32945
Magyar Foci
  • a.carkey
    Elolvasva az egészet, semmi olyat nem mondott ami sértő. Szerintem. Miskolc meg semmivel sem rosszabb, mint bármelyik vidéki város. Munka szempontjából pedig egy több, mint százéves kohászat csődölt be, így a jelenlegi helyzeten sem lehet csodálkozni. Van ez így.
  • LasDen #24000
    szóval a magyar infrastruktúrát csak egy bizonyos fizetés alatt lehet "köpködni"??
  • bakkerman
    mekkora egy köcsög ez a Gallardo...spanyol légiósként nyílván megkereste a havi 1 milliót Miskolcon,amivel nem csak ott,hanem Magyarország bármely pontján vígan el lehet lenni,és ő mégis köpködi a magyar infrastruktúrát,meg sír a szája
  • Solt
    Az egy kiragadott mondat. Itt a teljes cikk.
  • dave9004
    nekem ne mondja már h nem telt egy 50-60k forintos albérletre :D
  • DaemoonHunter
    Költői kérdés. Aki azon gondolkozik, hogy mit keres ő itt, az miért nem húz el a bús p*csába? :)
  • ressy14
    a játékosok nagy része pestről jár le edzésekre, és gondolom nem egy garzon lakás dognak a segge alá :D
  • Láma!
    Felcsúton a nagyváros minden előnyét élvezheti majd :D
  • karajjj
    Arról miért nem beszél, hogy hogy söröztek a többi légióssal a plázában? :D
  • a.carkey
    Ez kicsit túlzás. Egyszer látogasson el Tromsöbe! :D
  • ressy14
    Gallardo Miskolcról:

"Persze a magányt is meg kell említenem, ami a harminc négyzetméteres lakásomban tört rám a magyarországi télben, egy olyan településen, amely nélkülözi a nagyvárosok előnyeit. Mindenféle luxus nélkül, gázrezsón főzve...Csak az edzés, utána irány haza. Kint minden hideg, tél van, és elgondolkozol, mit keresek én itt?"
  • Solt
    No, szerintem zárhatnánk a szavazást... mi lett az eredmény?
  • passatgt
    Polonkai helyett jó lesz
  • ReszegKoldus
    Elsőre azt hittem ez a "ki monttá hogy fődetrá" :D
  • a.carkey
    Ez vmi utánpótlás csapat.
  • bakkerman
    újabb ragyogó akadémista került fel a Vidi2-höz...

szegény Öcsi bácsi nyugodjon békében forog a sírjában,milyen okádék csapat használja a nevét
  • ReszegKoldus
    Pedig teljesen más csapat

Viszont ha azt nézem, hogy a csákvár edzője Bognár György, akkor így már nem is csoda, hogy micsoda remek eredményt értek el ilyen mesterrel
  • A Kaszas
    ezt gondolom énis de eredmenyek.com-on megnéztem a korábbi meccseit és ez a haladás nb1-es aki elverte az mtk-t. de ez lehetetlen :D
  • ReszegKoldus
    Ez gondolom valami másik haladás, nb1-es csapatok nem hiszem hogy játszottak volna már a kupában
  • A Kaszas
    hi

haladás csákvár 0-13 ?
  • bakkerman
    Rudolf,Elek kettőst páros lábbal basznám ki,amit ők ketten művelnek egy vicc a bérükhöz képest. Nagyon megutáltam Rudolfot,amióta visszatért MO-ra haknizni
  • karajjj
    úgysem mernek ilyet meglépni :D
  • polluxware
    nekem ez a magyar foci;) kabaretttttt:)))

• ressy14
    ez a sok piros egyébként nemzetközi tendencia lesz, vagy csak a mi tököseink keményítettek be?
  • ressy14
    Pedig az első piros és 11-es simán adható volt, a másodiknál meg a pécsi gyereknek nem kellett volna karatéznia, amikor tisztán szerelték. Ha csak sárgát ad a spori akkor is kiállíttatja magát, mert be volt gőzölve. Plusz volt egy meg nem adott 11-esünk kezezés miatt. A pécsieknél a Dibusz volt a legjobb, a többi egy nagy szar :D

Ha annyit kapunk a sporiktól, mint amennyit tavaly elvettek tőlünk és adtak a győrnek, akkor idén nevetve bajnokok leszünk. Csak a minibarca köphet bele a levesünkbe :D
  • COOLancs
    Még az angoloknál is engedik hogy a ruszki maffiozók ott mossák a pénzüket a klubokon keresztül, akkor miért pont itt ne menne ez.
  • bakkerman
    [URL=http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mtk-ismet-varszegi-gabor-a-klub-fo-tulajdonosa-2270233]néha már tényleg a hányinger kerülget attól ami ebben a kibaszott országban megy,és a "labdarugásban"...[/URL]
  • bakkerman
    nagyon érik a Vidi bajnoki címe,Viki ha tehetné már most a nyakukba akasztaná az arany érmet :DD
  • szabii98
    csak spoilerbe merem rakni :D
  • Zenszkij
    jellemző, tetű cigány
  • Narxis
    aztarohadt....
  • ressy14
    újpesten újra van szurkolás vagy csak képzelődöm? hemit a picipestiek osztják rendesen :D
  • ReszegKoldus
  • Grenzjager
    Hemi szerint biztos sok még a Honvéd szurkoló, be kéne zárni egykét szektort.
  • ReszegKoldus
    Vagy már a fél keret a Serie A-ba készül :D
  • Narxis
    Nem kicsit.
  • ReszegKoldus
    Honvédnél vannak gondok
  • a.carkey
    Dombi gól, lassan 40 évesen. :D
  • LasDen #23963
    mi az, hogy ki mondta?? ez természetes :D
  • DasIsFuck
    minél rosszabb eredmények,annál jobb edzők...