Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dum spiro, spero.
tele van a trófeaszekrény😄
1 bajnokság 1 magyar kupa
ez ám a karrier😄
javarészt egyetlen egy nap
de ha találsz róla cikket akkor szívesen elolvasnám
lehet rosszul gondolom
Manapság meg a 2 milliós városban ki tudtok szédülni 4 ezren a stadionba, wow, gratula 😄
A teltházhoz nálatok arra volt szükság, hogy játszatok egyet a lila haverjaitokkal és utána ledózerolják a gettótokat (a vendég szektorotok csodás állapotban van/volt, a wc még életben nem látott takarítót). Különben maradt volna pár ezer nézõ 😄
az átlagnézõ nálunk 3600, puszi a pocidra <#law>#law>
Dum spiro, spero.
1500-an max😄
nálatok még az életbe nem volt teltház
annyira nem kiváncsi senki arra a nímand szar csapatra
a sok csöves portugálra😄
a ligakupa döntõ elõtt is nagy volt a szátok, hogy többen lesztek, mint mi, aztán volt 5000 vidista, ti pedig lejöttetek ezren (plusz pár száz identitás zavaros fehérvári még a zöld oldalon)... De te biztosan itt voltál <#hehe>#hehe>
Egyébként én azt szeretném, hogy legyen teltház nálatok, és a lokinál is, hamár Gyõrben ingyen jeggyel se mennek ki 3000-nél többen.
Dum spiro, spero.
mondjuk még ez is több mint fehérváron valaha lesz😄😄
de az új stadionba már 10-12 ezer mindig lesz
ebben biztos vagyok
Dum spiro, spero.
70 - 90 milliárd HUF, a tervek szerint 2017-ben lesz kész.
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Persze tudom, mi is VB-t fogunk rendezni...
http://goo.gl/gd6Zi5
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Itt lesz évi ~3 meccs a Puskásban. Szerintem inkább nagyobbra kellett volna / kellene építeni a fradi pályát és akkor játszhatna ott a válogatott is.
Áshatnánk egy akkora gödröt, amibe belefér a stadion, csak aztán a földet nem tudnánk hova rakni!
Dehát ezvan, nincs beleszólásunk, úgyis az lesz amit a kedves vezetõk akarnak.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Aztán egy micsoda.." 😄
Dum spiro, spero.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
😄DD
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Egyébként érdekes aránytalansággal büntetgetnek, szinte mindegyik csapat kaphatna hasonló összegeket meccsenként, de a fordulónként elhangzó faszszopó újpestezés nem fog segíteni az összegek redukálásában.
Dum spiro, spero.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
és közben itt az 5. gól 😄DD
1. befejezik a puskást, tehét körben megépítik az összes pillért, ez lesz körben:
2. lebontják a mostani lelátókat, csak a pillérek maradnak
3. felépítenek egy stadiont középre, a lebontott lelátó helyett
4. az új stadion és a régi/új pillérek közötti részt beépítik mindenféle sport/vendéglátói cuccokkal
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.