32945
Magyar Foci
  • LasDen #23921
    amúgy ezt a családos dolgot mér erőltetik? mióta családi szórakozás egy foci meccs? az apjuk még élvezi, esetleg. meg talán a gyerek, de az anyjuk már nem hiszem :D ha egy család szórakozni akar együtt, akkor szerintem olyan helyre mennek, amit mindenki tud élvezni. Vagy csak én vagyok hülye? :D
  • smith09 #23920
    Bayern félidejében Csányi nyilatkozik.

a magyar futball jó úton halad, meg van róla győződve h a biztonságos stadionokban egyre többen fognak járni, főként családok.ja és persze a válogatott meglepetés h milyen jól áll hiszen nem volt cél h kijussunk a világbajnokságra.

na ezek kívűl mondott még pár csodát.

Istenem...
  • Zenszkij
    Bayern nem erőlteti túl magát, látszik, hogy könnyen át tudják venni a magyar ritmust :D. Majd fociznak 10 percet azt heló.
  • ressy14
    ja, kemény 40 másodpercet "védett" :D
    a tegnapi után meglepő lett volna, ha tényleg ő védene
  • LasDen #23917
    asszem ezzel a teltházzal megvan a féléves költségvetés :D
  • ReszegKoldus
    Sztevanovicsnak olyan komoly baja azért szerencsére nincs, ha már ezen a fontos tétmeccsen játszik :)
  • passatgt
    "A PAFC kapusa a Paks elleni meccsen előbb szerencsétlen gólt kapott, majd ráléptek a kezére, letört egy darab a jobb mutatóujjának egyik izületéről."

Nem tudom mit néztek, de ez szerintem nem nyílt törés:)
  • Grenzjager
    szerinted mennyit fizetnek a szingapúri irodák ekkora győzelemre ?
    persze semmi bunda, a Mezőkövesd amúgy Barcelonához hasonlítható :)

Puskás összekaparja magát, a fél csapat sérült. Hajduchnak is nyílt ujjtörése volt most a meccsen. exDVTKás Gallardo aláírt. Bár ettől még kieső esélyes marad.
  • bakkerman
    Marco Rossi, az idényt két vereséggel nyitó Budapest Honvéd mestere készen áll arra, hogy a Serie A-ben dolgozzon - véli Fabio Cordella, a kispestiek nemzetközi igazgatója.

attól függ milyen beosztásban,füvet gondozó emberként,vagy leláló takarítóként :DDD
  • DasIsFuck
    márcsak azért is vicces kijelenteni, mert a kecskemét hh a faszba kapott 6 gólt az eddig gólt sem lövő mezőkövestől?
    szerintem lesznek még itt pofozógép csapatok a puskás mellett.
  • a.carkey
    Egyelőre a Pécs a Videotonnal nyomja, a Honvéd pedig majd az Újpesttel. Tehát egyelőre maradnak vsz 13. helyen ...
  • ressy14
    még a 80-as években él, csoda, hogy a hazaadásoknál a kapusával nem fogatja meg a labdákat :D
  • ReszegKoldus
    Most tartalékoltak, hogy elaltassák a Bayernt :D
  • [HUN]FaTaL
    Na de a megpattanó labda eddig sem számított ellenféltől kapott labdának. Idióta ez teljesen :D
  • passatgt
    Július 1, új lesszabály:

"A FIFA azért döntött a módosítás mellett, mert így a passzív leshelyzetben lévő támadó nem juthat jogosulatlan előnyhöz, azaz, ha a kapufáról, a kapusról vagy valamelyik védőről kerül hozzá a labda, akkor nem szerezhet érvényes gólt."

hülye ez:D
  • ressy14
    utána kell nézni a szabályoknak? egy futballból élő ember hogy a fenébe nem tudja a szabályokat? egyre szánalmasabb vagy pinyő
  • ReszegKoldus
    utána kell nézni hogy a jelenlegi szabályok mit mondanak...azt hogy egy hülye vagy vaddisznófejű pintér :D
  • [HUN]FaTaL
    Pintér mi a faszról beszél? Színtiszta les volt :D
  • passatgt
    megvoltak a lehetőségeink, elkerülhető gólokat kaptunk, játékvezetővel nem foglalkozok:D
  • ReszegKoldus
    jaj fújják már le, szeretném hallgatni pintért
  • ressy14
    azt a büdös mekkora gól
  • ReszegKoldus
    "labdát talált"
    Ja...hát azt úgy is el lehet találni, hogy közben törik a láb, vagy úgy is szabályos? :D
  • banok
    "Csőr" XDDDD
  • LasDen #23898
    te jó ég, győr-bayernnek micsoda reklámja van. mintha minimum az évszázad meccse lenne :D
  • Solt
  • ReszegKoldus
    HüJenő most már Bödét keveri Jennerrel
  • LasDen #23895
    én meg idézőjelbe írtam...de még nem vagyok vak, csak szemüveges...:D
  • passatgt
    Varga Józsefet választotta a meccs legjobbjának az angol másodosztályú Middlesbrough hivatalos honlapja a Charlton ellen idegenben megnyert bajnokin (0–1).
  • ReszegKoldus
    A póló a kabátra van húzva :)
  • LasDen #23892
    nah, mivel ma nincs olyan meleg, ezért Moniz most "pólóban" van :D
  • ReszegKoldus
    és sajna az első két fordulóval ellentétben nem úgy néz ki, hogy a győr fogja kapni
  • passatgt
    tuti lesz piros:D
  • ReszegKoldus
    pintér felvehetne egy gumicsizmát az öltönyéhez, az jobban illene a stílusához :)
  • ReszegKoldus
    Nem tudom miért nem ő vezeti a statisztikát, szerinte a Fradi egy győzelemmel és egy döntetlennel rajtolt...
  • ReszegKoldus
    Éljen Knézy, a szórakozás garantált :D
  • Zenszkij
    Potya volt ugyan, de szép játék előzte meg a 4. paksi gólt.
  • passatgt
    3 forduló után ezt azért még korai kijelenteni bárkiről is, majd félidőben nézzük meg ki hol áll, az már mutat valamit:)
  • Zenszkij
    Félő, hogy a Puskás Akadémia pofozógép lesz.
  • Zenszkij
    Remélem kiállítják Pintért :D.
  • passatgt
    tessék:D

szinte biztos vagyok benne, hogy a győr-fradin is lesz legalább 1:D