzelem is elég lesz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
a gyõr 21 meccs óta veretlen, de most hirtelen megsüti õket a nap és sorra bukják el a meccseiket, ugye? 😄

bajnok a gyõr (gratu nekik és sikereket a BL-ben vagy EL-ben, mindegy), a dobogós helyekért meg nagy csata lesz még. A kiesõket én leszarom 😄

Dum spiro, spero.

Zenszkij
Vidi idén 3-ban nem lesz, kár ezt számolgatni 😊.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

passatgt
hát, vidi elõtt 12 pontra van gyõr, viszont van még 8 forduló, az 24 pont

Narxis
Jó kis meccs volt bár több gólra számítottam én is. Akkor a lényegi dolgok eldõltek, nem? Bajnok az ETO, kiesõ az Eger és Siófok?

Az lesz még a durva, hogy kupában is összecsap a Gyõr és a Vidi. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ReszegKoldus
Amíg matematikailag nem behozhatatlanok, addig nem mondok le róla 😄

passatgt
jó ez a meccs, csak kár hogy alig találják el a kaput:/

[HUN]FaTaL
Fradinak inkább az a jó, ha kikap a vidi 😄 Az ETO már úgyis bajnok.

http://goo.gl/gd6Zi5

ReszegKoldus
maradjon így <#nyes>

[HUN]FaTaL
Sorfal ha ugrott volna még mindig vezetne a vidi 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
1-1

passatgt
Gyurcsót mindig csereként kell kezdeni, mindig baromi jól száll be a meccsbe😄

ReszegKoldus
épp fordítva

passatgt
azért nem volt ez csúnya, kb vonalról lõtte be😄

bakkerman
én is nézem,nekemis tetszik a meccs,a Vidi néhol egész gyönyörûen focizik,érzõdik a csapaton ez a portugál/nyugati beütés,jó focit nyomatnak. Ha nem lenne ekkora elõnye a Gyõrnek még talán odaérhetnének az elsõ helyre is. Persze ma még bármi lehet,simán bennevan a Vidi gyõzelem.

Úgy-úgy! 😊)

www.smart-bus.hu

nagyon jó lenne Böde mögé, mellé😊

ReszegKoldus
Oda van beépítve az a modul, amin keresztül viktor a vidi 2013 nevû játékot irányítja.

passatgt
nem jut eszembe hogy hívják, nyak alatti részen😊

Láma!
A halántékukon is mez van? <#wow2>

<#idiota>

passatgt
régebben kérdeztem, de senki nem válaszolt, szerintetek miért van egy púp néhány vidi játékos halántékánál a mez alatt?

passatgt
meccs képe alapján vidi kihagy 60e ajtó-ablak helyzetet, gyõr meg megint bemákol felszabadításból egy gólt😄

Nagyon szépen játszik a Vidi... a Kovács gyerek meg iszonyat ügyes.

www.smart-bus.hu

most "könnyû" 😊) mert a Gyõr-Fehérvár mindig rangadó mint a ZTE-Hali vagy DVTK-DVSC.