32945
Magyar Foci
  • ReszegKoldus
    Ez is piros lap lett volna, vagy van valami napi kvóta, amit az előző meccsen már kimerítettek? :D
  • Zenszkij
    Gyönyörű, vezet a Paks! Helyes!
  • bakkerman
    megválasztása esetén 2 üveg debrői hárslevelű,és 2 palack szóda a jutalmad
  • Zenszkij
    Én Détárira szavazok.
  • geo91
    lasdené a szavazatom
  • Casillas
    passatgt hg +1
  • dave9004
    18 meccs 14 piros lap...
    végülis erre is lehet fogadni :D
    Vagy a bírók ámokfutnak
  • bakkerman
    én részemről Lasdenre szavaznék,bár annyira nem vagyok aktív a topikban,read only-ba vagyok,de én rá szavazok :)
  • passatgt
    kicsit sok lesz a piroslap így 3 forduló után:D
  • Solt
  • Grenzjager
  • Láma!
    jaja, már 1-4 :D
  • DasIsFuck
    hUSZTI GÓL
  • ReszegKoldus
    Hát azért úgy látom most a Barcelona fél óra alatt erősen veri a Kecskemétet :D
  • LasDen #23867
    A Lantos utca kalapácsa, Vágási Feri a nyomdában épp egy, a Fradi győzelmét előrejelző cikket szerkeszt...
  • Solt
    Ámen! :D
  • passatgt
    LasDen - 2
    passatgt - 5

(ez lesz az eredmény románok ellen is:D)
  • [HUN]FaTaL
    Azért a helyedben erre annyira nem lennék büszke :)
  • Solt
    Jelenleg, hogy állunk HG ügyben? Ha nem érkezik több szavazat, akkor akár lehetne is jelezni az igényt a moderátorok felé...
  • dave9004
    mondjuk egy fővárosról illene tudni mi is az :D
  • COOLancs
    Kíváncsi vagyok mekkora büntetést ad az MLSZ.
  • ressy14
    Nem két meccs alapján kell ítéletet hirdetni az utánpótlásról szerintem, mert nem csak rajtuk ment el a meccs. Amikor Gyurcsó góljával vertük a cseheket, akkor meg mindenki istenítette őt.
    4-5 év múlva mondjunk véleményt az akadémiákról, mert eddig sehonnan nem jött ki olyan, aki neked megfelelne.
  • Zenszkij
    Podgorica ellen hengereltek is. Podgorica azt se tudom város vagy falu.
  • passatgt
    mindegyik a Videotont erősíti
  • Grenzjager
    bujtatott Gardena reklám
  • Zenszkij
    Ahan. Hol játszanak?
  • ReszegKoldus
    Volt már azért máshol is ilyen :D

• COOLancs
    Meccs közben beindul a locsoló, only in NB 1
  • ReszegKoldus
    Ivószünet a 95. percben
  • Solt
  • dave9004
    Németh góljával vezet a Roda közben
  • passatgt
    "Puskás Ferenc 80. születésnapján, 2007. április 1-én avatták fel ünnepélyesen az UEFA-elnök küldöttének és futballhírességeknek a jelenlétében, akkor vette fel az Akadémia a legismertebb magyar nevét, aPuskás-család engedélye és azóta is élő támogatása révén"

"Hány titánt neveltek ki Felcsúton az elmúlt 5 évben? "

pl Gyurcsó Ádám, Szolnoki Roland, Zsótér Donát, Kleinheisler László
  • ressy14
    Amilyen szarok nem lehetetlen, csodálom így utólag, hogy könnyedén megnyerték a másodosztályt, milyen lehetett a többi csapat?
    Egyébként egy Gyirmót vagy Kozármisleny sem lett volna jobb, sok az a 16 csapat szerintem.
  • Solt
    Van akinél már fent van, és ezzel zárjuk is le! ;)
  • Zenszkij
    Szemellenzőt fel lehet venni, meg meg lehet magyarázni. Puskás forog a sírjában, hogy Felcsút NB1-es csapatának nevét viseli. Hány titánt neveltek ki Felcsúton az elmúlt 5 évben?

Wikiédia: "A Puskás Akadémia FC (korábban Videoton-Puskás Akadémia) felcsúti labdarúgóklub. Bár független egyesület, a szakmai koordináció részben a Videoton FC alá tartozik, 2012-ig a Videoton második csapata volt. Jelenleg a OTP Bank Ligában szerepel, miután a 2012-13-as Nyugati csoportot megnyerte az NB II-ben."

Remélem a Fradi rommá oltja őket.
  • Solt
    Erről beszélek, ezért nem is kell elkezdeni... mindig van valaki aki csak elmondja a magáét, és soha nem lesz vége a sztorinak. A választófülkében majd mindenki véleményt alkothat... az pedig már rá van bízva, hogy a véleményét mekkora felelősséggel alakítja ki. Ez a topik viszont jó lenne, ha a magyar fociról szólna, politika nélkül.

Egyébként Felcsút nem NB1-s, Felcsút csapata a megye akárhányban játszik.
  • Zenszkij
    Banokkal egyetértek. De nincs kedvem privizni, hallgatom bent munkahelyen eleget az igét. A lényeg én nem hirdetek, szavazok, vagy elköltözök innen, ahogy Ferenc is megmondta :D. Én magamra szavazok. Mellesleg éltem Caucescu alatt Rómában, hasonló volt a politika, ezért letojom.

Mezőkövesd, meg hokifalva Felcsút nem NB1. Falu ne nevezzen pont.
  • Solt
    Szerintem meg nem, de ennél bővebben nem reagálnék... :) Ha mindenképpen úgy érzed, hogy ezt ragoznunk kell, akkor írj nyugodtan privátot! ;)
  • banok
    Én LasDen-re szavazok hg ügyben

(Tudom egy hozzászólásban kellett volna írni)

ja és Soltnak:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem nem kicsit elfogult vagy a jobboldalal
  • banok
    Szerintem igen