Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Mert miért ne építhetne? Nehogy már azt kelljen neked megmagyarázni, hogy miért kelljen.

Am. nyilván nem fog, kár is ezen rugózni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Effe88
pedig ha játszott volna
húhú
tuti lõtt volna vagy 3 gólt õ is<#gonosz1>

Effe88
<#eljen>

banok
"mert becsületesen nem tudott volna így meggazdagodni"

Honnan tudod?

"Ha meg már eleget ártott az országnak"

Ártott? Miben?

"Én az õ helyében szívesen áldoznék pár milliárdot a saját vagyonomból"

Aha persze. Erre mondják, hogy kibicnek semmi se drága...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passatgt
"Rudolf Gergely csapata utolsó edzésén nyaksérülést szenvedett, emiatt nem tudta ma vállalni a játékot. Holnap vizsgálják meg alaposabban a támadó sérülését. "

😄

amúgy jó meccs lehetett, 3-3

ressy14
Irigy biztos nem vagyok rá, mert becsületesen nem tudott volna így meggazdagodni. Ha meg már eleget ártott az országnak (akár csak a felsõ 10 ezer) illene valamit visszaforgatnia, ha lenne bõr az arcán.

Én az õ helyében szívesen áldoznék pár milliárdot a saját vagyonomból (fõleg ha nem lenne miatta tiszta a lelkiismeretem), de úgy látszik a kapitalista világban a lelkiismeret szó már nem létezik, sajnos én mégis ilyen vagyok.

Dum spiro, spero.

DasIsFuck
amíg a csapat neve eger addig elég sok.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

banok
Ennél demagógabb hozzászólást vérhugyozás árán sem tudtál volna írni. Miért kéne Csányinak a magánvagyonából stadiont építenie? Az ilyen hozzászólások semmi másról nem szólnak mint az irigységrõl.

Az MTK-ról meg annyit, hogy lehet (sõt nem lehet - tény), hogy kevés szurkolójuk jár meccsre de ez még megannyi csapatról elmondható itthon - sajnos. Az MTK a magyar futball egyik legpatinánsabb, legnagyobb múltú klubja. És örülök, hogy feljutottak mert helyük van az elsõ osztályban. Az Újpestet rühellem mint a szart de nekik sem kívánom, hogy megszûnjenek - különbn hogy lennének derbik... XD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

érthetõ az egriek reakciója...

mert végül is mi köze van az Eger FC-nek Eger városához? Szerintem mára már semmi. Kár volt feljutniuk.

DasIsFuck
eger és a szurkolói...lol
a meccseiken kb 10-an szoktak kint lenni, de azt se egerbe játsszák.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

nem éppen úgy történtek a dolgok ahogy az angolszász kutya telesírta a médiát...

végül is elmondható, hogy mindenhol a szurkolókat nézik hülyének, és sehol sem becsülik meg õket Magyarországon.

ressy14
akkor kapjon egy milliárdos fizetési csekket 😄

Dum spiro, spero.

Effe88

hát ja
de ezek az emberek nem szeretnek adni, csak kapni

És azon csodálkozom, hogy Csányi az utolsó két évben 35md-dal növelte a vagyonát. És furcsa ahogy Tarsoly "le van gatyásodva", nyilván az 50 milliárdos ETO park építése is lehúzta, de nem hiszem hogy a Questor,nb1.hu és társai ennyire szarul menne neki.

Sippie
annyira azért nem fontos neki.
ressy14
(pi)csányi felépíthetett volna már egy nemzeti stadion saját zsebbõl is, ha ennyire fontos neki a magyar foci.

Dum spiro, spero.

na így szebb a kép, látszik hogy jó biznic az MB1
A LEGGAZDAGABB MAGYAROK 2013-AS LISTÁJÁN SZEREPLÕ „FUTBALLVEZÉREK"
1. Csányi Sándor (MLSZ-elnök) 135 milliárd forint
4. Várszegi Gábor (az MTK labdarúgócsapatának volt tulajdonosa) 110
5. Demján Sándor (korábbi ligaelnök) 90
8. Leisztinger Tamás (a DVTK többségi tulajdonosa) 77
28. Révész Bálint (a Nyíregyháza Spartacus tulajdonosa) 20
42. Ináncsy Miklós (az FTC korábbi elnöke) 13.3
48. Jámbor János (a Vasas és az Egri FC labdarúgócsapatának volt tulajdonosa) 12.5
55. Matyi Dezsõ (a Pécsi MFC tulajdonosa) 10.9
58. Garancsi István (a Videoton tulajdonosa) 10.4
64. Horváth Ferenc és Ernõ (a Gyirmót FC tulajdonosai) 9.8
76. Tarsoly Csaba (a Gyõri ETO tulajdonosa) 7.9

ressy14
mármint a bérlet árával támogatják a csapatot 😄

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Azzal támogatják a csapatot, hogy nem mennek ki, érdekes taktika 😊
Biztos mert úgyis csak törni-zúzni mennének ki és nem akarják, hogy miattuk kelljen büntetést fizetni 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
Egy mtk ne szûnjön meg. A 2. legsikeresebb magyar klub, a pápának is ennyi szurkolója van, növekedni egyik sem fog, ha ráadásul segíti a hazai játékosképzést, akkor még egy plusz pont. Csak ha odaérnek a dobogóra, akkor az EL-ben ne úgy menjenek ki a pályára, hogy egy kazah pásztorcsapat ellen sem próbálnak meg továbbjutni.

Egy urban legend szerint egyébként nekik 5 ezer bérletesük van (a kiválasztott nép tagjai közül), csak éppen nem járnak meccsre, mert ezzel támogatják a csapatot.

Dum spiro, spero.

Siránkozni ilyenek miatt, eddig csak Hemingvéj úr siránkozott tavaly a szezon végén.
Amúgy az MLSZ-t sem értem emiatt a szabályozás miatt. Volt szerencsém tavaly kint lenni egy Dortmund-Nürnbergen és végig ment a schaize 04 a Dortmundi tábortól.
Nálunk az MLSZ ezért már bezáratna a mai idõkben egy stadiont, Németországba meg a meccsélmény része.
ReszegKoldus
Hiper-szuper, hogy 3. az mtk, csak aztán ne sírjanak nyáron, amikor azerbajdzsánba kell utazniuk selejtezõre, hogy az nekik mennyire nem hiányzik...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dave9004
bunda az lassan mindenhol van sztem még mindig.
És igaz, hogy manapság a kevés mtk nézõ nem tûnik ki mert se sión, se pápán, se eger meccsen nincs több nézõ sõt...
és az mlsz most azon van, hogy ahol többen vannak, oda még kevesebben menjenek.(honvéd-diók-hali stb)
a fél nb1 lassan mtk-akadémista 😄 ez tény.
Ezaz.

Nézzétek meg a Vidit. Ömlik a pénz kilépnek a nemzetközi porondra, de a magyar bajnokijaikon alig van több nézõ, mint nálunk az MTK-nál.
A Siófokról, Pápáról, Kaposvárról ne is beszéljünk, csakhogy õk velünk szemben nem az utánpótlás nevelésben, hanem a bundában járnak az élen.
A Gyõr is (talán?) bajnok lesz és, ha nincs ingyen a jegy vannak kétezren.

Ám mindegy hiába tényeket írok mindenki az MTK szurkolókat szapulja.
Ja-ja, én is ezt mondom! 😊)

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Én se mondom, hogy szeretem õket, de nincs velük bajom. A lilákkal igen, de õk se szûnjenek meg. Milyen szánalmas lenne már az NB1 Fradi - Újpest meccs nélkül? 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

dave9004
én tisztelem azokat akik kijárnak meccseikre.
és õk tényleg kb tudásuk alapján vannak ott ahol, mert pénz az nem ömlik.
Igazad van, csak eddig nem volt aki emiatt reklamálna. Most, hogy van, részemrõl befejezve az élcelõdés. Nekem sem esne jól, ha Fradin köszörülnék a nyelvüket! 😉

www.smart-bus.hu

Akkor bocs. Csak olvastam 2 oldalt ezen a fórumon és semmi más nem megy csak az MTK gyalázás.
Kicsit eldurrant az agyam emiatt.
ReszegKoldus
Csak 3 szerb van a keretben, tényleg 0 délszláv 😄

Te elolvastad amit írtam? 😊 Én pont azt mondom, hogy többet érnek mint a légiósok java része! Keversz valakivel... 😊

www.smart-bus.hu

Bizonyítgatod, hogy xart se érnek a magyar fiatalok, erre mi velük egész jól állunk szóval csak érnek valamit. Enyit jegyeztem meg.

Örülök, hogy nem a bantu-délszláv vegyesválogatott hozza ezt a klubbomnak milliárdokért.
LasDen
szerintem is nagy eredmény az, hogy valaki frissen feljut és elsõ körben azonnal a legjobbak között van (jó persze elõtte is ott bóklászott mindig)...
én senkit nem utálok, szeretek a bajnokságban. nem figyelem annyira 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ez egy szép eredmény... mondtam mást? 😊 De ettõl te még tettél egy rasszista kijelentést, ami MTK drukkerként elég meglepõ! 😊

Csak vigyázz nehogy kapjatok egy zárt kapus meccset... micsoda bevétel kiesés lenne. <#hehe>

www.smart-bus.hu

Miért mit érnek ezek a fiatalok 3.-ok vagyunk.

A fagyi hanyadik?

Ok ma kikaptunk a viditõl naés
ReszegKoldus
Wolfe is egészen kifehéredett miután leigazolták a Fraditól <#nyes>

Nekem például semmi... 😊 Egyáltalán nem szeretném, hogy megszûnjön... nem szeretem õket, nem szeretem a lilákat sem, de egyiknek sem kívánom, hogy megszûnjön. 😉

www.smart-bus.hu

Én nem mondtam, hogy nincs igazság abban amit mond! 😊 Azért ahogy látjuk, valamit csak érnek azok a magyar fiatalok... 😉

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Amúgy tényleg nem tudom mi baja van mindenkinek az MTK-val. Jó persze, jó poén, hogy nincs szurkolójuk és lehet gyártani a mémeket, de ezenkívül mi baj van vele? Harmadik a bajnokságban, viszonylag normális utánpótlással.

A megszûntetést azért egy kicsit túlzásnak találom. A Vasasnak sincs sokkal több szurkolója..

http://goo.gl/gd6Zi5

szabii98
Az a vicc , hogy igaza van, jó az utánpótlás meg minden, csak semmit nem érnek vele, mert a magyar fiatalok kevesebbet érnek a boxosoknál..
#21780 <#idiota> ez azért mááár geci volt 😄

I met God. She's black

Nocsak, egy rasszista MTK drukker... zseniális! 😄

www.smart-bus.hu

Na jó azért álljunk már le! Olyan legendás klubbot, mint az MTK nem tudom, hogy mertek a szátokra venni!

Nálunk olyan legendák játszottak, mint Hidegkuti, vagy V. Béla királyunk. Ráadásul az utánpótlásunk is elsõrangú és nem mindenféle ics, meg kunta-kinte játszik nálunk, mint a fradiban, hanem magyar fiatalok!!!

Fogadok bárkivel, hogy az MTK elõbb lesz 30szoros bajnok, mint a fradi.
ReszegKoldus
Azért van kevés szurkolójuk, mert a többségük ~70 éve "elutazott" <#idiota>

Megmondom én mindjárt hova olvadjanak be... egy biztos, a Fradiba NE! 😄

www.smart-bus.hu

LasDen
egy siófok, eger vagy vác, az nem jelentéktelen...de a bajnokság 3. helyén álló csapat igen, mert minimálisnál minimálisabb nézõ van kint a meccseiken. ha a szurkolók száma a meghatározó, akkor az élvonalbeli klubok felét lehetne kukázni.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zenszkij
ennek az MTK-nak is mi értelme, ki szorít nekik? Inkább olvadnának be a Fradiba és jönne a büdzséjük is, több értelme lenne, mint ennek a jelentéktelen klubnak.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

passatgt
na végre, gpssport vagy mi az a púp a vidi játkosok hátán😊

én nem hiszem, vagy photoshop vagy Torghelle a haverjaival beült a vendégbe.

a tapsoláshoz külön regisztráció kell, amihez minimum egy hónapos erkölcsi bizonyítvány közjegyzõvel hitelesített másolata is kell 😊))