32945
Magyar Foci
  • Narxis
    Persze, hogy nem áldoznának. Épeszű ember nem is ölne pénzt a magyar fociba. Akik a kormányváltás előtt is csinálták, na ők azok aki a foci iránti szeretetből IS teszik meg valahogy jól jönnek ki belőle. Sajnos ez így nem is fog változni, a TAO olyan mintha be- és kikapcsolgatnánk a lélegeztetőgépet.
  • ressy14
    a sportba közvetlenül csak a tao-n keresztül folyik pénz államilag, amit szvsz teljesen jogosan szednek a vállalkozásoktól (felénk pl. a multi cégek basznának áldozni a sportba, közben meg rengeteg kedvezményt kapnak)
  • Sippie
    hát végülis az új adókat nevezhetjük hobbinak is.
  • ressy14
    A vízilabda nagy pénzügyi támogatás nélkül is sikeres sportág, meccsenként 200-300 nézővel. Látványsportágnak nehezen nevezhető, 4 évente nézek csak meccset az olimpia miatt, meg esetleg amikor vb van. A kézilabdába ömlik a pénz így is, a kosárlabda valahol a kettő között van a jégkoronggal karöltve. A fociban meg sok lóvé van, csak okosan kéne kihasználni. Ennek a kormánynak legalább van olyan hobbija, amiből az ország valamennyit profitálhat, az előző CSAK zsebre dolgozott és a magyar sportvilág haldoklott.

Sok dolog van, amit én is kritizálok a jelenlegi vezetéssel kapcsolatban, de a sport egészét nem kis pénzzel támogatják, ami szerintem abszolút pozitív.
  • LSSAHPAUL
    Ország IQjához viszonyítva :D amúgy így van.
  • Gabe18
    Bár a fociba én se önteném a pénzt így, de ettől még az is igaz, hogy ez nem úgy megy hogy most már akkor lecserélem a vízilabdára.
    Mert pl. engem az amúgy "sipolós sport"-nak becézett vízilabda pontosan annyira érdekel hogy onnan tudtam hogy megnyertük, hogy amíg épp egy filmet néztem, a közeli kocsmából kiszűrődő és a 4. emeletre felhallatszó hangokra lettem figyelmes:
    -Na most már megnyertül!
    -Dehogy, még bármi lehet...
    -Nem, mondom, most már megnyertük!
    Aztán rövidesen egy össznépi zsivaj hallatszott, gondolom akkor lett vége.
  • dave9004
    csak, mostmár a halival együtt, nem harcolnak sohasem a bajnoki címért.
    Hanem eladásból élnek. Meg kéne oldani, hogy ezeknek a csapatoknak legyen értelme szurkolni folyamatosan, ne pedig ha jó a csapat akkor egyből szétkapják a nyáron
  • Solt
    Nem a szívem csücskei, de a munkájuk előtt megemelem a kalapom. Szerintem is helyük van az MB1-ben.
  • Sippie
    Totál igazad van.
  • Láma!
    Azért akármennyire lehet nem szeretni az MTK-t, Ferenczi Attilának igaza van, hogy nekik van stílusuk, és simán dobnak be a nagycsapatba akadémiáról játékosokat, mert átgondolt koncepció van, és mindkét helyen ugyanazt a stílust játsszák, nem kell "átszokniuk" a fiataloknak. Amit pedig Józsi bácsi évről évre megcsinál, hogy új csapatot épít, és most meg tavaly is azért elég nézhető focit nyomtak, kellenek ők az MB1-be, akármennyire is nincs szurkolójuk.
  • Solt
    Szerintem keress árnyékot.
  • Warden
    Ahelyett hogy örvendenél annak hogy a szeretett vezért érdekli a foci és hajlandó a pénzedet jól felhasználva befektetni a kedvenc sportjába ilyen badarságokat írsz.Gondolj bele hogy ha a ViktorBánt teszem azt a Lézer unokatesók kedvenc sportja a fogat hajtás érdekelné nézhetnél mindenféle ló vontatta járművet orrba-szájba vagy a modellvasutakat is főműsor időben élőben.Egy Mezőkövesd- Felcsút meccset meg elképzelhetsz úgy is hogy barca-real rangadót csak az ország méretéhez és IQ-jához igazítva.Talán annyi a különbség hogy pl a spanyol állam egy kiba.. fillért nem rak a profi fociba mert az eltartja magát és az így felszabadult lóvét akár elköltheti iskolai szintű sport támogatására.

Azért tegnap este is mikor a vízilabdások világbajnokok lettek kiderült, hogy nem feltétlenül kellene nekünk ezt a semmitmondó focit erőltetni fordulónként 20k nézőnek, mert fenemód veszteséges.Nemzetközi szinten meg kb annyi esélyünk van mint a gyp-s Józsikának papírcsákóval, fakardal a kezében a Mike Tyson ellen.
  • DasIsFuck
    A tegnapi DVTK-MTK meccs élvezetes,hajtós és minőségi játékot hozott a kánikula ellenére is!
    Rudolf kivételesen úgy néz ki kezd visszarázódni.
    Egy baj volt, hogy nem volt még egy hasonló kaliberű játékos elől, mert amiket ez a Bacsa kihagyott hát, kötelező lett volna nyerni az MTK ellen...
  • DasIsFuck
    legalább annyira mint az mtk.

szurkolok, hogy az újpest essen ki a mezőkövesd,pápa páros meg harcoljon a másik kieső helyért.
    a pápának már tavaly ki kelett volna esnie, csak volt egy Eger akik megmentették őket a kieséstől.

az akadémiáknak meg nem biztos h az első osztályba lenne a helye.
    tehát mtk,puskás akadémiát ki kéne csapni a picsába egy külön ligába őket.

ezeket a külföldi ligákba is rühellem mikor második csapatok profi ligába indulhatnak..
  • ressy14
    Ezzel a hozzászólással több millió Felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia szurkolót sértettél meg.
  • Zenszkij
    a felcsútnak nagyon örülnék ha kiesnének, nem ide való egy falu, kenjék a hajukra a stadionjukat
  • dave9004
    bár azt leszögezhetjük, hogy az első meccs nem mérvadó,
    a kmét meg jól játszik.
  • dave9004
    csak azért ne essen ki, hogy a kövesd meg a felcsút essen.
    Sajnos egyelőre ugy fest a kaposvár megharcol majd velük.
    de előbbi kettő lenne a legjobb a beleölt pénzek után egyből kiesés :)
  • Blum
    Szerintetek a Kaposvar iden kiesik?
  • Narxis
    Itt max. az akadémisták bundázhattak. Am. sztem nem volt itt semmi, átlagos meccs.
  • ReszegKoldus
    Én azt nézem, de valami 6. érzékkel pont akkor kapcsoltam át, amikor megkapta a piros lapot :D
  • dave9004
    szóval akkor nézzem inkább a vízilabda döntőt? :D
  • passatgt
    elgurította labdát ahjupera szabadrúgásnál, pedig volt már egy sárgája
  • ReszegKoldus
    Roppant taktikusan kiállíttatta magát az újpesti :D
    Labdaelrúgásért kapott második sárgát, elsőt meg gól utáni mezlevételért.
  • dave9004
    mi történt pontosan?
  • passatgt
    na most senki ne mondja nekem azt, hogy ez nem volt bunda
  • ReszegKoldus
    Most meg főleg :)
  • passatgt
    egész jó ez meccs
  • ReszegKoldus
    Úgy látom a lámpáknál több rovar repked, mint ahány néző van :D
  • ressy14
    m2
  • passatgt
    Újpest meccset közvetíti valami?
  • Solt
    Pintér kezet fog a Artnerrel, majd "Te faszszopó, Te" felkiáltással elindul a bíró felé! :D
  • ReszegKoldus
    Radómbi Tibi
  • Zenszkij
    Hajrá Hali! :D
  • Solt
    Ezek a bírói ítéletek... tragédia...
  • ReszegKoldus
    Kár, hogy ilyen béna a Haladás
  • ReszegKoldus
    Hahaha Győr :D
  • ReszegKoldus
    Edzéseken abban van.
  • LasDen #23643
    Monizról készült már olyan kép, ahol rövidujjúban/nadrágban fotzták le? mer arra gondoltam, hogy a kezén/lábán lehet valami, amit nem akar, hogy mindenki lásson. mi más oka lehet, hogy valaki ennyire takargatja magát?? vagy nem? :D
  • passatgt
    moniz is kabátban van, kovács meg hosszú ujjúban focizik

gondolom babonából mindegyik:D