Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
És egy gólpassz.

http://goo.gl/gd6Zi5

ressy14
mázlija volt, hogy megpattant.

Dum spiro, spero.

passatgt
dzsudzsák gól, végre

Sippie
valóban nem nehéz a sokból mégtöbbet csinálni, fõleg úgy hogy az OTP az egyik legpatkányabb bank az országban 😊
ReszegKoldus
Megrendszabályozza a focit, hogy végre családokkal telhessenek meg a lelátók.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Csányi mit tett a közjóért?

ressy14
pedig fordítva kellene lennie 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
Kovac Zoltan - DVTK

Érdekesség, hogy Rudolf Gergely a cserék között sem szerepelt, míg Tisza Tibor a kispadról szállt be.

„Azt mindig egy mérkõzés körülményei döntik el, hogy az edzõ milyen összeállításban küldi pályára csapatát. A Real Madrid kispadján ott ült Karim Benzema és Kaká is, arra várva, hogy bizonyíthasson. Egy edzõnek mindig döntenie kell, és természetesen ez nem megy könnyen. Ami Rudolf Gergelyt illeti, õ az utolsó edzésen nyaksérülést szenvedett, ezért nem számolhattunk vele"

annyira szeretem amikor nyugati játékosokhoz,csapatokhoz hasonlítják a magyar játékosokat,klubokat <#idiota><#fejvakaras><#wow3>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Amúgy azt jó, ha tudjátok, hogy Széchenyi, csak szóban ajánlotta fel egy éves jövedelmét az MTA megalapítására, tettekben nem teljesen.
Ezt a szép hagyományt, ma is folytatják politikusaink.

(Na meg még a hitel miatt is mennyire kardoskodott a gróf úr, sok Svájci Frankost tett így közvetlenül tönkre 😄 )
Nem tudom. szerintem mindig az elsõ millió megszerzése necces. Akkor ha már van egy "kis" tõkéd és nem vagy tök hülye, könnyen meg lehet szerezni a többit.

Meg mondom én nem akarom védeni Csányit, mert nem ismerem, lehet õ Sztálin, Hitler, Batu kán, Haynau, egy személyben is akár, de az nem igaz, hogy a vagyonából semmit sem áldoz a sportra, meg a közjóra.
aki 20 év alatt szedett össze 135 milliárdot plusz OTP, Pick, Bábolna az azért nem kereknek tûnik a tisztesség útján, és õ sem Széchenyi mintahogy egyik sem attól függetlenül hogy támogathat eztazt pár millióval.

Csányi barátunkat én nem akarom felmagasztalni, de õ mentette meg a Pick Szeged kézilabda csapatát és támogat a vagyonából jó pár alapítványt is. Túl sok botrányáról meg nem hallottam, de lehet van neki.

Amúgy az a baj ezzel az országgal, hogy nem teszünk azért, hogy nekünk jobb legyen, csak fröcsögünk a gazdagjainkra és a sikeresekre, mert õk biztos lopnak csalnak, mi pedig azért vagy csórók, mert becsületesek vagyunk és nem adjuk el a lelkünket, meg mit tudom én ez nagyon nagy lol.
(Egyébként szerintem is 100-ból legalább 60-70 milliárdos az elsõ millióit biztos valami simlivel, vagy kapcsolatokkal szerezte, de ez mind1)
Henk segédje érkezése reális lehet, Katar és Kína után DVTK

passatgt
szerintem jól csengõ neve van, még akár külföldön is

puskas academy

dave9004
az akadémia feljut, ezzel évi 6 pont fixen a vidié.
Keleti nb2-ben nem vagyok biztos h a vasason kivül bárki vállalná az nb1-et.
vhogy ha mi botlunk, akkor õk is botlanak egészen fura meccseken 😄
most h kikaptunk szegeden, várom a holnapi honvéd2-kövesd meccset meg a csabáét h mit produkálnak 😄
és minimum 100.000 forintért lehet szidni alkalmanként 5 másodpercig.

ressy14
majd a kis Gáspárka legalább játszhat az MB1-ben, a házuktól 5 méterre.

Dum spiro, spero.

Effe88
értem😄
köszi
szóval akkor akadémia az egyik (de ezen a néven nyomják majd, hogy puskás f akdémia fc?😄😄😄 )
keleten meg még nagy a harc ahogy látom😄 mezõkövesd-vasas-bcsaba-balmazújváros😄😄
beszarok😄

nem a VidiII az NBIIIBakony csoportban van most.
A Puskás Akadémia önálló klub.

bár azt én se értem hogy az U17es csapat meg közös???

dave9004
a vidi2 az nb3-ban van.
Az akadémia feljut és szépen bent is marad. és kap egy 3500fõs stadiont a 15 felcsúti hegyipásztornak 😄
Effe88
most ez hogy van
segítsetek már mert nem vágom😄

a puskás akadémia feljuthat?
tudom felcsút, de ez nem a videoton II ??
vagy most hogy van?

fúúú hát az elég alja lenne ha Benczést kivágják, fõleg azok után ahogy Miskolcon is elbántak vele... bár illene e a lépés a projektbe.

ressy14
ááá, Benczés simán feljuttatta a csapatot és a vezérnek ennyi felesleges pénze nem hiszem hogy van.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
A Puskás akadémia új edzõje lesz 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Effe88
siófok lesz ebbõl

[HUN]FaTaL
Biztos nem, annyira nem rosszak az eredményei. Max a selejtezõsorozat végén.

http://goo.gl/gd6Zi5

román meccs elõtt???? ááááá

ten Kati biztos nem jön, már cáfolt.

www.smart-bus.hu

ressy14
ha holnap újpesten is ott lesz, akkor elképzelhetõ, hogy Egervárit lekapják a kispadról

Dum spiro, spero.

Diósgyõr? Henk meg csak az etetés? mondjuk ekkora dobást nem nézek ki belõlük.

Effe88
vmit akar itt
ha már a new yorkba nem kellett

ressy14
A meccsen ott volt Sousa is, kíváncsi vagyok miért haknizik országszerte (a Vidi - MTK -n is jelen volt).

Dum spiro, spero.

Effe88
http://sportgeza.hu/futball/2013/05/04/diosgyor_debrecen_3_3/

azért a kelet-közép-európai új nagy milliárdosok mögött van valaki aki irányítja õket, különben nem lennének ott ahol vannak anyagilag. ettõl még lehet a hobbijuk a foci, amire elpazarolna pár tíz milliárd forintot.

<#eljen> (off nem futball, de már nincs egy Széchenyi sem az országban)

ressy14
Egyetértek, és én is így gondolom 😄

Dum spiro, spero.

Kaplan
Az én úgy gondolom pedig rettentõen sokszor szerepel ezekben a mondatokban, úgyhogy akár újra is leírhatnám, kicsit körültekintõbben a mondandómat! <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Nehéz megtalálni az egyensúlyt a szemellenzõ és a fröcsögés között. Én is inkább azt mondom, hogy meg kell próbálni elfogulatlanul, körültekintõen beszélni ezekrõl a témákról. Sok mindent lehet hallani, olvasni, túl sok a behatás de alapvetõen nem kell mindenbe belelátni a rosszat. Rombolni mindig könnyebb mint építeni.

Azt gondolom, hogy bár ténylegesen szép gesztus volna és meg is tehetné, hogy beleszáll mondjuk egy stadion építésébe x összeggel, az õ joga eldönteni. Jelenleg én is úgy gondolom, hogyha ilyen gazdag lennék azért megpróbálnék segíteni az embereknek ilyen-olyan területen. Én úgy gondolom, hogy egy pont után már nem lehet több és több pénzed, de lehet, hogy más a leányzó fekvése ha megérzed a pénz szagát. Egy szónak is száz a vége, megtehetnék de elvárni tõlük butaság. Õ pénzük, õk rendelkeznek felette.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ressy14
1. A neten ezekrõl az emberekrõl számos botrányt találni, amik nem hiszem hogy csak lejárató kampányok lennének.

2. Csak hogy konkrét példát mondjak, Mr. Könyvboltos azért vállal szerepet a pécsi fociban, mert nem kis tartozása van Pécs önkormányzata felé. De Miskolcon is valami hasonló van a háttérben, ahogy a diósgyõr szurkolóktól hallottam.

Irigyellek, amiért ilyen higgadtan viszonyulsz hozzájuk, de szemellenzõ mögül biztosan szebb az élet 😊

Dum spiro, spero.

banok
"Teljesen mindegy milyen forrás, azt beláthatnád, hogy ebbõl a top 100-as listából kevés az olyan, aki tisztességes úton gazdagodott volna meg."

Honnan tudod?

"És ebbõl a top 100-as listából vannak olyanok, akik "nem saját elhatározással" fektetnek a fociba (Leisztinger, Matyi Dezsõ)"

Akkor parancsra teszik? Ha igen kinek a parancsára?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ressy14
Teljesen mindegy milyen forrás, azt beláthatnád, hogy ebbõl a top 100-as listából kevés az olyan, aki tisztességes úton gazdagodott volna meg.

Az meg hogy csak beszélnek a gazdagok róla, hogy de jó lenne ha több pénzt költenénk az ilyen-olyan dolgokra még nem fog történni semmi, mert ne a kisemberektõl várják el, ha õk szó nélkül felveszik a többmilliós havi fizut.

És ebbõl a top 100-as listából vannak olyanok, akik "nem saját elhatározással" fektetnek a fociba (Leisztinger, Matyi Dezsõ).

Aztán lehet, hogy elveszi az emberek eszét a sok pénz, de engem ez nem veszélyeztet (se pénz, se ész) 😄

Dum spiro, spero.

banok
Én azért nem venném készpénznek egy weboldal/pártlap állításait...

banok
"Nem kötelessége de ez lenne a helyes út. Bár olyannak ezt hiába magyarázzuk akinek a csapata állami pénzen kap új stadiont..."

A kettõ között, hogyan sikerült egy egyenest húznod?

És ressy14 nem klubstadionról beszélt hanem nemzeti stadionról tehát ha jó értelmeztem akkor arról, hogy a Puskást a magánvagyonából kéne feléppítetnie mert biztosan illegális úton tett szert a nagy vagyonára.

bakkerman
ami így rögtön eszembe jut a cikk elolvasása után,hogy "a jó büdös kurva anyját"

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Narxis
Nem kötelessége de ez lenne a helyes út. Bár olyannak ezt hiába magyarázzuk akinek a csapata állami pénzen kap új stadiont...

A cél az kellene, hogy legyen, hogy egyre kevesebb közpénz és egyre több magánvagyon vándoroljon a honi futballba. Még maga Csányi nyilatkozta az MLSZ elnöki kinevezésekor, hogy szeretne egy önfenntartó, önellátó szervezetet, "közeget" létrehozni. Ez nem populizmus, ez józan ész.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

banok
Ti tényleg azt gondoljátok akinek vagyona van annak kötelessége azt szétszórni? Látom dívik a populizmus...

ressy14
Egyébként OV is saját zsebbõl épített fel egy akadémiát a semmibõl, pedig anyagi megtérülése 20 év alatt sem lesz.

Ha már csak úgy Csányi nem ajánl fel egy stadiont az MLSZ-nek, akkor építtethetne úgy is, hogy az államtól megkapja a telket okosba' , felhúzza saját pénzbõl a stadiont, aztán nyit egy céget amely fenntartja, és az mlsz szép összegért kölcsönzi.

De tényleg mindegy, mert örülhetünk, hogy a felcsúti ramszesz egyáltalán épít 3 stadiont (loki, fradi, felcsút). A Puskásból nem lesz semmi.

Dum spiro, spero.

ressy14
pont ezt akartam írni én is 😄

most már tisztán látszik, hogy a nyilas - fasiszta kispest szukolók miatt nem mentek eddig családok honvéd meccsre, de most csak úgy özönlenek 😄

Dum spiro, spero.

Effe88
milyen jó hangulat lett a honvéd pályán😊
hemi ezt akarta hát megkapta😊

ressy14
Mibõl és hogyan lett milliárdos - Csányi Sándor

Igen, szívesen lemondanék a vagyonom egy részérõl egy nemes cél érdekében, ha már az életkörülményeim a tökéletest is túlszárnyalják. Olyan nagy mennyiségû pénzrõl beszélünk, amibõl csak az 1/4-éd felajánlva nem süllyednék vissza a pórnép közé, esetleg a Forbes listáján lejjebb csúszok. Az utódaim pedig így is vállalkozások tucatjait fogják örökölni.

Dum spiro, spero.