Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
egyébként is lehetetlen számszerûsíteni a hasznát egy sportrendezvénynek, a 2012-es eb után is 10 féle összeg jött ki bevételi oldalon.

Dum spiro, spero.

Effe88
nagy múltú klub ez a vidi
tele van a trófeaszekrény😄
1 bajnokság 1 magyar kupa
ez ám a karrier😄

Effe88
kzártnak tartom, hogy ennyit hozna egy városnak egy bl dönõt
javarészt egyetlen egy nap

de ha találsz róla cikket akkor szívesen elolvasnám
lehet rosszul gondolom

ressy14
végülis az el meccseken a biztonsági szektorokat is meg kellett nyitni nekünk, de valóban nem volt még soha teltház 😄 Korábban volt egy real féle biszem csapat is nálunk, de õket nem veszem ide, mert ti 34 ezres nézõszámot 50 éve nem produkáltatok 😄

Manapság meg a 2 milliós városban ki tudtok szédülni 4 ezren a stadionba, wow, gratula 😄
A teltházhoz nálatok arra volt szükság, hogy játszatok egyet a lila haverjaitokkal és utána ledózerolják a gettótokat (a vendég szektorotok csodás állapotban van/volt, a wc még életben nem látott takarítót). Különben maradt volna pár ezer nézõ 😄

az átlagnézõ nálunk 3600, puszi a pocidra <#law>

Dum spiro, spero.

passatgt
valahol olvastam, hogy a 2011-es Wembley BL döntõ durván 20 milliárd ft hasznot hozott, szóval egy BL/El/EB döntõ lényegében visszahozná az árát😊

Effe88
nálatok mennyien vannak azon a szartelepen?D:
1500-an max😄

nálatok még az életbe nem volt teltház
annyira nem kiváncsi senki arra a nímand szar csapatra
a sok csöves portugálra😄

ressy14
hát 10 ezerrel sem nézne ki jól egy 60 ezres stadion 😄 de majd felbuszoztatjátok a vidékieket, hátha 😉

a ligakupa döntõ elõtt is nagy volt a szátok, hogy többen lesztek, mint mi, aztán volt 5000 vidista, ti pedig lejöttetek ezren (plusz pár száz identitás zavaros fehérvári még a zöld oldalon)... De te biztosan itt voltál <#hehe>

Egyébként én azt szeretném, hogy legyen teltház nálatok, és a lokinál is, hamár Gyõrben ingyen jeggyel se mennek ki 3000-nél többen.

Dum spiro, spero.

Effe88
4-5?

mondjuk még ez is több mint fehérváron valaha lesz😄😄

de az új stadionba már 10-12 ezer mindig lesz
ebben biztos vagyok

ressy14
az Üllõire 60 ezres stadion nem férne el, és elég is hülyén nézne ki azzal a 4-5 ezer emberrel.

Dum spiro, spero.

ressy14
amennyit beledobsz a közösbe 😄

70 - 90 milliárd HUF, a tervek szerint 2017-ben lesz kész.

Dum spiro, spero.

Effe88
mennyibe kerül majd ez a szarkupac stadion?

ressy14
most elég lesz 1 nagy stadion is az EB pályázathoz, elvégre most ez a sok városos és országos dolog a menõ Platini szerint.

Dum spiro, spero.

ressy14
Lengyelország, Románia, Ausztria, Írország, Skócia, Belgium, és a spanyolok most építenek egyet.

Dum spiro, spero.

passatgt
eb-t csak közösen érdemes rendezni valakivel, mert 4-5 nagy stadion teljesen felesleges, az ilyen 10-20e férõhelyes, mint a debrecen meg a fradi stadion pedig kevés hozzá sztem

Narxis
Ha VB-t nem is de EB-t rendezhetnék, ahhoz meg alap a 4-5 nagy és korszerû stadion. Valahol el kell kezdeni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
2012-ben 5 válogatott meccs volt benne, BL/EL döntõt is lehet majd rendezni, közös rendezésû eb-n lehet akár a döntõt játszani benne, focipályán kívüli részen ha minden igaz lehet rendezni majd atlétika/torna versenyeket, aztán mindig van itt elég sok koncert stb..., nem fog ez üresen állni

[HUN]FaTaL
Ott a VB-re épült a stadion. 😊

Persze tudom, mi is VB-t fogunk rendezni...

http://goo.gl/gd6Zi5

ReszegKoldus
Mondjuk a franciák nem nagy focinemzet az tény 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

[HUN]FaTaL
Én azt sem értem, hogy mi a fasznak nekünk külön nemzeti aréna? Anglián kívül egyetlen nagy focinemzetet (a bajnokságra gondolok) sem tudok mondani, ahol külön nemzeti aréna van és ne használná egy klub sem.

Itt lesz évi ~3 meccs a Puskásban. Szerintem inkább nagyobbra kellett volna / kellene építeni a fradi pályát és akkor játszhatna ott a válogatott is.

passatgt
fel lehet építeni a régi stílusban is az újat😄

Nekem ezzel a megoldással csak egy bajom van, hogy kb úgy álltak elõ vele, mint a legényanyában a falu Bélái...
Áshatnánk egy akkora gödröt, amibe belefér a stadion, csak aztán a földet nem tudnánk hova rakni!
Narxis
Én nem szeretem az ilyen gányolást. Ez nem valami másodosztályú csapat stadionja hanem a nemzeti aréna. Egy látványos, nagy befogadóképességû stadion kellene amire ha ránéz az ember akkor leesik az álla.

Dehát ezvan, nincs beleszólásunk, úgyis az lesz amit a kedves vezetõk akarnak.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

lehet én vagyok az egyetlen, de én örülök neki, hogy marad a régi, megvan az a feelingje, hogy még nagyapám is odajárt meccsre 😄
passatgt
így máe érthetõ, de sztem lebonthatnák a egészet és megépíteni úgy ahogy akarják egyszerûbb mint így kínlódni hogy fele megvan fele nincs

„Az örökségvédelmi szabályok alapján kívülrõl megmarad a régi Népstadion retro látványa, sõt az eredeti, 1953-as tervek alapján a hiányzó oldalon is megépítjük a stadion felsõ karéját. Belülrõl viszont egy high-tech aréna készül el. Az új, meredek lelátók és a futópálya hiánya miatt egy harminc-negyven méter széles gyûrû alakul ki a két stadion között, amit beépítünk kiszolgáló létesítményekkel, edzõtermekkel” – mondta a kormánybiztos.
ettõl már csak egy faszább van:

[HUN]FaTaL
Ezt csak felvételrõl láttam, de azóta is hatalmasat röhögök, a kommentátoron is 😄DDD

"Aztán egy micsoda.." 😄

ressy14
azóta a szemem elõtt van a kép, ahogyan Koller leveszi a csk-s karszalagját és elindul az öltözõ felé

Dum spiro, spero.

LasDen
csak hogy legyen valami régi is...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

😄DD

www.smart-bus.hu

😄DDD

www.smart-bus.hu

ressy14
a magyar-román kiesett jegybevételét valamibõl pótolni kell.

Egyébként érdekes aránytalansággal büntetgetnek, szinte mindegyik csapat kaphatna hasonló összegeket meccsenként, de a fordulónként elhangzó faszszopó újpestezés nem fog segíteni az összegek redukálásában.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Kecskemét + Fradi > német foci <#nyes>

bakkerman
azért van hova fejlõdnie a lengyelnek...bajzi még mindig topcsatár

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sippie
LOL
ReszegKoldus

ressy14
", de nem szeretem az olasz borvidék borait, így maradtam" 😄

Dum spiro, spero.

Effe88
„A Napoli kilencmilliót fizetett volna értem, egy csapatban játszhattam volna Maradonával és Carecával."

LasDen
ott még többt vágnak 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
Inkább vasárnap lenne ez az eredmény. <#vigyor>

LasDen
nem is rossz ez a ligakupa döntõ. mindkettõ jól játszik, de fradi nagyon oda tette magát 😄
és közben itt az 5. gól 😄DD

ReszegKoldus
MTK-Astra FC meccsen bekiabálták többször is, hogy Hajrá Fradi, vajon ezért büntetés jár? 😄

passatgt
na megvan, kis google után:

1. befejezik a puskást, tehét körben megépítik az összes pillért, ez lesz körben:

2. lebontják a mostani lelátókat, csak a pillérek maradnak
3. felépítenek egy stadiont középre, a lebontott lelátó helyett
4. az új stadion és a régi/új pillérek közötti részt beépítik mindenféle sport/vendéglátói cuccokkal

ressy14
Tessék, pár látványtervvel és angol magyarázattal:

klikkejjé' ide

Dum spiro, spero.

LasDen
én úgy értelmeztem, hogy ilyen építéssel egybekötöt bontás lesz 😄 vagy a fasz tuggya 😄

ressy14
Majd kiírnak egy tervpályázatot milliókért (immáron sokadszorra), amivel pár ember megint kaszálhat. Lassan odáig jutunk, hogy a Margit-szigetet a parlament elé vontatjuk, aztán arra építjük fel az új, 130 ezres arénát.

Dum spiro, spero.

passatgt
esetleg a mostani puskás belsejébe épül, olyan szélesen/magasan mint az alsó lelátórész körben, és fedett lesz, tetjére megy futópálya aminek meg megmarad a felsõ karéj lelátónak?😄 ennek meg semmi értelme így

passatgt
és akkor a mostani lelátónak mi értelme?😄 vagy az csak egy félkör lesz? rohadtul nem értem, de szerintem nem vagyok egyedül😄

ReszegKoldus
Nem, az a stadion tetején lesz 😄