Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Érdekesség, hogy Rudolf Gergely a cserék között sem szerepelt, míg Tisza Tibor a kispadról szállt be.
„Azt mindig egy mérkõzés körülményei döntik el, hogy az edzõ milyen összeállításban küldi pályára csapatát. A Real Madrid kispadján ott ült Karim Benzema és Kaká is, arra várva, hogy bizonyíthasson. Egy edzõnek mindig döntenie kell, és természetesen ez nem megy könnyen. Ami Rudolf Gergelyt illeti, õ az utolsó edzésen nyaksérülést szenvedett, ezért nem számolhattunk vele"
annyira szeretem amikor nyugati játékosokhoz,csapatokhoz hasonlítják a magyar játékosokat,klubokat <#idiota>#idiota><#fejvakaras>#fejvakaras><#wow3>#wow3>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ezt a szép hagyományt, ma is folytatják politikusaink.
(Na meg még a hitel miatt is mennyire kardoskodott a gróf úr, sok Svájci Frankost tett így közvetlenül tönkre 😄 )
Meg mondom én nem akarom védeni Csányit, mert nem ismerem, lehet õ Sztálin, Hitler, Batu kán, Haynau, egy személyben is akár, de az nem igaz, hogy a vagyonából semmit sem áldoz a sportra, meg a közjóra.
Amúgy az a baj ezzel az országgal, hogy nem teszünk azért, hogy nekünk jobb legyen, csak fröcsögünk a gazdagjainkra és a sikeresekre, mert õk biztos lopnak csalnak, mi pedig azért vagy csórók, mert becsületesek vagyunk és nem adjuk el a lelkünket, meg mit tudom én ez nagyon nagy lol.
(Egyébként szerintem is 100-ból legalább 60-70 milliárdos az elsõ millióit biztos valami simlivel, vagy kapcsolatokkal szerezte, de ez mind1)
Keleti nb2-ben nem vagyok biztos h a vasason kivül bárki vállalná az nb1-et.
vhogy ha mi botlunk, akkor õk is botlanak egészen fura meccseken 😄
most h kikaptunk szegeden, várom a holnapi honvéd2-kövesd meccset meg a csabáét h mit produkálnak 😄
köszi
szóval akkor akadémia az egyik (de ezen a néven nyomják majd, hogy puskás f akdémia fc?😄😄😄 )
keleten meg még nagy a harc ahogy látom😄 mezõkövesd-vasas-bcsaba-balmazújváros😄😄
beszarok😄
A Puskás Akadémia önálló klub.
bár azt én se értem hogy az U17es csapat meg közös???
Az akadémia feljut és szépen bent is marad. és kap egy 3500fõs stadiont a 15 felcsúti hegyipásztornak 😄
segítsetek már mert nem vágom😄
a puskás akadémia feljuthat?
tudom felcsút, de ez nem a videoton II ??
vagy most hogy van?
Dum spiro, spero.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
http://goo.gl/gd6Zi5
www.smart-bus.hu
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Azt gondolom, hogy bár ténylegesen szép gesztus volna és meg is tehetné, hogy beleszáll mondjuk egy stadion építésébe x összeggel, az õ joga eldönteni. Jelenleg én is úgy gondolom, hogyha ilyen gazdag lennék azért megpróbálnék segíteni az embereknek ilyen-olyan területen. Én úgy gondolom, hogy egy pont után már nem lehet több és több pénzed, de lehet, hogy más a leányzó fekvése ha megérzed a pénz szagát. Egy szónak is száz a vége, megtehetnék de elvárni tõlük butaság. Õ pénzük, õk rendelkeznek felette.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
2. Csak hogy konkrét példát mondjak, Mr. Könyvboltos azért vállal szerepet a pécsi fociban, mert nem kis tartozása van Pécs önkormányzata felé. De Miskolcon is valami hasonló van a háttérben, ahogy a diósgyõr szurkolóktól hallottam.
Irigyellek, amiért ilyen higgadtan viszonyulsz hozzájuk, de szemellenzõ mögül biztosan szebb az élet 😊
Dum spiro, spero.
Honnan tudod?
"És ebbõl a top 100-as listából vannak olyanok, akik "nem saját elhatározással" fektetnek a fociba (Leisztinger, Matyi Dezsõ)"
Akkor parancsra teszik? Ha igen kinek a parancsára?
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Az meg hogy csak beszélnek a gazdagok róla, hogy de jó lenne ha több pénzt költenénk az ilyen-olyan dolgokra még nem fog történni semmi, mert ne a kisemberektõl várják el, ha õk szó nélkül felveszik a többmilliós havi fizut.
És ebbõl a top 100-as listából vannak olyanok, akik "nem saját elhatározással" fektetnek a fociba (Leisztinger, Matyi Dezsõ).
Aztán lehet, hogy elveszi az emberek eszét a sok pénz, de engem ez nem veszélyeztet (se pénz, se ész) 😄
Dum spiro, spero.
A kettõ között, hogyan sikerült egy egyenest húznod?
És ressy14 nem klubstadionról beszélt hanem nemzeti stadionról tehát ha jó értelmeztem akkor arról, hogy a Puskást a magánvagyonából kéne feléppítetnie mert biztosan illegális úton tett szert a nagy vagyonára.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A cél az kellene, hogy legyen, hogy egyre kevesebb közpénz és egyre több magánvagyon vándoroljon a honi futballba. Még maga Csányi nyilatkozta az MLSZ elnöki kinevezésekor, hogy szeretne egy önfenntartó, önellátó szervezetet, "közeget" létrehozni. Ez nem populizmus, ez józan ész.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha már csak úgy Csányi nem ajánl fel egy stadiont az MLSZ-nek, akkor építtethetne úgy is, hogy az államtól megkapja a telket okosba' , felhúzza saját pénzbõl a stadiont, aztán nyit egy céget amely fenntartja, és az mlsz szép összegért kölcsönzi.
De tényleg mindegy, mert örülhetünk, hogy a felcsúti ramszesz egyáltalán épít 3 stadiont (loki, fradi, felcsút). A Puskásból nem lesz semmi.
Dum spiro, spero.
most már tisztán látszik, hogy a nyilas - fasiszta kispest szukolók miatt nem mentek eddig családok honvéd meccsre, de most csak úgy özönlenek 😄
Dum spiro, spero.
Igen, szívesen lemondanék a vagyonom egy részérõl egy nemes cél érdekében, ha már az életkörülményeim a tökéletest is túlszárnyalják. Olyan nagy mennyiségû pénzrõl beszélünk, amibõl csak az 1/4-éd felajánlva nem süllyednék vissza a pórnép közé, esetleg a Forbes listáján lejjebb csúszok. Az utódaim pedig így is vállalkozások tucatjait fogják örökölni.
Dum spiro, spero.