Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
kapuralövést kéne gyakorolni vidinek, mert általában még kapu közelében se megy a labda, minden 5-10 méterrel mellé/fölé, de nem csak ezen a meccsen...😄

LasDen
facebookon szervezni kell az egyik meccsre egy flashmobot...egyszerû 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
Olvastam már máshol is, hogy modern foci = öltönyben ülnek a stadionokban, de én ilyet még sehol nem láttam, érdekelne honnan veszik ezt 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
ilyen:

ressy14
ja egyre gyorsuló ütemes 😄 és ha a játékosok nem mennek oda pacsizni, akkor nem "gyertek ide" rigmust kiabálnának, hanem folyamatos tapsolást vetnének be 😄

Dum spiro, spero.

ressy14
Fasza ötlet, egyik szektorba meglehetne csinálni, úgy, hogy felhívni az emberek figyelmét arra, hogy csak öltönyben menjen oda. Mindenki szépen helyet foglal, akár még tapsolhatnak is a meccs végén, ha gyõznek.

Nagy lenne, ha sokan lennének a szektorban tuti felhívná a figyelmet a gondokra.

Dum spiro, spero.

Zenszkij
és a gólnál tapsolnának, de ilyen színházi tapsolás, lenne 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Narxis
lol ez jó ötlet 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zenszkij
ez óriási ötlet!!!!!! de sajnos kivitelezhetetlen

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Lehetne Fradi részrõl a következõi hazai bajnokit megszervezni, hogy minden szurkoló öltöny, nyakkendõbe menjen, és minimum az elsõ 10 percben csendben ülve nézze a meccset. Szerintem még a CNN-en is vezetõ hír lenne 4-5000 öltönyös egy bajnoki meccsen néz kussban mint a színházban ... <#hehe>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Effe88
egy éve még csak 110 milliárdja volt vagy mi?😄😄
persze, hogy tisztességesen kereste😄
de inkább vissza fizetné az országnak amit kapott tõle...
szépe magán pénzbõl felépíthette volna a puskást😊
nem tudom mit akar ennyi pénzel 5-10 millirddal is eltudna élni😄

Szerencsére az MLSZ elsõ embere a leggazdagabb magyarországi ember 135md Ft-tal, amit nyilván becsületesen és tiszteséggel kapart össze kemény 20 év munkájával. Annyira jó hogy õ vezeti a szövetséget, csak tûnne már el az összes bünözõ a stadionokból. Kispest, Haladás, Diósgyõr, Debrecen ultrák nélküli forduló lesz a mostani, csak el kéne dönteni hogy szmoking vagy frakk lesz a kötelezõ viselet a stadionokban. Hát kérdés melyikbõl hozatott Magyarországra Kínából 5tonnát Csányi.

Kaplan
Ha ez valóban megtörténik akkor egészen veretes edzõi névsorral rendelkezne már az NB1-ben néhány csapat. Szurkolok, hogy megszerezzék, hátha!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasDen
elsõ kupáját edzõként az mtk-nál szerezte 😄
am nagyon sikeres és eredményekben (és csapatokban) gazdag karrier áll mögötte 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
mtk-nál bevált 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
<#wow1>

passatgt
A boon.hu regionális portál értesülései szerint Henk ten Cate az egyik jelölt a labdarúgó NB I-ben szereplõ Diósgyõr vezetõedzõi pozíciójára.

banok
Aha mint például a jégkorongban? Az tökéletes ahogy látjuk...
Beleértve, hogy volt néhány éve Ligaszervezet és hát az is igen népszerûtlen volt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Effe88
http://www.nemzetisport.hu/legiosok/stuttgart-hajnal-bokaszalagja-elszakadt-a-tegnapi-edzesen-2241099

nem bírják a magyarok a bundesligát:/

mindenkinek jobb lesz így... az MLSZ keressen magának olyan csapatokat, akik megfelelnek az elvárásainak, mi meg alapítsunk olyan szövetséget, ahol a csapatok dirigálnak...
ressy14
Ahogy félfüllel hallottam, Sanyi, Böde és Dombi Tibi fogja megalapítani az új szövetséget.

Dum spiro, spero.

dave9004
ciprus már nem, ha olvastad nso cikkét róluk a minap 😄
Effe88
http://www.nemzetisport.hu/legiosok/furth-varga-a-nyaron-visszater-a-dvsc-hez-hivatalos-2241049

ciprus vagy izrael lesz ebbõl😄

bakkerman
és csodálkozunk hogy miért nem akarnak idejönni nagy tõkével külföldi fociszeretõ pénzemberek...mert csak meglopnák õket itt.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
undorító....

Narxis
Elég durva, a belgát is meg akarták fejni az újpestnél az utólag módosított klub-játékos szerzõdéseknél....hirtelen több lett a prémium és a fizetés.

még nem értem a cikk végére, de kezdek hinni neki 😄 durva, hogy miket mûveltek vele
ReszegKoldus
"Szerinte a magyar fociból élõk tíz százaléka abból él, hogy másokat meglop."

Csak tíz? 😄

ressy14
Lovrencsics-et 100 ezer euróért végleg megveheti a Lech Poznan.

100 ezer? ha tényleg olyan jó, akkor 500-at is simán megér.

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
<#eljen>

http://goo.gl/gd6Zi5

ressy14
nincs erre olyan megoldás, ami mindenkinek megfelelne. Inkább arra kéne törekednie az mlsznek, hogy gyenge anyagi háttérrel ne kapjanak licencet.

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Így meg az kerül elõnybe, aki még nem játszott vele.

passatgt
így aki kikapott az eger ellen az elõnybe kerülne lényegében

[HUN]FaTaL
Ez tény, én a szabályra gondoltam. Szerintem ilyenkor törölni kéne az összes korábbi eredményt, az Egert letakarítani a tabelláról (vagy a végére tenni 0 ponttal) és a többieknek is jóváírni a 3-0-s eredményt.

dave9004
képzelem micsoda ellenállást tanusítanának pénz nélkül az egriek a továbbiakban. ugyanugy kikapnának, max nem lehet ellenük bundázni ennyi.
[HUN]FaTaL
Ezt hatalmas cigányságnak találom egyébként. Mert így, aki már lejátszotta az Egerrel a mérkõzéseit az hátrányba kerül azzal szemben, aki még nem (néhány kivétellel).

passatgt
4) Ha bajnokság versenykiírásában meghatározott mérkõzésszám 50%-át lejátszotta a kizárt csapat, akkor az ellenfeleknél meg kell hagyni az elért eredményt. A kizárt csapat addig lejátszott eredményeit (pontok és gólkülönbség) törölni kell, és a bajnoki (verseny) osztály utolsó helyére kell helyezni. A bajnokság (verseny) hátralévõ mérkõzésein a kizárt csapat ellenfelei a Versenybizottság kezdeményezésére fegyelmi eljárás keretében a mérkõzés(ek) 3 pontját 3:0 gólkülönbséggel kapják meg.

Egerrel mi lesz most?
Törlik az eddigi eredményt, vagy a maradék meccs megy 0-3al az ellenfélnek?

Effe88
mindenki aki bemegy megnézni a meccset szépen leül és felköti a hannibal lechteres szájmaszkot
abba nehéz ordibálni
szerintem kivitelezhetõ

és ezt aszínvonalat úgy kell tûrnöd mintha az operában lennél.

szabii98
de az usa egy 315 millió lakosú szuperhatalom
itt meg nem a tv miatt nem mennek az emberek meccsre.hanem mert alacsony a színvonal 😄

I met God. She's black

ReszegKoldus
Megnõne a harmadik félidõ nézettsége szerintem.

Sippie
ösztönözné az emberek hogy kijárjanak a meccsekre 😄
usában általában beválik.
Narxis
ejnyeeee, az azért durva lenne.

Sippie
be kell vezetni NFL mintára a blackout szabályt. Ha a meccs elõtt néhány órával nem adják el a jegyek nagy részét, akkor semmi nem adhatja a meccset, se TV, se rádió.
Effe88
minél kevesebb annál jobb😊
nem kell leterhelni az új staidonokat<#ejnye1>

ReszegKoldus
Nem tudom miért akarják ennyire, hogy kevesebben menjenek ki a meccsekre, mert többen úgyse fognak.