32945
Magyar Foci
-
Solt #23801 Miért fog ott rohadni? -
Zenszkij #23800 5 év és ott fog rohadni a komplexum, Felcsútra stadion, Magyarország szégyene, Szegeden meg nincs csapat nevetséges -
#23799 felesleges giccspalota -
#23798 Felcsút stadion látványterv videó
Videó elég gáz, stadion viszont szép lesz:) -
#23797 Még Messi se tudott rajtuk segíteni -
#23796 Mondtam, hogy kiesik a Tel Aviv. Ráadásul még ismerős csapatot is kaptak ... -
Densie #23795 http://m.origo.hu/gazdasag/20130719-150-ezer-forinthoz-kozelit-az-atlagfizetes.html
Ezek után mond már meg honnan vetted a bruttó 80 ezres átlagfizetést? Meg, hogy kapcsolódik a magyar focihoz témájához? -
#23794 Hidd el nem olyan könnyű az. Az én korosztályomból akik ellen még utánpótlás szinten játszottam egyedül a Szolnoki lett nb1-es, páran nb2-esek, nagyobbik részük meg hétvégi hobbifocisták lettek megyei szinten. Szoszóból is simán kinéztünk mi is és az edzőnk is egy európai karriert, aztán mára már csak a mindig a legegyszerűbb megoldást választó bekk lett.
Az akadémiákra is csak a legtehetségesebbek kerülnek be, onnan pedig nem lesz mindegyikőjük elsőosztályú focista. Ha valaki csak futni tud, az menjen el inkább atlétának :D
Aki meg csajnak született és esetleg szép is, az menjen ki Dubai-ozni, pár kiutazással megkeresi az éves betevőjét. -
#23793 "szabolcsban aki 100bruttót kap az tuti valami csókos, vagy kb 3 ember helyett dolgozik."
De a 140e bruttó nem szabolcsi átlag, hanem országos. A valós átlag ennél még magasabb is lehet, mert sokan kevesebbel vannak bejelentve, mint, amenynit valójában kapnak.
"Jah ha valaki lánynak született az beszopta mert abban nincs pénz."
Dehogynem, csak az nem foci. -
#23792 Csak azt tudom tanácsolni annak aki fiatal és bir futni hogy menjen bátran focistának. NB-1-es szintin biztosan eljut, fizetése milliókban mérhető szemben pl egy igazi átlag fizetéssel ami kb bruttó 80eft és nem annyi amit a média hangoztat asszem 140eft :D omfg :D szabolcsban aki 100bruttót kap az tuti valami csókos, vagy kb 3 ember helyett dolgozik.
Nekem csak ennyi fáj ha magyar fociról van szó hogy én sajna a futás miatt nem lettem multimilliomos. Jah ha valaki lánynak született az beszopta mert abban nincs pénz. -
#23791 remélem ki is esnek vele -
#23790 Mezőkövesden szépen épül a stadion
A világítás kész, holnap lesz a próbaüzem.
Jövő hétre meglesz a 3. oldali lelátó, a második ütemben meg a 4. is kész lesz.
Közben 25 sajtó hely, közvetitő állások, budik, mosdók, VIP, és 5000 ülőhely lesz. -
#23789 ez kb azon a szinten mozog mintha azt mondanád, hogy szüntessük meg a beteg ellátást és úgy nem kerül annyiba az adófizetőknek a másik egészségének az eltartása. -
#23788 Ja hát én is remélem, hogy egyszer majd lesz ötösöm a lottón. Kb annyi esélye van a magyar labdarúgásnak, hogy jobb legyen. Egyébként meg nincs ezzel baj, csak akkor meg meg kéne szüntetni a "profi labdarúgást" - még idézőjelbe téve is viccesen néz ki - és maradjunk az amatőr szinten. Akkor legalább nem költünk rá feleslegesen pénzt. -
#23787 jelenleg szerintem a fidesz -
Grenzjager #23786 Kik szavazzák meg az MLSZ elnökség tagjait? Pl Tarsoly Csabát? -
#23785 Viszont így egyre égetőbb szükség lesz védőt igazolni... -
#23784 Alempijevic: 4 hónap eltiltás Kassai ellökéséért.
győrben a partjelződobálást meg simán meglehet úszni... -
#23783 22 éves, simán elmegy akadémistának -
#23782 -
#23781 :DDDD -
#23780 -
#23779 Lesz 15. is mindjárt, beáll Dombi :D
Mezőkövesd kapusa meg milyet jógázott az ivószünetben. -
#23778 2 forduló ment le a bajnokságból és volt 14 kiállítás. Azért az sok, nagyon sok. -
#23777 Fél óra kellett ahhoz, hogy Sidibével elinduljon a mentő a kórházba? -
#23776 Tipikusan olyan szöveg, ami "jól" hangzik, de valójában már több bogrács is van, ki is vesznek belőle és még csak el se készül :D -
#23775 -
#23774 "...Sosem veszünk ki..."
Hát azért tudnék pár ellenpéldát említeni, és gondolom a Fradista fórumozók is...
És arra is kíváncsi leszek, hogy ő tényleg sosem fog kivenni az akadémiájából. -
#23773 ja itt van az a remek duma, amit a #23711-ben írtam -
Densie #23772 A magyar foci legnagyobb ellensége nem a pénzhiány vagy a gyenge színvonal, hanem, hogy politikát csinálnak belőle az emberek (mindkét oldalon). Én őszintén remélem, hogy javul majd a magyar foci és sikerül majd olyan bravúrokat összehozni, mint például a Videotonnak a tavalyi szezonban. Sőt remélem állandó szereplői leszünk legalább az Európa Ligának.
Ami rejtély nekem, az a magyar válogatott folyamatos fikázása, pedig a vb selejtezőcsoportunkban egész jól állunk. Persze a dolog Bukarestben dől majd el, de már a pótselejtező is óriási eredmény lenne szerintem. -
Solt #23771 -
#23770 jövő héten a győriek töltik meg a hazai szektoraikat :) -
#23769 nem rossz, de lehetne több is ha már ők vannak a legtöbben.
ennek ellenére dicséret h kimennek. köv meccsen is menjenek ennyien! -
#23768 -
Solt #23767 Szemből nézve olyan volt mintha a Juhász lökte volna el, aztán estek mindketten... hátulról meg úgy látszott, hogy az a balfasz fogja a Juhász mezét...
Így bírószemszögből szerintem megadható kategória. -
CdelG #23766 a játékvezetésnél már csak a kommentátor a szarabb -
#23765 11-es volt? -
#23764 kb 5 éve egy psv-liverpool meccset volt szerencsém holland stream-mel nézni, ott a kommentátor Köjtnek hívta, aztán lehet, hogy hollandiában is nyelvjárás kérdése :D -
#23763 Küjtös kalács -
#23762 de ő is volt már "Kájt" "Küjt" "Kuit" is :DDDDDDD