32945
Magyar Foci
  • ReszegKoldus
    Én ugyanezt csodálom a fociválogatottal kapcsolatban :D
  • AnuluWork #24040
    Rohadjanak meg.

Maccabi Tel-Aviv meccs nélkül EL főtáblás

Gyökér Puzsér a mai facebook bejegyzésben nagyon beletalált! :D
  • ressy14
    köszi
  • Monoton
    Visszaállítottam
  • passatgt
    Ha valaki akar neve mellé csapatlogót, írja meg privátban, hogy melyik(természetesen csak magyar csapat)
  • Solt
    Itt a magyarázat a szerződtetésére... :)
  • karajjj
    asszem csak moderátor tudja
  • passatgt
    visszaállítom, ha kiderítem, hogyan kell:D
  • [HUN]FaTaL

Na, mára tényleg abbahagytam :DDD
  • ressy14
    felőlem mehet. de így is tudjuk ki kinek szurkol.
  • ressy14
    még valami. Passatgt légyszi állítsd vissza a topik nevét piros zöldre, úgy könnyebben megtalálom a fav-oknál :D
    meg ha már ilyen befolyásos lettél, intézhetnél egy országos jegyár csökkentést, az uefánál lobbizhatnál a garantált bl és el csoportkörös magyar indulókért és a válogatott állandó vb részvételéért. köszike :D
  • passatgt
    persze, nem terveztem, én sem szeretem ha szét van cseszve, max apróságokat, pl usernév mellé csapatlogó?
  • [HUN]FaTaL

Na befejeztem :D
  • [HUN]FaTaL

:DDD

#24027: +1, maradjon csak a default sg.
  • ressy14
    Passatgt, frankó az új banner. De ha lehet nagyon ne változtass a jól bevált skin-en légyszi, a banner maradhat (illetve cserélheted majd a későbbiekben belátásod szerint) :)
  • [HUN]FaTaL

• LasDen #24025
    úgyis megbuksz
  • Solt
    Sok sikert passatgt! ;)
  • ReszegKoldus
    Van ötlete valakinek arra miért kapott mindkét pécsi 2 meccses eltiltást?
  • ressy14
    Hegyi Iván elfogultsága és a lap politikai beállítottsága nem épp a független szakértelmet nyújtja. Persze sok dologban igaza is van.
    A legfőbb baj az, hogy a jobboldali sajtó mindent pozitívan, a baloldali pedig mindent negatívan felnagyít a fociról (is). Korrekt írást még nem láttam a témáról sehol.
    Szerintem jobb továbblépni (de nem elfelejteni) a kupakudarcokon, szerintem 10 évig még egy ehhez hasonló leégés nem lesz. Aztán lehet, hogy csak túl optimista vagyok.

Még annyit, hogy a tv-s szakemberek - köztük Hegyivel - olyan színvonalúak, mint a focink.
  • Narxis
    Egyetértek.

Inkább olvassuk ezt: Link
  • a.carkey
    Na kb. Fossa a médiaszakmunkások paneljeit, miközben nem is nézi a bajnokságot.
  • passatgt
    "Az az égés, amit a közelmúltban át kellett élnünk a magyar focicsapatok nemzetközi kupaszereplése kapcsán, az valami iszonyatos."

Lásd Videoton csoportkörbe jutása?

"Idén már a második előselejtező fordulóban búcsúzott az összes (4) magyar csapat, azt nem is említem milyen ellenfelek ejtették ki őket."

Papíron egyedül a Vidi ellenfele nem volt erősebb a magyar csapatoknál, egyik kiesés sem meglepetés

"A magyar klubfoci színvonal alatti. A magyar bajnokság olyan, hogy bárki megnyerheti. Ezt komolyan mondom."

Ehhez képest az utóbbi 10 évben 5 bajnokcsapat volt, és általában ez az 5 mindig ott van az első háromban

"Csoda, hogy 20-30 évvel ezelőtt tízszer annyian jártak ki a magyar focibajnokság meccseire?"

1993-as bajnokság átlag nézőszáma 5366, 2012-es bajnokságé 3502, igen, ez majdnem tízszer annyi

Tovább nem is olvastam, mert tipikus hozzánemértő fikamester ez is
  • ressy14
    A cikk alapvetően gagyi, a készítője felkészületlen, az adatok pontatlanok és nélkülözi az újságírási képesség legalapvetőbb jegyeit. Általános iskolások különb fogalmazást írnak. Azonnal lerí, hogy a szerzője abszolút nem jártas a fociban, a blogról meg még életemben nem hallottam, de a 7 like megfelelően szemlélteti a minőségét. Remélem nem gondolod mértékadónak ezt a blogpost-ot.

Egyébkén érdekes, hogy tavaly, vagy a Loki sikereinél nem jöttek létre ilyen cikkek, most pedig mindenki temeti a focinkat.
  • Regiujzenek
    Csodálom, ha valakinek még nem ment el a kedve a magyar klubfocitól:

Magyar klubfoci - Támadj fel, vagy süllyedj a föld alá!

• ReszegKoldus
    Tetszik, hogy nem az edzőt küldik el, máshol ilyenkor azt szokták :D
  • passatgt
    írtam a [email protected], de visszadobta az emailt
  • Solt
    Akkor szerintem szólj a moderátoroknak... :)
  • ressy14
    rudinak két választása van, lejjebb adni az igényeit vagy elmenni a ruszkikhoz, ha hívják egyáltalán
  • karajjj
    ugyan melyik csapatnak kell, aki meg is tudná fizetni? :D
  • ressy14

szegény rudi mehet koldulni
  • Láma!
    Rudi mehet Diósgyőrből...
  • bakkerman
    :ASDFSDG:ADSSFDFH év kommentje :DDD
  • passatgt
    LasDen - 3
    passatgt - 6

ha jól számoltam, de valaki azért ellenőrizze
  • szabii98
  • Narxis
    :DDD
  • ressy14
    Nildo Petrolina (Beira Mar) --> Videoton

NSO-s hozzászólás:
    "Tovább erősödik a Vitoria Videotense.
    A cél hogy állni tudják a versenyt a Verenswaaroosch Boedapest-tel."

• DaemoonHunter
    Nincs az a pénz ami felett nem lehet köpködni valamit is, de van az a boldogság aminél nem számít a pénz/infrastruktúra. Én csak arra akartam kilyukadni az előbb, hogy ez a focista és/vagy a csillogó élet velejárója.
  • Narxis
    Igen.
  • bakkerman
    végülis igen,ugyanis ha havi 1 milliót keresel "más" dolgokat tehetsz meg,más helyekre mehetsz el mintha minimálbért keresel.