Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Gyõr is kapja a büntit majd szerintem <#nevetes1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

banok
Szalai beállt a második félidõre.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passatgt
Mutattak 3 nézõt és mondja kommentátor, hogy sorban csökkent a bajuszméret, utána mutattak 3 nõt, és ilyet szól, õket is összehasonlíthatjuk ez alapján😄

banok
Egyébként Szalai padon ül a Dortmund ellen.

banok
1-0 az állás...

passatgt
vidi ma sem lõ gólt, minden kihagynak😄

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
áhá közben megtaláltam. Föld Gáz Szállító a támogatójuk.

Dum spiro, spero.

ressy14
A Siófok nevében az FGSZ mozaikszó mit takar? Fantasztikus Giga Szuper? 😄
A mai meccsen figyeltem meg elõször, azóta ezen gondolkozom, és a neten se találni semmit.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
pécs <#szomoru2>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
na, siófok nem esik ki?😄

ReszegKoldus
És ha kevesebb ember megy ki a meccsre, az neki mire lesz jó?

LSSAHPAUL
bakker ez a style 😊 tisztára mint a rákosi korszakban felvett tv-híradó, nagyon tetszett!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

dave9004
Na már a Dortmund is vinné szalait.
Istenem add, hogy ne Oroszország legyen ebbõl a nyáron
Narxis

Narxis
looool

[HUN]FaTaL

😄

http://goo.gl/gd6Zi5

LSSAHPAUL
😄 made in hungary: hátha 😄
Tornyi Barnabás, aki korábban három alkalommal is irányította már a diósgyõri labdarúgócsapatot, csütörtök délelõtt a DVTK sporttelepén vizitált. Talán nem mindenki tudja, hogy az edzõt rokoni szálak fûzik Miskolchoz, lévén felesége családja most is itt él, és így tulajdonképpen a nyári szabadságának egy részét tölti Miskolcon Tornyi Barnabás.
,,Július végéig vagyunk itthon, utána utazunk vissza Katarba, de addig is, ha labda pattogást hallok, arra veszem az irányt, így természetes volt, hogy kijövök Diósgyõrbe, és köszöntöm a régi ismerõsöket” – válaszolta érdeklõdésünkre Tornyi Barnabás, aki arra a kérdésünkre, hogy a hétvégén megtekinti-e a Diósgyõr – Ferencváros összecsapást, igennel felelt.

tegnap olvastam a poént, hogy mitõl lesznek rosszul most a diók?

reszeli-SOS

Kicsit erõs volt, bocsánat! 😉

www.smart-bus.hu

Vágom, de én a fehéret vontam kétségbe! 😊))

www.smart-bus.hu

amikor megválasztják közülünk az új Lázárunkat... 😄
Fehér füst? Miskolcon? 😄

www.smart-bus.hu

várják, hogy felszálljon a fehér füst... 😄
ReszegKoldus
Détári is szabad

LSSAHPAUL
😞 😞 :p

Tornyi úr!!!!!!!!!! Edzõt keresnek! Futball tréneri állás!! (hátha googlézik, õ az utolsó reményem)

DasIsFuck
szerintem a fradi nem fog odaérni, de cserébe ott lesz az mtk<#idiota>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

bakkerman
meanwhile in Miskoltz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
Sisat am mikor rúgták ki?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
Bár inkább fejbe rúgták volna anno.
SZ.L.SZ.L.A.M.B. <#vigyor1>

Narxis
<#wow1>

DaemoonHunter
Most már valóban nonszensz, Szentes lemondott... 😊

Narxis
Ez így nonszensz. Ha Fradi indulni akar a nemzetközi kupában akkor vívja ki magának a jogot azzal, hogy gyõz teljesen függetlenül attól, hogy ki ül az ellenfél kispadján. Nem kell itt imádkozni meg a csillagok állását figyelni. Gyõzni kell és kész.

LSSAHPAUL
Tényleg a fradi meccsig jó lenne ha valahogy kitartana! Az a baj ha leváltják és senki se ül le a kispadra már az is növeli a dvtk esélyeit.. a fradinak most kell minden pont, ezek meg teljesen feleslegesen akadályoznák meg azt hogy az induljon nemzetközi kupában akinek esélye is van a csoportkörbe jutásra 😊

passatgt
- Õ egy olyan ember, akinek nagyon nagy hatalma van a DVTK-nál, de soha nem nyert semmit. Hatalmas fizetése van, nagyobb, mint sok játékosnak. Pozícióban van, így kirúg edzõket. Látva a mostani DVTK-t, alig látok már olyanokat, akikkel én is együtt játszottam. Júniusban új csapat lesz (megint), de õ még mindig ott lesz vezetõként. Itt az ideje, hogy távozzon a DVTK-tól, a Diósgyõrnek fiatal, új, más eszméket valló szakemberekre van szüksége az ország egyik legnagyobb csapataként, melynek szurkolótábora kétség kívül a legjobb Magyarországon. Olyan emberek kellenek oda, akik szeretik a DVTK-t – nyilatkozta a bolíviai játékos a szurkolói portálnak.

errõl van szó

Narxis
neeeeeeee 😄

Zenszkij
A Fradi meccsig ne rúgják ki, remélem meg akarják buktatni és leadják a meccset 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Narxis
😄

Kaplan
Én nem értem, hogy mi van ezzel az emberrel. Úgy viselkedik mint egy ötéves , vérciki.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Lázár pajtás a sajtótájékoztatón is hozta a formáját

dave9004
hehe, hát ha megkapják a lapokat akkor meg z lesz gond, hogy megy a könyveléssel az idõ 😄
piros lapnál meg 2 perc reklamálás/esetleg bunyó 😄
ReszegKoldus
Az idõhúzás engem nem zavar, ha megkapják érte a lapokat, ahogy illik, maradt volna 8-9 ember a pályán a végére 😊
Inkább az zavar, hogy ilyen röhejes módon húzzák az idõt, hogy a kezük "fáj" és ezért le kell feküdniük a földre...

dave9004
fordítva is huzták volna az idõt 😄 De nem azon múlt most.
ReszegKoldus
Meg egyébként is a dalban elhangzó rész bõven a megengedett idõlimiten belül van 😄

ReszegKoldus
Ha jól emlékszem ezt már évekkel ezelõtt huhogásnak hitték, talán még a korábbi "hallgattassuk el a rasszizmust" dolog idején.

LSSAHPAUL
kiváncsi vagyok hogy a fradit megbüntetik e a kb 25 éve menõ 'Óóléé ferenváros uh uh uh salala....'-nótáért! Ez nem vicc, lefogadom hogy huhogásnak fogják minõsíteni az uh-uh-uh-t ,meglátjátok.

ReszegKoldus
Ja, pl eddig nem nagyon láttam ilyen fájós kéz miatti földön fetrengéseket 😄