Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am. nyilván nem fog, kár is ezen rugózni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Honnan tudod?
"Ha meg már eleget ártott az országnak"
Ártott? Miben?
"Én az õ helyében szívesen áldoznék pár milliárdot a saját vagyonomból"
Aha persze. Erre mondják, hogy kibicnek semmi se drága...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
😄
amúgy jó meccs lehetett, 3-3
Én az õ helyében szívesen áldoznék pár milliárdot a saját vagyonomból (fõleg ha nem lenne miatta tiszta a lelkiismeretem), de úgy látszik a kapitalista világban a lelkiismeret szó már nem létezik, sajnos én mégis ilyen vagyok.
Dum spiro, spero.
Az MTK-ról meg annyit, hogy lehet (sõt nem lehet - tény), hogy kevés szurkolójuk jár meccsre de ez még megannyi csapatról elmondható itthon - sajnos. Az MTK a magyar futball egyik legpatinánsabb, legnagyobb múltú klubja. És örülök, hogy feljutottak mert helyük van az elsõ osztályban. Az Újpestet rühellem mint a szart de nekik sem kívánom, hogy megszûnjenek - különbn hogy lennének derbik... XD
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
mert végül is mi köze van az Eger FC-nek Eger városához? Szerintem mára már semmi. Kár volt feljutniuk.
a meccseiken kb 10-an szoktak kint lenni, de azt se egerbe játsszák.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
végül is elmondható, hogy mindenhol a szurkolókat nézik hülyének, és sehol sem becsülik meg õket Magyarországon.
Dum spiro, spero.
A LEGGAZDAGABB MAGYAROK 2013-AS LISTÁJÁN SZEREPLÕ „FUTBALLVEZÉREK"
1. Csányi Sándor (MLSZ-elnök) 135 milliárd forint
4. Várszegi Gábor (az MTK labdarúgócsapatának volt tulajdonosa) 110
5. Demján Sándor (korábbi ligaelnök) 90
8. Leisztinger Tamás (a DVTK többségi tulajdonosa) 77
28. Révész Bálint (a Nyíregyháza Spartacus tulajdonosa) 20
42. Ináncsy Miklós (az FTC korábbi elnöke) 13.3
48. Jámbor János (a Vasas és az Egri FC labdarúgócsapatának volt tulajdonosa) 12.5
55. Matyi Dezsõ (a Pécsi MFC tulajdonosa) 10.9
58. Garancsi István (a Videoton tulajdonosa) 10.4
64. Horváth Ferenc és Ernõ (a Gyirmót FC tulajdonosai) 9.8
76. Tarsoly Csaba (a Gyõri ETO tulajdonosa) 7.9
Biztos mert úgyis csak törni-zúzni mennének ki és nem akarják, hogy miattuk kelljen büntetést fizetni 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Egy urban legend szerint egyébként nekik 5 ezer bérletesük van (a kiválasztott nép tagjai közül), csak éppen nem járnak meccsre, mert ezzel támogatják a csapatot.
Dum spiro, spero.
Nálunk az MLSZ ezért már bezáratna a mai idõkben egy stadiont, Németországba meg a meccsélmény része.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
És igaz, hogy manapság a kevés mtk nézõ nem tûnik ki mert se sión, se pápán, se eger meccsen nincs több nézõ sõt...
és az mlsz most azon van, hogy ahol többen vannak, oda még kevesebben menjenek.(honvéd-diók-hali stb)
a fél nb1 lassan mtk-akadémista 😄 ez tény.
Nézzétek meg a Vidit. Ömlik a pénz kilépnek a nemzetközi porondra, de a magyar bajnokijaikon alig van több nézõ, mint nálunk az MTK-nál.
A Siófokról, Pápáról, Kaposvárról ne is beszéljünk, csakhogy õk velünk szemben nem az utánpótlás nevelésben, hanem a bundában járnak az élen.
A Gyõr is (talán?) bajnok lesz és, ha nincs ingyen a jegy vannak kétezren.
Ám mindegy hiába tényeket írok mindenki az MTK szurkolókat szapulja.
www.smart-bus.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
és õk tényleg kb tudásuk alapján vannak ott ahol, mert pénz az nem ömlik.
www.smart-bus.hu
Kicsit eldurrant az agyam emiatt.
www.smart-bus.hu
Örülök, hogy nem a bantu-délszláv vegyesválogatott hozza ezt a klubbomnak milliárdokért.
én senkit nem utálok, szeretek a bajnokságban. nem figyelem annyira 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Csak vigyázz nehogy kapjatok egy zárt kapus meccset... micsoda bevétel kiesés lenne. <#hehe>#hehe>
www.smart-bus.hu
A fagyi hanyadik?
Ok ma kikaptunk a viditõl naés
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A megszûntetést azért egy kicsit túlzásnak találom. A Vasasnak sincs sokkal több szurkolója..
http://goo.gl/gd6Zi5
#21780 <#idiota>#idiota> ez azért mááár geci volt 😄
I met God. She's black
www.smart-bus.hu
Nálunk olyan legendák játszottak, mint Hidegkuti, vagy V. Béla királyunk. Ráadásul az utánpótlásunk is elsõrangú és nem mindenféle ics, meg kunta-kinte játszik nálunk, mint a fradiban, hanem magyar fiatalok!!!
Fogadok bárkivel, hogy az MTK elõbb lesz 30szoros bajnok, mint a fradi.
www.smart-bus.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?