32945
Magyar Foci
  • banok
    Ki mondta, hogy jó ember vagy? XD
  • Zenszkij
    én csak arra reagáltam, hogy ezért vannak sztárolva, nem mondtam, hogy jó edző

Itt meg a Vidinek egy ajándék 11-es kiállítás, majd.....egy semmi kiállítás, hagyjuk már, hányadék, Böde bokáját kitörik, de tovább, rohadt maffia.
  • LasDen #23959
    ettől csak jó ember lesz valaki, nem jó edző...de akkor én is jó edző vagyok...
  • Grenzjager
    Benczés beszélt a nyílt törésről
  • szabii98

Simán jó vásár volt a Schalkénak, és Szalainak is megfelelő előrelépés.
  • COOLancs
    Azt nyilatkozta hogy Ő már hiába magyaráz a játékosoknak - hát akkor sztem ideje lenne felállni... Nagyon UTE utánérzés van itt is.
  • Zenszkij
    Mert szimpatikusak, ők nem egy Pintér.
  • LasDen #23954
    sose fogom megérteni, hogy Pruknert meg őt miért tartják jó edzőnek. Semmi érdemleges. De Sisa is ugyanez a kategória...
  • Zenszkij
    Megint a Vidikének kedveznek, hagyjuk már, hányok. Rohadék bíró.
  • DasIsFuck
    ahogy vannak les gólok meg vannak érvényes gólok amiket nem adnak meg és lehetne sorolni.
    ezen a meccsen szerintem mind2 kiálítás jogos volt.

• DasIsFuck
    szégyen és gyalázat.
  • passatgt
    + szivics is érdemtelenül van sztárolva:)
  • Narxis
    Mi zajlik a Dióknál? Tipszmiksz vagy edzőbuktatás, vagy csak amatőrök, mint állat? Vagy mindhárom?
  • ReszegKoldus
    mondjuk itt is inkább csak az első volt jogos, csakazértis :)
  • ReszegKoldus
    összes kiállítást nézve tuti, hogy nem volt mind jogos
  • DasIsFuck
    jogos piros lapok voltak nem tudom mi ezen a szánalmas...

mondjuk azt azért megtippelném h az idén piros lap rekordot fogunk felálítani:D
  • ReszegKoldus
    szánalmas ez az új "profi" játékvezetés
  • banok
    Szalai gól így most 3-3
  • passatgt
    na mégegy:D
  • passatgt
    mégegy piros a változatosság kedvéért:D
  • ReszegKoldus
    Pécs milyen gólt vert... :D
  • banok
    Szalai csereként beállt!
  • COOLancs
    Ezzel most dobtak az értékén, lehet hogy lesz valami balek csapat aki leigazolja

Debrecennek viszont elég szépen alakul a gól átlaga
  • Zenszkij
    Halálra röhögtem magam, mikor Tobias Schweinsteiger is beállt. Ennyi erővel én is játszhattam volna. LOOOL Csak annyi volt a dolga, hogy ne zavarja a többieket.
  • CdelG
    hoppá!

"Friss hír!!! Lázokért tényleg ajánlatot tett a Bayern! SZERTÁROSI állást kap 6 hónap próbaidővel..."
  • smith09 #23936
    Kérdés h kint jó a jegyár ?!

• COOLancs
    A magyar bajnok ellen nemhogy liliputiak fejelgetnek, de szerintem egy térdből amputált tolókocsis hadirokkant is 18 méterről lőné a bombagólokat .
  • [HUN]FaTaL
    Nincs teltház, 500 jegy nem kelt el, legalábbis tegnap a fradi meccs szünetében azt mondták.
  • passatgt
    teltház van nem? szóval pont jól lett belőve az ár
  • ReszegKoldus
    Pintér remélem utánanéz a szabályoknak, hogy barátságos meccsen szabályos-e fejesből gólt szerezni, mert ha nem, akkor szorosabb lehetett volna a meccs
  • ressy14
    akkor viszont tényleg nem értem miért ilyen magas jegyárakat generáltak
  • [HUN]FaTaL
    A müntyent az Audi fizeti, aki mellesleg szponzoruk.
  • ReszegKoldus
    169 centis csávó 2 fejesgólt szerez... :D
  • ressy14
    a magas jegyárak a bayern meccsre sztem azért vannak, hogy legyen miből kifizetni a müntyent
  • smith09 #23927
    Szerintem ez ilyen fogalommá is vált. hiszen a 90 es években a volt szocreál stadionokban a korlátokkal dobálták egymást a szurkolók vagy éppen újpesten a stadion ban a lelátói betondarabokkal. meg hát volt hogy a kisgyerek is kapott a "huligánoknak " ( ? ! ) szánt gázpsréból.
    na azztán ebből jött hogy modern stadionokat akarnak meg h ne legyenek ultrák meg szurkolok se kb. meg hogy családok járjanak ki mint nyugaton, csak bakker ott nem ennyit keresnek az emberek ill. ott a pénzért van is mit látni, és az is előfordul h nem bunda egy meccs.
    A bayern meccsen meg azért is kerül ennyibe egy jegy mert a kibaxxott etó parkban van, és annak vannak költségei főleg azért mert nem kevés profitra tesznek szert. szerintem ha másik stadionba lenne a jegy nem kerülne ennyibe az ára.
    pár éve vol tMo.-Oroszo. barátságos meccs az etó parkban, 6000 ft volt 1 db hegy.

Hát köszönöm, ebből én nem kérek Csányi úr !!
  • Neoncsoves
    ja biztonságos stadionok aztán tízezerrel vagy mennyivel kevesebb néző volt kint MB1 nyitófordulóján
  • banok
    Szalai padon kezd
  • Zenszkij
    és a Bayern gála meccsre ezért került a jegy 14 ezerbe...
  • karajjj
    ez azért van, hogy a szegény/tehetségtelen gyerekek is tudják élvezni a focit, akik nem kerülnek be az akadémiára, meg így akarnak nézőket az új stadionba, nekik mindegy, hogy szurkolnak-e vagy sem, csak legyen tele a lelátó, merthát akkor minek az új stadion, ha nem megy ki senki :D
  • ReszegKoldus
    Éppenséggel lehetne családi szórakozás, csak mint tudjuk, nem a "biztonságos stadionok" hiánya miatt nem mennek ki a családok, hanem a szar foci miatt :D