32945
Magyar Foci
-
#23921 amúgy ezt a családos dolgot mér erőltetik? mióta családi szórakozás egy foci meccs? az apjuk még élvezi, esetleg. meg talán a gyerek, de az anyjuk már nem hiszem :D ha egy család szórakozni akar együtt, akkor szerintem olyan helyre mennek, amit mindenki tud élvezni. Vagy csak én vagyok hülye? :D -
#23920 Bayern félidejében Csányi nyilatkozik.
a magyar futball jó úton halad, meg van róla győződve h a biztonságos stadionokban egyre többen fognak járni, főként családok.ja és persze a válogatott meglepetés h milyen jól áll hiszen nem volt cél h kijussunk a világbajnokságra.
na ezek kívűl mondott még pár csodát.
Istenem... -
Zenszkij #23919 Bayern nem erőlteti túl magát, látszik, hogy könnyen át tudják venni a magyar ritmust :D. Majd fociznak 10 percet azt heló. -
#23918 ja, kemény 40 másodpercet "védett" :D
a tegnapi után meglepő lett volna, ha tényleg ő védene -
#23917 asszem ezzel a teltházzal megvan a féléves költségvetés :D -
#23916 Sztevanovicsnak olyan komoly baja azért szerencsére nincs, ha már ezen a fontos tétmeccsen játszik :) -
#23915 "A PAFC kapusa a Paks elleni meccsen előbb szerencsétlen gólt kapott, majd ráléptek a kezére, letört egy darab a jobb mutatóujjának egyik izületéről."
Nem tudom mit néztek, de ez szerintem nem nyílt törés:) -
Grenzjager #23914 szerinted mennyit fizetnek a szingapúri irodák ekkora győzelemre ?
persze semmi bunda, a Mezőkövesd amúgy Barcelonához hasonlítható :)
Puskás összekaparja magát, a fél csapat sérült. Hajduchnak is nyílt ujjtörése volt most a meccsen. exDVTKás Gallardo aláírt. Bár ettől még kieső esélyes marad. -
#23913 Marco Rossi, az idényt két vereséggel nyitó Budapest Honvéd mestere készen áll arra, hogy a Serie A-ben dolgozzon - véli Fabio Cordella, a kispestiek nemzetközi igazgatója.
attól függ milyen beosztásban,füvet gondozó emberként,vagy leláló takarítóként :DDD -
#23912 márcsak azért is vicces kijelenteni, mert a kecskemét hh a faszba kapott 6 gólt az eddig gólt sem lövő mezőkövestől?
szerintem lesznek még itt pofozógép csapatok a puskás mellett. -
#23911 Egyelőre a Pécs a Videotonnal nyomja, a Honvéd pedig majd az Újpesttel. Tehát egyelőre maradnak vsz 13. helyen ... -
#23910 még a 80-as években él, csoda, hogy a hazaadásoknál a kapusával nem fogatja meg a labdákat :D -
#23909 Most tartalékoltak, hogy elaltassák a Bayernt :D -
#23908 Na de a megpattanó labda eddig sem számított ellenféltől kapott labdának. Idióta ez teljesen :D -
#23907 Július 1, új lesszabály:
"A FIFA azért döntött a módosítás mellett, mert így a passzív leshelyzetben lévő támadó nem juthat jogosulatlan előnyhöz, azaz, ha a kapufáról, a kapusról vagy valamelyik védőről kerül hozzá a labda, akkor nem szerezhet érvényes gólt."
hülye ez:D -
#23906 utána kell nézni a szabályoknak? egy futballból élő ember hogy a fenébe nem tudja a szabályokat? egyre szánalmasabb vagy pinyő -
#23905 utána kell nézni hogy a jelenlegi szabályok mit mondanak...azt hogy egy hülye vagy vaddisznófejű pintér :D
-
#23904 Pintér mi a faszról beszél? Színtiszta les volt :D -
#23903 megvoltak a lehetőségeink, elkerülhető gólokat kaptunk, játékvezetővel nem foglalkozok:D -
#23902 jaj fújják már le, szeretném hallgatni pintért -
#23901 azt a büdös mekkora gól -
#23900 "labdát talált"
Ja...hát azt úgy is el lehet találni, hogy közben törik a láb, vagy úgy is szabályos? :D -
#23899 "Csőr" XDDDD -
#23898 te jó ég, győr-bayernnek micsoda reklámja van. mintha minimum az évszázad meccse lenne :D -
Solt #23897 -
#23896 HüJenő most már Bödét keveri Jennerrel -
#23895 én meg idézőjelbe írtam...de még nem vagyok vak, csak szemüveges...:D -
#23894 Varga Józsefet választotta a meccs legjobbjának az angol másodosztályú Middlesbrough hivatalos honlapja a Charlton ellen idegenben megnyert bajnokin (0–1). -
#23893 A póló a kabátra van húzva :) -
#23892 nah, mivel ma nincs olyan meleg, ezért Moniz most "pólóban" van :D -
#23891 és sajna az első két fordulóval ellentétben nem úgy néz ki, hogy a győr fogja kapni -
#23890 tuti lesz piros:D -
#23889 pintér felvehetne egy gumicsizmát az öltönyéhez, az jobban illene a stílusához :) -
#23888 Nem tudom miért nem ő vezeti a statisztikát, szerinte a Fradi egy győzelemmel és egy döntetlennel rajtolt... -
#23887 Éljen Knézy, a szórakozás garantált :D -
Zenszkij #23886 Potya volt ugyan, de szép játék előzte meg a 4. paksi gólt. -
#23885 3 forduló után ezt azért még korai kijelenteni bárkiről is, majd félidőben nézzük meg ki hol áll, az már mutat valamit:) -
Zenszkij #23884 Félő, hogy a Puskás Akadémia pofozógép lesz. -
Zenszkij #23883 Remélem kiállítják Pintért :D. -
#23882 tessék:D
szinte biztos vagyok benne, hogy a győr-fradin is lesz legalább 1:D