32945
Magyar Foci
-
#23761 Nikolic az új Inzaghi :D -
#23760 kovács gyerek megoldaná a bal hátvéd gondunkat válogatottban:D -
#23759 12400 néző nem is rossz! -
#23758 jah. már legalább 20 meccset játszott... -
#23757 LOL -
#23756 eddig ez a Töjp nem valami gólzsák :D -
#23755 az ivószünet miért nincs beleszámolva hosszabbításba? most is 2 perc(direkt figyeltem) volt, de fogadjunk, hogy max 1 perc hosszabbítás lesz csak első félidőben -
#23754 szerintem Töjp, mert Kuyt is Köjt -
sempronius18 #23753 Látom kényszerbeteg vagy aki nem bírja ki, hogy ne övé legyen az utolsó szó.
Írj erre kommentre valami választ és nem fogok rá válaszolni, hogy meglegyen az örömöd kisbarátom. -
#23752 lol -
Solt #23751 Jenner szerint Tajp! :) -
#23750 Én azt hittem Töjp, mint Töjpapa -
#23749 tüveeep elvileg google translate szerint:D
http://translate.google.com/#auto/en/Tuijp -
#23748 "Verd magad tovább, mint valami hisztis kisgyerek."
Nem unod még az öngólokat? -
#23747 Ezt a Tuijpot "Tájpnak" kell ejteni? Én "Tujpra" gondoltam...a "Tájpról" nekem az írás jut eszembe mindig :D -
Solt #23746 A TAO-s pénz nem támogatás szerintem, hanem ösztönzés. Nem halat adnak az "éhezőnek", hanem hálót, hogy fogjon magának... A cégek ezt a pénzt úgyis "eldugnák" a könyvelő hadsereg segítségével... Így meg jó nekik is, a csapatoknak is, és nekünk is...
Az egészségügyet meg kár idehozni... oda olyan súlyos száz, ezer milliárdok kellenének, hogy ezek a pénzek oda még foltozgatásra is kevés lenne.
Megy a meccs, így abba nem akarok belekezdeni, hogy a sportnak milyen társadalmi, gazdasági előnyei vannak. -
sempronius18 #23745 Látom a személyeskedés sem áll távol tőled. -
#23744 Látom a felfogóképességeddel is baj van. -
#23743 vagy csak neki a csuklójáig ér a rövid ujjú mez :D -
sempronius18 #23742 Szerintem a gazda jelét takarja el vele. Muhahaha -
sempronius18 #23741 Minek magyarázzak neked úgy sem érted meg.
Verd magad tovább, mint valami hisztis kisgyerek. -
#23740 Huszi gól a Hannover győztes Német Kupa meccsén! -
#23739 kicsit higgadtabb edző, mint Sousa :D -
#23738 gomest látta már valaki örülni gólnál? nem értem ez miért van, vagy ez is valami babona -
#23737 Utálom magamat ismételni...
"Kiváncsian várom ahogy ezeket megcáfolod, ha nem megy, akkor inkább ne okoskodj."
Üres fröcsögések nem érdekelnek. -
#23736 Börtöntetkókat takargatja vele -
#23735 jó szar a pálya -
sempronius18 #23734 Erőlködj nyugodtan......és ferdíts.......... -
#23733 4400 a loki átlagnézőszám?
14 milliárd a stadionja?
Az több mint 3 millió fejenként?
Ugye hogy nem úgy működik az adózás, ahogy te nagyon okosan kitaláltad #23708-ban?
Kiváncsian várom ahogy ezeket megcáfolod, ha nem megy, akkor inkább ne okoskodj.
-
#23732 kovács megint hosszú ujjúban:) -
#23731 büntetés megy is pirotechnikáért:) -
sempronius18 #23730 Ja csak amit te írsz annak köze nincs a tényekhez.
Pattogj tovább azért nyugodtan. -
#23729 melyik országban működik úgy, ahogy most nálunk? Dobálóztok nagyon a külföldiekkel, de konkrétumot még nem láttam hogy melyik állam mennyit költ a focira csak azt hogy "hát a spanyolok sokkal többet!!!444négy"
sempronius18: szar dolog amikor fingod nincs, hogy mit írjál a tényekre. élj tovább nyugodtan az elképzelt világodban, csak az észt ne oszd ilyen lelkesen ha lehet. -
#23728 azért azt sem gondoltam, hogy több magyar lesz nálunk a kezdőben, mint a Fradinál :D -
#23727 érdekes gondolatmenet, kíváncsi vagyok melyik országban működik ez így, ha már így kivesézted nekünk... -
#23726 streamek a meccshez
és Korcsmár gól a Fürth német kupa meccsén! -
#23725 Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 16.30 óra. Vezeti: Kassai
FTC: Jova – Alempijevics, Otten, Besic, Jovanovic – Valpoort, Józsi, Somália, Jenner – Tuijp, Holman.
Kispad: Kurucz (kapus), Csukics, Hidvégi, Ionescu, Böde, Diallo, Gyömbér
Videoton: Calatayud – Szolnoki, Juhász, Vinícius, Stopira – Caneira, Sándor Gy. – Álvarez, Kovács I., Kleinheisler – Nikolics.
Kispad: Tujvel (kapus), Vítor Gomes, F. Oliveira, Tóth, B., Gyurcsó, Torghelle, Mamadu.
vidiben 6 magyar kezdő:) -
sempronius18 #23724 Jól van magyarázz még....... -
#23723 Örülök hogy ilyen kritikus vagy magaddal szemben, elvégre én csak a te gondolatmeneted írtam le. Valóban demagóg baromságokat beszéltél.
De konkretizáljuk már kicsit, ha olyan okos vagy. Mégis mennyi loki szurkoló van? 500ezer mondjuk? Ezek biztos mind lelkesen kifizetnék a 30ezret a loki stadionra, hiszen átlagban 4400-an kint tombolnak a meccseken. Ja hopp, itt már megdőlt az elméleted... inkább számoljunk a 4400-al, hiszen elég érdekes lenne elvárni azoktól akik ki se járnak a meccsre, hogy stadionba adjanak bele ugyebár. Több mint 3 millió fejenként, igen biztosan befizetnek ennyit 1 év alatt röhögve. Arról nem is beszélve, hogy az adózás nem úgy működik, hogy te beleadsz a stadionba, a többiek meg állnak minden mást amit te igénybe veszel, mint ahogy azt TE leírtad.
De vehetjük úgy is, hogy adója 1%-val támogathatja a stadion építést. Na szóljál ha befizettél 300 milliót az államnak a maradék 4399 haveroddal együtt ;)
Ezek a konkrét tények pubikám, nem az a sok baromság amiket te löktél a "HA"-val kezdődő mondataiddal. -
sempronius18 #23722 Én bele számítottam a Cseheket és Lengyeleket is, ahol szintén magasabb főleg Lengyelországban.
A szomszédos országok tekintetében igazad van.