32945
Magyar Foci
-
#23961 Ki mondta, hogy jó ember vagy? XD -
Zenszkij #23960 én csak arra reagáltam, hogy ezért vannak sztárolva, nem mondtam, hogy jó edző
Itt meg a Vidinek egy ajándék 11-es kiállítás, majd.....egy semmi kiállítás, hagyjuk már, hányadék, Böde bokáját kitörik, de tovább, rohadt maffia. -
#23959 ettől csak jó ember lesz valaki, nem jó edző...de akkor én is jó edző vagyok... -
Grenzjager #23958 Benczés beszélt a nyílt törésről -
Simán jó vásár volt a Schalkénak, és Szalainak is megfelelő előrelépés. -
COOLancs #23956 Azt nyilatkozta hogy Ő már hiába magyaráz a játékosoknak - hát akkor sztem ideje lenne felállni... Nagyon UTE utánérzés van itt is. -
Zenszkij #23955 Mert szimpatikusak, ők nem egy Pintér. -
#23954 sose fogom megérteni, hogy Pruknert meg őt miért tartják jó edzőnek. Semmi érdemleges. De Sisa is ugyanez a kategória... -
Zenszkij #23953 Megint a Vidikének kedveznek, hagyjuk már, hányok. Rohadék bíró. -
#23952 ahogy vannak les gólok meg vannak érvényes gólok amiket nem adnak meg és lehetne sorolni.
ezen a meccsen szerintem mind2 kiálítás jogos volt.
-
#23951 szégyen és gyalázat. -
#23950 + szivics is érdemtelenül van sztárolva:) -
#23949 Mi zajlik a Dióknál? Tipszmiksz vagy edzőbuktatás, vagy csak amatőrök, mint állat? Vagy mindhárom? -
#23948 mondjuk itt is inkább csak az első volt jogos, csakazértis :) -
#23947 összes kiállítást nézve tuti, hogy nem volt mind jogos -
#23946 jogos piros lapok voltak nem tudom mi ezen a szánalmas...
mondjuk azt azért megtippelném h az idén piros lap rekordot fogunk felálítani:D -
#23945 szánalmas ez az új "profi" játékvezetés -
#23944 Szalai gól így most 3-3 -
#23943 na mégegy:D -
#23942 mégegy piros a változatosság kedvéért:D -
#23941 Pécs milyen gólt vert... :D -
#23940 Szalai csereként beállt! -
COOLancs #23939 Ezzel most dobtak az értékén, lehet hogy lesz valami balek csapat aki leigazolja
Debrecennek viszont elég szépen alakul a gól átlaga -
Zenszkij #23938 Halálra röhögtem magam, mikor Tobias Schweinsteiger is beállt. Ennyi erővel én is játszhattam volna. LOOOL Csak annyi volt a dolga, hogy ne zavarja a többieket. -
CdelG #23937 hoppá!
"Friss hír!!! Lázokért tényleg ajánlatot tett a Bayern! SZERTÁROSI állást kap 6 hónap próbaidővel..." -
#23936 Kérdés h kint jó a jegyár ?!
-
COOLancs #23935 A magyar bajnok ellen nemhogy liliputiak fejelgetnek, de szerintem egy térdből amputált tolókocsis hadirokkant is 18 méterről lőné a bombagólokat . -
#23934 Nincs teltház, 500 jegy nem kelt el, legalábbis tegnap a fradi meccs szünetében azt mondták. -
#23933 teltház van nem? szóval pont jól lett belőve az ár -
#23932 Pintér remélem utánanéz a szabályoknak, hogy barátságos meccsen szabályos-e fejesből gólt szerezni, mert ha nem, akkor szorosabb lehetett volna a meccs -
#23931 akkor viszont tényleg nem értem miért ilyen magas jegyárakat generáltak -
#23930 A müntyent az Audi fizeti, aki mellesleg szponzoruk. -
#23929 169 centis csávó 2 fejesgólt szerez... :D -
#23928 a magas jegyárak a bayern meccsre sztem azért vannak, hogy legyen miből kifizetni a müntyent -
#23927 Szerintem ez ilyen fogalommá is vált. hiszen a 90 es években a volt szocreál stadionokban a korlátokkal dobálták egymást a szurkolók vagy éppen újpesten a stadion ban a lelátói betondarabokkal. meg hát volt hogy a kisgyerek is kapott a "huligánoknak " ( ? ! ) szánt gázpsréból.
na azztán ebből jött hogy modern stadionokat akarnak meg h ne legyenek ultrák meg szurkolok se kb. meg hogy családok járjanak ki mint nyugaton, csak bakker ott nem ennyit keresnek az emberek ill. ott a pénzért van is mit látni, és az is előfordul h nem bunda egy meccs.
A bayern meccsen meg azért is kerül ennyibe egy jegy mert a kibaxxott etó parkban van, és annak vannak költségei főleg azért mert nem kevés profitra tesznek szert. szerintem ha másik stadionba lenne a jegy nem kerülne ennyibe az ára.
pár éve vol tMo.-Oroszo. barátságos meccs az etó parkban, 6000 ft volt 1 db hegy.
Hát köszönöm, ebből én nem kérek Csányi úr !! -
Neoncsoves #23926 ja biztonságos stadionok aztán tízezerrel vagy mennyivel kevesebb néző volt kint MB1 nyitófordulóján -
#23925 Szalai padon kezd -
Zenszkij #23924 és a Bayern gála meccsre ezért került a jegy 14 ezerbe... -
karajjj #23923 ez azért van, hogy a szegény/tehetségtelen gyerekek is tudják élvezni a focit, akik nem kerülnek be az akadémiára, meg így akarnak nézőket az új stadionba, nekik mindegy, hogy szurkolnak-e vagy sem, csak legyen tele a lelátó, merthát akkor minek az új stadion, ha nem megy ki senki :D -
#23922 Éppenséggel lehetne családi szórakozás, csak mint tudjuk, nem a "biztonságos stadionok" hiánya miatt nem mennek ki a családok, hanem a szar foci miatt :D