32945
Magyar Foci
-
#24081 Soha, mindig is különc voltam az is maradok. Mivel ahol lakom sose volt nb1-es csapat így mindig az aktuális újonccal szimpatizáltam. Ez már több mint 10 éve így van, az igaz, hogy pl. nb1.hu -ra többet írogatok mint ide.
Am. meg a játékosok amúgy se tehetnek arról, hogy ki a főnökük, fociznak ahol fizetnek. A magyar fociban amúgy is az a trendi, hogy pikkelni kell a vezetőségre. :) -
#24080 thx -
#24079 Próbál beilleszkedni :) -
#24078 Ez nem sokmindent jelent, mert azt is beleszámolják, aki csak kapcsolgatott és kb. 1 másodpercig "nézte". -
#24077 Szivics-Diósgyőr: "Aki azt hiszi, hogy két csatárral vagyunk kevesebben, az téved, ugyanis Bacsa is kiesett, a Debrecen ellen úgy megsérült az állkapcsa, hogy valószínűleg két hétig nem játszhat. De van egy jó Geleink, aki kapus létére kedden, az egymás közötti játékban mezőnyjátékosként futballozott, és jól is mozgott a kapu előtt, úgyhogy lehet, hogy van megoldás a csatárhiányra."
na ennél már tényleg nincs lejjebb:D -
#24076 "A több mint kétórás közvetítés alatt összesen 1,6 millióan kapcsoltak az M1-re" tegnap, szóval érdeklődés lenne jó focira, ez is csak azt mutatja, hogy érdemes rá költeni azért:) -
#24075 jó a logód -
#24074 köv hazai meccsükön már ott játszanak.
-
Solt #24073 Így van... Egyébként arra sem emlékszem, hogy Elek rossz lett volna a válogatottban. Bennem csak az él, hogy a Finnek ellen a végen a mi térfelünkről végig sprintel a pályán, majd ad egy gólpasszt Balázsnak. :) -
#24072 Meg érdekes dolog ez. Mert az, hogy mit nyújtanak a mennyeiben, az nem mindig tükrözi azt, amit a válogatottban. Pl. Rudolf a válogatott meccseinek a nagyrészén jól játszott, ahogy Varga is. De Kádár is hosszú idők óta, szerintem az első balhátvédre hasonlító valaki a válogatott közelében, Laczkó pl. sokkal rosszabb volt. -
#24071 -
Mezőkövesd lelátó kb kész -
Solt #24069 Csak Sousa hozhat helyettük külföldieket, Egervári meg az adott állományból tud csak válogatni, ezért ő kénytelen kinlódni velük. A képességeikkel nincs gond, mentálisan meg talán nem reménytelenek.
Ez egy ilyen generáció... -
Grenzjager #24068 mármint hogy az a normális hogy adott magyar válogatott játékos(Elek) a Videotonból, s most úgy látszik a DVTK-ból is kirúgva. Sehol se kell, ez a normális? Kérdés akkor mit keres a válogatottban. De Rudolf példája is hasonló. Csoda hogy ő most nem kerettag. Tehát Sousa sem volt hülye amikor Gosztonyit, Eleket, Liptákot kivágta a Vidiből. Innentől tök mindegy mi lesz a sorsuk mert Egervári csapatából kirobbanthatatlanok. -
#24067 Még nagyon az elején vagyunk. -
#24066 Egervári nem hülye, mert ha az lenne akkor szembe pisálna a széllel. Azt teszi amit tennie kell politikai nyomásra, ennyi. Huszti meg jobban tenné ha tudomásul venné hogy magyarország ilyen, és nem fogja tudni kivárni azt hogy igazi rendszerváltás legyen mert megöregszik, szal ha akar válogatott lenni akkor szarja le az egészet és jöjjön játszani. Aki hülye az Huszti. -
#24065 Sajnos, láttam már ígéretes karriereket térdszalag-szakadás miatt kipurcanni 17-18 évesen.
Legyen +10 pontjuk a kieső helyen lévőhöz képest, és lehet bedobálni a fiatalokat is. Egyelőre egy pontjuk van ... -
#24064 ha a megfelelő szinten dobják őket a mély vízbe, akkor nem árt nekik -
#24063 Ha ez Izland lenne, akkor teljesen mindegy lenne, de itt pont idén emelik majd meg a tvs pénzeket, és nem mindegy, hogy valaki zakózik, vagy bentmarad, különösen nem egy olyan csapatnak, amiben több pénz van, mint egy-két másikban. Tavaly meg ilyen szar volt a másodosztály. Ez van. Ha szarok, kiesnek. Még el lehet majd sütni az akadémistákat is, csak kérdés, hogy ártanak-e nekik azzal, hogy azonnal bedobják őket a mély vízbe, vagy sem. -
#24062 Ha ov szerint nekik nem az eredmény vagy a bajnokság osztályszáma számít, akkor teljesen mindegy, hogy 0 ponttal tök utolsók az nb1-ben, a nb1 középmezőnyben vagy az nb3 középmezőnyében vannak. Csakhogy az mtk már egy készen lévő nb1-es csapatból csinált akadémista csapatot, ott ezek az idősebb játékosok adva voltak. Felcsúton nyugodtan maradhattak volna az nb2-ben, oda elég lenne csak 1-2 db rutinos játékos. -
#24061 Már az elején ezt kapják tőletek, akkor gondolj bele, mit kapnának ha csak az "akadémistákkal" a tavaszi rajt előtt tök utolsók lennének? Az MTKnál volt először komoly "akadémikus képzés", csak kivételesen Fotex offshore milliárdokból, mégis Béla és társaik voltak az ászok. -
#24060 "Tehát vagy Egervári a hülye. Vagy Husztinak erősen igaza van."
én itt egy "és" kapcsolatot tartanék elképzelhetőnek:) -
#24059 8 db 25-nél idősebb játékos van a keretükben + 1-2 db nem akadémista, de magyar 20 éven felüli, a többiek mind akadémisták. Egy kifejezetten csak utánpótlásért működő klubba felesleges 8 db idősebb játékos. Így sem tudnak bennmaradni, akkor meg teljesen mindegy, hogy 18 évesekkel játszanak, vagy 33 évesekkel. Az MTK-nál 6 db 25 feletti van, a többi mind akadémista, mégis képesek 7 akadémistával kiállni, és azzal eredményesen is játszani az nb1-ben. -
Grenzjager #24058 Sousának mégis igaza vol t...
Elek Borsodból is kirúgva. És Kádár is.
Tehát vagy Egervári a hülye. Vagy Husztinak erősen igaza van. -
karajjj #24057 egyébként néztem az eddigi meccseiket, a mutatott játék kifejezetten tetszetős, szép foci, látszik, hogy Miki az edző, csak hát ugye a focit nem szépségre szokták játszani -
Solt #24056 A Patrik szerintem a Vidinek lett elővásárolva. Ha jól játszik, jövőre nálatok landol...
A Cvitkovics meg nem ingyen menne? -
#24055 ez van most is, tischler valszeg befektetés, télen úgyis eladják, a csapatban meg van 3 idősebb, kapus-tóth-polonkai, többiek viszonylag fiatalok
azt meg gondolom nem gondljátok komolyan, hogy kiállnak majd 15 évesekkel és mindenkitől kapnak 10 gólt, annak sincs sok értelme... -
#24054 na jó tényleg ne szapuljuk őket,majd kiderül mire lesz elég ez a keret -
#24053 De ne kelljen, vagy oldják meg a vidiből. Ne igazoljanak több százezerért tischlereket, hiszen elmondták, nekik nem az nb1 a céljuk, hanem az utánpótlás nevelés. Játsszon 8 akadémista, meg 3 idősebb, kiöregedő magyar, akit ingyen megszereztek az nb1-ből. -
Solt #24052 Sajnos igen, bár nekem így is jobban tetszik a játéka mint Hajnalé! :) -
Solt #24051 Értelmesen elmagyarázták, hogy kellenek a rutinos játékosok is... Pont úgy mint a Haladásnál, vagy az MTK-nál! -
#24050 Viszont az is igaz, hogy ha csak olyanok játszanának ott, akik szerintem oda illenek, akkor még ennyi esélyük se lenne a bentmaradásra. -
#24049 Én "labdarúgó akadémia" név alatt egész mást értek, mint amilyen játékosokat látok ott :D -
#24048 ő is ősfelcsúti, mint gallardo, faszt irigykedtek állandóan... -
#24047 de ha kapott akkor is rendre rossz megoldást választott, lehet picit túlizgulta, ezzel valószínű egy időre kijátszotta magát Egervárinál. -
#24046 újabb akadémista kerülhet fel a Felcsúthoz,Czvitkovics Péterrel tárgyalnak jelenleg. -
Solt #24045 Így van, de erről nem feltétlenül ő tehet! :) A Vidi játéka rá épül, itt meg labdát is alig kapott... -
karajjj #24044 Ami nem igazán ment neki. -
Solt #24043 Azért taktikailag itt más volt a szerepe mint a Vidiben. -
karajjj #24042 Kiskokó tegnap megmutatta, hogy még annyi keresnivalója sincs ott, mint a többi falábúnak... :D