Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
😄DDDDDDD

http://goo.gl/gd6Zi5

dave9004
Senki nem megy sehova.
Majd beengedik a fradit és odaadja a szervezet a kupahelyüket mi?
Meg aztán jól állunk a szomszédokkal.
Mindenki kilépne az MLSZ-bõl ha a vezetõk nem értenének egyet a büntikkel, de mivel egyetértenek vele és fizetik, addig minden marad 😉
ja nem, szurkolók nem maradnak.
bakkerman
na ezen kompletten lecsúsztam a székrõl,és lefostam a bokámat ASD:SDSDFDHFDHFHD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ReszegKoldus
újpest edzõje jól megmondta, "elsõ negyed órában jobban játszottunk, de összességében korrekt az x" <#idiota>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Effe88
ezeknél még a kistelekiék is "korrektabbak volt"
igaz kizárattak de...😄😄

amúgy egyszerû a képlet
apjuk faszát
menjünk át az osztrák ligába😊
szépen beszopná ez a buzi mlsz

dave9004
Mégis kit botrénkoztatnak ennyire meg?
Honvéd meccseire most majd csõdül a családos tömeg akik azt se tudják mi az a foci?
Ha valaki/valakik káromkodnak egy meccsen azon lehet a legtöbbet nevetni sztem.
ReszegKoldus
haha mtk 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dave9004
jézusom.
Elmegy a kedvem attól, hogy kijárjak meccsre. Ezt érik csak el. 75 nézõ, évközben megszûnõ klubok, síri csöndes meccsek. Hát ebbõl kösznem...
Hiteltelen szarrágás az egész
némileg túlzom de alakul

"a rasszista Lombard Pápát, mint visszaesõt"

mlsz-rõl mint zöldfehér, a "ki nem ugrál szar Fradista"ért büntetni a Vidit 100e hufra... Kit sértett??? Mi másfél misip, meg egy zártkaput felfügg Jenner meg 3 meccset...Csukics AKI NEM SZÁNDÉKOSAN lábat tört meg semmit..útolag sem. Meg betörték az orrát jujjj...most mindenki rendõrségre rohan traumatológia sérülésével? És mit akar az mlsz?

Effe88
na azért vácon ott volt berki is😊
besegített egy kicsit😊

Effe88
😄S::F::S:A:F😄:S:😄😄

LasDen
lehet keresztes hadjáraton van, hogy megsemmisítse a magyar bajnokságot 😮

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Egernek vége, nem fejezi be a bajnokságot. A stadionban ahol nem játszhatnak ott maradhatnak ugyan a város jóvoltából.... csak nincs zseton fizura.

Az angolszász kutya (Marshall) jól elintézett két magyar klubot 2 hónap alatt. (oké nyilván nem egyedül tette, kapott segítséget ehhez), remélem Marshall nem vesz új magyar klubot...........

Narxis
Narxis
hányinger

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
Ez mekkora állat 😄

"Wimbledonban mindenki cigány!"

Dum spiro, spero.

Effe88
kicsit off de 7:20-tól ide kapcsolódik egy kicsit😊

passatgt
Nagyerdei stadion is alakul szépen:
képek

-ban 😛

Ez igaz, Pesten is vannak Barcelona meg Real szurkolók 😊 lehetnek Puskás Fanok is. Sláger lesz ha a Puskás játszik a Puskás.

ressy14
látnád a falut, olyan mintha Ausztriában lennél. Mi meg sírunk, hogy szegénység van meg nyomor, pfff 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
csak helyi lakos mehet szurkolni?

Effe88
örüljünk , hogy ilyen jól áll az ország, hogy egy felcsút kaphat 4 milliárdért stadion😊
tiszta svájc😊

igen mivel nincs is annyi lakos 😊

ressy14
szerintem ezt belekalkulálták, és min. 800-as vendégszektort fognak kialakítani. Szerintem tudták, hogy nem fog 3000 hazai kimenni a meccsekre.

Dum spiro, spero.

és csak 350 vendégdrukker lehet akkor... tíz százalék

ressy14
majd a békemenet 2 hetente ott fog megjelenni 😄

Dum spiro, spero.

szabii98
érdekes lesz
már látom a parkolókat, de tuti nem töltik meg a stadiont

I met God. She's black

passatgt

ezen van 2 vip parkoló, meg egy II. és III. számû, szóval valszeg van egy I. is valahol, csak az nem fért rá😊

ressy14
ide sem új stadion, sem pedig NB1-es csapat nem kell.

Az eddigi "aréna" pont elég volt arra, hogy I. Viktor élõben láthassa a meccseket.

Az egyetlen pozitívum, hogy közel lesz a pesti csapatoknak, Gyõrnek és Fehérvárhoz is, és kulturált körülmények lesznek ott.

Dum spiro, spero.

szabii98
4 milliárd? jézus

egy durvább meccsen, ha megtelne a stadion (<#idiota>), akkor itt olyan dugó lenne 😄 parkoló hely sincs

I met God. She's black

passatgt
legtöbb U-s meccset itt játszák, ide azért nem árt egy értelmes stadion
egyébként csak 3500 férõhelyes

ressy14
Hétvégén 200 nézõ volt a zete ellen, az mtk-s létszámot már hozzák 😄

Egyébként a kis Gáspárkának épül a stadion, hogy apuci láthassa a házától 5 m-re játszani az MB1-ben.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
És ide ki fog járni? Vagy majd ingyen visznek különbuszokkal szurkolókat, hogy legyen is valaki? 😄

Effe88
te jó ég<#zavart2>

Kíváncsi leszek a felcsútiak NBI-es szereplésére, 4 milliárd TAO-s pénzbõl már épül a stadion.

banok
Lovrencsics gól

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LSSAHPAUL
Ha értelmezzük a mondatot jogilag semmi sértõ nincs benne, de fogadjunk hogy megbüntetik a fradit ezért is. Az mlsz-rõl Hofi vicce jut eszembe:
Nyuszika megy az erdõben, a farkas és a róka elhatározzák, hogy megverik. De miért verjék meg? Azt mondja a róka: ha van rajta sapka, akkor azért, ha nincs, akkor meg azért. Így is történik, jön a nyuszika, sapka nincs a fején, ezért elverik. Másnap megint elhatározzák, hogy elverik. Most miért verjék el? Kérnek tõle cigit, ha filtereset ad, akkor azért, ha filter nélkülit, akkor meg azért. Jön a nyuszika, kérdezik ezek:
- Nyuszi, adsz cigit?
Mire a nyuszi:
- Igen, persze, filtereset vagy filter nélkülit?
Összenéznek az állatok. Azt mondja a róka:
- Te. Ezen már megint nincs sapka!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

dave9004
vagyis ne alacsonyodjanak le a hazaiak szintjére?
(egész nap ezen gondolkoztam ofc 😄)
(poén) 😄
ressy14
Hát egy real-betis-t ne hasonlíts egy fradi-újpesthez. Esetleg egy barca - real megfelelõ összehasonlítási alap lenne, ott is szoktak lenni balhék az el classico-k elõtt.

Plusz menj el egy olyan országba, ahol nem színház van a meccseken, hanem hangulat (angol, német, francia, olasz) akkor meglátod, hogy csak a spanyoloknál van nyugalom a meccs elõtt.

Itthon is eltudsz menni egyébként egy meccsre rendõri kíséret nélkül, kivéve ha a derbire mész. Akárhányszor megyek vidi meccsre, akár idegenbe is, még egyszer sem kellett rendõri jelenlét, hogy ne verjenek agyon. A zsaruk tudják kikre kell figyelni (huligánok), õket rögtön felveszik, és végig kísérik a stadionhoz.

Ha nem keresed direkt a balhét, akkor semmi bajod nem esik.

Dum spiro, spero.

Narxis
Tiszta sor, de ki lehet belõle hagyni a klubot mert õk nem vétkesek csak engedelmeskednek.

DaemoonHunter
Azért mert ez M.ország, és mint máshol itt sem lesz sosem egyik napról a másikra olyan (foci)kultúra mint odakint, évtizedek kellenek hozzá megfelelõ intézkedések és vezetés mellett. A mostani szigorítás nem lenne rossz szerintem, de az egésznek alulról jövõnek kellene lennie, mert így az egész lehúzó jellegbe megy át.

Pluskast
Bocsánat múlt hét elõtti héten.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Nem akarok példálózni, de múlt héten szombaton sok-sok tervezgetés után kijutottam Madridba két barátommal és megnéztük a Real Madrid Real Betis mérkõzést. Ami baromira meglepett, hogy a szurkolók nem voltak szétválasztva egymástól. Elõttem 3 vagy négy sorral ült több betises szurkoló, mellettük meg a reálosok. A stadion melletti Burger Kingbe ott kajáltak vegyesen a drukkerek és sem a meccs alatt sem azon kívül nem volt balhé. Normálisan megfértek egymás mellett. Ezt idehaza meg lehetne csinálni mondjuk egy UTE Fradi meccs esetében? Nem hiszem. Ha máshol tudnak normálisan kulturáltan szurkolni idehaza ez miért nem megy? Miért kell, hogy lassan majd minden meccsre csak rendõri felvezetéssel lehessen menni és miért kell, hogy majdnem az egész kerületet le kelljen zárni csak azért mert pár száz primitív barom nem képes normális módon viselkedni?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

ressy14
Egy külföldi derbin is megy a verbális háború rendesen, aztán még sincsenek milliós büntetések utána, hiába van globálisan elrendelt kampány a kirekesztés ellen.

Ettõl persze még illene normálisan szurkolni, de ilyen mindig is lesz, sajnos már összefonódott a labdarúgással. Szvsz inkább legyen anyázás, meg faszszopózás, mint színház, 0 hangulattal.

Dum spiro, spero.

Narxis
El kell menni több csapat szurkolóival összefogva az MLSZ székház elé és ott szidalmazni. Akkor nem büntethetik a klubokat.

Láma!
Narxis, Passatgt!

Igazatok van abban, hogy nem kéne huhogni, sõt talán még az ellenfelet sem szidni, azonban büntetés akkor is lenne. A legjobb példa erre a Fradi meccs. BÁRMELYIK a szezonban. Ugyanis ha nincs "rasszista megnyilvánulás", vagy "az ellenfél kórusban szidalmazása" akkor van az hogy "A hangosbemondó folyamatosan a pályakorláton belül tartózkodott, a gólokat követõen buzdította a hazai szurkolókat."

ezek után, mondjátok meg TI az ultráknak hogy ne szidják kórusban a b*zi mlszt és tapsikoljanak ülve, nyugodtan. Ugyanis ha õk mindent betartanak, akkor is büntetnek... szóval teljesen mindegy, nem elsõsorban a szurkolók miatt vannak büntetések, hanem mert az mlsz megteheti...

Narxis
Valahogy én se tudom megérteni, hogy miért kell a sokadik büntetés után is huhogni? Ezek az ultrák lennének azok akik annyira szeretik a klubjukat, hogy minden bajnoki után csinálnak neki egy méretes büntetést? Menjenek az MLSZ székház elé huhogni ha nem tetszik a büntetés.