Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dum spiro, spero.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ettõl függetlenül, ha a Juhász nem gyökérkedik a játékvezetõvel, akkor az nem állítja ki egy nulla szabálytalanságért, és akkor most õk örülnek.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
...
lásd Diósgyõr:
"Ki nem ugrál az Fradista hej-hej!" -> 100.000 forint
Jól kezdett, amikor idejött, most szerintem kicsit visszaesett, de nem lenne azért rossz, ha maradna
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Elég bullshit-nek tûnik nekem így, hogy titkolóznak a készítõk a forrásokról.
+ Sousa azért jött anno hozzánk, hogy Európában felfigyeljenek rá, és dobbantson. Egy magyar középcsapat nem hiszem hogy túl vonzó pont lenne az önéletrajzában.
Dum spiro, spero.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Aztán még be is perelte a klubot, attól se lett szimpatikusabb 😄
Meg volt ilyen is ugye.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Megszállottja lett a magyar focinak. BL elõdöntõ? pfff.... Vidi - MTK, Dió - Loki és UTE - ETO kell neki! 😄
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Dum spiro, spero.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Dum spiro, spero.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
szánalmas csendben zajlott az am is fos meccs 😄
A végén még úgy fog tûnni, hogy valami csodálója, vagy rokona vagyok Csányinak, de nagyon nem.