Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
tolmácsnak gratula, nem gondoltam volna, hogy mindent le tud fordítani, én már elfelejtettem a háromnegyedét mire végzett gomes😄

ressy14
Összességében mi basztuk el, kezdve azzal, hogy 2-t kaptunk otthon egy olyan gyõrtõl, akinek több helyzete nem is volt, itt meg sok helyzetet kihagytunk, a végén meg elszállt velünk a ló. Bozso meg elbaszta.

Dum spiro, spero.

passatgt
lekonrtáznak mindenkit nyugi😄

bakkerman
de ha meg is erõsödnek,pinyõvel sanszuk sincs még az EL csoportkörre is. Vidinek nagyobb sansza lesz ismét bejutni az EL-be

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
ezt a gyõrt a BL-ben megfogja baszni egy noname csapat már az elsõ párharcban...nyáron nagyon meg kell erõsödniük

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
amúgy kovács gólja kurvanagy volt, tiszta bárszelóna

Mondjuk ebben van valami...

Ettõl függetlenül, ha a Juhász nem gyökérkedik a játékvezetõvel, akkor az nem állítja ki egy nulla szabálytalanságért, és akkor most õk örülnek.

www.smart-bus.hu

ressy14
közrejátszott az is, hogy Bozsovics elbaszta a meccset.

Dum spiro, spero.

passatgt
kevés volt a hosszabbítás

Mi bajuk van a Vidi játékosoknak?

www.smart-bus.hu

Ma is... de a szerencse megint melléjük állt! 😄

www.smart-bus.hu

ressy14
Ez a gyõr ma nagyon gyenge.

Dum spiro, spero.

Zenszkij
a magyar csapatoknak két évig neveznie se kéne az MB1-be, azt indítani valami saját mutyi ligát amiben játszanak, nemzetközi porond úgyse mérvadó, azt az MLSZ meg nyalogathatná a saját tökét

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ReszegKoldus
Hasznos videó, igaz angolt ismerek még ezen felül párat, de legalább hallottam a többibõl is 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

undorító gusztustalan MLSZ

...
lásd Diósgyõr:
"Ki nem ugrál az Fradista hej-hej!" -> 100.000 forint

passatgt
A Videoton védekezõ középpályása, a nyárig kölcsönben Fehérváron szereplõ Vitor Gomes hazája egyik lapjában arról beszélt, szeretne hosszabb távon a piros-kékeknél maradni és tudomása szerint az erre való szándék megvan a vezetõkben is.

Jól kezdett, amikor idejött, most szerintem kicsit visszaesett, de nem lenne azért rossz, ha maradna

A Hell maradjon csak a jegesmedvékénél, itt legalább van eredmény is! 😄
banok
Innen mindenki dobbantani akar csak nincs mindenkinek lehetõsége rá 😉

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
és megpróbált dobbantani, de nem sikerült neki. lehet megpróbálja mégegyszer...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ressy14
Diósgyõri konspiráció Sousa-val, Benczéssel és a Hell-el.

Elég bullshit-nek tûnik nekem így, hogy titkolóznak a készítõk a forrásokról.

+ Sousa azért jött anno hozzánk, hogy Európában felfigyeljenek rá, és dobbantson. Egy magyar középcsapat nem hiszem hogy túl vonzó pont lenne az önéletrajzában.

Dum spiro, spero.

Narxis
Ez az Újpest ezekkel a last minute gólokkal már nevetséges. Pedig viszonylag jól játszottak 90 percen keresztül...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Az egy kisiklás volt! 10-bõl 9-szer ütjük õket.
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Lipcseiék konkrétan kiutálták a klubból, illetve elvette elõle a bajnoki kupát, amit mindig a csk. vesz át kivétel nélkül, ami egy teljesen antipatikus cselekedet volt (többek közt) a részérõl.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Zenszkij
ez egy igazi majom, rühellem, a viselkedése gusztustalan, remélem sose kerül a Fradi közelébe ismét

ReszegKoldus
Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva van, aki úgy emlékszik rá, hogy vele lett utoljára bajnok a Fradi, nekem inkább úgy rémlik majdnem sikerült elvesztenie, többek közt egy hazai pályás siófok elleni 0:4-gyel.
Aztán még be is perelte a klubot, attól se lett szimpatikusabb 😄
Meg volt ilyen is ugye.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
Lila fórumozók szerint kint volt Sousa a gyõr elleni meccsen is.

Megszállottja lett a magyar focinak. BL elõdöntõ? pfff.... Vidi - MTK, Dió - Loki és UTE - ETO kell neki! 😄

Dum spiro, spero.

Védõ volt, mit vársz tõle? 😄 Hülyébb már csak akkor lehetne, ha kapus lett volna... 😄

www.smart-bus.hu

Zenszkij
mert egy idegbeteg 😄

De miért? 😊

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
hú hogy hányok pintértõl 😄

www.smart-bus.hu

ressy14
hát, ha nem a világverõ szlovák középcsapat FK Senica-t kapják, akkor még akár esélyük is lehet a továbbjutásra <#hehe>

Dum spiro, spero.

szabii98
😄DDD

I met God. She's black

Gratula a Gyõrnek! Remélem egy Flora Tallin nem lesz nekik túl nagy falat a BL elsõ selejtezõkörében.
ressy14
Most már bajnok a gyõr.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
így meg fõleg 😄

ressy14
jó meccs ez a lila - eto

Dum spiro, spero.

LasDen
mindenkit érdekel a foci...csak nem az itthoni....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Az masszív, akkor még a játékosok anyukái sem mentek ki ezek szerint, hogy lássák szemük fényét.
ReszegKoldus

ressy14

Dum spiro, spero.

passatgt
normális képe valakinek nincs róla?😄

Nahát ki hitte volna...........😄
Kaplan
Aranyos ez a Gyarmati Eszter, biztos adnék neki de, hogy mennyire botrányosan nyilatkozik ügyvezetõ igazgató létére az gyászos... <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

dave9004
persze még a vendégbe is honvédos családok álltak 😄
szánalmas csendben zajlott az am is fos meccs 😄
Amúgy mi volt a Kispest meccsen meglett a nézettségi csúcs most, hogy a felforgató elemek nem zavarták a családok kultúrált szórakozását?
Az alapítványain keresztül, de hagyjuk is.
A végén még úgy fog tûnni, hogy valami csodálója, vagy rokona vagyok Csányinak, de nagyon nem.
passatgt
haha vezet újpest😄

passatgt
direkt így akarta<#gonosz1>