32945
Magyar Foci
-
geo91 #23841 ez valóban ciki, de szerintem a most várható teltházból elenyésző számban lesznek a győriek, többségük vastag pénztárcájú hungarobajor lesz szerte az országból. :D -
#23840 milyen rohadt kedves vagy :D -
#23839 Elég furcsa a gyorsat egy NB1-es csapattal egy mondatban említeni :D -
#23838 "Sok passzal, labdatartással építkeznek, ebből próbálnak gyors ritmusváltásokkal támadásokat vezetni."
ezt hányszor hallottam már, megszámolni sem tudom...:D -
#23837 A Mezőkövesd játéka a Barcelonáéhoz hasonlít -
#23836 +1 -
#23835 Vasárnap a Schalke a Hamburg ellen játszik. Vajon Szalai kezdő lesz?:D -
karajjj #23834 én rád szavaznék, csak hogy ne egy magadra adott szavazattal állj :D -
#23833 Na, hát grat nekik, nekünk is majdnem összejött az :D -
#23832 így 1 hónappal a román-magyar előtt csodálatos látni,hogy az ÖSSZES román klubcsapat ott lesz a nemzetközi kupák play-off körében (1 BL,3 EL)... -
Solt #23831 Én nem foglalkozok hírekkel mert megbízhatatlanok, az alapján alkotok véleményt amit látok, tapasztalok. Annak hiszek, akinek az állításai, véleménye, egybe esik azzal, amit én is látok, tapasztalok.
Az utolsó két mondatoddal pedig teljesen egyetértek... -
Takezó #23830 Ez korrekt a részedről. -
Takezó #23829 Ugyanezeket a másik oldalról is el lehetne mondani. Azt gyanítom, hogy mi azt feltételezzük, ti szerzitek be a híreket egy csatornából. Másrészről meg bármit is olvas az ember, egy igazi szakpolitikai kérdésről gőze se lesz. Amit bármelyik magyar napilap vagy online médium szolgáltat, az egyszerű bulvárpolitika. -
#23828 legyél te!
de aztán BL-t nyerjünk 1-2 éven belül;) -
Grenzjager #23827 támogatlak +1 -
#23826 Csak egy apró adalék, hogy a 30 év után ismét bajnok Győrnél még a bajnokavatón sem volt telt ház... -
#23825 Telt ház lesz Győrben...
nem is megy olyan szarul ebben az országban...
Klement meg bekaphatja ismét. -
#23824 akkor tiéd a voksom, +1 -
Solt #23823 +1 -
#23822 én elvállalom, ha gondoljátok -
Solt #23821
Nekem mindegy ki lesz a HG, csak legyen korrekt, és végezze rendszeresen a feladatát. Én azért nem vállalom, mert a munkám miatt van, hogy napokig nem vagyok gépközelben... -
Zenszkij #23820 Nem gond. Elindítottam egy régebbi football managert, amiben a vezír is bent van. Editorral felnyomtam a képességeit, jelenleg Zidane kategóriában pirickál. Hátha így ős is marad a focinál és nem kezd el politizálni. -
#23819 Na akkor szerintem válasszunk egy házigazdát, majd ő vasszigorral rendet tesz.
Van olyan aki elvállalja és alkalmas is rá?
eddig passatgt-re van 1 szavazat Solttól (hogyha Solt nem akar lenni, akkor én is passat-ra voksolok), illetve LasDen vállalná.
Esetleg az új gazdi beírhatná a banner alá a szabályokat (no politika, no sértegetés, a rasszizmus nem pálya, say no to biszem-baszom vagy valami). Nos? -
Solt #23818 Az nem tudja kikerülni, aki képtelen értelmezni a rendelkezésre álló információkat, valamint képtelen letenni a vak gyűlöletét, és legalább megpróbálni egy picit objektíven tekinteni a történésekre. Még csak szeretni sem kell a "vezírt", elég lenne nem egy kútfőből meríteni az infókat, plusz mérlegelés nélkül tovább büfizni azokat a híreket, amik az "objektív médiából" ömlenek.
Ezen kívül a sztori kurva egyszerű, SG-n tiltott az aktuálpolitika, ergo sem a pro, sem a kontra véleményeknek nincs helye. Maga a hír még elférne, ha meg tudná mindenki állni, hogy nem kommentálja, vagy lenne egy házigazda, aki törölné a politikai tartalmú hozzászólásokat.
Persze csinálhatjuk tovább úgy is ahogy most van, hogy minden piszlicsáré szaron egymásnak ugrunk, bekerül a topik a top tízbe, aztán úgy jár ez a topik is mint a Magyar mentalitás, és mint valamelyik nap az NWO topik.
Hidd el nekem, én lennék a legboldogabb, ha nyugodt, kulturált formában infókat tudnánk cserélni, és meg tudnánk beszélni itt a politikai vonatkozású témákat is.
De ez tiltott, vagyis az odamondogatáson túl nem jutunk úgysem, mivel emiatt bármikor zárható a topik, illetve repül a ban... pont ezért belekezdeni sem érdemes, mivel értelmes álláspont nem alakítható ki, nem védhető meg, nem fejthető ki.
Na most, ha ezt nem lehet, akkor nem egyszerűbb erőt venni magunkon, és inkább bele sem kezdeni? -
#23817 Pucér férfihátsót nyalt a focista
Ciki, de legalább a séró jól áll, úgyis az a lényeg :)
-
#23816 Csakhogy az a bibi, hogy jelenleg a magyar foci kapcsán kikerülhetetlen a politika.
Ha csak a múlt hétvégi Orbán Viktor interjút veszem a pfla.hu-n ahol az akadémiáról úgy beszélt mint a saját édes gyermekéről. -
Solt #23815 Ennek legalább van igazság alapja! :DD Egyébként ez nem aktuálpolitika, ergo nem tiltott. De, természetesen, ha zavaróak az ilyen megjegyzések, akkor tudom őket nélkülözni... -
Takezó #23814 Mondjuk azért mi lenne akkor, ha kerülnénk a következőhöz hasonló kommenteket is: "Ajrópába cigány, zsidó, vagy néger nélkül nem lehet menni, különben feljelenti őket a zombundsman, hogy kirekesztőek. Van néger, minden rendben" (idézet tőled)? -
Takezó #23813 Korrekt -
#23812 én vállalnám...gondolom :D -
Solt #23811 Jó kérdés, én biztos nem! :))
Passatgt elég optimista, ha vállalná, én rá szavaznék! :) -
karajjj #23810 egy házigazda nem lenne rossz, ki vállalná be? -
Solt #23809 No Uraim, bevallom őszintén én kurvára unom már ezt a demagóg nyávogást ami itt folyik fél meg töredék infók alapján. Látom nagyon jól működik a "baloldali" véleménygyár is, csak már rettenetesen unalmas!
A jelenlegi történések a magyar foci szempontjából kifejezetten jó dolgok, próbáljunk ebből kiindulni és hanyagoljuk a politikai töltetű megjegyzéseket. Akinek nagyon szúrja a szemét és úgy érzi, hogy nála van a bölcsek köve plusz a mindent látó szem, az vonuljon át az indexre, ott nem tilos a politika. Felvértezve az ott szerzett 1000%-s infókkal és tudással, jövő tavasszal belehet vonulni a szavazófülkékbe, és véleményt lehet nyilvánítani.
Itt viszont jó lenne, ha befejeznénk az ilyen megnyilvánulásokat, mert először is tiltott, másodszor felesleges vita forrása, harmadszor pedig egymás idegesítésén kívül másra úgysem megyünk vele.
Ha kell, akkor válasszunk egy házigazdát, aki elkezdi törölgetni a politikai töltetű megnyilvánulásokat, de legyen végre újra csak a focié a terep! -
#23808 az akadémiát saját zsebből és a támogatók pénzéből építette fel, nem kell ahhoz hatalmon lennie, hogy oda áramoltasson egy rakat pénzt. -
#23807 Az Akadémiát 2010 előtt valósították meg, még 2007ben. Éppen hogy túlélte a főbohóc 2006-ot, és akkor még nagyon nem akart lemondani. Hol volt akkoriban Orbán hatalmon, a sleppje meg főleg? -
#23806 Stadler gigaparkot épített a puszta közepére, ez jóval kisebb. -
#23805 rohadni nem fog, mert az akadémiából mosott pénzből fenn tudják majd tartani akkor is, ha többet nem lesz a fidesz a kormányon -
Solt #23804 Tök jó, hogy ennyire képben vagytok... -
#23803 "Az NB III-ban indul a Szeged 2011 és Gyulán játssza majd meccseit, a csapat új neve: Szeged 2011 – Grosics Akadémia, közben szeptembertől épülhet az új stadion" -
#23802 Me' nem lesz orbánpapa meg a sleppje, aki pénzelje. Ott fog megrohadni, mint a stadler stadion.