32945
Magyar Foci
-
#23681 Persze, hogy nem áldoznának. Épeszű ember nem is ölne pénzt a magyar fociba. Akik a kormányváltás előtt is csinálták, na ők azok aki a foci iránti szeretetből IS teszik meg valahogy jól jönnek ki belőle. Sajnos ez így nem is fog változni, a TAO olyan mintha be- és kikapcsolgatnánk a lélegeztetőgépet. -
#23680 a sportba közvetlenül csak a tao-n keresztül folyik pénz államilag, amit szvsz teljesen jogosan szednek a vállalkozásoktól (felénk pl. a multi cégek basznának áldozni a sportba, közben meg rengeteg kedvezményt kapnak) -
#23679 hát végülis az új adókat nevezhetjük hobbinak is. -
#23678 A vízilabda nagy pénzügyi támogatás nélkül is sikeres sportág, meccsenként 200-300 nézővel. Látványsportágnak nehezen nevezhető, 4 évente nézek csak meccset az olimpia miatt, meg esetleg amikor vb van. A kézilabdába ömlik a pénz így is, a kosárlabda valahol a kettő között van a jégkoronggal karöltve. A fociban meg sok lóvé van, csak okosan kéne kihasználni. Ennek a kormánynak legalább van olyan hobbija, amiből az ország valamennyit profitálhat, az előző CSAK zsebre dolgozott és a magyar sportvilág haldoklott.
Sok dolog van, amit én is kritizálok a jelenlegi vezetéssel kapcsolatban, de a sport egészét nem kis pénzzel támogatják, ami szerintem abszolút pozitív. -
#23677 Ország IQjához viszonyítva :D amúgy így van. -
Gabe18 #23676 Bár a fociba én se önteném a pénzt így, de ettől még az is igaz, hogy ez nem úgy megy hogy most már akkor lecserélem a vízilabdára.
Mert pl. engem az amúgy "sipolós sport"-nak becézett vízilabda pontosan annyira érdekel hogy onnan tudtam hogy megnyertük, hogy amíg épp egy filmet néztem, a közeli kocsmából kiszűrődő és a 4. emeletre felhallatszó hangokra lettem figyelmes:
-Na most már megnyertül!
-Dehogy, még bármi lehet...
-Nem, mondom, most már megnyertük!
Aztán rövidesen egy össznépi zsivaj hallatszott, gondolom akkor lett vége. -
#23675 csak, mostmár a halival együtt, nem harcolnak sohasem a bajnoki címért.
Hanem eladásból élnek. Meg kéne oldani, hogy ezeknek a csapatoknak legyen értelme szurkolni folyamatosan, ne pedig ha jó a csapat akkor egyből szétkapják a nyáron -
Solt #23674 Nem a szívem csücskei, de a munkájuk előtt megemelem a kalapom. Szerintem is helyük van az MB1-ben. -
#23673 Totál igazad van. -
#23672 Azért akármennyire lehet nem szeretni az MTK-t, Ferenczi Attilának igaza van, hogy nekik van stílusuk, és simán dobnak be a nagycsapatba akadémiáról játékosokat, mert átgondolt koncepció van, és mindkét helyen ugyanazt a stílust játsszák, nem kell "átszokniuk" a fiataloknak. Amit pedig Józsi bácsi évről évre megcsinál, hogy új csapatot épít, és most meg tavaly is azért elég nézhető focit nyomtak, kellenek ők az MB1-be, akármennyire is nincs szurkolójuk. -
Solt #23671 Szerintem keress árnyékot. -
Warden #23670 Ahelyett hogy örvendenél annak hogy a szeretett vezért érdekli a foci és hajlandó a pénzedet jól felhasználva befektetni a kedvenc sportjába ilyen badarságokat írsz.Gondolj bele hogy ha a ViktorBánt teszem azt a Lézer unokatesók kedvenc sportja a fogat hajtás érdekelné nézhetnél mindenféle ló vontatta járművet orrba-szájba vagy a modellvasutakat is főműsor időben élőben.Egy Mezőkövesd- Felcsút meccset meg elképzelhetsz úgy is hogy barca-real rangadót csak az ország méretéhez és IQ-jához igazítva.Talán annyi a különbség hogy pl a spanyol állam egy kiba.. fillért nem rak a profi fociba mert az eltartja magát és az így felszabadult lóvét akár elköltheti iskolai szintű sport támogatására.
Azért tegnap este is mikor a vízilabdások világbajnokok lettek kiderült, hogy nem feltétlenül kellene nekünk ezt a semmitmondó focit erőltetni fordulónként 20k nézőnek, mert fenemód veszteséges.Nemzetközi szinten meg kb annyi esélyünk van mint a gyp-s Józsikának papírcsákóval, fakardal a kezében a Mike Tyson ellen. -
#23669 A tegnapi DVTK-MTK meccs élvezetes,hajtós és minőségi játékot hozott a kánikula ellenére is!
Rudolf kivételesen úgy néz ki kezd visszarázódni.
Egy baj volt, hogy nem volt még egy hasonló kaliberű játékos elől, mert amiket ez a Bacsa kihagyott hát, kötelező lett volna nyerni az MTK ellen...
-
#23668 legalább annyira mint az mtk.
szurkolok, hogy az újpest essen ki a mezőkövesd,pápa páros meg harcoljon a másik kieső helyért.
a pápának már tavaly ki kelett volna esnie, csak volt egy Eger akik megmentették őket a kieséstől.
az akadémiáknak meg nem biztos h az első osztályba lenne a helye.
tehát mtk,puskás akadémiát ki kéne csapni a picsába egy külön ligába őket.
ezeket a külföldi ligákba is rühellem mikor második csapatok profi ligába indulhatnak..
-
#23667 Ezzel a hozzászólással több millió Felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia szurkolót sértettél meg. -
Zenszkij #23666 a felcsútnak nagyon örülnék ha kiesnének, nem ide való egy falu, kenjék a hajukra a stadionjukat -
#23665 bár azt leszögezhetjük, hogy az első meccs nem mérvadó,
a kmét meg jól játszik. -
#23664 csak azért ne essen ki, hogy a kövesd meg a felcsút essen.
Sajnos egyelőre ugy fest a kaposvár megharcol majd velük.
de előbbi kettő lenne a legjobb a beleölt pénzek után egyből kiesés :) -
Blum #23663 Szerintetek a Kaposvar iden kiesik? -
#23662 Itt max. az akadémisták bundázhattak. Am. sztem nem volt itt semmi, átlagos meccs. -
#23661 Én azt nézem, de valami 6. érzékkel pont akkor kapcsoltam át, amikor megkapta a piros lapot :D -
#23660 szóval akkor nézzem inkább a vízilabda döntőt? :D -
#23659 elgurította labdát ahjupera szabadrúgásnál, pedig volt már egy sárgája -
#23658 Roppant taktikusan kiállíttatta magát az újpesti :D
Labdaelrúgásért kapott második sárgát, elsőt meg gól utáni mezlevételért. -
#23657 mi történt pontosan? -
#23656 na most senki ne mondja nekem azt, hogy ez nem volt bunda -
#23655 Most meg főleg :) -
#23654 egész jó ez meccs -
#23653 Úgy látom a lámpáknál több rovar repked, mint ahány néző van :D -
#23652 m2 -
#23651 Újpest meccset közvetíti valami? -
Solt #23650 Pintér kezet fog a Artnerrel, majd "Te faszszopó, Te" felkiáltással elindul a bíró felé! :D -
#23649 Radómbi Tibi -
Zenszkij #23648 Hajrá Hali! :D -
Solt #23647 Ezek a bírói ítéletek... tragédia... -
#23646 Kár, hogy ilyen béna a Haladás -
#23645 Hahaha Győr :D -
#23644 Edzéseken abban van. -
#23643 Monizról készült már olyan kép, ahol rövidujjúban/nadrágban fotzták le? mer arra gondoltam, hogy a kezén/lábán lehet valami, amit nem akar, hogy mindenki lásson. mi más oka lehet, hogy valaki ennyire takargatja magát?? vagy nem? :D -
#23642 moniz is kabátban van, kovács meg hosszú ujjúban focizik
gondolom babonából mindegyik:D